Mlada replika možževeljka kitajskega MPH Nador Tradicionalna kultura je bila uporabljena v kulturno-umetniških dejavnostih Kitajske, Koreje, Japonske. Mednarodni videoposnetki, vključno z možnostjo kitajskega kitajskega jezika, ki so dostopni za evropske potrošnike, so hitro priljubljeni. Čitajte o možnosti vodoravnega!

Opis možževeljnika kitajskega

Hvoja možževeljnika kitajskega Prva opozorila o kulturnih posadkah možnih kitajskih (Juniperus chinensis) se nanašajo na konec XVIII. Večnozeleno hvojeno rastlinstvo pritegne pozornost ozelenitelov nenavadne repice, odtopyrenne in kolučej na vzroslih vetkah, no pri tem plosno prilegajoče, narazen zelene češure, na mladosti zmage.

Zmanjšana količina mehkih konic ni večja od 3 mm, nato pa se z meritvijo povečane zmage, dlina poveča do 12 mm. Oni odstavijo od drevesin, stanejo zahtevno, na vsakem od njih se pojavijo po parih svetlih, praktično belih poljih. Kot in vse možne velnike, ki izvirajo iz Kitajske in drugih regij Daljnjega Vostoka, se razlikuje nespešnim rostom in redkim plodonošenjem. Temno nastavljeno pokrito plosko površino velikega naleta šiške z 2–3 semenami znotraj tega vida lahko imajo okroglo ali enakomerno formulo, različne dimenzije, vendar so vedno v drugem letu po pojavih.

V možnih primerih kitajskega izvora niso samo jagode, ampak in same rastline. V naravi je to in največja lesena stena s piramidalno visoko višino do 20 metrov, steklene plošče pa s toni, diametrom do 2,5 mm zmage in višino ne več pol metra.

Napisano priljubljenih sort možneveljnika kitajskega

Bonsaj na osnovi kitajskega možževelnikaIzmenčivost kulture, njena neprivlačnost, visoka dekorativnost in zmogljivost, ki je uspela, so lahko vplivali na Kitajsko iz priljubljenih rastlin v bonsajstovu. Ne manj kot ta videz vostrebovan v landšaftnem dizajnu. V katalogah pitomnikov in izbranih podjetij danes se nahaja vrstica 50 različnih vrst tega možnega velnika.

Možževeljnik kitajski Blü Alps (Modre Alpe)

Saženec možževeljnika kitajskega Блю АльпсSorta možnih proizvajalcev kitajskega albuma Alp – ena izmed najbolj razširjenih raznolikosti tega zelo pomembnega hvojnika. Rastenje z golobovato-zeleno površino v vzhodnem obdobju obrašča polje višine od 2 do 4 metre. Vendar, da bi dosegli takšne razsežnosti, je potrebno malo časa. Plotno raskidistujo krono z velikoletnim sizojem ali srebrno vrednim repom ukrašajo ponikajoče mladosti zmage. Točno k 10 let klaster izrašča do 2-metrovske višine pri diametru kronov okoli pol metra.

V srednji položi možževelnik Blue Alps glede na zimostoek. Pri pomanjkanju snega in silnih morozah na njegovem vetveh večih zamesnih zapletih in vzbujajoči se rep. Za zaposlitev kustranca je potrebno izbrati udeležence s prihodnjim prihodom. Rastenie dobro gledajo v količini donacij sredi nizkorazrednih kultur, lahko se prigodijo v skupinskih poslih, služijo dekorativnim fonom za cvetoče mnogoletnike.

Možževeljnik kitajski Strika (Stricta)

Saženec možževeljnika kitajskega StrictaTa vrsta možnosti nikoli ne zavira sredi dekorativnih kotičkov v notranjosti. V skladu z opisom in fotografijo možne kitajske struge, to rastlina ima plodno konosovidno krono, ki je nastalo iz vrhunskih in vrhunskih vetrov. Pokrovčki pokrivajo zeleno-modro barvo in z zrnato srebrno-serojo korujočo polovico. Vzrosle rastline plodonosne, oblikujejo številne okrogle sizo-fioletovih jagod.

Kultura, kakšni in njeni bližnji domačini, dolgotrajna. Pri minimalnem domu in pravilno izbranem mestu v tem času lahko pride do 100 let. No iz-za medlennega rosta takšnega možakarja sorte Stricta doseže višino le 2–2,5 metra. To lastnost rastlin se uporablja v landshaftnom dizajnu in ozelenjevanju. Rastenija uživa v majhnih informacijah in celo v vsebnikih.

Možževeljnik kitajski Strika Variegata (Stricta Variegata)

Možnost Stricta Variegata v kontejnerjih za poselV naravi mnogi spontani mutaciji rastline pogosto ostanejo nezamečeni. Izborniki, ki pozorno spremljajo “naseljevalni” pitomnik, lahko občasno objavijo in zavarujejo zanimive spremembe v zunanjih oblikah svojih zelenih pitomcev. Zahvaljujoč takšni zamečenni mutaciji je odstranjeno dekorativno ohišje s pestro, neravnomerno okrašenim hrbtom.

Sorta možnih kitajskih stikov Variegata v polni meri ustreza opisu rastlinsko raznovrstnih strigov za izključitev enega. V tem primeru, ko se vroče koljučije hrenovke srebrno-zelenega odtenka sestanejo z udeleženci želtovato-zlato, kremovo ali svetlo zeleno-zeleno hrenovko.

Kakšen in njegov srebrni pretok, takšen jasen klaster brez truda obžaluje suhe, slabe vprašanja ali znane poštne pošiljke, no ploho se počuti v teni, kjer solnečen odtenok na svojem merknetu, in samo raste izgleda nagnjeten.

Možževeljnik kitajski Mint Džulep (Mint Julep)

Možževeljnik kitajski Mint JulepMint Julep-to koktejl na osnovi krepkega alkohola in jarko-zelenega mlečnega sirupa. V možni verigi kitajskega Minta Džulepa, imenovanega v edinstvenem izvirnem napitku, neverjetno svežega barvnega obroča in rožnate krone raskidistoj oblike. Vzrosni klaster pri širinah kronov do 3,5 metra lahko doseže 2-metrsko višino. Obrazujoči efektni kust zmaga po merilih oksidacije, ki izgibajo in sprejemajo formulo širokih dugov.

V tem času bo bolje najti mesto na soncu in v učenju, kar se bo z leti razširilo, zato se bo sosednja kultura umaknila na daljavo. Kustarnik stanet ukrašenim kamnitih gorok, hvojnih sadov in živahnim fonom za vesenne pervocvete.

Možževeljnik kitajski Kurivao Gold (Kuriwao Gold)

Možževeljnik kitajski Kuriwao GoldGlavno dostojanstvo kitajskega možževeljnika Kurivao Gold – to je raskistana, posebej pronizanna svetom krona višine približno 1,5–3 metre. Tako učinkuje rastlina, ki obvezno plosko pokriva vetrne čebujčate konice zelenih in zelenih odtenkov. Na koncu zmagovitih zlatih tonov, ki so najpomembnejše in delajo ves klaster, nenavadno živahno in dekorativno.

Sortirano je kot srednje, 15 cm dobrega naravnega okolja, pripravljeno za delo v kakovosti edinstvenih okrasnih pogodb, kot tudi v skupinah drevesnih ali travnatih velikih mnogoletnikov. Na osnovi rastnega tega sorta je mogoče oblikovati bonsaj. Če želite slediti učenju, se bo pestra okraska ohranila v svetu. V tem času začnejo prevladovati navadni zeleni kraski.

Večinski kitajski možni kuriwao gold je potreben za zapiranje, drugače pa je verjetno, da gre za mladoletne zmage in zelene.

Možževeljnik kitajski Spartan (Spartan)

možževeljnik kitajski SpartanTa vrsta možnosti je bila pridobljena v največjem ameriškem pitomniku Monrovija leta 1960. Rastenje s ploskovno, obrnjeno navpično nameščenimi vetrnimi piramidalnimi kronami izraža do 6-metrske višine in premer približno 2 metra. Zeleni rep ima izjemno česnato podobo, čeprav se lahko na mnogoletnih zmagah vidi in vidi, bolj dolga zelena.

Zahvaljujoč odličnim plodnostim krone in narave, ki ne presegajo 15 cm na leto, rastline kitajskega možgana Spartan se odlično podaja.

Spiralna oblika možževeljnika SpartanSredstva kulturnih sort kitajskega možganika tega raznolikosti se lahko priznajo kot ena od najbolj znanih. Zato kumorniki značilne piramidalne oblike ne uporabljajo samo v zasebnih sadah, ampak tudi v skverah uporabljajo za ozelenitev parkovnih con in splošnih mest.

Možževeljnik kitajski Old Голд (staro zlato)

Kustarniki možževeljnika Old GoldIzvlečen in nepričakovan možni kitajski Old Голд – trenutno zlato na udeležencih. Gollandska sorta s ploskim primežem v lepi svetlo zeleni barvi ali v zeleno zeleni barvi 10-letna starost ima višino 50 cm in premer okoli metra. Maksimalna višina klasternika je 150 cm, širina krone v dvakrat več. Poleg tega, da pokriva zmage, ima izjemno viden videz.

Za shranjevanje barv in oblik rastlin je potrebna redna oblika in dostava sončnega sveta. Možnost vgradnje s kompaktnimi velikostmi in nekakšnim nravom se uporablja v skupinskih delovnih mestih, ki se izjemno dobro suši, lahko raste v posodi.

Možževeljnik kitajski Ékspansa Varigata (Expansa Variegata)

Mladie zmagi možževeljnika sorta Expansa VariegataVečnozelenski klaster s stelušimiziranimi zmagami, pokritimi goloboto-zeleno repico in mlado-belo glavo. Kontrastni udeleženci različnih odtenkov dodajo majhno rastjo neverjetno dekorativni nenavaden videz. Možnost kitajskega Ekspanza Variegata – eden izmed najbolj majhnih sort te vrste. Visoko vzročno kolo ne previsoko 30 – 50 cm. s svojo osnovno rastjo v vodoravni konstrukciji, premer presegajočega kroga doseže poltoro ali več metrov.

Vnešni vid kustarnika Expansa VariegataNeprihotlivoe poštnopokrovno rastje neploho zimuje pod snežnim pokrovom, vendar se vestno ne potrebuje v zaščiti pred jakim solncem in ledeno nastajo. Iz vesennega izida, ki trpi zaradi korakov, se lahko na kronu pojavijo nepričakovane petek in razstavljeni udeleženci.