uporaba baze za telo Bazilika, uporaba in vrednost, ki je namenjena naši članki, uporabljajo priljubljene neposredne poškodbe v količini dodatne infuzije v pripravi jedi. Poliklinika za uporabo v kulinariki se uporablja v količini zdravilnih sredstev. Éfirna olja ne uporabljajo neposredno v parfumirih. Kaj je osnova za osebo? Odprite prvo vprašanje, ki ste ga našli v naši članku.

Poljska osnova za telo in nasprotovanje uporabi

splošnoukrepljajoče lastnosti bazilika Poljska in ocenjena osnova za zdravje je v njegovem kemičnem sestavku. V sestavi bazilike bodo vstopila éfirna olja, ki so v posebnih primerih lahko uporabila uporabo v posameznih primerih. Danna neposrednost polja za organizem je izključno v svežem ali zasušenem pogledu. Kot je znano, so osnovne listine, ki temeljijo na njihovih uporabnih lastnostih in mikroelementih. Če želite dobiti največjo uporabno moč rastlin, najbolje uporabite osnovo v svežerezanem videu.

Lečebne lastnosti na osnovi:

 1. Obdelan je z osvobojenim sredstvom pri spazmatičnih bolih v živalih.
 2. Sposobljuje povečanje imunosti.
 3. Bazilik je bil priporočen za pnevmonije in različne oblike bronhita.
 4. Sniženje arterijskega davanja.
 5. Ustranjaet krovotočivost desen.
 6. Obladaet protigribkovim lastnostim.
 7. Učinkovito se bori z boleznimi gorla.
 8. Bazilik se uporablja pri kronični brezžični komunikaciji.

Protivopokazanija:

 1. Bazilika kategorično preprečuje v vsakem pogledu na plohoj sвёртваемости krovi, epilepsije in išemične bolezni srca.
 2. Ne glede na številne uporabne lastnosti, zdravniki ne priporočajo uporabe osnove pri bremenitostih. Éfirna olja lahko sprožijo tone mačke, ki so pripravljene pred sodobnimi rodami.
 3. Pri grudnem preskušanju je treba uporabiti izključno čaj iz suhe baze. Ta pijača lahko poveča laktacije.

Bazilik, uporabne lastnosti in nasprotovanje, ki sem ga obravnaval, je treba upoštevati z ostrožnostjo.

Tako kot v tej neposredni zvezi je neznatno število rut, mnogi strokovnjaki ne priporočajo uporabe osnove v večjih količinah.

Народные рецепты

čaj iz bazilikaČe želite, da izvirnik tiskalnika temelji na uporabi organizma, ga morate pravilno pripraviti. Razmislite o nekaj najbolj učinkovitih receptih:

 1. Tonizirajoči napitek. V émalirovani kastrûlû nalivamo 700 – 800 ml holodne vode. Stavim kastrjuljo na ogon in vodim do kipenije. Po tem, ko ste ga pomešali v vodi tri listovne baze. Spustimo 15 minut po zakipanju, dodamo narezan kruhočkami limon in 2 stolovnih ložk sahara. V 10 minutah morate začeti s samim ognjem. Daleko je potrebno zakleniti odvarjevalnik in pustiti delo v 2 urah.tonizirajoči napitek na osnovi
 2. Za zmanjšanja davanj. Sušene barve in listna osnova temeljijo na termosu in zalivamo krutim kistom. Ostavljamo nastojku na 4 ure. Po tem, ko dovedete napitke do sobne temperature in pišete manj kot 3 razhode na dan po polovici stakana. Dano sredstvo dejansko za ljudi, ki trpijo zaradi hipertonije.
 3. При ангине. Pri gnojnih boleznih gorla iz listine osnove nujno izžgati sok. Sveževysaty sok zmešajo z dvema stolovima ložkama, ki jih je treba namestiti, in jih namesto tega premešajo po 1 čajni loži trikrat na dan.

Pred uporabo lahko dodate eno čajno postavljeno cvetlično medaljo, to je dodatek pijači edinstven okus.

Uporaba osnove v kulinariki

Številne naloge so vprašanj, ali želite dodati bazo? Davnostna neposrednost se pogosto uporablja v kulinariki, zlasti v zahodnih državah. Razširite nekaj receptov z osnovo za osnove:

 1. Закуска. Tomate narezaem kružočkami in jih izložimo na tarelku. Dobavljamo sol po vkusu. Dalee s pomočjo velikih terk, ki nabirajo trden syr pover pomidorov. Melko režem bazilik in posypaem jed.zakuska s bazilikom
 2. Диетический суп. Luk in morkovʹ očistimo iz kožur, jih spremenimo s pomočjo mehkih terj in obžarivamo na skovoroju. V tem času v émalirovani kastrjuli nalivamo holodno vodo in jo postavimo na sili ogenj. Kot samo voda za zapiranje, omešavaem majhno kurirno grudo. Spust 20 minut po zakipavanju dodajamo morsko hrano, čebulo, narezane kubike krompirja, sol po okusu. Kakor le kartofelj dosega gotove izdelke, ki vključujejo ploščo. Dodamo v sup mehko narezanny bazilik in zapremo kryško, da bi sup nastopili. Spustja v eni uri v posodi, pripravljeni na uporabo.dietični sup z bazilikom
 3. Салат. Odprite kurirno grudo s pomočjo noža. Daleč ne pozabite na napake, mehko narezaem in povezane povezave. Zapravimo solat iz nežirne smetane. Poiščite in posipajte solatno baziliko.салат с базиликом

Poljska in osnovna osnova, ki obutvijo edinstven sestav, široko uporabljajo v različnih napravah. V zmernem obsegu neposrednosti ne predstavlja nevarnosti za zdravje ljudi, izključitev pa je kontraindikacija.

Video o uporabnih lastnostih osnove