польза и цен груши Poljska in cena se nahajata na drugih mestih in imata skoraj edinstven ves. Trudno poverovati, vendar zelo dolgo so ljudje obravnavali te sadne užitke. In dolgo se je treba boriti z uporabo v sirom in odvariti pred tem, kot so. Med tem, kemični sestavek okusnih plodov namizno raznolik in obširen, kar jim omogoča uporabo tudi v lečenih sredstvih.

Химический состав

mikroelementi v plodah gruši Mikroelementi, ki se nahajajo v sestavljenih plodovih, določajo uporabne lastnosti in vrednotajo gručo za človeški organizem. Znano je, da redno uporabo svežih plodov znatno zmanjšuje vsebnost v različnih zdravilih, povečuje njihovo preprečevanje in preprečuje, da bi jih zmanjšali..

Gruša se priporoča za uporabo žensk v zanimivih pogledih, majhnih otrocih in ne ogroženih ljudeh, ki trpijo s saharnim diabetom. Izvestno dejstvo, kaj je aromatično plod, tem bolj koristen.

V sta grammah gruševoj meskoti vsebina vsebuje:

 • kisline askorbinovoj-približno 5-ti mg;
 • tokoferola (drugače vitamin E) – 0,4 mg;
 • vitamini, primerljivi z drugimi skupinami V, med katerimi je V2 – 0,03 mg; В5 – 0,05 mg; В1 – 0,02 mg; В9 – 0,002 mg; В6 – 0,03 mg;
 • калия – 155 mg;
 • natrija – 14 mg;
 • kalcija – 19 mg;
 • železa – 2,3 mg;
 • фосфора – 16 мг;
 • magnija – 12 mg;
 • sery – 6 mg;
 • krema – 6 mg.

Poleg tega so bolj primerljive stvari, ki jih vsebuje v gruči, v manjših količinah pa lahko najdete: molibden, vanadij, jod, bor, cink, marganec, ftor, nikel.

Na osnovi v plodah folna kislina je posebej privlačna za nosečnice. Veliko število klečetov omogoča izboljšanje funkcij kisika.

Sočna mešanica grobe zanima 97 %, medtem ko kožura in semena – samo 3 % od splošne mase plodov.

Polezna skupina za organizem podpira še druge organske kisline, fermente, dubilične snovi, flavanoidov in krahmala. ekološko čiste plodovePri tem kalorij tukaj je zelo malo – vsega 47 na 100 g izdelka.

Ne uporabljajte v piščančjih sadežih, ki rastejo v oživljenih registracijah ali v drugih ekološko nevarnih območjih. Ploščajte svoje lastne materiale, na primer uporabljajte težke kovine, na primer vse, ki lahko vplivajo na zdravje pri uporabi.

Poljska in cena za ljudi

aromatične in uporabne plodove

Zahvaljujoč svojemu bogatomu sestavite gruša lahko veliko. Položitveni vpliv frukta na organizem nesporno. Na primer, lastnosti, ki jih lahko prinesejo takšni rezultati:

 • povečuje sposobnost organizma za preprečevanje infekcij;
 • imunost stabiliziruje;
 • купируются воспаления;
 • izboljša psihološko stanje;
 • povečuje kakovost kakovostnega mleka;
 • normalizirajo piškovarne procese;
 • obmen stvari prispe v normu;
 • funkcije pečenk in začetkov bistveno izboljšajo.

Vnuševalno število kislin v kislini v sestavi sadja, ki omogoča povečanje števila stenov, ki vzpostavljajo utrujenost in elastičnost.

Regulativno uporabno sredstvo preprečuje aterosklerozo za izračun pomembnih zmanjšanj holesterola v krovih. Nohti se izločajo iz lomkosti, koža se izravnava, izboljša njihov barvni videz, lasje pa prenehajo delovati in pridobiti zdrav sijaj. Da bi zobna žival postala krepka, če bi jo stalno uporabljali v pišu. Mnenje je, da pogosto pride do tega frukta, čeprav pomaga pri zmanjševanju rake.

Ne samo za uporabo, ampak tudi za skupino, ki bi lahko prinesla organizacijo, če je preveč uporabljena z njeno uporabo. Izjemno nasprotujoče delovanje frukta, ki lahko privede do zaporema, če se ne spoštuje. Osebno ostrožnimi morajo biti ljudje v starosti.

Bolezni, lečitev, ki omogoča grušo

uporabljaem sveže plody

Ne samo, da so plošče, ki delujejo, vplivale na lečeči postopek, in drugi deli lesa:

 1. Pri boleznih, ki so podobne alergijskim izpadanjem in eksemijam, zelo dobro pomagajo odvariti, pripraviti iz grobih listov. Na podaljšanju dveh minut je treba prenesti enega stakana mladosti, ki je v polčasu pol litra. Potom sterilno marlju ali široki bint zmanjšujejo v odvaranju in nalagajo poraženo škodo.
 2. Otvar iz plodov obljubi simptome ciste in prepreči neprijeten zapah od moči.
 3. Izdelki iz sušenih gruš izjemno pomagajo pri kršitvah funkcij boljšedelnih sistemov. Poleznost gruši za pečene tukaj je očitna. Polovina stakana suhih plodov varuje v 0,5 litra vode, nato pa plodovi ne stojijo megkimi, nato pa približno 3-h ur nastavijo. Nanesite 4 odmerke v 100 ml odvarjene sutke.
 4. Še o polzeh in vrede sušenih gruš za pečene. Frukt to v vsakem primeru lepo očisti pečenko po razstrupljanju metalov, sprtnih napitkov ali zdravil. Kompot iz sušenih gruš pomaga pri pospeševanju obnovitve ravnotežja vode in soli.
 5. Visoka vsebina, ki omogoča, da vpliva na srce in sose. Tukaj v ciljih profilaktičnih bolezni je mogoče uporabiti in sveže sadje, sestavine in morske snovi.
 6. Kadar v konce zimi in vesnoj na plohah ostane tako malo uporabnega, lahko delate odvarke iz grobega vetoka. Poljska in vrednost odvara iz vetoka so bile takšne, kot in od plodov. Horoš odvar pri saharnem diabetu. Tukaj potrebujete 20 g vetoka, da zalijete 0,5 litra pijače in naredite 10 ur na termo. Poleg tega lahko v treh litrih vode spremenite kuso tri tri minute, izstopite in obdelate, nato pa pijte namesto čaja. Ta recept pomaga pri osteohondrozi.
 7. Polezne lastnosti barvnega materiala uporabljajo pri zdravljenju prostate pri moških. Za to 30 g barvnega masla zalijemo s kisom in nadaljujemo 10 minut, po tem, ko ga obdelamo in izpihamo med dnevi do očitnih simptomov.

Gruša za ženske

uporaben sadje za ženskeUpotrebljive skupine posebej kažejo nekatere kategorije ljudi. Na primer, kakšna poletna skupina za ženske? Periodične bolezni, povezane z menstruacijami, bodo vseeno manjše, če jih boste želeli kupiti ta sadni čaj. Pomembno je, da v njih ne bo takšnih velikih skakalnih razpoloženj, a delovna zmogljivost ohranjena na običajno ravni.

Poljska in redna gruša lahko pri uporabi uporabijo kozmetična sredstva. Poleznimi okažujejo maske iz grobega pûre. Če zmešate nekaj ločitev in dodate lokuno medalje z dodatki, potem lahko to sestavino nanesete na čistu kožo 15 minut dvakrat v nedeljo, kar lahko bistveno izboljša obraz. Ko bo nakup rovinnega tona in bo videti zdravo in sivo.

Skupne maske se ne uporabljajo, če obstaja poškodba.

Gruša za otroke

umerenno potrebleniePoljska in vredna gruša za telo otroka se ujemata v zmerni uporabi. Togda v malem človeku normalizira funkcijo kisika. Kompot iz suhih plodov izloči malyšo od začetka in pomaga znižati temperaturo pri napredovanju.

Ali je še kakšna pošast za otroke? Semečki sozrevšega ploda izločijo čado iz glista in ustavijo diareju. Redno uporabo svežih gruš lahko omogoči dobro imunost, česar ne bi smeli podrejati virusu.

Vrednost in nasprotovanje

V gruči nasprotno od uporabe nekaj primerov:

 • obostrenija okuženih ŽKT;
 • neljzja je grušu, ko želudok pusto;
 • neljzja zapisati suedenny sadni vodovod, pri izogibanju izžogi;
 • menâ stane samo za čas po gruši;
 • da bi se izognili zaporovom in nespremenljivemu požilemu, lahko kupite samo posebne in mehke plodove brez vežujočega učinka.

Pri ogromnem številu uporabnih lastnosti je le nekaj nasprotnih imen v skupini. To govori o tem, kaj na vsakem mestu, v vsakem domenu tako koristen sadež mora zaposliti svoje začetno mesto.

Kalorijnost in lastnosti gruši – video