виды и сорта кизильника V našem izmenčivem miru ljudje pogosto podrejajo stresni situaciji. Odlična ideja se bo poznala in izrazila na enem izmed priljubljenih priljubljenih videov in sort kiljikovcev. To nenavadno rast zahteva poseben vhod na rane stopnje razvoja, vendar ne posledično tistega preoblikovanja sadja v koloritno mesto.

Nekotorye zdravniki menijo, da je kizil in kizilnik enako in to raste. Na samem deležu so pripadniki različnih družin. Kizilnik predstavlja sami sebe, ne predstavlja velikega dekorativnega označevanja. Togda, kot je kizil, raste, prikazujejo okusne plodove. Različni videi in sorte kiljilnikov uporabljajo za okrasitev sanitarne cone, mestnih parkov in zagorodnih ozemelj. Če ne oblikujejo izvirnih živih izrodov, se uporabljajo tudi za alpijske goroke. Osebno impresivno videz kizilnika v ponedeljek, ko njegova bivanja prebivajo v rdeči barvi, prehajajo v lučah sončnega sveta.

Kustarnik ceni za gledalne ploskve, ki so ravno tako črne, in ki dolgo časa visijo na veter, pritegnejo vse sebe.

Privlekatelni štrihi kizilniki

цветет кизильник Vrhunsko rastje, opisano v švicarskem biologu K. Baugin in dal mu je naslov, ki prevaja v ruskem jeziku kot “ajva” ali “podoben”. Vse delo v tem, kar vsebuje nekatere videe in sorte kizilnikov, spominjajo plošče ajvy. V zadnjem klasterju so njegove avtonomne štrle privlačne. Razširjeno široko razširjeno na ozemljih Severne Afrike, Evrazije, Kitajske in celo v Sibiri. Zaradi tega so nekatere njegove sorte značilne visoke morozostojnosti.

Opisana ta nepričakovana knjiga, takoj opazite njeno nenavadno stalnost. On je sposoben razgraditi svoje pokrovitelje okoli 50 let na enem mestu. Za koga-to je to primerljivo s celo življenje.

plodonosiт кизильникV odvisnosti od raznolikosti, kizilniki, ki se pojavljajo v večno zelenih in listopadnih obdobjih. Osebno privlačno raste jeseni, ko njegova minimalna oblika jajcevidne oblike pridobi jarke. V času cvetenja na kostah se pojavljajo kisti, ki so sestavljeni iz majhnih butončikov rožnate in bele barve. V tem času na njihovem mestu nastanejo izvirne zelene plošče, podobne miniaturnim jabolkam. Konec avgusta so obnovili nov okras, ki ustreza temu:

  • črni;
  • rdeč;
  • рыжий;
  • оранжевый;
  • коралловый.

плоды кизильникаV notranjosti je “jabločka” nekaj kosov (od 2 do 5 kosov). Unikalna krmilna naprava za kliznike se nahaja skoraj na površini tal. Zaradi tega rastlina izvira iz sklopov za uporabo na zgornji strani pošte. V odvisnosti od sorte krona kizilnika se lahko steljujejo ali neposredno. Nekotorye iz njih rast vt v kompaktnih lesenih, ne previsokih 10 m. Kizilnik ne potrebuje v dodatnih polivih. Dostatno preprosto pomislite z njim, če dolgo ne boste prišli.

Drevesina takšnega prodajalca uporablja za izdelavo nekaterih sadnih pripomočkov.

Priljubljeni videi in sorte kizilnikov za ozelenitev sodelujočih

kizilnik na sadovoj straniBiološki nasčivati ​​okoli 80 raznolikosti tega simpatičnega rastlinja, ki uporabljajo za oblikovanje zemljišč v mestnih parkih in zagorodnih prostorih. Poznajte nekatere od njih, da izberete zase primerno možnost.

Обыкновенный

кизильник обыкновенныйKvarner se nanaša na listopadne rastline, ki dosegajo 2-metrsko višino. Njegovo telo je običajno pokrito z viharji, ki so stari od začetka. Na fotografiji kizilnika navadno dobro vidnih jajcevidnih listov plastike matovega značaja. Navsezadnje jih je okrašena v temno zeleni barvi, v tišini, zahvaljujoč vojaškemu vosinkamu, ki ima serovo ali belo barvo. Ranne vesne na klasterjih prikazujejo socvetijo ščitno strukturo, ki sostoji iz 2 ali 4 butonov. V tem času na njihovem mestu izražajo jarek-krasne plošče šarovidne oblike.

Zaradi rasti čudovito prenašajo zimo in zasušne letne čase, ga je mogoče izraziti na ozemljih srednjih širin.

Prižatyj (cotoneaster adpressus)

кизильник прижатыйTa klaster dobro pozna stanovalce v zahodnih oblakih Kitajske, kjer se nahaja v naravnem okolju. Kizilnik prižat ali pripodnimjoč se ljubitelj odprtih gornjih sklonov. Izrazil je le do pol metra, zato ima vpeto krono, ki je v množici več barv. Njegove plošče iz plastike so oblikovane tako, da se razlikujejo od zunaj povezanih in zasvojenih krajev. Cvetenje se začne v maju, ko rastlina odstrani šal iz nasyŝeno rozovyh butonov. Že v koncem leta se pojavljajo rdeče plošče, ki se nanašajo na naravo.

Če želite razkriti cotoneaster adpressus, zadostuje za nakup več čerenkov in zavezanost vsem pravilom njegovega izražanja. Kot rezultat se bo pojavil izstopajoči hišnik z dekorativnimi jarmami.

Gorizontalni

kizilnik vodoravnaTa izvirni kizilnik z različnimi časi je bil uporabljen za okrasitev ozemelj na ozemlju ameriške celine in v državah na vzhodu. Nekotorye sorta kizilnika horizontalno izraščajo v botaničnih sadah.листья кизильника осенью Ne glede na to, rast uporabnosti je priljubljena med prebivalci.

Kizilnik horizontalni «Variegatus»Osebno primeren podvid kustarnika – «Variegatus». On predstavlja polzučee rastlino v višini do 30 cm. Vendar lahko zmagajo do 2-h m v dolžino. Zanimivo je, da kizilnik vodoravno, izdelan v južnih širinah, velja za zelo rastlinsko rastlino. Na ozemlju s prohladnim klimat – listopadnim.

Glavna njegova dekorativna črna barva obravnava listnate plastike okrogle oblike. So okrašeni v temno-zeleni barvi. Vsak od njih ima belo kamero, ki ji daje stilsko podobo. Cvetet kustarnik bledno-rozovimi butonimi v konce maju. V septembru se pojavijo majhne plošče šarovidne oblike.

Kizilnik horizontalni PerpusilisKizilnik vodoravnega perspulisa je predstavljen v razpršenih rastlinah, ki doseže 100 cm v diametru. No, njegova višina bo dosegla 30 cm, v izjemnih barvah pa bo privlačila posebno pozornost. Mehka in ploščata plastika se razlikujeta od gladke bleščeče površine. Osenj, ki so ga kupili, so odkrite.

Dammera (cotoneaster dammeri)

кизильник даммераUnikalna varianta miniatjurnih klasterjev, ki vsebuje le 150 cm v višino, se lahko vklopi s poklapljači v zeleni barvi. Vzrosly kizilski aparat lahko pokrije svoje zmagovalne površine okoli 1 m. Listne plošče v nezadostno ploski teksturi, kožice, nasičeno zelene barve. V času cvetenja se pojavljajo nevzračni butoni korallovoj razkraski. Zato na njihovem mestu nastanejo krasne plošče s svetlečim pokrovom. Oni ostanejo na zmagah po vsej zimi, slovenno jarke kapele krovi, pritegnejo k sebi ptice. Kustarnik cotoneaster dammeri ne zahteva osebnega uhoda. Lahko ga celo izraščajo v kontejnerjih za okraševanje sadov.

Poleg tega selektorji povečujejo več gibridov kimilnikov za kamero. Priljubljene priljubljene iz njih so znane mnogim drugim:

  • Стокгольм;сорт стокгольм
  • Корал Бьюти;Кизильник Корал Бьюти
  • Эйхола.

Kizilnik Stokholm se šteje za polvečnozeleno rast. On ima veliko razsvetljevalcev, ki zmagajo, s temno zeleno svetlo zeleno barvo. V koncem sezone je kupila oranževo ali purpuren okras. Zacvetaet v koncem maja miniaturnimi belo-rozovimi butončikami, ki k oseni prevraščajo v jarko-rdeče plodove.

Kizilnik Koral Bʹûti predstavlja minijaturno večnozeleno hišo višine 50 cm. Njegovo rastrsko območje pokriva območje širine do 2-h metrov. Na njih je veliko bleščečih listov temno-zelene barve, velikosti do 2-cm. Cvetet kizilnik Koralovo krasavec belymi butonimi. Izvirajo iz nežnega in prijetnega vonja. Aly plody visjat na vetkah do začetka naslednje sezone.

Melkolistni (cotoneaster lucidus)

кизильник мелколистныйTa vrsta se nanaša na morozostojce kustarnikov, ki čudežno prenašajo surove zime srednjih položajev Rusije. Na fotografiji kizilnika melikolnega lahko zamenjate bleščeče liste v obliki elipse. Liceva stran plastike okrašena v temno zeleni barvi. In tična del namnega sveta, ki dodaja kuhinjo osebnemu dekorativnemu videzu. Cvetenje opazujejo v maju, ko rastlina pokrije veliko belih cvetličnih rastlin. Po uspešnih izkušnjah klaster prenaša oranževe ali krajše okrogle plošče.

Blestjastič (cotoneaster lucidus)

кизильник блестящийRodovitna rastlina se šteje kot del Sibiri, kjer je izrazita do 2 m v višino. Tam tisto srečanje se pojavi kot edinstvena zemeljska kopel in guste zarosli. Kizilnik blestjasti (cotoneaster lucidus) se nanaša na listopadni kustarnikom. Plastike imajo glavno površino z bleščečim pokrovom, od česa in imenujejo sorto. Pobegi, v osnovi, neposredno stanje. V času cvetenja med zelenimi se ogledujejo beli butončiki, zbrani v ščitni kisti. Blagoslovljajo jih na kustarnici približno 30 dni, istočasno izvirno aromo. Diameter krone blestnega kiljilnika doseže 3 m. To vam omogoča, da ga široko uporabite za landšaftno obliko.

Černoplodni (cotoneaster melanocarpus)

кизильник черноплодныйRastenie srečanje se nahaja v lesenih čaščah na ozemlju Evrope, Daljem Vostoke in v Kitajski. Nekontrolni izvajalci izraščajo v zapovednikih in se nahajajo pod tŝatelno ohranjeno. Kizilnik črnoplodnega izrazita do 2-h m v višini in se razlikuje po rdeče-buričnem pokrivanju vetra in črnih plodov. Jajcevidna osebnost, okrašena v dveh barvah: vrh-temno-zelena, snizu-belovojčna. Cvesti kustarnik načina, dosegel 5 let starosti. Butony pyšut lepoto do 25 sutok.

цветы кизильникаNa vnaprej pripravljeni fotografiji kizilnika, ki je črnopolnega, si lahko ogledate vse njegove navedbe, če pa se to zgodi, se celo vklopi v ta nenavaden kust. Mnogo zadovoljnih ljudi je ocenilo njegovo vzdržljivost glede na temperaturne in neprimerne pogoje okolja. On izjemno uživa v navdihujočih mestnih cestah in se pogosto uporablja za okrasitev različnih udeležencev.

спелые плодыPlodovi kizilnika črnega napominujejo miniaturne jabločke ali rjabinu. V sorazmerju so začeli oseti in ne več kot 1 cm v diametru. V notranjosti jagode je nekaj miniatjurskih kostočkov, ki jim pripisujejo neskladnost. Oni ostanejo na rastlinah rastlin, ki jih celijo. V odličnih primerih od drugih sort, ploščice cotoneaster melanocarpus upoštevajo ustrezne, vendar bistveno drugačne od kizila.

Njegove rastline se pogosto uporabljajo v tradicionalni in ljudski medicini. Kmalu so jih dodali v naravna vina. Neredko pripravljena vrednost ali odpoklic. Kizilnik za shranjevanje nima izrazitega okusa, ampak je zelo priljubljen lakomstvom.

Иволистный

кизильник иволистныйKizilnik te sorte se nanaša na pogojno zelo natančno določene klasterje, zaradi česar ostanejo na vetkah povsod. Izbrana kultura ni višja od pol metra. Zato se razporedi po zemlji na približno 2 m od glavnega stvola. Cvetet kustarnik belymi butonimi, sobranny v ščitkovidni kisti. Na fotografiji, ki je prikazana na vogalu, je prikazan na celotnem ozemlju.

Алаунский

кизильник алаунскийV naravi lahko srečate, da se srečate na najboljših mestih v Rusiji. Ta karlični karstar izstopa do 150 cm. Ranej vesno njegove nežne zmage pokrivajo vrtine, ki so začele z naslednjim letom. Осенью они становятся слегка красноватыми. Plodovi kilisnika alaunškega čaščenja vsega alognega barvnega in pokritoga s sivotym naletom. Rastenie se nahaja pod ohranjeno državo in je objavljeno v Krasni knjigi. Želavajoč izraziti to čudežno naravo – čest in ohraniti zaščitene narave.

Rastenje pogosto imenujejo srednji zdravstveni sistem, ki ga proizvaja v naravi.

Растопыренный

кизильник растопыренныйTa klaster se odlikuje po rasidirani kroni in izstopa do pol metra v višino. Listne plošče, ki pokrivajo zmage, temno-zelene barve. Premer le 2 cm. Форма листа – яйцевидная. Vse te posebnosti so dobro vidne na fotografijah kizilnikov rastopyrennega.

Cvetje raste belih rastlin, ki so bile zbrane v posebnih pazuhah na 3 dele. Pozže se pojavljajo rdeče plodove. Rastenie ni nagnjeno k bolezni in je dovolj vnosljivo sorto.

Ostrolistnyj

кизильник островистныйProizvaja rast iz Kitajske, vendar se razlikuje od visokih ravni morozostojnosti. Kizilnik otoški kraj široko uporablja za oblikovanje živih izvorov. On ima neposredno vlogo pri zmagovanju z glancevoj osebnosti zaostrenne oblike. V mladosti so videli, da so sledili opuščeni, kar jim je prineslo nekaj šarme. V obdobju cvetenja klaster na 30 dni odlaga «mantijo» iz rdečih butonov. Spust nekaj mesecev in na kizilniki se pojavljajo črne šarovidne jagode. Oni so ostali na nem do nove sezone, za kaj so zelo ugodni cene.

Video o kizilnicah blestjaŝem