Tatuaje uimitoare ale picioarelor care sunt în afara acestei lumi. 62 de tatuaje, modele și explicații fenomenale pentru picioare. Bucurați-vă! 

Pentru o zonă mare, cu un nivel scăzut de durere, cel mai bun loc este piciorul. Piciorul oferă un loc incredibil de versatil pentru un tatuaj. De asemenea, este ușor de acoperit, dacă asta ar fi o preocupare. Femeile tind să pună tatuaje pe zona gleznei sau în sus pe coapsă. Mulți bărbați optează pentru tatuaje în zona gambei sau mâneci complete. Deoarece nivelul durerii este scăzut, probabil datorită faptului că piciorul este o zonă cărnoasă, a devenit locul destul de popular pentru tot felul de modele. Este un loc minunat atât pentru tatuaje luminoase, vibrante, cât și pentru lucrări în alb și negru.

62 de tatuaje uimitoare la picioare:

62. Start colorat

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Pentru a începe, ofer această minunată bucată de apă colorată. Nu numai că are frumoasele valuri albastre, dar și o mare floare de lotus, un pește auriu (posibil un koi) și stele. Merge de la șold în jos pe coapsă și cam la jumătatea gambei. Este o piesă minunată, mare.

61. Strălucitor și îndrăzneț

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Opțiunile fac parte din versatilitatea uimitoare a tatuajelor la picioare. Pot acoperi întregul picior sau doar o parte. Acesta aici acoperă doar un pic din picior. Se face în galbeni și portocale frumoase, cu o colibri albastră gratuită. Îmi place modul în care culorile se îmbină atât de bine împreună, iar florile sunt frumoase și strălucitoare. Este cu siguranță o declarație. Florile sunt tatuaje cu adevărat obișnuite și, dacă sunteți interesat să vedeți unele dintre cele mai bune, faceți clic aici.

60. Cranii

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Florile în sine sunt, de asemenea, tatuaje versatile. Iată câteva flori mai frumoase, colorate de hibiscus, dar acestea sunt asociate cu niște cranii cu aspect realist. Această piesă acoperă partea superioară a coapsei piciorului, oferind mai mult spațiu pentru a răspândi acest design minunat. Craniile arată aproape realiste, iar picăturile de apă sunt o atingere plăcută.

59. Amintirea

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Probabil că ați văzut banderolele negre purtate în jurul bicepsului unor oameni în doliu. Banda neagră a început inițial ca o modalitate de a semnifica o pierdere profund simțită și de a arăta respect pentru decedat. Benzile întunecate ca tatuaje pot însemna același lucru. Ei pot, desigur, să semnifice cu totul altceva. Acesta este lucrul interesant al tatuajelor, ele pot însemna orice le dorește și purtătorul. La urma urmei, designul este personal pentru ei. Cred că aceste benzi groase arată destul de dulci ca tatuajele picioarelor.

58. Lumina și Dantela

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Această piesă frumoasă aici este foarte feminină și drăguță. Ce lucru mai bun de tatuat pe coapsă decât o jartieră dantelată? Pentru mine, iubesc cu adevărat ideea. Cred că este o piesă atât de drăguță, iar culorile deschise o fac extrem de frumoasă. Chiar arată de parcă ar fi făcut din dantelă. Aceasta este o jartieră care va rămâne pe loc și o bună utilizare a cernelurilor de culoare deschisă și albă. Pentru mai multe idei grozave de cerneală albă, verificați acest lucru.

57. Koi negru

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele Koi sunt populare și pot fi foarte complicate. Cu liniile curbate și unghiurile elegante, koi oferă o senzație de pace și blândețe. Peștele Koi este adesea folosit pentru a simboliza norocul, dar fiecare koi colorat are propriul său sens special. Koi negru, la fel ca cele prezentate aici, înseamnă adesea depășirea cu succes a unei schimbări sau a unei provocări pentru a ajunge acolo unde sunt acum. Această schimbare este de obicei una de adversitate, una care a fost combătută. Îmi place imaginea acestor doi koi care înoată „în amonte”. Poate că cea mai bună parte este puținul de culoare din undele valuri și frunze. Suficient pentru a-i oferi un pic de viață.

56. Mixează și potrivesc

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Când vine vorba de tatuaje la picioare, nu există reguli. Simțiți-vă liber să-l amestecați cât doriți. Această persoană a făcut exact asta. În aceste două piese mari sunt încorporate o serie de stiluri. În primul rând, există florile, trandafirii realizate predominant cu stilul punctilist al punctelor mici. Există, de asemenea, o mandala, cu linii drepte solide și model concentric. În cele din urmă, modelul piramidal geometric realizat în puncte și goluri. Există atât de multe texturi și patters diferite pe aceste picioare, s-ar crede că ar arăta aglomerat, dar totul vine împreună foarte bine.

55. Ia Catty

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele la picioare sunt modalități excelente de a fi creativi și de a scoate la iveală felina ta interioară. Acest tren lung de imprimare leopard este un concept destul de cool. Se întinde de la șold până la gleznă, micșorându-se în dimensiune și se deplasează în jos. Este, de asemenea, unic prin faptul că nu este realizat în culorile tradiționale de leopard negru și auriu, ci în roșu și violet vibrant. Acesta este cu siguranță un alt tip de piesă și, deși nu este pentru toată lumea, mi se pare intrigant.

54. Man Up

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Nimic nu spune bărbătesc ca un șarpe dinte care trece prin gaura ochiului unui craniu înainte de a se înfășura, cu fălcile agape, în jurul unei ancore. Este o piesă de măcel sau ce? Ceea ce este cea mai remarcabilă parte a acestui tatuaj este colorarea minunată a solzilor șerpilor. Este de fapt o piesă foarte frumos realizată, chiar dacă nu este chiar stilul meu. Detaliile și culorile sunt executate fantastic, chiar și până la fundalul colorat de vânătăi, oferind celorlalte părți un pic de adâncime. S-a întâmplat foarte mult, dar totul merge atât de bine împreună.

53. Omagiu Batman

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

O modalitate excelentă de a acoperi acel picior gol plictisitor este să puneți o bucată întreagă de mâneci ale eroilor și ticăloșilor dvs. preferați. Ce subiect mai bun decât Batman și toți jucătorii săi de benzi desenate? Batman și arta-inamicul său Jokerul domină partea cea mai mare a coapsei, urmată apoi de cei de la Two Face, Catwoman, Riddler, Penguin și Robin. Fii sincer, știm cu toții de ce Robin este pe partea de jos. Mă întreb dacă Alfred a făcut tăietura.

52. Travelin ’Through

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Unele alte idei grozave pentru tatuajele picioarelor pot include, de asemenea, piese mari de tribut, cum ar fi această hartă. Cred că ideea este că cele trei nume din partea de jos sunt ale unor oameni fără de care s-ar pierde. Observați că există trei nume, date și busole. Poate că fiecare persoană este o busolă, care să-l ghideze către unde merge? Poate sunt prea filozofic și tipului îi plac hărțile. Oricum ar fi, acest tatuaj are o mulțime de detalii minuscule și este o piesă foarte frumoasă în jur.

51. Sentimentul muzical

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Muzica este unul dintre subiectele mele preferate de scris. Asta și tatuaje evident. Ce ar putea fi mai bine decât să le combini? Nimic, asta e ceea ce. Această piesă este plină de referințe muzicale, nu în ultimul rând cu microfonul mare de la vechea școală ca element central. Notele muzicale, clefs și Sharp doar se adaugă la această piesă, făcându-l mai interesant. Apoi, desigur, stelele. Ador vedetele. Stelele și muzica par să meargă mână în mână. Interesantul acestui tatuaj este aranjamentul aparent aleatoriu al pieselor. Îi dă un pic de fler, mai ales pentru o piesă fără culoare. Dacă îți plac tatuajele cu note muzicale la fel de mult ca mie, sau chiar dacă nu îți place și vrei doar să te uiți la unele cool, verifică aici.

50. Cutia Pandorei

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Se întâmplă atât de multe lucruri în acest design colorat, încât chiar nu știu de unde să încep. Gurile de ciuperci sunt un pic înfiorătoare, dar chitara și caseta întinsă sunt foarte cool. Recunosc că am pierdut cu păpușa voodoo, extratereștrii și luna ciudată. Oferă cuiva ceva de privit cu adevărat și este greu de privit în altă parte. În mod clar, aceste două imagini sunt înainte și după piese, iar umbrirea și colorarea adăugate îi conferă un aspect foarte cool.

49. Legat îngrijit

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele la picioare sunt locuri minunate pentru a împărtăși o mică mistică feminină. Acest tatuaj delicat cu panglică este atât de simplu, dar atât de frumos. Se face aluzie la un papuc de balet, înfășurat în jurul piciorului și legat la mijlocul gambei. Culorile dezactivate și umbrirea subtilă folosită pentru a face părțile să pară de fapt ca o panglică transparentă este o atingere foarte frumoasă. Una peste alta, aceasta este o piesă foarte bine realizată.

48. Păsări cântătoare

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Într-o răsucire interesantă a cheii de sol, aceasta este făcută să arate ca și cum ar fi formată din lemn. Așezate pe cheia crengii sunt două păsări roșii minunate. Ceea ce face această piesă magnifică este utilizarea fenomenală a cernelii pentru a crea nu numai păsări realiste și lemn și frunze cu aspect realist, ci și un sentiment de adâncime și dimensiune care lipsește multă artă a tatuajelor. Acesta este un tatuaj cu adevărat frumos, incredibil de bine făcut, atât în ​​ceea ce privește conceptul, cât și în execuție.

47. Toamna

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Toată lumea iubește toamna, când frunzele își schimbă culoarea și peisajul capătă un aspect magic plin de galbeni aurii și roșii strălucitoare. Scârțâitul frunzelor căzute sub cizme, vânturile puternice, încetinirea tuturor lucrurilor în pregătirea sezonului de hibernare. Totul nu este decât magnific. Acest tatuaj ne dă un gust de asta. Frunzele sunt uimitor de detaliate și arată destul de reale, iar vița de vie ca niște linii negre care se învârtesc îi dau un pic de mișcare și acționează ca un fundal frumos pentru frunzele frumoase.

46. ​​Pachyderm perfect

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Utilizarea zonei mari a coapsei este perfectă pentru piese precum acest tatuaj de elefant incredibil de detaliat. Aspectul tribal / indian al acestei creaturi este absolut incredibil. Desenele pe elefant sunt foarte complicate și se întâmplă atât de multe aici, fără a fi copleșitoare sau aglomerate. Aproape ai putea spune că acest tatuaj este de neuitat.

45. Condiment latin

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Această piesă este o altă lucrare care se întâmplă mult. Pare a fi ceva dintr-un cartier urban, cu un pic de fler latino. Acest design este similar în stil cu cele pictate uneori pe mașini, deși mesele s-au întors aici și mașina este încorporată în piesă. Există, de asemenea, un trandafir făcut din bani, numărul 23 plin de gloanțe și porecla Brownie. Nu pot să mărturisesc că am înțeles această piesă întreagă, dar pur și simplu demonstrează versatilitatea tatuajelor la picioare.

44. Flair asiatic

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

De ce să nu te distrezi puțin când vine vorba de tatuajul tău. Această piesă prezintă ceea ce cred că este chinez, deși ar putea fi la fel de ușor japoneză. Oricum, amestecă fluxul frumos al literelor asiatice cu stropi de culori strălucitoare într-un fundal abstract. Din anumite motive, culorile îmi amintesc de vechile ilustrații asiatice și pot avea o anumită semnificație culturală.

43. Trimite-mi un mesaj text

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Este uimitor. Acesta este singurul cuvânt pe care trebuie să-l descriu. Se pare că pielea ar fi fost făcută din hârtie și ar fi fost smulsă pentru a dezvălui un fragment chirilic de text. Ar putea fi ceva dintr-o carte sau poate parte dintr-o melodie. Este în limba rusă, care este un limbaj atât de frumos pentru început, dar adăugați efectul de hârtie mototolită și face cu adevărat ceva magnific.

42. Mandala

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Mandala și soarele sunt două alegeri foarte populare pentru tatuaje. Acest lucru ar putea fi din cauza semnificației lor, sau pur și simplu pentru că au modele frumoase rotunjite care fac tatuaje bune. Iată o combinație a celor două. Îmi place că este așezat pe vârful superior al gambei chiar sub genunchi, este un loc unic pentru un singur tatuaj mai mic pe o zonă atât de mare, cum ar fi piciorul.

41. Arborele vieții

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele mari ca acest copac merg atât de bine ca tatuajele la picioare. Acesta este incredibil de colorat, cu o senzație ilustrată. Toate elementele încorporate sunt doar distractive, chiar dacă mesajul „copac otrăvitor” este unul serios. Cred că cea mai bună parte a acestuia este conturul neobișnuit al acestuia, cu firele de iarbă făcute în goluri pentru a marginea piesa.

40. Bine întemeiat

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Ancora populară este asociată aici cu trandafiri la fel de populari. Popularitatea acestor două piese, însă, nu îndepărtează deloc acest tatuaj. Aspectul tradițional al ancorei și al frânghiei este uimitor, iar trandafirii sunt într-un contrast atât de ridicat față de ancora metalică, încât se înmoaie foarte mult. Aceasta este o piesă extraordinară, chiar dacă subiectul este atât de simplu. Nu cred că am admirat o ancoră atât de mult în viața mea.

39. Un lucru de legende

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Legenda spune că peștii koi pot urca pe căderile râului Galben și pot deveni un dragon. Din acest motiv, ele sunt de obicei asociate cu noroc și avere. Această piesă arată un pește koi care face acea călătorie pe râu. Îmi place cum se face în cea mai mare parte negri și albi, cu frunze colorate și marcaje roșii pe pești în sine. Doar un pic de culoare.

38. Flori de acuarelă

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Iată o piesă foarte vibrantă, colorată. Acuarela declanșează cu adevărat floarea de cireș și florile de lavandă. Frumusețea cernelii în stil acuarelă este că stropile și alergările îi conferă o aromă unică. Îmi plac culorile gratuite de pe picioare și picioare și coloratul gradat pe picioare. Acesta este într-adevăr un tatuaj frumos.

37. Stilist

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Habar n-am cum se numește acest stil, dar îmi place foarte mult. Blocare, poate? Ador floarea de lotus și culorile de pe păsări. Nu-mi place aproape nimic. Dacă se întâmplă să știți cum se numește acest stil, vă rog să-mi spuneți. Lipsa contururilor întunecate și amestecarea culorilor este o bucurie de privit. Aspectul cu boabe de lemn al cozilor păsărilor este pur și simplu minunat. Nu pot spune suficient cât de mult îmi place acesta. Pentru mai multe tatuaje minunate de păsări în diferite stiluri, consultați acest link.

36. Lumina ca o pană

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele cu pene, ca acestea, chiar încep să prindă abur. Acestea aduc un plus elegant tatuajelor la picioare datorită versatilității lor incredibile. Aceasta prezintă o pană multicoloră care se rupe în păsări mici. Face un tribut frumos, cu adăugarea semnăturii colorate scrise de mână la sfârșit. Culorile acestei piese sunt foarte reci în sensul că sunt atât de complementare și luminoase, dar nu foarte vibrante și capricioase. Au aproape un aspect metalic pentru ei.

35. Flori abstracte

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Ce abordare unică asupra Calla Lilly! Aceste două flori minunate cresc de la partea din spate a gleznei până în zona superioară a coapsei. Acuarela ca cerneala este folosită într-un mod foarte cool aici, pentru a oferi florilor un aspect minunat abstract. Pun pariu că a durut ca naiba pe spatele genunchiului, dar rezultatul final este cu adevărat uimitor.

34. Infuzie asiatică

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Această piesă de tigru și șarpe are o senzație distinctă asiatică. Se face într-un stil tradițional, iar culorile sunt doar sălbatice. Deși acest lucru poate crea mai mult un efect de „cartoony”, cred că este pur și simplu magnific. Separarea culorilor individuale de pe șarpe și amestecul de nuanțe pe tigru leagă într-adevăr piesa într-un mod atât de grozav.

33. Domnul Buck și doamna Owl

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Acesta este un design super hip mod aici. Aceste tatuaje pentru picioare sunt unice, originale și semnificative. Acesta este tot ce trebuie să fie un tatuaj. Are stil și clasă. Pare a fi un tribut adus părinților ei, de aceea „tatăl știe cel mai bine” și „mama știe cel mai bine” care însoțește animalele. Distracția suplimentară a ochelarilor, a îmbrăcămintei gingham și a pânzelor de păianjen din coarne îi conferă un pic de capriciu neașteptat. Aș dori, de asemenea, să subliniez flori cu aspect pastel, foarte cool, sub bufniță. Aceasta este o lucrare de culoare cu totul diferită și unică pe acel trandafir.

32. Tiny Tat

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Nu toate tatuajele picioarelor trebuie să fie mâneci uriașe extravagante pentru picioare sau să aibă culori strălucitoare, incredibile. Unii trebuie doar să fie simpli pentru a avea un impact mare. Îl vezi pe acest tip aici, are un tatuaj micuț. Această ancoră minusculă pe spatele gleznei. Asta este tot ce are nevoie pentru a-și reaminti să rămână la pământ, să țină picioarele în jos și capul sus și să rămână puternic. Doar un pic de lucru în linie poate parcurge un drum lung.

31. Linii curgătoare

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Apoi, există această uimitoare piesă de linie. Corb sfânt, acesta este un tatuaj minunat. Tot ce este cu adevărat sunt linii. Doar un rând de linii care curg, se suprapun, se curbează și se înfășoară pe picior pentru a crea un tatuaj cu efecte speciale foarte interesante. Chiar aș vrea să-l văd pe acesta în mișcare. Mă întreb dacă are vreo diferență. Cine știa că o grămadă de linii se poate transforma în ceva atât de minunat.

30. Tatăl nostru …

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Dacă ești unul care dorește să arate doar un pic de credință, iată un tatuaj de rozariu minunat. Incorporează mărgele roșii, crucea și ceea ce arată ca medalionul unui sfânt. Ceea ce îmi place cel mai mult la această piesă este că este făcută să arate ca o adevărată gleznă. Acest lucru îi conferă o senzație destul de îngrijită și îl face să iasă în evidență împotriva omologilor săi bidimensionali.

29. Țara Minunilor Submarine

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Dacă sunteți cu adevărat în căutarea de a face o declarație, mergeți îndrăzneți și strălucitori ca aceste tatuaje la picioare. Aceasta este o țară a minunilor nautice și submarine. Culorile sunt strălucitoare, aproape până la neon. Mi-ar plăcea cu adevărat să văd acest lucru sub o lumină neagră. Există atât de multe lucruri de privit, de la creaturi marine la sirene, sculele, ancore, naufragii, cufere cu comori. Acesta este cu adevărat un vis al iubitorilor de mare.

28. Cranii și oase

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Cine are nevoie de ciorapi dantelați atunci când puteți crea efectul cu tatuaje de craniu și os? Îmi place cum sunt făcute oasele pentru a reprezenta cravatele de pe spatele ciorapilor de mătase. De asemenea, scobesc craniile cu aspect realist în zona superioară a coapsei. Faptul că există un craniu de băiat și un craniu de fată este, de asemenea, destul de drăguț.

27. Tatuajele de la picior pentru cel mai bun prieten

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Ce tribut emoționant adus acestui câine. Îmi place fundalul portocaliu vibrant pentru început. Dar câinele și mingea sunt pur și simplu ciudate. Este o reprezentare atât de realistă a ambelor. Artistul a surprins chiar aspectul de bucurie și dragoste de pe fața câinilor. Nu știu cum a reușit să facă blana câinilor să pară umedă, dar aceasta este o piesă de artă uimitoare. Acest om trebuie să-și iubească cu adevărat câinele.

26. Purrfect Panther

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Dacă sunteți mai mult o persoană de pisică decât o persoană de câine, puteți oricând să mergeți cu așa ceva. Această panteră conturată ușor gravată, ruptă, este doar rece. Designul minimal și crearea pisicii cu forme aparent aleatorii plasate la intervale corecte sunt atât de elegante. Ochii verzi de pisică îi conferă o calitate ciudată, iar puținul color este o incluziune plăcută.

25. Tiny Dancer

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Dansul și baletul sunt două forme de artă care creează multă pasiune, deoarece necesită mișcare pentru a transmite sentimentul. A dansa cu acest gen de stil și grație este magnific de privit. Acesta este un tatuaj potrivit al unei balerine pe vârf și este o piesă atât de minunat de simplă. Este absolut impecabil.

24. Pentru dragostea cernelii

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Wow. Chiar acum. Îmi plac aceste minunate piese tridimensionale. Acesta este doar uluitor. Liniile mici și complicate din jartiera din dantelă sunt un fenomen care trebuie privit. Adăugarea pistolului de tatuaj cu aspect real, înfipt delicat în acea jartieră face ca toată treaba să fie atât de incredibil de minunată. Umbra din spatele pistolului și a jartierei care dă acel efect tridimensional este doar … uau.

23. Soare

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Când ai nevoie să mă ridici puțin, uită-te la acest soare simplu de pe coapsă. Cum poți avea o zi proastă cu acea bucurie minimalistă? Nu poți, nu este posibil nici de la distanță. Uneori, cele mai strălucitoare idei sunt cele mai simple în design.

22. Cerneală vărsată

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Încă unul dintre acele tatuaje de stropire / acuarelă. Aceste lucruri sunt atât de cool. Aceasta înfățișează o sticlă de cerneală răsturnată și vărsând conținutul său curgător, picurat pe tot piciorul. Diferitele culori curg perfect între ele și creează acest efect magic. Nu pare deloc neglijent sau neîmplinit și asta face parte din farmecul său.

21. Tatuaje de picior de sirenă

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Aceasta este o piesă abstractă bine realizată a unei sirene fără chip, așezată deasupra unei flori sau, eventual, a unei mandale. Are o senzație cubistă, combinată cu culorile apoase care curg, fără să țină cont de limite. Cel mai important lucru pentru mine în acest tatuaj este cel al multor culori mixte ale pielii. Ce efect minunat cauzat de amestecarea diferitelor tonuri cărnoase.

20. Tatuaje de picioare cu haos planetar

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Aceasta este o abordare sălbatică pe planeta Jupiter. Aspectul său fluturat este ciudat și puțin mistificator, dar este încă foarte răcoros. În timp ce stelele, soarele și lunile sunt populare printre cerneluri, planetele rareori fac tăieturi. Este frumos să-l văd portretizat, dar sunt curios de ce este afișat într-o undă. Poate că are o referință științifico-fantastică care pur și simplu mi-a trecut peste cap. Oricum ar fi, aceasta este o modalitate grozavă de tatuaj „în afara acestei lumi” (nyuck nyuck).

19. Tatuaje bio-mecanice la picioare

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele picioarelor sunt locuri minunate pentru a prezenta aspectul bio-mecanic, deoarece există atât de mult spațiu cu care să lucrăm, iar piciorul este un loc în care ne putem imagina de fapt robotica dedesubt. Poate că sunt doar eu. Ce este super mișto despre acesta sunt culorile. Tatuajele bio-mecanice vin în tot felul de modele și scheme de culori, dar acesta este o piesă remarcabilă pentru piesele metalice uimitoare. De asemenea, cantitatea de robotică implicită încă îngropată sub piele la nivelul articulației gleznei este o atingere foarte frumoasă! Pentru mai mult geniu bio-mecanic, îndrumați pe acestea.

18. Faze

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Fiecare fază a ciclului lunar are propria sa semnificație, dar schimbarea lunii ar putea însemna orice număr de lucruri. Îmi place să cred că acest tatuaj înfățișează ideea că o persoană se poate schimba constant, dar totuși rămâne aceeași, în ciuda modului în care acestea apar în exterior. În cele din urmă, totul revine în jurul cercului complet și văd că sunteți în continuare același tu.

17. Geometria este cea mai bună

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajele la picioare pot purta tot felul de semnificații și design. Capacitatea de a utiliza o zonă atât de mare de pânză, combinată cu contururile pielii deschide într-adevăr o lume a designului ingenios. Iată un tatuaj în stil geometric foarte cool, cu o mandală încorporată pe picior. Aceasta este o piesă alb-negru complexă, dar are adâncime, textură și mișcare care o fac foarte interesantă.

16. Mixează și asortează tatuajele picioarelor

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Ce zici de un mic tatuaj hodge-podge și meciuri? Aceste elemente mici se reunesc pentru a forma un aspect de cerneală. Fiecare are un aspect tradițional, dar elementele provin din surse diferite. Cele mai vizibile sunt florile și fluturii de culori vibrante. Există, de asemenea, un înger de fel, pe jumătate ascuns pe fața tibiei acolo. Cei doi care par a fi puțin deplasați sunt osul rupt cu numărul 13 sub el și bagheta Harry Potter cu vraja „Ridicol” pe un banner. Chiar dacă nu par că s-ar potrivi cu celelalte piese, ele se potrivesc destul de bine împreună.

15. Copaci

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Copacii sunt în mod natural idei bune pentru tatuajele picioarelor. Acest lucru se datorează faptului că pot fi „înrădăcinate” la gleznă, lângă picior. Apoi, pot „crește” în sus de-a lungul liniei piciorului și pot înflori în orice fel doriți. Oferă o idee de creștere și de a fi una cu natura. Florile frumoase roz de pe aceasta sunt o atingere frumoasă, mai ales că par să cadă și să se adune la baza copacului, oferindu-i un început plăcut și plin de culoare.

14. Lace și Paisley

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

O modalitate bună de a-ți arăta partea feminină cu cerneala este obținerea unei bucăți masive de elemente girly. Acest tatuaj are toate acestea și apoi unele. Este posibil să nu fie strălucitor și colorat sau să includă flori și fluturi, dar nu se poate nega atingerea de fată a acestuia. Dantela de defilare și paisley care se rostogolesc pe picior sunt frumoase, dar totuși un fel de fund rău.

13. Pentru dragostea muzicii

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Iubitorii de muzică de pretutindeni sunt atenți. Așa se face un tatuaj fenomenal inspirat de muzică. Nu numai că are o frază fantastică, semnificativă, (aș prefera să fiu urât pentru cine sunt decât iubit pentru cine nu sunt), dar are și câteva elemente rock grozave. Acest design cu lambriuri este ceva ce nu obțineți prea mult în afara tatuajelor comice, așa că acesta, lipsit de culoare, este o abordare cu adevărat unică a acestei idei. Silueta stelei rock lângă genunchi este, de asemenea, un pic de lucru foarte bun. Una peste alta, acesta este doar un tatuaj nebun bun.

12. Ultra-tradițional

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Acest tatuaj are toate elementele uimitoare ale unei piese clasice, tradiționale. Are stilul tradițional „Sailor Jerry” și multe dintre cele mai populare imagini de tatuaj. Există fluturi, inimi, o cheie și câteva imagini nautice. Totul se reunește atât de bine pentru a forma un fel de omagiu tatuajelor tradiționale.

11. O viață de marinari

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Această pereche de tatuaje la picioare este într-un fel o oglindă interesantă. Piciorul stâng descrie o lume de vis nautică, cu o navă frumoasă în plină vânt, cu vântul din spate. Există un trandafir vibrant sub corabie, cu o frânghie de ancoră care duce în jos, purtând o sirenă frumoasă. Cu toate acestea, piciorul drept este mai mult un coșmar, cealaltă față a monedei respective. Nava a fost devastată, pânzele despicate, cerul înnorat și furtunos. Trandafirul și-a pierdut toată vibrația, iar frânghia de ancorare deține o sirenă oribilă, cu capul și aripioarele unui pește și picioarele unei femei. Este cu siguranță o reflectare a casei distractive a piciorului stâng.

10. Oglindă Oglindă

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Într-o abordare complet opusă celei din ultima imagine, această pereche de tatuaje pe picior descrie o imagine oglindă aproape perfectă. Desenele în sine sunt aproape exacte, în timp ce amplasarea este incredibil de similară, urmând liniile tibiei și piciorului. Sunt, de asemenea, pe partea din față a piciorului, chiar pe osul tibiei, ceea ce vă pot spune din experiență că este un loc dureros și puternic pentru a pune niște cerneală. În general, lucrările terminate sunt uimitoare și îmi place acest concept.

9. Prinde-mi un vis

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Cel mai popular captator de vise se face aici pe mingea șoldului, în cascadă pe coapsă, într-un model cu adevărat frumos. Penele au o culoare realistă, subțire, iar designul complicat al țesutului captatorilor de vise este atât de bine făcut. Chiar și mărgelele mici albastre suspendate lângă pene îi conferă o notă plăcută de detalii. Tatuajele de captare a viselor nu sunt preferatele mele personale, dar pentru cei dintre voi care se gândesc să obțină unul, verificați-le.

8. Înflorit

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

O modalitate bună de a utiliza spațiul pe tatuajele picioarelor este de a alungi un design iubit și onorat din timp. Acest tatuaj este realizat cu flori ușor conturate, foarte puțin umplute în culoare și vițe lungi, care curg. Trece de la mijlocul gambei până la picioare într-un design răsucitor, accentuat cu puncte mici și frunze colorate.

7. Freak Show

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Această imagine ne amintește de spectacolele ciudate din vremurile de demult, în care „Omul Tatuat” era un lucru pe care oamenii îl plăteau cu bani buni pentru a-l uita. Tatuajele de aici sunt, din nou, foarte tradiționale în stil și au un fel de atractiv pentru ele. Îmi plac soarele înfiorător pe genunchi. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că micile fețe ciudate de pe picioare îmi dau voințe.

6. Nevermore

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Culorile frumoase strălucitoare amestecate cu corbul profund, întunecat, misterios alcătuiesc acest tatuaj. Elementele acesteia sunt strâns ambalate, toate înghesuite pe coapsă. Totuși, nu dă senzația de a fi prea aglomerat, deoarece culoarea este utilizată într-o poziție perfectă, iar umbrirea pe pasăre oferă o mulțime de zone mai deschise pentru a oferi ochilor o pauză.

5. Maori

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Stilul maori este derivat din triburile din Noua Zeelandă. Modelele sale de curling și umpluturile geometrice îi conferă un aspect curat, care este, de asemenea, convingător. Curge minunat, dar de obicei nu este la fel de întunecat și greu ca multe alte modele tribale. Aceasta are chiar și câteva flori lucrate, ceea ce reprezintă o notă răcoritoare pentru tariful tipic maori. Dacă doriți să aflați mai multe despre tatuajul maori, există un link pentru asta.

4. Acesta este Halloween-ul

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Iată un alt tatuaj corb delicios. Sau, poate, corb-o-felinar? Aproape că se pare că un sărac suflet este blocat în acea pasăre de rău augur. Aceste straturi multiple de detalii din acest lucru îi dau cu adevărat un efect răcoros. Aceasta este o idee și o imagine destul de frumoasă.

3. Samoană

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Tatuajul samoan este o formă tribală de tatuaj din Hawaii. Spre deosebire de tatuajul maori, acest stil este adesea format din linii drepte și modele, cu o curbură mică sau deloc. De asemenea, implică secțiuni de zone negre întunecate completate complet. Dacă Samoanul este mai mult stilul tău decât cel maori, poți verifica mai multe modele și istoria tatuajelor samoane chiar aici. Cred că merită menționat faptul că cuvântul generic „tribal” nici măcar nu începe să descrie toate diferitele forme și elemente de design ale acestor tatuaje și nici nu vă spune nimic despre istoria sau cultura multor triburi grupate sub titlu “tribal.” Vă sugerez să efectuați cercetări cu privire la aceste lucruri înainte de a merge la un „tribal”.

2. Coș de gunoi Polka

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

Acest stil se numește aparent Trash Polka. Habar n-am de ce, dar te pot asigura că îmi place foarte mult. Profilul femeii înconjurată de marginea întunecată a mâzgălitului este un aspect nou pe care probabil nu l-ai văzut des. Aceasta este, în general, o piesă foarte bine realizată.

1. Ciorapi

62 de tatuaje la picioare pentru a te face sări cu bucurie

O fată nu poate greși cu o pereche grozavă de plase de pește și jartiere pentru cranii. Am dreptate? Probabil mă înșel, dar iată-le, niște panglici drăguțe și toate astea. Dintr-un motiv de neînțeles, ciorapul se oprește la genunchi și apoi o temă nautică preia, dar cam șterg cu adevărat tranziția. Îmi plac culorile pieselor nautice, chiar dacă sunt puțin decolorate, iar ciorapii au un fel de atracție pentru ei. Poate că o gală nu poate greși.