Acest semn zodiacal are atât de multe caracteristici pozitive încât aș putea alege unul dintre aceste modele de tatuaje pești! Pe lângă ființele oamenilor artei, majoritatea peștilor cred în puterea energetică a planetelor. Cat de tare e asta?  

Unele dintre ele pot fi numite secrete, așa că așteptați semnificații profunde care nici măcar nu vă trec prin minte. De exemplu, unele tatuaje pești pot să nu cuprindă nici măcar pești, ci flori precum maci, nuferi sau wisteria. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt adesea asociate cu trăsăturile Peștilor.

Simbolul clasic pentru pești descrie doi pești situați într-o poziție care îmi amintește de Yin și Yang. La fel ca Yin și Yang, peștii sunt sensibili, plini de compasiune, amabili, dar au o dispoziție de a fi slabi de voință, secret și uneori vag. În timp ce această dualitate este ignorată de unele tatuaje pești, unele dintre ele evidențiază diferențele dintre ele. Apropo de varietate, ar trebui să știți că tatuarea reprezentării astrologice a semnului dvs. este, de asemenea, o opțiune. Neptun este planeta conducătoare a peștilor, fapt care înseamnă că nu trebuie să te limitezi la optarea pentru forma peștilor atunci când vrei un tatuaj cu horoscop.

Următoarele 25 de tatuaje pești nu au semnificații învelite. Excelează prin culori și sunt adesea combinate cu elemente de apă. Deoarece peștii sunt un semn de apă, veți descoperi că marcajele de apă fac fundaluri excelente sau elemente de conectare. Modelele alb-negru sunt preferate de unii, dar sunt departe de a fi la fel de spectaculoase ca și cele colorate. Monotone funcționează cel mai bine pentru modele de pești extrem de detaliate, care sunt printre preferatele femeilor.

25. Uită-te la cer pentru a vedea peștii

25 de tatuaje pești mândri

Semnul peștilor arată așa pe cer. Acest tatuaj face parte din genul de modele de tatuaje de pești înveliți. Este minim, simplu și deloc strălucitor. Se potrivește cel mai bine femeilor, dar cred că bărbații pot alege puncte, linii și stele mai groase. Obținerea acestui tip de tatuaj pentru a vă reprezenta semnul zodiacal este o tendință recentă.

24. Pește negru foarte decorat

25 de tatuaje pești mândri

Un tatuaj monoton, acesta este și feminin. Peștii sunt decorați cu linii curbate și solzi mici. Deși mic, acest tip de design poate fi mai dureros decât celelalte, deoarece o combinație de 3 ace doare mai mult decât o combinație de 12. Știu, este un paradox, dar este adevărat!

23. Pești mari pe viței

25 de tatuaje pești mândri

Un design aproape tribal, acesta este masculin datorită liniilor groase și modelului simplu. Este practic același pește, așezat cu capul în jos pe un picior și în mod normal pe celălalt. Mărimea lor este direct proporțională cu dimensiunea vițeilor acestui om.

22. Pește roșu și albastru Koi

25 de tatuaje pești mândri

Peștii sunt un semn zodiacal care poate fi reprezentat prin simbolul simplu de pește sau alte tipuri de pești. De exemplu, aceștia sunt pești Koi, care au și semnificații independente. Chiar și culorile lor înseamnă ceva. Roșul vorbește practic despre dragoste și aproape tot ceea ce este feminin, în timp ce albastrul reprezintă masculinitatea.

21. Yin și Yang sau masculin și feminin

25 de tatuaje pești mândri

20. Peștii de culoare fericiți înoată

25 de tatuaje pești mândri

Acuarele și stropile de culoare au puterea de a face orice tatuaj să arate mai fericit, mai luminos și mai pozitiv. Exact așa se întâmplă cu aceste două. Deși peștele care merge în aval nu trimite un mesaj foarte optimist, face parte dintr-o imagine mai largă, care este în general bună. Arată ca pești Betta, dar nu sunt sigur că asta sunt.

19. Marcat de o inscripție evidentă

25 de tatuaje pești mândri

18. Florile Koi și Lotus

25 de tatuaje pești mândri

Floarea de Lotus este asociată cu peștele Koi datorită unei legende conform căreia Koi s-a transformat într-un dragon, la fel cum floarea de Lotus crește frumos din iazurile infertile și murdare. Personal, cred că peștele albastru seamănă prea mult cu apa care îl înconjoară, așa că aș alege culori diferite.

17. Peștele auriu și un schelet de pește

25 de tatuaje pești mândri

16. Peștii Betta înoată liber

25 de tatuaje pești mândri

15. Peștele și simbolul zodiacal

25 de tatuaje pești mândri

Tatuajele Pești nu sunt doar despre pești. Ele pot include scrieri sau chiar semnul zodiacal aferent pentru pești. Acest tatuaj pe braț este foarte detaliat și realist. Prezintă un fundal neobișnuit care se potrivește cumva unicității sale. Ar putea însemna devotament și credință adevărată, dar este atractiv din punct de vedere vizual în același timp. În concluzie, aveți toate motivele pentru a opta pentru un astfel de design!

14. Bucată mare de pești pe gât

25 de tatuaje pești mândri

13. Dualitatea are un lucru în comun

25 de tatuaje pești mândri

12. Un vârtej de foc și apă

25 de tatuaje pești mândri

11. Averea și bogăția vin cu galben și portocaliu

25 de tatuaje pești mândri

10. Nu-mi mușca coada

25 de tatuaje pești mândri

Umorul este întotdeauna binevenit, în orice situație dată. Nu arată peștele roșu că nu vrea ca cel albastru să-și muște coada și este încruntat? Așa cred! Bunul câștigă întotdeauna, așa că mă simt rău pentru roșu aici! Culorile sunt superbe și contribuie cu adevărat la sentimentul pe care îl ai că acești pești sunt de fapt în viață ca personaje de desene animate.

9. Când mușcătura are loc de fapt

25 de tatuaje pești mândri

8. Tatuaje neo-tradiționale cu pești

25 de tatuaje pești mândri

7. Valurile nu mențin dualitatea

25 de tatuaje pești mândri

6. Amonte și aval în roșu

25 de tatuaje pești mândri

5. Puternicul Poseidon și peștele

25 de tatuaje pești mândri

Peștii sunt un semn de apă, după cum știți deja. Așadar, adăugarea imaginii lui Poseidon, zeul mării, la un astfel de tatuaj are un sens perfect. Caracteristicile feței sale sunt simplificate, dar acest lucru nu face acest design mai puțin valoros.

4. Pește acvamarin pe picioarele unei femei

25 de tatuaje pești mândri

3. Semne de forță

25 de tatuaje pești mândri

Independent de tatuajele pești ca tatuaje horoscop, tatuajele de pește negru înseamnă că un obstacol a fost depășit cu succes. Există nenumărate situații pe care le poți depăși, deci funcționează pentru multe tipuri de oameni și probleme. Acești 2 pești sunt conectați printr-un cerc de triunghiuri. Acest lucru se poate referi la Cercul de Sobrietate.

2. Hiperrealism cu două tipuri de pești

25 de tatuaje pești mândri

Când vedeți un tatuaj care arată ca o imagine, atunci aveți de-a face cu foto-realismul sau hiperrealismul. Această piesă din spate este precisă și are 2 tipuri de pești poziționate diferit decât de obicei, dar care încă vorbesc de pești. Petele de apă arată de fapt lichide, iar culorile mă lasă fără cuvinte!

1. Pești cu ochi căprui ca tatuaje pentru antebraț

25 de tatuaje pești mândri