koristne lastnosti kokosove vode Stanovanja znojnih tropskih strank so posebej okusna in okusna. Polezne lastnosti kokosove vode že dolgo ne veljajo za tiste, ki sodelujejo, ona pa ima izrazit osvežujoč lastnost. V žarki pogodu koktelj iz kokosove vode prosto nezamenim.

Osnovna sestava kokosove vode

edinstven sestav kokosove vode Kokosovi vodni sistem imenuje tekočino, ki se tvori v plohih kokosovih palmih, ko začnejo sozrevati. Ona šteje najboljši naravni napitek za ljudi, ki se ukvarjajo s sportom. Vsekakor samo ena čačka te okusne tekočine podpira organizacijo človeka do 10% sutočne potrebe v kalijah. Polzu kokosove vode obnavljajo vsebnost v njenih živih fermentih – encimi, ki vplivajo na proces obnove snovi v organizmih, kot tudi vitamini in minerali.nizka kaloričnost kokosove vode

V 100 g izdelka, energijska vrednost, ki vsebuje 19 Kcal, vsebuje:

 • belki (0,72 g);
 • жиры (kot nasyŝennye takó in polinenasyŝennye);
 • sahara (2,61 g);
 • kalij (250 mg);
 • taminy B1, B5, B9;
 • medʹ;
 • železo in številne druge cene.

V kokosovi vodi odlične okusne kakovosti, to je eden izmed najbolj priljubljenih napitkov v mnogih državah sveta in njihova prodaja se stalno povečuje.

Polezne lastnosti kokosove vode

edinstvene koristne lastnosti kokosove vodePoljska kokosova voda je v majhnem količini kalorij, ki vsebuje v njej, iz česa zaradi zadovoljstva ljudi, ki vodijo boj z lišnim vesom. Nabor vprašalnih stvari je precej obremenjen, kar vpliva na povečanje imunosti.cenna tekočina kokosovega oreha

Življenjska doba kokosovega oreha je primerljiva tudi s tem, kar:

 1. Sodelujejo v sestavkih citokininov rastlinskega izvora – rastlinski gormoni, ki mu dajejo protipopuholovne in antitrombotične lastnosti, nadomeščajo procese staranja organizma.
 2. Unikalna elektrolitična sestava kokosove tekočine, ki nastane pri razgradnji – raztopine tekočih tekočin v organizmih, ki nastanejo kot posledica preoblikovanja ali diareje.
 3. Visoka vsebina kalije, magnezija in vitamina Zmožnost znižanja ali normalizacije davil, kar je zelo pomembno za ljudi, ki trpijo zaradi hipertonije.
 4. Kardioprotektorske kakovosti kokosove vode zmanjšujejo verjetnost razvoja bolezni in sosudov.

Antioksidantne lastnosti naravne kokosove tekočine, ki vplivajo na izboljšanje krvnega obtoka in preprečujejo tromboobrazovanje, posledično zaradi česar se zmanjša tveganje za pridobitev infarkta ali mnenja.

Cenne lastnosti kokosove vode za kozmetologijo

hladilni napitkiŽidkost kokosovega oreha ima edinstvene lastnosti, ki pospešujejo spreminjanje starosti. Prav tako vprašajte in uvladite jo. Vitamini in mineralne snovi zagotavljajo, da se nanašajo na kožo obraza, mehko in gladko, izboljšajo strukturo.

Omolaživajoči učinek za obraz podpira pasto, ki se ne strinja samostojno. Nujno zmešajte 2 čajni loški poroške sandalovo drevo z majhno količino kokosove vode. Ostaja le, da se prenese na koru in malo podžge. Po polnem izsihanju smyty čist vodoj.kokosova voda kot kozmetično sredstvo

Primere kokosove vode za obraz kažejo pri manifestacijah akne, vozrastnih in mikrobnih morskih snovi, celulita, ekseme, rastjage in pigmentnih petah.

V kokosovi vodi je nasprotovanje. Ne gre za ljudi:

 • v organizacijah, ki vsebujejo visoko raven kalije;
 • z boleznivanji začetek;
 • alergijska reakcija na različne vidne rešetke;
 • расстройствами ЖКТ.

Video o polzeh in vrede kokosovoj vodi