vidy snežnoyagodnika v sadu Ko pride v stik z dekorativnimi stenami, na um prihajajo v rozge, žamin, siren ali kalina. Vsi oni nas porabijo s hitrim odborom v toplih časih, a elegantni vidi, ki jih lahko ohranijo nerazložljivost do naslednjih časov. Ta krovni nosilec preneha zniževati temperaturo, jagode pa ne pristanejo niti pod debelim slojem snega. On po pravici zasluži ohranitev svojega najbolj obstojnega in hladnega rastlinja.

россыпь белых ягод Svoj naslov kustarnik je dobil za edinstveno rosssyp’jevo belo jagodo na izognutih vetkah, pokrito mehko zeleno lišče. Plodov namizno veliko, kar se kaže, se zdi, da je rastlina padla pod zunanji sneg. No, vse vrste vidov imajo na črno -belih ploščah ime, ki je začasno blokiralo ta učinek.

rozove jagodine snežnojagodnikaV naravni sredini je rastlina bila odkrita v osrednji in severni Ameriki. To je tisto, kar je napisano v družini «Žimolostne». Snežnojagodnik čudežno živi v mestni coni in prenaša zaganjanost zraka. On zadostuje skudnim številom vlad, ki nastopa z nebom za orošenja zemlje. No popaja v roke izkušenih sadov, se popolnoma spreminja, se ukvarja s svojim začetnim mestom v landshaftnem oblikovalcu.

Njegove rastline vsebujejo jasne snovi, zato jih je treba spremljati, da jih v obdobju sorazmerja ne bi polamili. Osebenno je to otrok.

Priljubljene podobe cnežnojagodnika: opis in fotografije

efektni kustarnikNa današnji dan se kultivacija uporablja približno 15 različnih vidov tega učinkovitega klasternika. Vsak od njih ima svoje posebnosti. Oni različne višine. A jagody ne nosijo samo belosnežnih, ampak takšnih odtenkov:

 • розовые;
 • алые;
 • пурпурные;
 • temno-фіолетовый;
 • rdeč.

raznovidnost кустарникаPodrobno opisovanje snežnopogodbenika, ki ga je treba označiti, je lahko, da je ta klaster različna višina. Nekontaktni zemeljski izrazi so izraženi le do 20 cm, medtem ko drugi dosežejo 3 m. Поистине необыкновенное растение. Njegove izognjene gibljive zmage so uničile živalsko obliko, ki se pojavlja na kratkem času. V juliju ali avgustu sredi pyšnoj zeleni se pojavljajo kisevidne socvetije. V vsakem primeru iz njih nas nasitiva do 15 kosov butonov, okrašenih krasnih, rozovih bodisi belo-zelenih cvetov.

plody snežnoyagodnikaPo uspešnih poskusih na mestu, kjer so barve, oblikujejo sočne plodove. Oni ponujajo lllipsoidalno ali šarovidno obliko. V notranjosti jagod se nahajajo ovalne kostočke. V vseh vidov snežnojagodnika mekota ploda napominaet zrnasta dečka sneg, blestjačega pri solnečnem sveti. Kakimi z appetitnimi niso bili, ne velja jih poskusiti na okus. Posledice so lahko preveč resne samo za otroke, ampak tudi za odrasle ljudi.

Ne glede na to, da rastline veljajo za izjemno zdrave. Zato v namenu privabljanja naseljenih na ozemlju, lahko izrazite ravno ta kustarnik.

Белоснежное чудо природы

snežnoяgodnik beliRazširite podrobno opisovanje snežnopogodbenih belog, ki obravnavajo prvovrstno trditev iz vseh vrst teh rastlin. V naravni sreči je izdelan v takih mestih:

 • прибрежные речные луга;
 • odprte za sončne luče;
 • горные девственные леса.

созревают ягодыSnežnojagodnik beli izraža približno 150 cm. Ima lepo okroglo krono, ki je oblikovana iz fleksibilnih in tonskih zmag. Ti izdelki so oblikovani v okrogli obliki, okrašeni v zeleni barvi. V vseh dolžinah zmagajo dimenzije kisikovih socvetij, ki so v miniatjurnih svetlobrozovih butončikih. Zato rastlina ima še eno sorazmerno ime – snežnogodnik kistevoj. V tem času se bodo na njihovem mestu pojavile sočne jagode v videu šarikov, ki bodo ostale na vetveh do naslednje vesne. Plodovi služijo kormom za zimujoče ptice, kot so rjabčiki, fazani in sinici.

Prelesti snežnojagodnika običajnega

snežnojagodnik обыкновенныйVrhunski ta vidni dom je odkril luge Severne Amerike. Za njegovo značilnost toni izgibajoče zmage, ki tvorijo izskanno polsferično krono. Naružna stran lista snežnogogodnika navadno okrašena v temno zeleni barvi. Ta del ima serovaten odtenok, ki dodaja rast gladkemu videzu. V času pyšnega cvetenija, klaster «odeva» v nard iz rozovyh butonov. Zaradi tega se pogosto imenuje snežnogodovinski roza.snežnojagodnik rozovyj

Osebno učinkovito učinkuje na rastlinje, kadar se pojavi na njem, se pojavijo plodovi rozovega, koralnega ali rdeče barve. Ugotovljeno je, da so najbolj razširjene sorte snežnojagodnika običajnega:

 • Variegatus (razlikuje se z želetim obramom na listopadni plastiki);sorte variegatus
 • Taffil Silyver Éjdž (belkanska okantovka lista).

Dekorativnost kustarnika dodaja krasne osebe v osrednjem obdobju. Zato ga pogosto uporabljajo za krajinsko oblikovano zasebno udeležbo ali v mestnih parkih.

Skupina красавцев доренбоза

snežnojagodnik dorenbozaVaš naslov tega vida je dobil v čast golandskega selektorja, ki je povzročil celo vrsto takšnih kustarnikov. Na današnji dan obstaja več podvigov snežnopogodbenikov:

 • Medžik Berri (jagode nasyŝeno rozovogo barve);сорт меджик берри
 • Uajt Hejdž (neposredno stacionarne zmage, ki se ne proganjajo pod težo jagod);сорт уайт хейдж
 • Mazer of Perl (plošče bele barve z rozovim odlivom);сорт мазер оф перл
 • Ametist (visoka moč in morozam).сорт аметист

Vsak podvid razlikuje kompaktne velikosti, rasidisto krono in visoko plodovitost.

Izraziti kolokoličniki dekorativnega klasterja

snežnojagodnik горолюбивыйSnežnojagodnik goroljubiv v estetski sredini, ki je narejen na prostorih zapadne države Severne Amerike. Ne glede na to, njegovo izražanje in na območju srednjih širin. On izraža do 150 cm v višini in običajno pokriva elliptične vosistimske liste. V obdobju cvetenja klaster ukrašujejo kolokoljike rozovo ali belo barvo. Poleg tega iz njih nastanejo šarolične plošče bele barve. Ih glavna značilnost – dve kostočki znotraj vsake jagodice, ki zmorejo uspešno razmnoževanje rastlin.

Ta vrsta snežnopogodbenikov ima srednji nivo morozostojnosti. Zato na severnih območjih ne sledi izraziti na danem udeležencu.

Zapadni snežnojagodnik

snežnojagodnik zapadniTo se imenuje iz naslova, nekateri pa lahko objavijo, da je klaster samo na določenem območju. Na samem izletu je snežni dogodek v drugih regijah Amerike. V naravni sreči on tvori gustje zarosi na gornjih sklonih ali v naravnih vodov.

Za rastline značilne vrste bledno-zelene barve, ki so na isti strani pokrito z gusto kožo. V seredine leta (julij) klaster začne cvesti plotnimi kistevidnimi socvetijami. Oni so samo iz nežnih butončikov belog ali rozovega barve. Na njihovem mestu se oblikujejo mehke šarovidne plošče takšne barve, kot in butoni.

Šeno Хэнкок – ne samo čudno ime

snežnojagodnik Шено ХэнкокTa videz klasterja povezuje, povezuje dva vida, običajno in mehkolistno. V rezultat je prišel snežnopogodbenik Šeno Hénkok, ki je prikazal naslednje posebnosti:

 • polsferični kust višine 1,5 m;
 • temno-zelena opuščena lišća;
 • цветет белыми колокольчиками;
 • šarovidne jagode z lilovim odtenkom.

Rastenie se obravnava kot toplotni, zato se razvija izključno v regijah z zmernim klimom.

Vse o snežnojagodnikih – video