Obi-Wan KeNudie!

Ce au în comun Luke Skywalker, Nicki Minaj, o dominatoare Darth Vader și AC / DC’s Highway to Hell? Stai, mai sunt multe. Luke Skywalker nu numai că se apropie de Nicki Minaj, dar și ea începe să-și dezbrace hainele! Bine ați venit, la Empire Strips Back! Aflându-se pe scenele australiene din Sydney, din 2011, Empire Strips Back a început ca o performanță mică, subterană, care a crescut rapid prin intermediul cuvântului din gură.

Spectacolul a fost creat de Rissal S. Beattie ca ceea ce inițial avea să fie o durată limitată de trei nopți. Ei bine, acum după ce a interpretat peste 50.000 de oameni, The Empire Strips Back se îndreaptă spre țărmurile Americii!

Cum scapă de ramificațiile legale ale folosirii costumelor tematice Star Wars, etc. Ei bine, asta pentru că Australia, Anglia și Statele Unite au legi destul de liberale când vine vorba de „parodie” și, din fericire, The Empire Strips Back se încadrează în acea categorie.

Deci, pregătește-ți America pentru cel mai sexy Star Wars pe care l-ai văzut vreodată!

c700x420

Obi-Wan KeNudie!

Căștile și topurile sunt detașabile!Crezi că vreodată un Tusken Raider ar fi sexy?Este timpul să vă răsfățați cu un Alien Sex Fiend!Acestea sunt derriere imperiale!„The Empire Strips Back: A Burlesque Parody” vine la Fox Performing Arts Center din Riverside joi, 31 mai și la Teatrul de la Ace Hotel din Los Angeles vineri, 1 iunie (Foto, amabilitatea The Empire Strips Back)Treci peste Doll Real, acesta este cel mai sexy robot sexual!Doar înălțimea potrivită pentru acțiunea Goochie a Gărzii Regale!

Trupii de furtuni fără vârf!

Căștile și topurile sunt detașabile!