Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Să recunoaștem, tatuajele de cuplu sunt adorabile! Iubitorii din întreaga lume aleg să-și cernelească corpurile ca simbol al unității lor. Unii aleg tatuaje potrivite, în timp ce alții se mulțumesc cu tatuaje de cuplu care nu au nicio legătură evidentă. Depinde de dvs. dacă alegeți un design grafic simplu, plin de semnificație sau un model mai elaborat.

Realizarea de tatuaje în loc de verighete ar putea părea o opțiune clasică. Cu toate acestea, varietatea de modele din care puteți alege este atât de largă încât puteți găsi o caracteristică semnificativă tipului de dragoste pe care îl împărtășiți. Deși sunt populare, coroana regină și regele nu sunt singurele modele care pot înlocui verighetele.

Posibilitățile sunt practic nelimitate în cazul tatuajelor de cuplu și cred că puteți găsi inspirație în următoarele exemple. Acești păsări iubitori au primit fragmente creative și transpuse din sentimentele lor în modele uimitoare cu o semnificație profundă!

Cele mai bune tatuaje de cuplu:

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Trebuie să recunosc că a face tatuaje cu avocado ca tatuaje de cuplu este puțin nebun! Aceste două păsări iubitoare au cu siguranță personalități distractive! Dacă te uiți atent, femeia este cea care are jumătatea avocado cu miezul în ea. Acest lucru se poate datora faptului că ea este cea care poate rămâne însărcinată și poate procrea. Oricare ar fi motivul real, l-au tras cu această alegere amuzantă!

49. Iubirea este eternă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Familia Kelly, Craig David și Pink sunt doar câțiva dintre cântăreții care și-au numit piesele „Cheia inimii mele”. Vorbesc despre modul în care inima unei persoane trebuie să fie deschisă pentru a primi dragoste. Aceste tatuaje de cuplu se bazează pe același principiu. Îmi place modul în care au inserat un cuvânt în desenele lor! Au încercat să adauge eternitatea nu doar prin cerneala permanentă a ceva în pielea lor, ci și prin implementarea semnificației sale puternice.

Un videoclip hilar pe YouTube pe care tocmai a trebuit să-l împărtășim! Este vorba despre cupluri care își dau tatuaje reciproc:

48. Iubirea este siguranță, prosperitate și adăpost

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Simbolurile alese de aceste două persoane reprezintă siguranță, prosperitate și adăpost. Acesta este de fapt simbolul căii de cerb, care merge până la triburile indiene native. Observați cum a personalizat-o pe a ei, punându-o în cerneală roz? Aș aș personaliza și eu un simbol clasic! Știați că acest căprioar drăguț este văzut ca un animal puternic? Nici eu!

47. Iubirea este râsul

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Aceste tatuaje de cuplu prezintă un simț al umorului serios! Problema dublă este cu siguranță mai bună decât problema singură, așa că de ce nu ar face echipă și ar dubla și distracția? Nu cred că săgețile indică într-o anumită direcție, dar cu siguranță sunt menite să trimită un mesaj: Dragostea este distractivă! Simțul complicității este extrem de motivațional pentru fiecare dintre noi! După cum puteți vedea, nu au cernelit aceeași parte a corpului lor.

46. ​​Iubirea este viață și dincolo

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Se spune că dragostea durează pentru totdeauna, dar un tatuaj durează 6 luni mai mult! Un pic de umor negru nu a rănit niciodată pe nimeni, mai ales nu pe acești doi iubiți. Au ales două schelete, fapt care înseamnă că cred în supraviețuirea iubirii lor tandre. Dincolo de carne și oase, există două suflete conectate. Papionul și floarea sunt și ele adaosuri frumoase! Scheletul girly se întâlnește cu un domn la modă în timpul vieții și nu numai! Prea drăguț de manevrat!

45. Iubirea împarte mâncarea

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Când tatuajele de cuplu sunt despre ideea de a împărtăși, lucrurile sunt mai mult decât serioase! Unele persoane nu sunt prea generoase atunci când vine vorba de a-și împărtăși mâncarea. Tipul acesta a împărtășit în mod evident o bucată de pizza cu jumătatea lui mai bună! Ce altă dovadă a iubirii este necesară? Cred că această idee rezumă tipul modern de dragoste care nu a fost descris de Shakespeare, dar este profund în felul său. Nu ți-e foame încă!

44. Iubirea umple golurile

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Găsirea unui suflet pereche se simte ca și cum ai găsi o piesă lipsită din puzzle din inima ta. Aceste tatuaje de cuplu exprimă exact asta. Piesa care lipsește din inima cuiva aparține celeilalte. Împreună, formează combinația perfectă. Semnificația acestor modele este puțin subtilă, dar puterea pe care o au atunci când sunt împreună este veșnică.

43. Dragostea este un basm

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Frumoasa și Bestia este un basm clasic francez. Scrisă de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont în urmă cu aproximativ 300 de ani, are încă o mare semnificație când vine vorba de iubirea adevărată. Este posibil ca aceste tatuaje să nu aibă nicio legătură cu basmul propriu-zis, dar se mențin în ideea iubirii adevărate. Printre desenele complexe de tatuaje, aceste portrete nu numai că arată cool, dar înseamnă și mult mai mult. Romanticii fără speranță de acolo ar trebui să se simtă inspirați chiar acum!

42. Iubirea este tot felul de pasiuni

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Pasiunea este unul dintre cele mai importante lucruri într-o relație. Fie că este pasiune între parteneri sau pasiune pentru același, să zicem, film, nu ar trebui să lipsească! Aceste tatuaje înseamnă ceva separat, precum și împreună. Superman nu este un simbol al iubirii, dar este o poveste care a adus împreună aceste două persoane! Aș spune că acești doi iubiți l-au jucat în siguranță!

41. Iubirea este nesfârșită

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Puteți vedea cum acest cuplu a personalizat semnul infinitului? Tatuajul ei arată feminin datorită inserțiilor florale, în timp ce tatuajul său evidențiază masculinitatea sa datorită detaliilor tribale asemănătoare lamei. Adăugările suplimentare sunt menite să sublinieze diferența dintre ele. Cu toate acestea, ei sunt uniți de dragostea pe care o împărtășesc, care este infinită. Conceptul de infinit poate defini relația dintre două persoane.

40. Dragostea este un joc

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Cu toții jucăm jocul seducției atunci când întâlnim pe cineva care ne interesează. Aceste două persoane au găsit piesa lipsă din jocul lor Tetris una în cealaltă. Similar tatuajelor puzzle, aceste tatuaje de cuplu exprimă aceeași idee. Trebuie să existe o potrivire perfectă pentru fiecare dintre noi! Ele sunt dovada vie!

39. Iubirea face mișcarea corectă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Deși regina nu este cel mai important pion într-un joc de șah, ea este cea care poate rătăci liber pe tabla de șah. Scopul ei este să ajungă la rege și să nu lase nimic să îi stea în cale. Alegerea de tatuaje a acestui cuplu este plină de semnificație și arată și ea grozav! Partea antebrațului este un loc minunat pentru a te tatua! Consultați aceste tatuaje impresionante pentru bărbați pentru bărbați https://www.tattoo-models.net/101-impressive-forearm-tattoos-for-men/!

38. Iubirea este desăvârșire

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

O inimă cu o săgeată prin ea mă face să mă gândesc la Cupidon. Cu toate acestea, acest cuplu a avut o altă idee despre asta. Săgeata care străpunge inima este plasată pe jumătate pe corpul ei și pe jumătate pe a lui. La fel și inima străpunsă. Proiectarea lor are sens doar atunci când se îmbrățișează, subliniind ideea de finalizare. Simplu și eficient aș putea spune!

37. Iubirea este complicitate

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Nu cel mai pozitiv personaj, Arlechinul a reușit să îi reunească pe acești doi iubiți. Parteneri în crimă sau nu, au găsit o modalitate de a exprima nu numai dragostea și angajamentul, ci și complicitatea. Nivelul lor de implicare este clar ridicat, deoarece au optat pentru astfel de tatuaje complexe și mari de cuplu. Mare lucru de umbrire, de asemenea!

36. Iubirea este viață

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Ideea din spatele acestor doi roboți drăguți este că dragostea dă viață. Roboții nu ar trebui să aibă sentimente, cel puțin nu în modul în care le percepem zilele noastre. Chiar și așa, mister robot a surprins-o pe robotul dor cu un trandafir roșu; simbolul pasiunii și al iubirii. În ciuda simplității acestui design, tatuatorul care l-a realizat a reușit să exprime multă emoție!

35. Iubirea este uneori o prostie

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Desene animate, șoareci și multă culoare! Aceste tatuaje de cuplu arată oricât de serios! Cu siguranță aș alege un design distractiv, așa cum a făcut acest cuplu, mai degrabă decât să-l joc în siguranță și să aleg ceva clasic. Copiii lor interiori sunt prezenți în viața lor mai mult decât în ​​ceilalți. Îndrăznesc să nu zâmbești!

34. Dragostea merită să lupți pentru

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Aceste benzi pentru picioare au diverse semnificații. Mulțumită serialului TV Teen Wolf, sunt foarte populare și ele. Majoritatea tatuate ca memento-uri, pot exprima o gamă largă de sentimente. Numite și trupe de războinici, aceste tatuaje arată misterios și cumva familiar. Efectul vizual este și el impresionant!

33. Dragostea este o poveste grozavă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Doamna si Vagabondul! Îți amintești prima dată când i-ai văzut pe aceste două cutie mâncând din același bol de spaghete și sărutându-se accidental? Walt Disney a lansat acest musical în 1955 și a avut un impact atât de emoțional încât oamenii încă mai fac tatuaje de cuplu cu personajele create de acesta! Aceasta este considerată una dintre cele mai bune povești de dragoste din toate timpurile! Acum este o alegere inspirată de tatuaj!

32. Iubirea este independentă de moarte

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

O producție de film mai recentă, The Nightmare Before Christmas este o altă poveste de dragoste de succes. Jack și Sally sunt personajele principale din producția lui Tim Burton. Dragostea lor trece dincolo de moarte, exact ceea ce speră acest cuplu! Alegerea lor este romantică și extrem de inspirațională!

31. Iubirea este o explozie de culoare

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Tehnica acuarelelor folosită de tatuatorul care a cernelit aceste două iubite a câștigat popularitate. Rezultatul final este destul de dezordonat, dar arată atât de bine, încât tot mai mulți oameni o cer. Inimile și curcubeele sunt, probabil, suficiente pentru a exprima fericirea și un efect vizual foarte răcoros!

30. Iubirea este o bătăi anormale ale inimii

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu vreodată

Bătăile inimii noastre sunt frumos arătate printr-o electrocardiogramă. Atâta timp cât linia oscilează, suntem în viață. Unii oameni văd dragostea drept declanșatorul bătăilor inimii lor. Sentimentele intense sunt capabile să ia o bătăi constante ale inimii și să o transforme în palpitații. Aceste tatuaje de cuplu reprezintă o reprezentare a răspunsului nostru fizic la iubire. O idee drăguță și perspicace!

29. Iubirea este frumusețe și groază

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Uneori, emoțiile profunde sunt singurele care ne pot transforma din monștri în ființe iubitoare. Aceste mâini verzi, sângeroase, care arată mai mult decât înfiorătoare, formează o inimă atunci când sunt una lângă alta. În caz contrar, ele sunt doar membre în descompunere, fără speranță în mai bine. Poate că dragostea este doar asta și aceste tatuaje de cuplu o exprimă cel mai bine! Sau, poate, aceste două iubite sunt fani de groază!

28. Iubirea este fericire purăCele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Această pereche de posibili geeks a ales să cernelească o formulă chimică pe corpul lor. Pur și simplu, reprezintă o substanță responsabilă de fericire. Opinia lor ar putea fi destul de tehnică, dar cel puțin nu neagă sentimentele care i-au reunit. Limita lor este la fel de puternică ca limitele chimice de la tatuajele lor! Ce frumos este asta?

27. Iubirea este evlavioasă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Cunoscute și sub numele de Zeiță și Dumnezeu, aceste două simboluri sunt utilizate în principal în Wicca. Aceasta din urmă este o religie neo-păgână care venerează natura și elementele ei. Adepții săi cred în doi zei care sunt buni și răi în același timp. Cred că ea este zeița lui și el este zeul ei. Este interesant cum oamenii diferiți găsesc atât de multe modalități de a exprima același sentiment!

26. Iubirea este un conținut sigilat

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Prin aspectul acestor tatuaje de cuplu, există o semnificație ascunsă care nu este disponibilă pentru spectatorul mediu. Plicurile sigilate se pot referi la felul în care s-au întâlnit. Poate că obișnuiau să facă schimb de scrisori înainte de a se întâlni personal și așa a început povestea lor de dragoste. După cum puteți vedea, au ales și tehnica acuarelelor pentru semnele de sigiliu.

25. Iubirea este duală

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Soarele și luna, cerul senin și stelele, ziua și noaptea; ce poetic! Cuplurile simt adesea că se completează reciproc și se îmbunătățesc reciproc, fiind diferite. Unul poate aduce cel mai bun și mai rău în celălalt. Aspectul important în această ecuație este menținerea unui echilibru în dualitate. Aceste tatuaje sunt simple și grafice, dar fac un punct bun.

24. Iubirea este picantă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Un alt cuplu cu un mare simț al umorului! Unul este muștarul, iar celălalt este ketchup-ul! Trebuie să fiți de acord că combinarea acestor două pe un hamburger are ca rezultat un sandviș îmbucurător! Cerul alimentar este aici și are ketchup și muștar! Nu s-au străduit să aleagă modele complicate. Cu toate acestea, ideea lor este evidentă și eu, unul, o apreciez!

23. Dragostea este fructuoasă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Două bucăți de banane coapte! Bine! Dacă aceste tatuaje funcționează pentru ei, funcționează și pentru mine! Este greu de înțeles ce au avut în vedere acest cuplu atunci când și-au tatuat banane asortate pe corp. Dar cine știe? S-au întâlnit când cumpărau banane sau acesta este fructul lor preferat? Indiferent de răspuns, dragostea lor este fructată și adorabilă!

22. Iubirea este jucăușă: găsirea piesei voastre lipsă.

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Oameni drăguți, fericiți, mici, care se întind unul către celălalt! Nu-i așa de dulce? Acești micuți au mâinile ridicate de parcă ar fi entuziasmați de ceva. Cu siguranță este vorba de dragoste, deoarece au inimi mici roșii desenate pe ele! Nici feminin, nici masculin, acest design face o alegere excelentă pentru tatuaje de cuplu.

21. Iubirea este 2 în 1

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Aceste păsări iubitoare au folosit un simbol în loc de litera A. Simbolul pe care l-au ales înseamnă împreună că suntem unul. Dacă sunteți un fan Harry Potter, este posibil să fi auzit deja de asta. Aș spune că s-au gândit mult și au reușit să vină cu o idee foarte drăguță. Pe lângă faptul că sunt una, ele sunt și una pentru totdeauna. Mereu si intotdeauna!

20. Iubirea este ceașca de ceai a tuturor

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Nu puteți prepara ceai numai cu o pliculeță de ceai, la fel cum nu puteți prepara ceai numai cu apă fierbinte. Cele două ingrediente indispensabile pentru prepararea ceaiului sunt, evident, un plic de ceai și apă fierbinte! În cazul în care ați avut îndoieli, aceasta este într-adevăr o pliculeță de ceai, deoarece este frumos etichetată cu majuscule. Aș spune că sunt un cuplu uimitor de creativ! Britanic poate?

19. Iubirea este un motiv pentru a zâmbi

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Întrucât trăim în era emoticoanelor, pare firesc să le folosim pentru a exprima emoțiile. Câteva fețe zâmbitoare cu ochi în formă de inimă sunt suficiente pentru a rezuma ceea ce simt aceste două iubite unul pentru celălalt. Aceasta este ideea este simplă, dar nu îi lipsește factorul wow care este foarte necesar într-o relație.

18. Iubirea este înălțătoare

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Păsările au fost folosite ca mesageri de secole. Aceste tatuaje de cuplu sunt identice și reprezintă două păsări care poartă două chei. Acesta ar putea fi modul în care își găsesc drumul înapoi unul către celălalt. Poziționarea desenelor nu a fost cu siguranță o alegere ușoară. Flying away nu este o opțiune!

17. Dragostea este un stil asortat

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Judecând după coafura tatuajului masculin, acești oameni sunt fani punk. Mohawkul roșu se potrivește frumos cu trandafirii roșii din păr. Au adăugat o dată scrisă în cifre romane, care marchează un timp necesar pentru a vă aminti. În afară de alegerea modelelor care le reprezintă pe amândouă, probabil că și-au dorit să o ia și pe o crestătură și specificul cernelii.

16. Iubirea înseamnă să petreci timp împreună

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Cuplurile petrec timp împreună făcând lucruri diferite. Unii au ales să joace jocuri video și să-și pună pasiunea în valoare! Nu pot să spun cine este jucătorul unu și cine este jucătorul doi, dar asta nu este important. Important este pasiunea lor comună și timpul valoros petrecut împreună cu un scop comun. Ai observat cum se transformă firul în scris? Este o atingere grozavă!

15. Dragostea este un tatuaj subtil de cuplu

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Nu cu mult timp în urmă, oamenii obișnuiau să graveze data la care s-au căsătorit pe verighetele lor. Tatuajele sunt o modalitate mult mai permanentă de a gravă același lucru în piele! Au decis să meargă cu numere romane pentru acesta. Partea degetelor inelare a fost o alegere excelentă pentru locație, nu credeți?

14. Iubirea este electrică

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Aceste tatuaje de cuplu arată ca becuri. Cu toate acestea, ar putea fi pline de alte simboluri care nu pot fi identificate de cineva care nu le cunoaște. Cred că designul surprinde ideea durabilității. Cu toate acestea, ar putea fi la fel de bine vampiri energici, care se hrănesc reciproc cu energia!

13. Iubirea este uneori înțeleaptă

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Primul lucru care îmi vine în minte când vezi tatuajele acestor dinți sunt dinții de înțelepciune, nu? Acest cuplu ar fi putut atinge un anumit nivel de înțelepciune împreună și nu ar fi vrut să lase să alunece. Aceasta este cu siguranță o idee originală! Tatuarea semnelor mușcăturii cuiva ar putea fi și distractiv!

12. Iubirea este o delicioasă delicatese

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Foc de foc și gălbenușuri! Ce combinație delicioasă! Nu poți avea unul fără celălalt, așa că aceștia doi au nevoie unul de celălalt pentru a găti o delicioasă delicioasă! El aduce o bucată de marshmallow pe un băț și ea îi aprinde focul. Literalmente! O treabă frumoasă, obținând și ingredientele tatted!

11. Iubirea este o școală veche

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Se pare că Anna și Luke au decis să-și facă tatuaje din vechea școală. Au optat pentru combinația obișnuită de nume și flori. Nu am nimic împotriva acestui lucru! Tats arată frumos, iar fonturile folosite pentru cernelirea numelor lor sunt diferite, adăugând un pic din personalitatea lor în aceste mici opere de artă. O treabă grozavă, Anna și Luke!

10. Dragostea este un tatuaj de doi ca un cuplu

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Pe baza aceluiași simbol menționat anterior, acest cuplu a ales să-și arate dragostea unul față de celălalt într-un mod permanent. Pentru a reaminti, acest simbol înseamnă că împreună suntem unul. Cred că sunt mulți fani ai lui Harry Potter acolo! Au fost generoși și cu dimensionarea! Îmi place cât de precise sunt liniile. Trebuie să fi fost un tatuator talentat!

9. Dragostea este plină de har

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Modul în care avionele de hârtie zboară prin aer este plin de grație. Chiar dacă sunt din hârtie, care este fragilă, sunt capabili să călătorească prin aer și pe uscat fără a se rupe. Crashing-ul nu este inevitabil, dar cui îi pasă atâta timp cât ești capabil să te întorci și să fii din nou milostiv?

8. Iubirea este multiculturalitate

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Indiferent de rasa, cultura, sexul sau vârsta noastră, dragostea este aceeași pentru toată lumea. Acest cuplu ar putea fi legat cumva de nativii americani. Sau, poate, sunt admiratori ai culturii lor. Nu vom afla niciodată adevăratul motiv, dar acest lucru nu ar trebui să ne împiedice să luăm un moment pentru a admira opera de artă!

7. Iubirea este etichetare

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Când întâlnim pe cineva nou, cu toții vrem să știm ce fel de relație împărtășim. Am putea vorbi despre prietenii, iubiți sau suflete pereche. Etichetarea interacțiunilor noastre se poate transforma cu ușurință în cernelirea pielii noastre cu un cod de bare și o declarație. Este dragoste adevărată între acești doi!

6. Iubirea este făcută din sărutări

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Dacă tatuarea semnelor mușcăturii nu este o idee atât de bună, atunci tatuarea formei buzelor iubitului tău este cu siguranță! Se pare că acest cuplu s-a sărutat cu rujul pe care l-a făcut permanent! Acesta este un tip de tatuaj extrem de personal și unic. Buzele sunt ca amprentele digitale. Nu există 100% la fel!

5. Iubirea este de bun gust

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Noțiunea de bun gust nu se referă la aceleași aspecte pentru toată lumea. Acest cuplu celebru din familia Addams, Morticia și Gomez, este destul de neobișnuit. În ciuda gustului lor întunecat, împărtășesc o dragoste sinceră care a rezistat testului timpului. Aceste tatuaje de cuplu sunt dovada că negrul este o culoare fericită și în rândul iubitorilor.

4. Iubirea este guvernată de stele

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Împreună cu cuplul cosmic Venus și Marte, Soarele și Luna sunt adesea văzute ca opuse și dependente una de cealaltă. Una aprinde ziua, în timp ce cealaltă aduce lumină în noapte. Pun pariu că modelele minunate din contururi au și o semnificație frumoasă!

3. Dragostea este să vezi imagini mai mari tatuaje de cuplu

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Este acesta un peisaj simplu sau este mult mai mult? Aceste doamne superbe au ales tatuaje de cuplu care s-au întins peste brațele lor. Dimensiunea tatuajelor lor este impresionantă, la fel ca culorile folosite pentru a le cernelui. Nu știu despre tine, dar văd multă seninătate și fericire în acest desen!

2. Dragostea este despre sincronizare

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Un ceas în formă de inimă și un mesaj sunt elementele perfecte pentru orice tatuaj de cuplu. Le-ar plăcea ca dragostea lor să dureze până la sfârșitul timpului, dar și când a început a fost important. Iubirea este și despre momentul perfect. Nu mă pot gândi la un mod mai bun de a exprima asta decât un ceas, o inimă și acuarele!

1. Iubirea este un strop de bucurie

Cele mai bune 50 de tatuaje de cuplu EVER

Florile de cireș simbolizează fertilitatea, fericirea și sărbătoarea. Ele sunt caracteristice Japoniei și există de peste 1.000 de ani. Japonezii se referă la orice floare care folosește numele florilor de cireș. Sunt flori delicate, care nu trăiesc mai mult de 3 zile. Sperăm că dragostea pe care o împărtășește acest cuplu va dura pentru totdeauna!