Acest taco miroase amuzant!

Credeți sau nu, există un singur stat în Uniune care are o lege federală împotriva consumului de carne umană (Idaho). Acordat că există legi împotriva crimelor, cumpărării și vânzării cărnii umane și profanarea cadavrelor care face ca canibalismul să fie un eveniment de cină organizat, dar tehnic legal în celelalte 49 de state. Și din moment ce IncrediblyShinyShart își mânca propria carne, mulți spun că actul a fost un canibalism etic. Știu ce spui: „Dar prietenii lui, nu?” Ei bine, acum că totul a ieșit pe masă (joc de cuvinte), vedeți cum un utilizator Reddit care poartă numele IncredibleShinyShart a ajuns să i se taie piciorul și apoi să servească carnea de membru prietenilor săi într-un taco! Revista Vice s-a așezat (nu la o masă) cu tânărul de 38 de ani pentru a afla faptele. Iată câteva extrase „suculente”.

1528745446340-RdM33In

Imagini oferite de IncrediblyShinyShart

Acest taco miroase amuzant!

Când VICE a pus întrebarea evidentă, „De ce?”, Shiny a spus: „La început am vrut să fie taxidermizat sau liofilizat. Cât de mișto ar fi ca piciorul meu liofilizat sau taxidermizat să stea în jurul casei ca o lampă sau un opritor sau ceva de genul? ”Nici nu știam că este posibil să vă ducem piciorul acasă cu dvs., dar conform articolului VICE, Shiny spune că a fost ușor. Tot ce trebuia să facă era să completeze niște documente care afirmă, din motive religioase, că trebuie să fie îngropat întreg. Spitalul i-a dat piciorul într-o pungă roșie de deșeuri biologice și a ieșit.Conform articolului VICE, decizia a fost oarecum impulsionată. „Am luat repede un cuțit din bucătărie și mi-am tăiat o bucată de pe vârful tibiei. Pielea era deja cam îndepărtată de operație, lăsând o bucată mare de mușchi expus. Tocmai am luat mușchiul. Am pus-o într-o pungă de plastic și am pus-o în congelator. ” După aceea, a pus piciorul aruncat și apoi l-a incinerat. Shiny a invitat apoi 11 prieteni și i-a „provocat” să participe la canibalismul etic. Doar 9 l-au luat în discuție.Când a sosit în sfârșit noaptea epică, a marinat piciorul peste noapte și apoi a pregătit carnea? I-am spus bucătarului ideea mea și, după ce m-am gândit câteva zile la asta, mi-a spus: „OK, hai să facem asta. O să o pregătesc și voi veniți mâine. ” L-a marinat peste noapte și l-a sotat cu ceapă, ardei, sare, piper și suc de lămâie. Apoi a servit-o pe tortilla de porumb cu sos de tomatillo.Întrebarea de milioane de dolari trebuia pusă și VICE a făcut-o. „Această tăietură specială a fost foarte puternică. Avea o aromă foarte pronunțată, puternică. Mușchiul pe care l-am tăiat a fost dur și mestecat. A avut un gust bun, dar experiența nu a fost cea mai bună ”.Cum au reacționat prietenii lui Shiny? „Un prieten a trebuit să mă scuipe într-un șervețel.” Și încă unul dintre prietenii săi a sunat-o pe Shiny a doua zi dimineață cu această știre: „Hei, ca să știi, te-am scos. Îmi pare rău. ”

De ce?

Când VICE a pus întrebarea evidentă, „De ce?”, Shiny a spus: „La început am vrut să fie taxidermizat sau liofilizat. Cât de mișto ar fi ca piciorul meu liofilizat sau taxidermizat să stea în jurul casei ca o lampă sau un opritor sau așa ceva? ”