растение ятрышник Skromno rastje jatrišnik izdaja uporablja v narodni medicini. Ustvarjanje in delovanje iz barve ugodno vpliva na notranji sistem telesa. Vedno cenejše kemične povezave, odprti učenci, pospešeni proces izboljševanja. Na današnji dan obstaja veliko receptov, vnaprej pripravljenih ljudskih zdravil. “Pripravki” se lahko preprosto pripravijo v domačih pogojih in uporabljajo po preprostih shemah. Če želite dostojno oceniti rast, prepoznati, kako izgleda jatrišnik s strani in v čem so njegovi koristni lastniki.

Biološke značilnosti rastlin

mnogoletnee rastnie jatryšnik Klubska mnogoletna kultura se nanaša na družino «Orhidnye», o kateri pričajo v obliki butonov. Ona je objavljena v Crveni knjigi, zato se nahaja pod zaščito osebe.

V narode jatryšnik imenujejo po-raznomu:

 • Дикая орхидея;
 • Кукушкины слезы;
 • Ивановы руки;
 • Вымечко;
 • Сердечник;
 • Собачьи языки.

растение ятрышник на лугуV naravni sreči se srečuje na ozemlju Južne in Centralne Evrope v Azijah in Severni Ameriki. Proizrastaet na lesenih opuškah ali vlažnih lugah. Za sezono raste jatrnik izrašča od 50 do 70 cm v višini. Listne plošče s podobnimi oblikami so na voljo v spodnjih delih neposredno na stekleni plošči. Oni okrašeni v temno zeleni barvi, inogda s fioletovim vkrapljenjem. Pod zemljo se nahaja klubsko kornevišče, ki uporablja za pripravo lečenih namiznih računalnikov in odvarov.

kolosovidnye socvetija jatryšnikaV času cvetenja se oblikujejo kolosovidne socvetje, ki so sestavljene iz množice miniaturnih butonov. Lepestke okrašeny v lilovym ali vishnevyj barvi. Oni ukrašujejo rast na podaljšanju 10-15 sutok. Od njih izhaja prijeten meden vonj. Po izkušnjah lepestk venut in na njihovem mestu se pojavijo semenčne korobočke.

Cvetet jatryšnik v aprilu, maja ali junija. Vse je odvisno od klimatskih pogojev mesta obitanija kulture.

Razširjene sorte

ятрышник разных сортов

Biološki nasčivati ​​okoli 60 različnih kultur. Самые популярные считаются:

 • Пятнистый;ponedeljek
 • Moški;ятрышник мужской
 • Шлемоносный;ятрышник шлемоносный
 • Obezânij;растение ятрышник обезьяний
 • Пурпурный.пурпурный ятрышник

V vsakem od njih so njihove posebnosti. Na primer, raste jatrišnik moške osebe do 50 cm. Osnova stebla usypano fioletovimi petnajmi. Širokolančne plošče iz listov dosežejo 14 cm v dolžino. Kolosovidne socvetije nasčivajo do 50 cvetličkov.

Obezjani jatrišnik ima izvirno formulo spodnje gube lepestkov butonov. Tako so opozorili na majhno obezjanko, odkuda in naslovne sorte. Primerno za bližnjico šlemonosnega jatrišnika, ki je podoben ričanskemu glavnemu oknu. Purpuren videz rastlin ima močan stebel, debeline do 1,2 cm. Za obdobje vegetacije izrazite do 70 cm.

Jaryšnik petkovyj saadody izražajo na klubih.

Kladez cen komponent

lečebne lastnosti jatryšnikaNa lečebne lastnosti in nasprotovanje jatrišnika ogromen vpliv kaže niz kemičnih povezav. Odkrili so jih v življenju, zmagah in korneviŝe kulture.

Sredi pročega, rastenje vsebuje:

 • karotin;
 • pektin;
 • glikozid;
 • goreč;
 • sliz;
 • эфирное масло;
 • крахмал.

Zahvaljujoč temu, da rastlina uporablja za zdravljenje organov, ki se zdravijo in dihajo. Ustvarjalci sodelujejo pri vodilnih procesih, živčnih razgradnjah in v stresnih situacijah. Syrje zagotavlivajo v koncertu kulture.

klubni растения ятрышникZa lečebne izdelke uporabljajo mladine ali dočerni klubi kulture. Snačala so jih z natančnostjo, očistijo jih iz grunte in jih prominirajo pod kranom. Raskladijo na lotkih v prostorih z dobro ventilacijo. Hranât suhie klubni v kartonskih korobkah ali tkanih mesh. Razširite nekaj zdravih receptov lečebnih «pripravkov».

Suhoe korneviŝe jatršnika ohrani svoje lastne lastnosti pri podaljšanju 6 let.

Rastenie jatryšnik v narodni medicini

suho izmenjevan koren jatrišnikaZa ustvarjanje obvolakirajočih sredstev je potreben sprt (20 kapljic), mešano suho kornevišče (20 g), kipatok (20 ml). Medsebojna povezava v stekleni emkosti. Prav tako lahko preusmerite na dostop do enakovrednih kosov. Dobavite še 200 ml kipatke, vzbelite in pustite do polnega ostivanja. Polovna “slika” vzame 3 krat na dan po čajni ložki.

Za zdravljenje diarei pripravite vodno stojnico. Izmenjeni klubi (120 g) zalivajo 0,5 kilograma. Nastavite 30 minut. Vsako uro po 1 čajni loži, ki se ne obnovi, delajo v kino.

сухие корни ятрышникаČe želite izvesti toksične snovi iz organizma, pripravite samo “zdravilo”. Suhoe сырье ятрышника тщательно меняют. Berut 1 čajno ložo poroška. Zalivajo kipetkom (200 ml). Horošenko premešujejo. Na voljo približno 50 minut. Ta pijača vzame 2 obroka na dan.

Za povečanje učinka, v zdravstvu, je treba dodati 0,5 čajne medenice.

Lečenje prostudy, krvni obtoki, impotencije

Čudežno sredstvo od postopkov dobivanja prek povezav preprostih komponent:

 • izmenljivo korneviŝe jatryšnika (25-30 g);
 • krahmal (1 stolovna ložka);
 • saharni pesek (100 g);
 • voda;
 • молоко (1 стакан);
 • korica ali gvozdika.

Sistemi za shranjevanje skladiščajo v ognjeuporni emkosti in zalivajo vodo. Takoj prestavite, da dobite tekočino, podobno na smetano. Dobavite mlado, stajte na ognju. Polčasni sestavek se nagne približno 5-7 minut. V tem odličnem napitku lahko uporabite tudi pivo, da ga dodate kot pikantni okus. Zdravilo jemljete z majhnimi porcijami po sprejemu.

ятрышник пятнистыйZa zdravljenje krvavitve gemorroidalnega značaja uporabljajo jatrišnik petkov v sušenem videu. Izmenjeno korenine rastline (10 g) zalivajo v mleku (200 ml). Premešujejo, dovajajo do kipenije, ubavljajo ogon in varajo še 2-3 minute. Ta pijača je razdeljena na nekaj oddajkov in jih v teku dneva.

Pri uveljavljanju pripravljenih priprav na takšne sheme. Odločeno stojalo za suho sirjevo zalijte 200 ml vrele vode. Тщательно перемешивают. Varaj na slabom ognju 10 minut. Ko napišete ostenet, ga razdelite na 3 dele in pijte na podaljšanje 12 ur.

Preden začnete z začetkom jatrničnega, se morate obrniti na posvetovanje s specialistom.

Kot vidno, simpatično rastje jatrišnik ne zrca privlači pozornost narodnih celic. Himične snovi, ki se nahajajo v klubu kulture, dobro vplivajo na organizem človeka. Iz njih so pripravljeni najbolj priljubljeni in učinkoviti načini zdravljenja različnih bolezni. Budem pa resno prenesti v svoje zdravje.

Rastenie jatrnik in njegove lečebne lastnosti – video