reven na dačnem udeležencu Rastenie z dolgimi rdečimi češami in zelenimi lopuhoformnimi listi lahko srečate na številnih privzetih udeležencih. To je rumbambar ali revenj, poljska in vrednota, ki bo obravnavana v tem članku.

Rastenie predstavlja sebi travanjistični mnogoletnik, katerega roditelj je Jugo-Vostočna Azija. V Evropi je prišel samo v XVI stoletju, vendar zelo hitro našel svojo uporabo. Sej se bodo začeli razvijati na vseh kontinentih, vendar najbolj aktivno v teh državah, kot je Velika Britanija, ZDA.

V če cennost revenya?

Visoka piškotna cena ima steven revenjo. Na začetku so vsebovali (3,2%), gledali (2,5%) in belke (0,7%). Pri tem kaloričnem izdelku je 20 kilokalorij/100 g.

kalorijnost revenя Растение богато:

  • vitamini (S, A, E, skupine V, RR);
  • organskih kislin (limonna, srevelevoj, hrizofanovoj, jantarnoj, jabločni);
  • mineralnimi soli;
  • pektivonimi snovmi, stabiliziranimi obmenji snovi;
  • polifenolami, sposobni zamenjati rast rakovih kletov.

Zahvaljujoč takemu koristnemu sestavu, rumbambar predstavlja konkurenco takim visokokovitaminiziranim izdelkom, kot so jabloki in kisla kapusta.

Сферы uporabe

пирог с ревенем и настойкаRastlina je bila uporabljena predvsem v kulinariki. Iz njegovega stebleja so delali varenjo, kisli, pripravljeni za pirogov, različni sestavini iz revenje, dodani v solate in garniture. Ameriška in evropska povara in trenutno pripravljena na osnovi te kulture različne sladice, soje, dietične delikatese.

Poleg tega so uporabne lastnosti revenjirane, zamenjane še starejšimi tibetanskimi monahami, ki so bile podprte s sodobnimi učenci. Izdelek za uporabo uporabite v:

  • farmacevtike (za izdelavo tablet, porokov, mikstur, pridobitev ekstrakta);
  • gomeopatije (v sirom, zasušenem videu za pripravo lečebnih odvarov).

Reven – edinstveno rastlinje, vsi deli, ki so uporabni. Koren travy ima privlačen učinek, češči vstopijo v osebo, ki živijo, in živijo v živo..

Posebnosti uporabe rastlin v zdravilnih sredstvih

Stebli in koreni revenja, lečebne lastnosti in kontraindikacije, ki so izučili številne udeležence, preprečujejo obširno vožnjo v organizmu človeka.

Normalizacija dela ŽКТ

Rumbambar poveča sekrecijo želudočnega soka, čemur bo olajšala apetit, izboljša postopek pregovarjanja piščancev. Slabi odvarjalniki rastlin pomagajo pri diareji, koncentrirani – pri zapore.

Sredstvo deluje medlensko (približno 7-8 ur), vendar opozorilo kišečnika naravno in mehko.

Ukrepanje imunomita

Syrye češnjica revenya – istočasno koristne stvari, zato jih je treba uporabiti v pišu pri avitaminozi, zmanjšati imunost po naprednih ali virusnih boleznih.

Stebli rastline – učinkovito obnovitveno in splošno krepitveno sredstvo, sposobno zamenjati številne uporabne pripravke.

Če sledite temu, da pišete za profilakso napredovanja, gripe, da bi okrepili protivirusno delovanje virusov organizma, povečali njegov tonus.

Nalaženja dela srca in sosudov

сок ревеняPektin, ki se nahaja v črevesnih revenjah, zmanjšuje raven holesterola, kar preprečuje zaporke sosudov. Bioaktivne snovi ukrivijo srčno mišico, zmanjšana verjetnost, da se pojavi infarkta, IBS.

Koren rumbambara ima močne in želečne lastnosti. To pomeni, da ne priporoča, da sprejemajo ljudi, ne glede na to, ali so podobni. Pomagajte popraviti revenjo od gepata, oblegčasto stanje bolnega, zmanjšano število recidivov.

Odmečena polza revenja pri odstranjevanju psoriaze, podatkov, artritisa, vnetnih bolezni dihal, tuberkuloze. Ta dietični izdelek, bogati vitamini, ki vsebujejo nizko vsebnost kalorij, se priporoča v tem času, kdo sledi svoji količini.

Kozmetične lastnosti rumbambara

uporaba las za laseZahvaljujoč visoki vsebnosti vitamina S (10 mg), rastlina je naravni antioksidant. Nekaj ​​pospešuje regeneracijske procese v klečkah, spodbuja hitro obnovitev kož, povečuje njeno elastičnost.

Polezen reven in za lase. Omogoča obnovitev strukture šesterokov, dodajanje zlatih ali bronzovih odtenkov. Za to dejanje odpravljajo koreninske rastline, ki dobavljajo druge komponente (so, belo vino).

Predhodniki uporabe pri uporabi revenja

Poljska in redna ravnovesja, če se rastlina uporablja nepravilno. Dlitetni sprejem rumbambara v večjih dozah povzroča priviranje organizma, oslablenie delovanja.

reven protipokazan otrokom do 2 letNe velja za uporabo rastlin pri:

  • revmatizme, saharnom diabete, holecistite;
  • na voljoi ​​jazv, krovotečenij, peritonit;
  • камнях в почках. Škrobna kislina, ki vsebuje izdelke, ki tvorijo kalcijev nerastvorni spoj.

Upotrebljanje revencije v sirom mora omejevati bremen, korpus mama, ki ga izključuje iz racionalnega dejstva v starosti do 2 let.

Ponovno, poljsko in vredno, ki so bili obravnavani v članku – edinstven izdelek, ki je bil nezaželen pozabljen na človeštvo. Če ga pravilno uporabljate, ni samo raznolik za vašo racijo, ampak in nadomestite večino tega sadja, sadja, vitaminov.

Video o koristnih lastnostih revenya