Tatuajele Leului, desenele Leului și fapte distractive ale Leului care vă vor sufla mintea. Dacă vă gândiți să obțineți tatuaje Leu.

Studiul horoscopului și astrologiei este pentru mai mult decât ghicitori și cititori de palmieri. Dacă ești ambițios, generos, dar în același timp poate puțin încăpățânat, s-ar putea să fii un Leu. Stelele aliniate exact ca să te facă cine ești. Fiecare dintre cele douăsprezece semne ale zodiacului au propriul corp și element propriu. Leii sunt adesea oameni puternici, încrezători, loiali. Condus de soare și de elementul focului, este evident că Leii sunt o grămadă agitată. Nu este de mirare că leul puternic, Regele Junglei, este imaginea aliniată cu Leul. Cine nu dorește un tatuaj extraordinar de leu, nu? Iată câteva dintre cele mai tari tatuaje pentru a arăta „mândria” pe care o ai în leul tău.

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri:

1. Simboluri simple

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Pentru minimaliștii de acolo, acestea sunt tatuaje necomplexe pe linia largă Leo. Simbolul de sus reprezintă soarele, planeta conducătoare a Leului. Mijlocul este semnul pentru Leu, iar partea de jos reprezintă focul, elementul de control. Este un design simplu și reușește să transmită atitudinea directă a Leului. Un aspect bun pentru antebraț, vițel sau, eventual, în josul cutiei toracice.

2. Feminine Twist

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

O altă abordare a simbolului simplu Leu. Acesta are un pic de înflorire cu liniile fine și punctele. Are un fel de simț deconectat, care curge minunat cu curbele simbolului în sine. Frumos pentru plasare oriunde, dar mai ales frumos atunci când este așezat pe încheietura mâinii sau gleznei. Mai mult un tatuaj în stil feminin, pentru leoaica de acolo.

3. Dispunere însorită

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Simbolul mic Leu poate fi însoțit și de alte modele. Aici este încorporat cu un simbol al soarelui. Arta tribală este încă foarte populară, soarele fiind un design favorizat. Aceasta este o mică piesă tribală îngrijită, care ar arăta bine oricui. Străluceste strălucit Leu, lasă să se vadă acea lumină.

4. Leul tribal

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Deoarece leul este asociat cu simbolul Leu, tatuajele leului sunt populare pentru cei care doresc să îndrăznească. Acest design este un alt design simplu căptușit, dar încorporează și leul în sine. Oferă iluzia puterii, cu aspectul său întunecat tribal și liniile groase. Este, de asemenea, foarte minimalist, fără umbrire, tatuajul perfect pentru Leo cu discernământ. De asemenea, are semnul Leului țesut în coama leilor. Atinge frumos!

5. Du-te mare sau du-te acasă

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Un leu tribal fără simbolul Leo însoțitor. Uneori leul în sine este suficient. Aceasta este o piesă îndrăzneață, cu un aspect tribal uimitor. Mare, întunecat, puternic, puternic, la fel ca trăsăturile semnului zodiacal pe care îl reprezintă. Acesta este Regele Junglei care stăpânește teritoriul său. Este acerb, cu dinții expuși, anunțând pe toată lumea că înseamnă afaceri. Pentru mai multe piese tribale minunate, uitați-vă aici.

6. Regalitatea Într-adevăr

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Un alt leu frumos! Aceste tatuaje ale Leului au mai mult un sentiment marocan sau indian. Ceea ce îl face pe acesta atât de unic este că are o calitate distinctă feminină, în timp ce încă înfățișează un leu evident masculin. Pentru ca acele femei puternice și sigure să demonstreze că pot fi la fel de acerbe ca bărbații. Ornamentele și detaliile de pe acest leu sunt perfecțiune, în timp ce așezarea pe cutia toracică face aluzie și la o forță din interior. Coaste sunt un loc foarte sensibil pentru a pune un tatuaj, dar aceste leoaice nu vor lăsa acest lucru să le pună în fază. Pentru o privire la mai multe tatuaje sexy în cușcă, accesați aici.

7. Colorează-l

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Ce piesă antrenantă! Amestecul de maro și portocale realiste cu aspectul de acuarelă din violet, albastru și verde face ca acest tatuaj să iasă în evidență. Aspectul de altă parte al părții colorate îmi amintește o galaxie de stele, potrivită pentru un tatuaj care face referire la zodiac. De asemenea, descrie dualitatea Leului, o parte puternică și încrezătoare, o altă parte visătoare și plină de mofturi. Nu toți oamenii sau leii sunt la fel și fiecare are o parte pe care s-ar putea să nu o fi văzut până acum. În esență, ceea ce vedeți nu este întotdeauna ceea ce obțineți.

8. Arată-ți tatuajele laterale mai leoase

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Un alt tatuaj minunat de colorat. Are o senzație mult mai feminină. Subiectul în sine este un leu feminin, dar și adăugarea crinului Calla, iar culorile moi și subevaluate conferă acestei piese o senzație de sensibilitate. Este o modalitate prin care cei din convingerea feminină își pot arăta în continuare caracteristicile zodiacale fără a fi prea în fața ta despre asta. Este un aspect foarte blând la leu.

9. Visele mari

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Doar pentru că ești un Leu nu înseamnă că trebuie să o înfățișezi cu aspectul puternic și puternic al leului. Nu toate tatuajele Leului trebuie să fie atât de explicite. Acest tatuaj este un exemplu minunat. Încorporează în continuare simbolul Leului, dar folosește o pisică în locul unui leu. Pisicile sunt, la urma urmei, verișori mici ai leului și sunt la fel de înverșunați și agitați ca omologii lor mai mari. Aceasta este o alternativă drăguță la pisica mai mare, în timp ce încă prezintă trăsăturile semnului.

10. Uită-te la Stele Tatuaje Leu

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Stelele sunt unele dintre cele mai prolifice tatuaje de acolo. De la stele nautice la stele căzătoare, aceste mici bile de lumină sunt utilizate într-o grămadă de modele, adesea făcând parte dintr-o piesă mai mare. Pentru persoana care iubește astrologia mai mult decât animalele, aceasta este cea pentru tine. Un tatuaj foarte simplu, mic (deși întins) care descrie locația stelelor în constelația Leului. Este o piesă de artă unică, cu o plasare la fel de unică. Vârful umărului nu este un loc în care să vezi multe tatuaje singure, dar acesta îl scoate într-un mod uimitor.

11. Dapper Man

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Adăugați puțină distracție tatuajelor Leu cu papion, derby și monoclu. Micile accente de culoare din cravată și pălărie îl fac cu adevărat interesant. Detaliile din strălucirea monoclului sunt uimitoare. Acesta are „hipster” scris peste tot, dar nu vom împiedica asta! Leii vin sub toate formele, iar acest tatuaj arată asta cu un pic de sass.

12. Media mixtă

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Nu vă fie frică niciodată să amestecați stiluri! Acest tatuaj împerechează un cap de leu cu aspect realist, cu detalii reduse, cu un înconjurător tribal. În cazul în care ați fost confuz cu privire la semnificația acestuia, Leul este inscripționat cu litere tribale chiar sub capul leilor. Nici o confuzie aici.

13. Luminează-l

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Fă-l pop cu niște culori vibrante într-un stil original. Lucrarea unică a liniei pe fața leilor îi conferă o profunzime uimitoare. Ochii arată atât de realiști, în ciuda culorilor distractive din restul lucrării. Acesta are o calitate îmbătătoare. Este aproape greu să te uiți în altă parte. Deplasările direcționale ale coamei sunt, de asemenea, fascinante, sălbatice, la fel ca animalul în sine.

14. Stoneface

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

O mare piesă de artă puternică pentru o zonă mare. Această piesă de umăr este extrem de feroce, dinții expuși arată partea puternică a personalității Leos. Aceasta este o fiară reală. Nuanțarea îi conferă adâncime, iar lipsa de culoare în aceasta este ceea ce o face să se declanșeze cu adevărat. Acesta ilustrează perfect lupta din interiorul fiecărui Leu, nevoia de a proteja ceea ce este al lor, fie că este acel teritoriu sau partener. Eu, unul, nu aș vrea să traversez acest tip.

15. Omagiu

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Dacă ai un iubit sau un copil care este Leu, ce modalitate mai bună de a-ți arăta dragostea și devotamentul cu un tatuaj uimitor de Leu. Leul este prezentat aici în profil, cu nasul în formă de inimă. Data și numele îl fac incredibil de personal. Data, desigur, semnifică faptul că Iosua este un Leu. Simbolul zodiacal pentru Leu este de asemenea prezent, acest tatuaj are totul. Îmi place felul în care arată așa cum credeam că leul se află în oglindă. Este gânditor și dă o impresie de gândire profundă.

16. Regina Reginelor

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Una pentru doamne. Arată-ți propria tărie și mândrie proclamându-te Regina Leu. Ideea celor doi lei femele este o abordare diferită a masculului obișnuit care răcnește. Simbolul Leo conturat, dar neumplut, care se înfășoară în jurul capului leoaicei, eludează la un fel de halat regal sau de coafură. Cine este adevărata regină a junglei? Așezat pe partea inferioară a spatelui, un loc popular pentru tatuajele femeilor, este un alt mod de a infuza tatuajul cu o atracție feministă.

17. Geometrie perfectă

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Modelele geometrice cresc în mod constant în popularitate. De obicei, designul este ceva abstract, dar poate fi folosit pentru a descrie aproape orice. Designul liniei simetrice cool creează un efect interesant. Un design ca acesta poate fi amplasat oriunde, dar funcționează deosebit de bine pe coapsă, așa cum se vede aici. Liniile sunt simple și curate, lăsând toată minunea în design. Modul în care aceste linii se potrivesc toate pentru a forma această minunată piesă este absolut atrăgător.

18. Leu sau Vulpe

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Un alt design multi-strat, multi-element. Leul, care seamănă mai mult cu o vulpe fenec, simbolul pentru Leu și cuvântul „Leu” în sine. Acesta este un alt design simplu, dar puternic. Toate liniile solide și fără umbrire fac o piesă curată. Liniile subțiri folosite îi conferă un aspect frumos raționalizat, fără nici o forță brută pe care o posedă majoritatea tatuajelor de leu.

19. Twinsies

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Cei mai buni prieteni, cupluri și chiar frați au adesea tatuaje similare sau similare. Cele prezentate mai sus ar putea fi îndrăgostiți, deoarece unul pare a fi pe un bărbat și celălalt pe o femeie, frați sau poate gemeni, având în vedere că amândoi sunt Leos. Culoarea și dimensiunea sunt individuale persoanei cu tatuaj, dar sunt încă suficient de asemănătoare pentru a arăta că sunt menite să fie potrivite. Puteți căuta aici mai multe idei de tatuaje BFF potrivite.

20. Ferocitatea

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Un alt design cool de leu tribal. Ceea ce îmi place cel mai mult la acesta este scrisul. Este diferit, poate un stil samoan, ceva aborigen. De asemenea, fălcile deschise ale leului indică din nou puterea și puterea pisicii mari, precum și a oamenilor care cad sub acel semn zodiacal. Coama este, de asemenea, făcută să semene cu focul, o altă legătură cu zodia Leului, deoarece focul este elementul pentru Leos. Acesta a încorporat destul de multe simboluri asociate cu Leos, dar trebuie să arăți cu greu pentru a le putea vizualiza. Chiar și o parte a coamei seamănă cu simbolul tatuajelor Leului. Umbrele de pe coamă îi conferă, de asemenea, un sentiment de mișcare. Aici se întâmplă atât de multe lucruri atât de simple.

21. Inima de leu

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Acest leu în formă de inimă este un exemplu incredibil de detaliat de tatuaje leo. Umbrirea și linia sunt fenomenale. Uită-te la realismul din fața și coama leilor, înconjurat de lucrarea cadrului defilat. Aspectul direct de la leu arată înverșunarea comună în multe tatuaje de leu. Este ca și cum ai fi urmărit, este magnetizant și hipnotic! Adâncimea acestei piese face atât de greu să te uiți în altă parte.

22. Basking in the Glow

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Aceasta este o altă piesă cu mai multe elemente, de data aceasta pe picior. Are trei dintre elementele majore ale Leului; leul, simbolul și soarele. Aspectul păcii și mulțumirea asupra leului este o schimbare față de aspectul obișnuit al ferocității. Are o calitate minunată, ceva pentru doamne. Deși acest aspect arată foarte bine doar în nuanțele de negru, unele culori adăugate l-ar face să apară. Este o piesă evidentă.

23. Acuarelă

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Tatuajele în stil acuarelă, împreună cu tatuajele geometrice, sunt în creștere. Cel mai tare lucru despre acuarele este că imaginea este prezentată fără linii dure. Practic nu există contururi, ci doar nuanțele culorilor aranjate pentru a forma forma. Utilizarea culorii este punctul central aici, precum și aspectul curat și transparent al cernelii. Aproape ca și cum ar fi fost pictat cu o pensulă. Aceasta nu este arta grădinarilor dvs., totuși, este o formă de artă complicată. Odată cu creșterea popularității, mă aștept să vedem mult mai mult.

24. Hear Me Roar

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Tatuajele plasate în spatele urechii au crescut în popularitate, în special la femei. Doar o bucățică drăguță care poate fi ascunsă punând părul în jos, dar expusă complet într-un up-do. Această piesă prezintă din nou leul și simbolul. Este, de asemenea, un tatuaj destul de subevaluat. Liniile simple și o rețea asemănătoare unui arici dau iluzia unui leu fără toate detaliile necesare pentru a captura complet animalul. Cele patru puncte de la sfârșitul simbolului sunt o mică atingere frumoasă, adăugând un pic de fler.

25. Crumpled Up

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Această piesă a coapsei arată de fapt ca o pictură de acuarelă neterminată pe care cineva a considerat-o nepotrivită să o treacă pe lângă tomberon. Are aspectul de a fi mototolit pe hârtie și aruncat. Cu toate acestea, acest lucru nu îndepărtează de adevărata minune care este această piesă. Aspectul său mototolit este intrigant într-un mod greu de descris și utilizarea redusă a culorii îi conferă o senzație interesantă. S-ar putea face să semene cu o pictură rupestră a unui leu din vremuri în urmă. Oricare ar fi cazul, este cu adevărat unic și destul de plăcut să te uiți.

26. Aborigen

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Un leu cu aspect aborigen / tribal. Fără culoare, dar nuanțele și înfrumusețările care o fac cu adevărat să iasă în evidență. Punctele în loc de umbrirea tradițională sunt un efect foarte răcoros fără a umple prea mult din zonă. Dungile și capetele întunecate ale coamei îi conferă adâncime și mișcare, fără a-i îndepărta frumusețea. Uneori, un design simpatic și simpatic este tot ce ai nevoie pentru a descrie forța persoanei (sau a tribului?).

27. Obțineți un mic rezumat

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Din anumite motive, acesta îmi amintește de Andy Warhol. Leul are același aspect smugat pe față. Liniile și modelele de pe el îl fac aproape să pară o persoană care se află în tranziția mijlocie într-un leu. El devine animalul din interior. Acesta are o mulțime de calități umane, făcându-l foarte distractiv de privit. Liniile și modelele abstracte îl fac și interesant. Coama scurtă, agitată, îi conferă un aspect mai modern, mai puțin un ceartă și mai mult un gânditor. Unic și individual sunt singurele cuvinte la care mă pot gândi pentru a descrie acest lucru.

28. Cobra și Leul

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Două dintre cele mai periculoase fiare din lume sunt unite aici. Leul, Regele și cobra, Șarpele. Leul ar putea simboliza mândria și bunătatea persoanei, în timp ce cobra simbolizează păcatul și răul. Chipurile care privesc în direcții opuse dau, de asemenea, credit acestei teorii. Deși șarpele în sine formează simbolul pentru Leu. Poate că această persoană s-a născut ca Leu în anul șarpelui (Zodiacul Chinezesc … minează un cocos. Nu pot câștiga)? Oricare ar fi fost ideea din spatele acesteia, este cu siguranță o piesă care să te facă să gândești.

29. Transformarea Tatuajelor Leului

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Dacă leii și șerpii nu sunt lucrurile tale, poți oricând să încorporezi simbolul tatuajelor Leu în ceva care ți se potrivește mai bine. Aici este transformat într-un fluture, un tatuaj foarte mic, colorat, feminin. Dacă acesta ar fi un prim tatuaj și ai vrea să începi mic, aceasta este o alegere bună. Este drăguț, dar permite totuși să-și arate semnul. Căutați aici mai multe tatuaje mici cu semnificații mari.

30. Frumusețea este bestia

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Cine spune că un leu nu poate fi drăguț? Aceasta este o întorsătură destul de feminină asupra artei leului obișnuite. Este încă puternică și îndrăzneață, dar cu încuietori curgătoare, laterale, o floare de lotus frumoasă și o postură roșie strălucitoare în formă de simbol Leo. Doar acea mică atingere de culoare îi conferă un efect frumos, în timp ce utilizarea accentelor de cerneală albă îi conferă într-adevăr o senzație realistă. Pare să iasă din piele, ținându-l cu capul sus într-un mod mândru și regal.

31. Rainbow Fierce

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Fie că folosești puțină culoare sau mult pentru a face o declarație, totul se rezumă la modul în care se face. Aceasta este o utilizare fenomenală a culorii, foarte vibrantă și strălucitoare. Cei doi ochi diferiți de culoare sunt foarte atrăgători, iar utilizarea minimă a negrului face din aceasta o piesă incredibilă de privit. Fiecare culoare pare a fi prezentă, de la flacăra roșie de foc până la albastrul profund al oceanului. Această piesă mare țipă practic „Uită-te la mine, eu sunt Rege”.

32. Pur și simplu simbolic

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Uneori simbolul în sine este tot ce ai nevoie pentru a-ți reaminti de leoaica ta interioară. Acest tatuaj răcoros prezintă o amprentă labe (probabil de la un leu, o temă recurentă aici) cu simbolul Leu afișat într-un gol. Eu, unul, ador tatuajele leo nule. Sunt o abordare diferită a jocului de tatuaje, folosind lipsa de culoare și contur pentru a crea imaginea. Este nevoie de o imaginație serioasă și să știe cum să facă ceva de genul acesta să rezolve, iar acest artist a pus-o în cuie. O altă caracteristică vizibilă a acestei piese este tamponul în formă de inimă de pe labă. În mod intenționat sau nu, este un mod minunat de a încorpora și o inimă în piesă.

33. Ultra-realist

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

De la simplu la complex, pare să existe un tatuaj Leu pentru toată lumea. Detaliile din acesta sunt cu adevărat uimitoare. Este aproape ca și cum ai putea vedea fiecare păr pe fața leilor și pe coama lui. Mustățile par a fi conturate în alb, distingându-le de restul părului mai închis la culoare. Din nou, ochii arată hiperrealiști, de fapt sunt puțin înfiorători. Unde au învățat acești artiști să facă ochii să pară atât de reali? Este un talent de a avea, asta este sigur.

34. Regele Inimilor Tatuaje Leu

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Nu numai că tatuajul în sine este semnificativ, dar plasarea poate însemna și o afacere bună. Când primești o mulțime de tatuaje, devine și mai dificil să găsești exact acel loc potrivit, dar o piesă mare ca aceasta este perfect potrivită pentru piept. Indiferent dacă este plasată în dreapta, chiar deasupra inimii sau în partea stângă a pieptului, această piesă mare detaliată se evidențiază cu adevărat pe pectorali. Pentru a vedea mai multe piese fantastice pentru piept, faceți clic pe acest link. Acest leu are un aspect plin de gândire și gânditor. El nu este lăudăros, ci mai mult tipul puternic tăcut.

35. Un duo pentru tine-o

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

Două tatuaje leo colorate uimitor pentru tine și un prieten. Lipsa conturării grele este unul dintre lucrurile care le conferă acestor două un aspect atât de unic. De asemenea, au un pic de colorare în stilul „Hungry Caterpillar”. Nu, nu știu cum se numește acest stil, dă-mi în judecată. Îmi place că cineva este așezat, răcoritor, relaxant, cu coada înfășurată în jurul său în pace. Celălalt este sus, în mișcare (după cum se judecă după coama oscilantă). Arată de parcă tocmai ar fi lovit ceva și o va privi până când cedează. Cel mai fascinant lucru despre aceste două este schema monocromatică. Cea galbenă este nuanțe de galbene și portocale, foarte aprinse, în timp ce cealaltă este albastru și violet. Atât de multe pot fi transmise doar în culoare sau tatuaj!

36. Tatuaje Leu îndrăznețe și frumoase

36 de tatuaje ale Leului pentru a te mândri cu zodia ta.

În cinstea îndrăznirii leului, avem o piesă de picior în afara acestei lumi. De la șold până la gleznă, acest leu descrie forța necesară pentru a trece prin adversitate. Citatul, „Timpul nu vindecă nimic, este modul în care ajungi la vârf” întărește această idee. Detaliile complicate din aceasta o fac cu adevărat să iasă în evidență, se întâmplă atât de multe și totul este minunat. Leul, cu florile țesute în coama sa, ceasul pe care îl ține, steagul și literele, toate sunt o piesă fantastică. Orice Leu ar fi mândru să balanseze această artă incredibilă. Cu toate acestea, dacă leii nu sunt ceea ce vă place, puteți căuta aici sau aici mai multe idei de tatuaje sexy pentru coapse.