Nu'Nu văd că vine!

Obținerea primului tău piercing poate fi unul dintre cele mai înfricoșătoare momente pe care le ai'Mă voi ocupa probabil; Mai ales dacă tu'Ești destul de tânăr la vremea aceea. Doar gândul de a-ți pune ceva prin corp ar putea să te facă puțin neliniștit. Acolo'Fără îndoială că unii oameni au avut experiențe îngrozitoare când au fost străpuns ceva, iar acest videoclip este cu siguranță un exemplu al uneia dintre acele vremuri.

piercing buze instagram poza salon gura

Sursa: Instagram @buttonnoseblues

Sursa: Instagram @buttonnoseblues

Ai castigat'Nu cred cum a scăzut!

obținerea pistolului de cercei pic Instagramtatuaj piercing ureche daith instagram

Aceasta'e gândul care contează

Sursa: Instagram @xsugar_candyx

Atunci când primești un piercing o mulțime de timp'e gândul care face cea mai mare parte a sperieturii, nu situația reală.

Uneori, când o persoană se gândește la așa ceva pentru o perioadă atât de lungă de timp în așteptare, devine înspăimântătoare din cauza propriilor sale acțiuni și a gândirii excesive.

Piatră rece

Lucrurile se pot desfășura în moduri diferite. Poți să fii super frică și să te sperie, sau poți fi ca această fată tânără și să fii super frică, dar ia-o ca un campion și nici măcar nu te tresări!

Uch!

Când vine vorba de reacții, acesta ar putea fi cel mai bun absolut. Chiar dacă fata care a fost străpunsă era cea care se temea, ea nu era'T cu adevărat cel în pericol.

Tipul care face piercing-ul cu siguranță nu a făcut-o'Nu-l văd venind!

Spuneți-ne ce părere aveți în comentarii și nu'nu uitați să ACȚIUNE Acest articol!