растение пырей O tem, kar bi lahko povzročilo lečebne lastnosti, ne ve vsak. Mnoge misli, kar je preprosto preprosta sorta. No na samem mestu – to je edinstveno rastlinstvo, ki pa še naši predlogi dobro poznajo in uporabljajo za boj z različnimi nedugami. Če želite uporabiti korenin-travy, ki jo uporabljate, ne velja, je treba vedeti, kako pravilno uporabiti rastlino in v kakšnih odmerkih.

Pyrej: opis rastlin

mnogoletnee rastnie pyrej Pravilno latinsko ime mnogoletne poti – Elytrigiarepens. V narode pyrej omenjajo psičko trajo, pa tudi žitnjakom in ržancem. Zaradi rasti se srečuje v Azijah in Evropi, kar je povzročilo, da ni bilo imenovanja. Ne izstopa trava le pustinjske mestnosti in lesni zarosli, čeprav se srečujejo na opuščenih mestih. Izljubljeno mesto pireja – luga, polja, sady.

Pyrej se imenuje sobačjim zubom, dandurom, ortancem.

Zacvetaet éta trava v maju ali na začetku junija. S julijo in vplotjem do septembra nastanejo plodi v videu. Socvetje predstavlja kolos dolžine do 30 cm.

značilnosti pireja polzučegaPyrej je izjemen kormom za kmetijsko -gospodarske živali. Tudi travu poedajuta koške, psičke, dičje zvezdice. Trava jim pomaga očistiti organizem in obnoviti piščevariteljsko sistem. V medicini se uporabljajo listine in kornevišča rastlin. Točno ti deli dela imajo koristne lastnosti in pomagajo izločiti različne bolezni.

Lečebne lastnosti pireja

lečebne lastnosti pirejaOko 70% zelene mase travnanistoj kulture – to je hlorofil. Ta naravni pigment, ki izvira iz strupenih snovi, težkih kovin. Hlorofill očisti kri in dvigne raven krvnih teles. On uravnava obmejne procese, nasičuje kislost kisika.

Korneviŝe travy so bile priporočene pri zastojih v različnih organih. Horošo pomaga pyrej aktivirati procese v pečeni in selézenke, odregulirati izdelitev želči in menstrualni cikel.

V uradni medicini korneviška pomoč se uporablja zaradi takšnih lastnosti:

 • мочегонным;
 • protivospalitelen;
 • отхаркивающим;
 • слабительным.

V apteke ne smete najti pripravka pod imenom «Pyrej polzučij». To korneviŝe rastline v sušenem videu.пырей ползучий

Kako lahko pomaga pri uporabi:

 • problemi močepolovojnih sistemov (nefrit, cistit);
 • kršitve obmennih procesov (anemija, diet, rahit);
 • pnevmonije, bronhite, druge bolezni dihalne naprave;
 • problemi s kožeji, izsypanijah, akne;
 • gastrite, holecite in druge bolezni ŽKT.težave z ЖКТ

Kornevišča travy uporabljajo pri motnjah pri delovanju opozorilo-motornega aparata, zlasti pri artritah in ostehondron.

Pyrej ima izrazite obvolakivativne lastnosti, on pa razlaga. Te posebnosti travy se uporabljajo za obravnavo stanja nasploh lahkih.

Poleznye lastnosti pyreya in sestava

растет пырейPodzemna del pireje ni tako široka uporaba v medicini, kot so koreninske rastline. V koreškah so soresedno zapakirani gledalci, še posebej veliko krahmale in fruktoze.

Tudi pyrej vsebuje:

 • эфирное масло;
 • kompleks vitaminov (S, karotenoidi, skupine V);
 • organske kisline;
 • slizi.

Rastenje nakapljuje v korenine mineralov, ki so na samem središču, kjer so organske spojine kremne kisline. To je pomemben mikroelement za človeški organizem, ki sodeluje pri vseh procesih. Nezadostna krema je povzročila, da je pomemben del vitaminov in mineralov, ki absorbirajo organizem.

Лечение пыреем

napitek iz pirejeSortiraj, s katerim vsi silami poskušajo obdržati podatke, ki uporabljajo za škodljive celice in sprejemajo notranjost. Živučest in vinoslovnost pireja se lahko povežeta s njegovim pozitivnim vozilstvom na zdravje.

Наружное применение

korenit prah za namerno uporaboPripravljen odvar iz korenine pireje in zelene mase hitro izloči malyše od vseh možnih težav s kožico. To učinkovito sredstvo za preprečevanje, diateza, pontice. Če želite izločiti podobne težave, boste morali odkupiti mladostnika. Če ga želite pripraviti, dobite 50 g rastlin. Travo zalivajo 500 ml vrele vode, približno 30 minut za pripravo, nato pa dobavijo v kopalnico. pripravljen za odpiranjeKupite otroka v takšni tekočini, je potrebno trikrat v nedeljo.

Dobrodošli, da pomaga rešiti težave s kožico, ki jih je povzročila podpora. Če želite to narediti, morate vsak dan nasprotovati osebnim težavam ali težavam.

Применение внутрь

notranjenee primenenje pyrejaV starih časih je bil odprt recept, ki je pomagal izboljšati ostrino pogleda do 3 -krat. Za te celice iz velikega obsega sok, ga premešali v ravne prostornine z medom, nagrevali 5 minut in vzeli snadobje trige na dan po 1 st. л. Za doseganje visokih rezultatov začetnega tečaja mora biti približno 180 dni. To je popolna resnična procedura, ki aktivno deluje z ranejšim časom in do druge polovice oktobra, zato ne pride do svežega preskusa.

Nastoj pri izbytočno veselje

пырей при избыточном веселеČe sok, pridobljen iz travy in korneviŝa (1 st. L.), Zmešajte z vodo (100 ml) in ga napišite 4 -krat v sutkih, to je za nekaj tednov, da bi pomagali znižati ves.

Nastavitev takšne sheme:

 1. En kilogramm sira (kornevišča in zelena masa) se dobro vzame pod protočno vodo.
 2. Če želite to narediti, razpravljajte o papirnatem stroju.
 3. Korni in listje mehko narezajte nožem.
 4. Zamenjajte zamenjano vodo (2 l) in dobro premešajte.
 5. Odložite 1 uro, nato obdelajte, dobro odložite.

лечебный сок пыреяTakšno hrano je treba shraniti v hladilniku, pripravljeno v nekaj dneh.

Če želite povečati rok trajanja hrane iz peči do nekaj mesecev, je treba vsak liter dodati po 200 ml vodke.

Primenjujejo pirej za zdravljenje enureze, ne samo pri otrocih, ampak pri požilih ljudeh. Če želite pripraviti, je potrebna 1 st. л. Izmenjeni koreki zalijejo stakano kipatko. Naredite 30 minut. Polovica na zahtevo za en dan v treh sprejemih (po 1/3 stadiona). Kurs terapije – 3 meseca.

Nastoj od saharnega diabeta

пырей при сахарном диабетеPri tem zabolevanja odvarjanje zdravil uporabljajo po 1 st. ložke do 5 raz v сутки. Izključite ga iz 4 st. л. высушенного сырья и 5 стаканов кипятки. Ne pozabite, da se na medlennem ognju ne bo zmanjšalo na primer v četrtek. Po tem je potrebno obdelati in ohladiti.

Pryrej hoče in upošteva sorazmerno travo, vendar je zelo polezen za zdravje. Če sredstva na njegovi podlagi pravilno pripravite in sprejmete, jih lahko odstranite številne bolezni.

Пырей на огороде -видео