Tatuaje de cancer mamar

Cancerul de sân este una dintre cele mai cunoscute și susținute financiar boli, deoarece cancerul de sân afectează viața multor oameni. Orice formă de cancer este un lucru teribil și, chiar dacă cancerul de sân este unul dintre cele mai puțin letale, are totuși un efect de durată asupra celor care suferă de acesta. Aceste tatuaje de cancer mamar prezintă rezistență și sprijin.

A avea o lună de conștientizare ajută și la strângerea de bani pentru cercetarea cancerului, nu doar pentru cancerul de sân, tot pentru cancer. Sperăm că, cu suficient sprijin și cercetare, vom găsi un remediu pentru această boală teribilă. Cu toții am văzut ce se întâmplă în octombrie. Rozul începe să apară peste tot. Este luna conștientizării cancerului de sân, o șansă de a ne arăta sprijinul pentru cei din viața noastră afectați de această teribilă boală. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre cancerul de sân, vă recomandăm să vizitați http://www.breastcancer.org/ sau http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/breast-cancer ambele fiind resurse excelente.

21. Tatuaje de onoare

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Una dintre cele mai răspândite imagini atunci când vine vorba de tatuaje de cancer mamar este cea a unei panglici roz. Acest lucru se datorează faptului că rozul este culoarea atribuită cancerului de sân. Fiecare panglică colorată este pentru o cauză separată. Mulți oameni vor primi tatuaje cu panglică roz, nu doar cei care suferă de boală, ci și cei care au familie sau prieteni cu boala. Acest tatuaj pe piept este o panglică și o floare, cu panglica care se rupe în petale în formă de inimă.

20. Steagul de luptă

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Panglica roz este mult mai mult decât atât. Cei care îl aleg ca tatuaje pentru cancerul de sân găsesc modalități de a-l încorpora în alte lucruri de care se bucură. Panglica este suficient de versatilă pentru a fi utilizată în mai multe modele diferite, la fel ca acest minunat steag de luptă ținut de jucăriile din plastic pentru bărbați. Aceasta este o piesă grozavă.

19. Forța infinitului

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Simbolul infinit este unul folosit în multe tatuaje, unii ar spune chiar un pic prea mult. Cu toate acestea, acest simbol infinit este într-adevăr o panglică roz deghizată. Așezați-l lateral și devine acel simbol al infinitului pe care îl vedem atât de des. Adevăratul mesaj aici este că puterea este infinită, mai ales la cei care luptă împotriva cancerului. Sunt adesea mult mai puternici decât își dă seama oricine, chiar și ei înșiși. Acest lucru este surprinzător pentru toată lumea.

18. Toate cusute

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Unul dintre cele mai frecvente aspecte ale cancerului de sân este mastectomia. Această operație poate fi foarte dură pentru o femeie, mulți simt că o parte a feminității lor a fost luată. S-a dus. Nu este doar o chestiune de vanitate, ci viața ta. Pentru a acoperi cicatricile și a-i face pe cei care suferă de această procedură să se simtă din nou frumoși, multe femei optează pentru tatuarea zonei. Această femeie a ales această minunată panglică roz dantelată de-a lungul cicatricii, ținând-o ținută împreună. Pe măsură ce tatuajele de cancer de sân merg, acesta este unul destul de inteligent și absolut frumos.

17. Luptător

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Oamenii care luptă împotriva bolilor și bolilor sunt deseori numiți luptători sau războinici. Acest tatuaj reprezintă acest lucru prin adăugarea unei perechi de mănuși de box pe panglica roz. Vizualul este la fața locului și o amintire clară a bătăliei care a izbucnit în timp ce această boală insidioasă a încercat să-i devasteze corpul.

16. Doar visele bune

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Se spune că plasarea unui captator de vise permite trecerea viselor rele și reține doar visele bune pentru cel care doarme. Același lucru funcționează invers, plasa prinde visele rele, permițând viselor bune să treacă la visător. Oricum ar fi, folosirea unuia dintre aceste tatuaje incredibil de populare de captură de vis împreună cu panglica roz este o modalitate de a arăta optimism și speranță. Vezi aici mai multe tatuaje pe coapsă, dacă îți place plasarea acestuia.

15. Alb fierbinte

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Tatuajele cu cerneală albă se bucură de un pic de popularitate în ultima vreme. Cu toate acestea, rareori le vedeți legate de alte stiluri, și asta face ca acest tatuaj de cancer mamar să iasă în evidență. Deoarece cuvântul „tărie” este cernelit în alb, rozul fierbinte al panglicii apare într-adevăr, făcându-l punctul central al acestei piese. Cuvântul „tărie” este, de asemenea, un alt semn al luptei împotriva cancerului.  

14. Gone Country

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Cancerul de sân este o boală nediscriminată, la fel ca orice altă boală. Poate lovi oricine oricând. Această mare panglică roz este decorată cu cammo Mossy Oak, oferindu-i o senzație de țară. Ce este mai bun la acest tatuaj este pur și simplu că este atât de bine făcut, încât a trebuit să îl includ aici. Este o piesă foarte drăguță și într-o locație interesantă pe vițelul unui bărbat, arătând probabil sprijinul pentru o persoană dragă.

13. Frumusețea tribală

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Uneori, mastectomia este doar pe o parte. Unii oameni s-ar putea simți urâți după o astfel de intervenție chirurgicală, s-ar putea să se simtă ca și cum corpul lor este deformat într-un fel. Acest lucru se datorează parțial lipsei mamelonului pe sân și parțial datorită cicatricilor de la operație. Nicio cicatrice chirurgicală nu este aceeași, dar toate pot aduce acel sentiment de „deteriorare”. Ce modalitate mai bună de a combate asta decât cu un tatuaj frumos și semnificativ, precum acest design tribal care atrage privirea în sus și departe de cicatrice și se concentrează pe simetria frumoasă.

12. Zburați gratuit

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

O temă obișnuită în tatuajele cu pene este aceea a penei care se rupe în păsări și zboară, eliberată și gratuită. Nu pot să nu simt că atunci când acea imagine este asociată cu tatuaje de cancer de sân, ca această panglică, înseamnă că persoana nu a supraviețuit luptei. Aș putea fi departe de bază și total greșit, dar dacă am dreptate, cred că este un tribut foarte frumos.

11. Timpul se vindecă

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Recunosc că n-am idee ce spune asta, dar imaginea este puternică pentru mine. Îmi place ceasul și mă întreb ce intenționează să reprezinte ora 3:54. Indiferent de ce este, acest tatuaj este frumos bine făcut și nuanțele roz subțiri din el sunt minunate de privit. Posibil un frumos tribut adus unei persoane dragi. În ceea ce privește tatuajele de cancer de sân de pe această pagină, acesta este unul dintre cele mai complicate!

10. Piept de piept

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Când ești în luptă, există în general un fel de armură purtată. Această femeie este bine echipată cu a ei. Lucrarea celtică și designul creaturilor pădurii se îmbină pentru a crea o frumoasă piesă de artă. Tatuajele de acest fel sunt doar uimitoare, dau o senzație de integritate. Culorile din aceasta sunt magnifice! Îmi place atât de mult. Această doamnă nu va fi niciodată fără armura ei și pregătită pentru luptă.

9. Nippled

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Am inclus acest tatuaj mai prostesc dintr-un motiv foarte serios. Da, panglica are sfarcuri la capăt. Motivul pentru care l-am ales pe acesta este că există reguli cu privire la ceea ce poate și ce nu poate fi postat pe site-urile noastre, dar am vrut să aduc la iveală minunata artă care este sfarcurile tatuate. Aceasta este o singură versiune, desigur, dar există artiști care pot crea mameloane cu aspect realist și le vor face gratuit de multe ori. Acești artiști interpretează aceste minunate opere de artă pur și simplu, astfel încât o femeie să se simtă întreagă și să nu se teamă să fie goală. Este important pentru bunăstarea ei mentală. Uneori cele mai mici lucruri au cel mai mare impact. Caută câteva dintre acestea online, sunt tatuaje minunate. Salut artiștii care fac ca acestea să se întâmple.

8. Classico

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Tatuajele pentru cancerul de sân vin în tot felul de stiluri. Ei bine, desigur, aproape toate tatuajele fac, dar suportă-mă aici. Acest tatuaj are câteva elemente de tatuaj foarte clasice, tatuajul de ancoră și tatuajul de trandafir, încorporează panglica roz omniprezentă și o întinde pe piept, făcând o piesă de artă minunat de frumoasă. Lipsa de culoare din acest lucru face ca panglica să iasă în evidență, dar modul în care este înfășurat în jurul ancorei nu atrage atenția de la restul acestei piese minunate.

7. Viță de vie

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Tatuajele pentru cancerul de sân sunt menite să ia ceva de care o persoană este rușinată sau urâtă și să o facă frumoasă. Misiune indeplinita. Această minunată viță de vie și flori mari violete este o frumusețe de văzut. Îmi place triunghiul adăugat. Triunghiul este un simbol puternic, iar numărul trei care este asociat cu acesta are mai multe semnificații diferite. Aș vrea să știu sensul exact din spatele acestuia, dar nu contează. Acest tatuaj este pur și simplu frumos.

6. Unisex

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Și bărbații fac cancer la sân. Acesta este rezultatul unei mastectomii masculine, acest om a ales să-și acopere întregul trunchi cu acest dragon asiatic minunat redat și îi atrage efectiv atenția de pe partea lipsă a pieptului. Acesta este cu siguranță cel mai masculin dintre tatuajele de cancer de sân pe care le vom vedea astăzi și nu mai puțin frumos.

5. Dragă părinte

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Din nou, bărbații sunt, de asemenea, afectați. Ceea ce îmi place la această panglică este că nu este doar rozul tradițional, ci o parte a acesteia este realizată în albastru, deoarece cel care suferă este un bărbat. Este important să arătăm sprijin tuturor celor afectați de această boală, nu doar femeilor.

4. Cat Lady

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Bine, recunosc că tocmai l-am pus aici pentru că iubesc pisicile. Dar, într-adevăr, este un tatuaj destul de cool, cu pisicile negre și luna. Turburile negre și florile îl leagă pe toate. Este într-adevăr un tatuaj interesant și de aceea a trebuit să-l am aici.

3. Scuturi

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Scuturile pentru mameloane sunt în mod tradițional bijuterii, dar astăzi ne străduim de toate tradițiile. Aceste tatuaje de cancer de sân sunt practic scuturi de mamelon cu cerneală și le IUBESC. Nu există lipsă de tatuaje de flori pe internet și fiecare este unic, dar acestea ar putea fi preferatele mele. Culorile sunt vibrante și distractive și oferă privitorului ceva de văzut cu adevărat. Mă bucur pur și simplu de naiba.

2. Manșon de călătorie

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Rozul este folosit, așa cum am văzut, atât de des în tatuajele de cancer mamar. Se folosește de obicei în panglică, așa cum am menționat și de mai multe ori în acest articol. Cu toate acestea, utilizarea roz în alte părți ale tatuajului este la fel de semnificativă. Aici jumătatea manșonului este transportată, prin flori și frunze, pe sân, terminându-se într-un mamelon ca un vârtej la capăt. Este o iluzie minunată și chiar sap cât de bine făcut acest tatuaj. Este unul dintre preferatele mele ale grupului.

1. Temp este cool

21 de tatuaje inspirate și frumoase pentru cancerul de sân

Hai sa recunoastem. Tatuajele nu sunt pentru toată lumea. Este în regulă, diferențele noastre ne fac interesante. Cu toate acestea, există o modalitate prin care bolnavii de cancer se pot distra puțin și își pot arăta puterea și spiritele fără a lăsa o amprentă permanentă pe corpul lor. Aceste lucrări minunate de henna sunt adesea numite coroane de cancer. Se duc pe capul chel al pacienților pentru a crea ceva frumos acolo unde erau părul lor. Cerneala este într-adevăr mai mult o pată care se va desprinde în cele din urmă, dar, între timp, capul nu este lăsat ca o ardezie goală. Cred că acestea sunt minunate și la fel de drăguțe ca eșarfele pe care le folosesc de obicei femeile pentru a-și acoperi chelia. Lasă totul să stea, doamnelor. Bald este frumos, accentuează-l!

Încă nu sunt suficiente tatuaje pentru cancerul de sân?

Vă recomandăm, de asemenea verificând acestea și aceste.