Tatuajele arabe sunt printre cele mai vechi. și frumoase Aceste tatuaje vin pline de semnificație. Multe vedete aleg să obțină tatuaje arabe și pentru un sens bun. Bucurați-vă de această listă cu cele mai populare tatuaje arabe.

Când vine vorba de tatuaje, cel mai simplu mod de a trece peste ceea ce doriți este cu scriptul. Cu toate acestea, uneori, vrei și ceva mai frumos sau mai rece decât doar cuvinte în font gotic pe corpul tău. Unii oameni profită de această ocazie pentru a avea mesajul scris într-o limbă străină. Fie că limba are ceva de-a face cu moștenirea persoanelor, sau poate că ei doar cred că este frumoasă, mulți oameni au apelat la arabă pentru a-și transmite mesajele. Scrierea arabă este pur și simplu frumoasă și, asociată cu o vorbă semnificativă, poate crea o piesă de artă incredibilă. Iată câteva dintre cele mai bune tatuaje arabe care există.

Iată tatuajele noastre arabe:

33. Selena Gomez Tattoo arab

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Actrița și cântăreața Selena Gomez poartă, de asemenea, o mică bucată de formulare arabă chiar sub omoplatul drept. Se citește „iubește-te pe tine însuți”. Acesta este un alt exemplu al modului în care o lucrare atât de mică poate avea un impact mare. Indiferent de ceea ce spun paparazzi sau oricine altcineva despre ea, ea va avea acest memento constant pentru sine. Iubește-te întotdeauna pe tine însuți mai întâi.

32. Angelina Jolie Tattoo arab

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Tatuajele arabe sunt atât de populare încât chiar și vedetele intră în joc. Angelina Jolie are un tatuaj cu script arab în brațul drept, pe care scrie „determinare”. Tatuajul în sine este o acoperire a unei piese abstracte pe care a primit-o împreună cu fostul soț Billy Bob Thornton. Pentru mai multe informații despre acest și alte tatuaje pe care le are Angelina Jolie, consultați acest articol.

31. Un singur cuvânt pentru a le descrie pe toți

133 Cele mai populare tatuaje arabe

În loc de un simbol al semnificației chinezești aleatoriu, de ce nu un script arab cu un singur cuvânt? În special, acesta citește „Călător”. Tatuajul are o semnificație, deoarece se referă la acest tânăr om care călătorește cu natura și incapacitatea sa de a rămâne liniștit. Tatuajele arabe pot fi atât frumoase, cât și incredibil de semnificative, chiar dacă araba nu este o limbă cu care sunteți familiarizați. În cazul în care araba nu este limba dvs. maternă, vă sugerez să găsiți un vorbitor nativ de arabă pentru a vă asigura că ortografia și gramatica tatuajului sunt corecte. Nimeni nu dorește să le pună permanent un jabber fără sens.

30. Strălucirea poetică

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Dacă simțiți că este nevoie de mai mult de un cuvânt pentru a transmite cine sunteți, puteți opta oricând pentru un întreg poem. Chiar dacă nimeni nu-l poate citi, pare absolut uimitor, mai ales așezat pe omoplat așa cum este acesta. Fluxul și curlingul limbii este unul dintre lucrurile care fac din tatuajele arabe o alegere atât de populară.

29. INFIDEL

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Unul pentru jokerul din tine. Această piesă simplă conturată țipă în mare măsură „necredincios”. Poate că este un fan al unui anumit maestru de păpuși și ventriloc, sau poate că se simte ca un necredincios sau rebel printre bărbați. Indiferent care ar fi cazul, el vrea să fie sigur că toată lumea îl poate vedea. O umbrire sau o culoare adăugată puțin ar putea să-l aducă într-adevăr și să-i ofere un aspect mai profesional.

28. Frumos

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Limba arabă este atât de versatilă și curge atât de frumos încât poate fi folosită în mai multe moduri în tatuaje. Aici este asociat cu o floare și stele minunate. Are un plus de atracție feminină, dar îmi place foarte mult așezarea pe cutia toracică și pe talie. Scenariul este atât de flexibil încât poate fi rotit și ajustat pentru a se potrivi acolo unde trebuie să meargă, oferindu-i acestuia un efect de cădere rece (sau în cazul arabului, alpinism). Tatuajele arabe ar putea fi potrivite pentru această regiune, dar iată câteva tatuaje cu cutie toracică mai cool pentru femei.

27. Accent cu culoare

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Scrisorile folosite pentru a explica fonetic ceva într-o limbă străină este o idee destul de îngrijită. Habar n-am ce spune, dar văd că există câteva litere recurente, așa că poate este un nume. Îmi place accentul pe roșu, indiferent de motiv. Chiar dă un pic de mister acestei piese.

26. Continuă să lupți

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Acesta spune „luptător”. Nu este cu adevărat o dovadă a faptului că îi place să bubuie, ci mai mult un simbol al puterii sale de a depăși toate obstacolele. Acesta este un memento de a nu da înapoi niciodată și de a lupta pentru ceea ce crezi, indiferent de ceea ce ți-ar putea veni. Îmi place că este așezat pe piept, peste inimă. Inimă puternică, corp puternic, minte puternică. Întrucât majoritatea tatuajelor arabe sunt scrise, ocupă relativ puțin spațiu pe pânza corpului. Dacă sunteți în căutarea unei idei mari și îndrăznețe pentru un tatuaj pe piept, aruncați o privire la acestea.

25. Pace și Iubire

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Aspectul artistic al scriptului arab înseamnă că de multe ori poate fi îndoit și modelat pentru a încorpora alte modele. Acesta prezintă cuvintele pace și dragoste împletite pentru a forma corpul și capul porumbelului. Porumbelul simbolizează, în general, atât pacea, cât și iubirea, astfel încât acest mic tatuaj poartă un mesaj imens. Dacă sunteți în tatuaje de păsări, dar nu chiar în tatuaje arabe, puteți verifica aici câteva idei mai uimitoare de tatuaje de păsări.

24. Nebunia osului gulerului

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Gulerul devine rapid un loc popular pentru a pune tatuaje, în special cele care sunt lungi și subțiri, cum ar fi tatuajele arabe. Cea de pe această tânără doamnă minunată este echivalentul arab al „Singurului meu soare”. Este o frază drăguță, dar gravată într-un stil care o face să iasă în evidență și să nu arate la fel de puerilă pe cât ar fi putut apărea doar fraza în sine. Totuși, cred că tatuajul ar putea fi puțin umbrit de părul minunat roz!

23. Talie nu ….

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Un alt loc din ce în ce mai popular pentru femei este chiar sub linia sutienului de pe cutia toracică, înaltă de-a lungul taliei. Este un loc minunat pentru a pune tatuaje de citat, cum ar fi cuvinte semnificative sau versuri de cântece. De asemenea, este potrivit pentru tatuajele arabe, după cum puteți vedea aici. Această scurtă frază folosește mai multe linii umplute și arată puțin mai puternică decât fragilele, căptușite subțire care scriu câteva tatuaje arabe.

22. Flexează-l

133 Cele mai populare tatuaje arabe

„Am suferit, am învățat, m-am schimbat” este o vorbă arabă relativ populară. Este descris aici în interiorul bicepului pe brațul superior. Acesta este un alt loc foarte popular pentru tatuajele arabe, tatuajele sanscrite și orice alt design care este mai lung decât este înalt. Este un loc îngrijit pentru a pune un tatuaj, deoarece este foarte vizibil pentru purtător, lucru pe care îl pot vedea pentru a le aminti zilnic despre ce este acel tatuaj. Când aveți nevoie de un pick me, purtați-l!

21. Arată-ți latura mai puternică

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Acesta spune „tărie”. Pot vedea atracția într-o piesă ca aceasta și, din nou, partea din spate a gâtului este un loc popular pentru acești mai mici. Liniile și „punctele” mai întunecate, mai îndrăznețe oferă acestei piese o forță proprie. Este mult mai remarcabil decât liniile subțiri care curg de obicei în majoritatea tatuajelor arabe.

20. Iubeste viata

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Cu un scenariu mai liber, abstract, acest tatuaj are încă o senzație distinctă arabă în liniile netede și accentele puțin punctate. Acesta spune „dragoste” pe braț și „viață” pe coaste. Îmi place cum sunt ambii atât de incredibil de diferiți și pe două părți complet diferite ale corpului, dar totuși merg atât de bine împreună.

19. Mix It Up

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Nu toate tatuajele arabe trebuie să fie piese de sine stătătoare. Acest tatuaj mare și colorat spune „Prințesă”. Este asociat cu ceea ce pare a fi o cruce în stil celtic și soare chiar în spatele ei. Două culturi și stiluri diferite s-au combinat pentru a crea o piesă din spate foarte cool. Scenariul este realizat în portocaliu și galben strălucitor, probabil cu referire la soarele de dedesubt. Aceasta este o lucrare îndrăzneață, strălucitoare, dar este și frumoasă.

18. White Out

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Dacă culoarea nu este pentru tine, poți oricând să-ți faci un tatuaj cu cerneală albă. Aceste lucrări oferă un aspect incredibil de unic. S-ar arăta, bineînțeles, mai bine pe un ton de piele bronzat, dar dacă doriți un tatuaj discret și frumos, albul poate fi pentru dvs. Dacă petreceți mult timp în aer liber vara, aceste tatuaje vor apărea cu adevărat pe pielea înroșită de soare, dar vor fi mai puțin vizibile în iernile mai palide. Liniile albe fine îi conferă un aspect curat și curat. Este foarte subțire și drăguță. Pentru mai multe idei cu cerneală albă, puteți consulta linkurile aici și aici. Tatuajele cu cerneală albă ar putea foarte bine să crească, deoarece capacitatea lor de a fi acoperite cu ușurință și faptul că nu se înregistrează ca majoritatea pieselor super luminoase, colorate sau negre.

17. Non Script

133 Cele mai populare tatuaje arabe

În timp ce majoritatea tatuajelor arabe sunt script, nu toate sunt. Există multe modele interesante care au un fler arab. Un stil este Henna, pe care îl puteți vedea mai multe aici. O altă modalitate de a valorifica atmosfera arabă este de a obține câteva modele îngrijite, cum ar fi cel văzut aici. Interesantul tatuajelor în stil Henna este că Henna este predominant temporară, așa că, dacă nu sunteți sigur că vreți să vă angajați pe deplin, verificați această alternativă. Henna, de asemenea, tinde să fie foarte detaliată și incredibil de versatilă. Henna este adesea plasată pe mâini, brațe, picioare și glezne, dar poate fi pus oriunde îți dictează imaginația, fără durerea acelor din piele.

16. Întotdeauna puternic

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Forța este o temă obișnuită în tatuajele arabe. Poate fi pentru că scriptul cuvântului „tărie” este atât de frumos scris sau doar pentru că este o temă obișnuită în cultura arabă. Aceasta spune „tăria minții”. Conștientizarea și gândirea mentală sunt în mod clar foarte importante pentru acest tip.

15. Adăugați un fundal

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Un loc incredibil de popular pentru tatuaje este antebrațul. Este o mare parte a corpului, cu o mulțime de pânză vizibilă pentru a lucra. Pentru a condimenta câteva tatuaje arabe, se poate adăuga un fundal. În acest caz, acest fundal este un scroll. Derulajul are o senzație realistă, veche, ceea ce face cu adevărat această piesă interesantă de privit. Chiar arată ca o bucată dintr-un manuscris antic. Pentru tatuaje mai interesante pentru antebraț, consultați linkul aici.

14. Lotus

133 Cele mai populare tatuaje arabe

O mulțime de spiritualitate poate fi transmisă într-o simplă piesă de artă. Floarea de lotus și scenariul de aici sunt menite să simbolizeze căutarea adevărului și a iluminării. Floarea este adesea asociată cu credințe orientale precum budismul și hinduismul. Este un mod foarte subevaluat și minunat de a vă arăta latura spirituală. Floarea îi adaugă, de asemenea, o calitate mai feminină, astfel încât, deși nu este tocmai delicioasă, este puțin mai „fată”.

13. Urmăriți fluxul

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Un script ușor aliniat este, din nou, un mod frumos de a transmite un mesaj. Această persoană este un pasionat de apă. Scenariul de aici scrie „Iubesc râul pentru totdeauna”. Fie această persoană este cu adevărat în sporturile fluviale, fie ideea râului ne aduce în minte ceva cu o semnificație mai profundă pentru ei. Ideea de a pune sentimentul în scrierea arabă este una bună pentru persoanele cărora nu le place să-și împărtășească iubirile altora. Tatuajele sunt, la urma urmei, pentru cei tatuați.

12. Iubeste-te

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Dacă nu doriți să vă tatuați numele altcuiva, chiar și în altă limbă, vă puteți bucura în continuare de tatuaje arabe. De ce să nu-ți iei propriul nume? Cu siguranță nu te vei despărți de tine. Această persoană a ales partea din spate a gâtului pentru plasarea acestei piese îngrijite. Cred că în felul acesta oamenii din spatele lui îi pot cunoaște numele fără să întrebe? În orice caz, fluxul acestui script special face un tatuaj destul de cool, cu litere repetate de ambele părți ale piesei din mijloc. Poate că se numește Peter?

11. Viața dulce

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Scriptul arab citeste spre deosebire de majoritatea celorlalte limbi, deoarece este citit de la dreapta la stânga sau, în acest caz, de la sold la axila. Această proclamație afirmă că „viața mea este dulce ca scorțișoara”. Tatuajul trunchiului pe toată lungimea are un aspect foarte curat și îngrijit. Îmi place foarte mult plasarea acestuia. Are o senzație foarte masculină, fiecare dintre aspectele majorității tatuajelor arabe pare mai feminine. El a reușit să ia cuvintele fluide și să le facă să funcționeze în favoarea lui cu linii profunde și îndrăznețe.

10. Fără erori în aceste stele

133 Cele mai populare tatuaje arabe

„Nu există o cale ușoară de la Pământ la stele” este ceea ce citește această lungă și frumoasă piesă a coloanei vertebrale. Coloana vertebrală este un loc incredibil de sensibil pentru a-ți face un tatuaj lung, dar efectul este atât de uimitor când ai terminat. Îmi place asta pentru că liniile curbate ale scenariului curg atât de frumos pe coloana vertebrală. Are un aspect foarte curat și structurat. Există atât de multe tatuaje grozave care pot curge pe coloana vertebrală, de fapt, mergeți aici pentru a verifica încă 20.

9. Doar continuați să înotați

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Ocazional, există un pic de ironie în tatuajul unei persoane. În acest caz, folosirea unei limbi hinduse pentru a afirma o frază biblică. „Și asta va trece” este un memento că, oricât de rele ar fi lucrurile, poți să le obții. Nu veți fi blocați în rutină și, de asemenea, va continua. În loc de carte și verset din acel pasaj biblic, folosirea scriptului arab îi conferă o notă unică.

8. Acceptă Viața

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Veți observa că acest tatuaj coloanei vertebrale diferă de cel anterior, deoarece citește invers. Acesta ar fi citit de la baza gâtului până la partea inferioară a spatelui, unde, ca și cea anterioară, ar citi din partea inferioară a spatelui în sus. Deși tatuajele sunt similare, direcția schimbătoare a citatului, în acest caz, „acceptă ceea ce este, renunță la ceea ce a fost și ai încredere în ceea ce va fi”, arată versatilitatea acestor tatuaje arabe. Dacă aveți un ochi pentru artă, veți putea observa diferența imediat.

7. Pace

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Al Salaam este cuvântul arab pentru „pace”. Este prezentat aici în acest frumos design de pe încheietura mâinii. Partea care mi se remarcă cel mai mult este sfârșitul lung al ultimei scrisori. Îmi place modul în care se deplasează pe încheietura mâinii pe braț, de parcă pacea în sine ar putea fi extinsă. Aspectul compact al celorlalte litere împreună este de asemenea minunat. Peste toate, îmi place acest tatuaj Al Salaam.

6. Rulează-l

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Acest scroll este unic în culorile pergamentului. Acest maro profund și umbrirea sau lipsa acestora în jurul formulării fac ca cuvintele să apară. Îmi place dimensiunea acesteia de pe braț și modul în care dă efectul de a fi desfășurat pentru a fi citit.

5. Medalion

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Combinarea scenariului în tatuaje arabe cu un design mare, îndrăzneț și colorat creează o piesă originală. Medalionul din mijlocul spatelui este prea mare, dar nu atât de gigantic încât să scape de scrierea mai mică de dedesubt. Utilizarea blues-urilor și a violetelor în această piesă este absolut minunată. Are o simetrie liniștitoare și care dă un sentiment de pace atunci când o privești.

4. Scurt și Sassy

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Versiunea scurtată a tatuajului coloanei vertebrale îi conferă un aspect mai compact. Literele și cuvintele sunt strânse între ele. Cerneala neagră și profundă din aceasta este, într-un cuvânt, minunată. Acesta este unul dintre preferatele mele ale grupului și habar n-am ce spune. Îmi place în special modul în care este între omoplați, dar nu merge până în spate. În acest fel, toate acestea sunt vizibile într-un top ca acesta.

3. Un spectacol de dragoste

133 Cele mai populare tatuaje arabe

S-a spus că a avea un nume de persoană tatuat pe tine este o idee proastă, cu excepția cazului în care acea persoană este un copil sau decedat. Cu toate acestea, unii oameni încă vor să-și arate dragostea cu o gravură permanentă. Acest bărbat a ales ca numele soției sale să fie tatuat în arabă pe încheietura mâinii. În cazul relației care merge spre sud, el are încă un tatuaj destul de grozav și, cu vorbitorii limbi arabi în jur, sunt sigur că poate spune oamenilor că înseamnă orice număr de lucruri. Desigur, relația ar putea înflori. Poate că soția lui va face același lucru cu numele său ca o modalitate de a forma o legătură durabilă. Pentru o privire la mai multe idei de tatuaje de cupluri interesante, consultați acest link.

2. Limbaj sau Iubire

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Se spune că muzica este un limbaj universal. Nimic nu face acest lucru să pară mai mult decât prevalența tatuajelor inspirate de muzică. Tatuajele arabe pot fi, de asemenea, încorporate în temele muzicale, la fel ca în cazul cheii de sol și a scrierii arabe de mai sus. Clefa de sol pare a fi un tatuaj popular în ceea ce privește muzica, probabil pentru că este recunoscută instantaneu. Modul în care acesta se rostogolește și se estompează lângă partea din spate unde redactează formularea este un efect foarte cool și îmi place că se face mai ales în nuanțe, în loc de linii dure. Pentru tatuaje mai uimitoare inspirate de muzică, consultați acest link.

1. Du-l la limită

133 Cele mai populare tatuaje arabe

Pasiunea pentru ceva se traduce adesea într-o temă de tatuaj foarte bună. Iată o abundență de scrieri arabe, unele în bucăți deconectate și altele strânse împreună în grupuri rulante de litere cursive. Liniile alungite de pe biceps sunt interesante și, nefiind vorbitor de arabă, nu știu dacă sunt sau nu părți ale cuvintelor. Întreaga dedicație pentru această colecție este inspirată pentru a vedea și îmi place cum totul este realizat în negru, cu câteva modele mai mici prelucrate în cutia toracică..