Acestea sunt cele mai bune modele și fotografii de tatuaje pești koi pe care le-ați văzut vreodată. Un design foarte popular, inspirat de tatuaje japoneze, acestea sunt uimitoare.

Simboluri de noroc, avere, dragoste și prietenie, peștii koi se găsesc adesea în grădinile de apă japoneze și se pot distinge prin culorile lor unice și cântarele modelate. Cuvântul „koi” înseamnă crap în japoneză, dar este, de asemenea, un omofon pentru un alt cuvânt care înseamnă „afecțiune” și „iubire”. Există multe varietăți de koi, ceea ce face mai ușor pentru un tatuator să se distreze cu designul și să facă o piesă de artă cu adevărat unică pentru purtător. Acești pești pot ajunge, de asemenea, la lungimi de până la trei picioare, în funcție de condițiile lor de viață. Peștii Koi împărtășesc un strămoș cu peștele auriu (nu, nu deliciosul tip de biscuiți) și, deși ar putea avea un aspect asemănător, veți observa din tatuajele de mai jos că koi are bile (acele lucruri funky cu aspect de mustăți).

Cele mai bune modele de tatuaje Koi Fish:

Aceste bile sunt de fapt acoperite cu papilele gustative, permițând acestor pești intelectuali să hrănească nutrienți de-a lungul celor mai tulburi iazuri. Nu este neobișnuit să găsiți tatuaje koi care sunt, de asemenea, reprezentative pentru semnul zodiacal Pești (simbolizat de o pereche de pești), pe care le veți vedea și exemple de mai jos.

33. Blue Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Uită-te la această piesă de umăr! Acest tatuaj de pește koi este frumos albastru, dar ghici ce? Este o descriere realistă și pentru că, da !, koi albastru poate fi găsit în natură. Nu glumesc! Oricât de adevărat este cerul albastru, acești crap japonezi vin și în albastru. Lucrul de linie aici este cu adevărat fantastic, cu toate detaliile la scară, precum și aripioarele. Și aruncă o privire la acel ochi! Cu bucăți de aur și verde, acest tip în amonte nu vrea să fie încurcat … dar admirat de departe va merge bine. Un simbol al puterii, puterii și longevității, acest tatuaj de pește koi este o piesă de artă puternică.

32. Două suflete pierdute

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Scrierea din acest tatuaj spune: „Suntem doar două suflete pierdute, înotând într-un vas de pește, an de an.” Îmi plac peștii koi care formează un simbol yin-yang în această piesă în jurul acelor cuvinte. Este semnificativ și frumos realizat cu culori strălucitoare, îndrăznețe și o linie minunată.

31. Koi încoronat

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acest tatuaj este atât de mișto și ar putea fi interpretat cu siguranță ca o mulțime de lucruri. Îmi place să mă gândesc la acesta ca la un rege al tuturor koi-urilor, poate chiar parțial dragon (așa cum se crede că se vor transforma koi – mai multe despre asta mai târziu). Îmi place simțul mistic și capricios al acestui tatuaj. Coroana este o atingere frumoasă, deoarece simbolizează în continuare puterea și puterea peștilor care deja reprezintă aceste lucruri. Îmi plac tatuajele care sunt cu adevărat unice, întrucât ne oferă mai multe informații despre personalitatea persoanei care o poartă. Tatuajele nu sunt doar opere de artă, ci extensii ale experiențelor, ideilor și valorilor noastre.

30. Koi elegant

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi place atât de mult acest tatuaj de pește koi. Este distractiv și capricios, dar delicat și drăguț. Amplasarea este perfectă pentru această pereche armonioasă. Amintind de un simbol yin-yang, o pereche de koi este adesea folosită ca simbol de noroc pentru o căsătorie fericită, deoarece peștii koi sunt sinonimi cu fericire și armonie. Indiferent de ceea ce reprezintă acești koi anumiți pentru această persoană, cred că sunt pur și simplu minunați și aș fi mândru să port pentru totdeauna blaturi fără spate pentru a arăta această piesă.

29. Koi cu mână liberă

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Amplasat pe mușchiul gambei, acest koi din amonte este un simbol îndrăzneț al forței și al succesului. Îmi place modul în care detaliile liniei din această piesă o fac să arate ca o schiță (dar ca o schiță cu adevărat minunată, care este de fapt o piesă finisată frumoasă). Domnul știe că nu aș putea să mână cu mâna liberă o schiță pentru a salva viața unui personaj. Adăugarea florii de lotus roz creează un accent frumos în această piesă, având în vedere dimensiunea și locația. Florile de lotus sunt adesea asociate cu pești koi, deoarece cresc din tipurile de iazuri în care se găsesc de obicei koi. Așa cum koi a început ca un pește mic și a devenit un dragon puternic (conform legendelor … deși, dacă ați asistat la acest lucru, aș vrea să aud despre asta), lotusul începe într-un iaz noroios și încă înflorește cu frumusețe.

28. Tatuaj pește Koi pe umăr

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Îți amintești când am spus că koi și peștele auriu împărtășesc un strămoș? Ei bine, dacă această redare colorată nu dovedește acest lucru, atunci nu știu ce face. Ambele luminoase și frumoase, peștii aurii sunt în general mai mici decât koi și vin într-o varietate de forme de corp și coadă. Fapt amuzant: koi și peștele auriu se pot reproduce într-adevăr împreună, dar descendenții lor sunt întotdeauna sterili. Știi ce ar trebui să fie întotdeauna steril? Ace de tatuaj. Bam! Voi fi aici toată ziua, oameni buni.

27. Schița Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Ahoy, ahoy am găsit un koi! Acest design arată cu adevărat ca un pește koi, de la mămici până la solzii și fluxul corpului. Lucrul în linie este perfect și decizia de a nu colora această piesă face ca lucrarea să iasă în evidență și mai mult. Îmi place foarte mult această piesă pentru că este la fel de distractivă și funky.

26. Reflux și flux

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Nu sunt sigur ce înseamnă simbolul din mijlocul acestui design, dar peștii koi de aici sunt făcuți cu îndemânare și sunt bogate în culori. Curge chiar pe spatele acestei femei, acest tatuaj de pește koi se remarcă ca o piesă unică și jucăușă. Vă interesează cultura japoneză? Vezi aici mai multe modele de tatuaje în stil japonez.

25. Pește de aur Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Uită-te la peștele auriu cu mustăți! Err … mă refer la peștii koi! Strălucitor și colorat, acest design stă vesel pe umărul acestei femei, unde este sigur că nu trebuie ratat. Îmi place contrastul portocaliu și albastru cu acele frumoase flori roz de lotus de pe ambele părți ale koiului. (Preferați floarea-soarelui decât lotusul? Luați o privire la aceste 25 de tatuaje de floarea-soarelui!) Acest pește koi special pare să înoate în amonte într-o cascadă; legenda spune că odată ce peștii koi ajung în vârful cascadelor, se transformă în dragoni! Acești pești cu apă rece câștigă forță pe măsură ce înoată în amonte și aparent sunt recompensați în cele din urmă pentru luptele lor prin transformarea în dragoni. Dacă doar cel descris mai sus ar fi mers un pic mai departe, poate am vedea un dragon!

24. Dark Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acest koi ar putea fi în drum spre capota-dragonului dacă expresia feței sale este o indicație … sau poate peștele este înnebunit pentru că a urcat pe o cascadă și nu s-a transformat în dragon. Este posibil ca lumea să nu știe niciodată. Cu toate acestea, știu că cântarele acestui tatuaj le descriu perfect pe cele ale unui koi din viața reală și utilizarea culorii și a umbrelor fac ca această piesă să apară ca nimeni alta. Valurile întunecate care înconjoară peștii dau acestui tatuaj o senzație stranie de parcă ar putea suferi o furtună foarte proastă și va izbucni (uită-te la acele pete!) Din cauza stresului. Sau poate este doar un koi de tip foarte dur și are un caz clasic de RBF. Se întâmplă chiar și cu cel mai bun dintre pești.

23. Pește fantastic

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Este uimitor cum același pește poate fi descris atât de drastic într-un tatuaj. În total 180 din numărul 24, acest tatuaj de pește koi țipă de culoare și distracție. Îmi plac accentele capricioase și florale din acest koi care curge în amonte. Culorile de aici îl transportă pe privitor într-o țară magică koi magică și nu mă pot sătura. Oricât de mult îmi plac tatuajele simple negre, piese de genul acesta îmi amintesc cât de ciudată poate fi culoarea minunată. Căutați un tatuaj super-creatură marină, dar nu simțiți koi? Vezi aici 20 de tatuaje minunate de caracatiță.

22. Inspirat japonez

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Florile de cireș japoneze sunt una dintre cele mai frumoase flori în opinia mea, așa că îmi place că artista le-a inclus în acest tatuaj de pește koi. Florile de cireș simbolizează, în general, speranța, inocența și noile începuturi. Îmi plac în mod deosebit și peștele koi din această piesă; culorile lor sunt super realiste și îmi amintesc de cele pe care le-am văzut înotând în grădina japoneză din Portland. Îți plac grădinile și florile? Aruncați o privire la 88 dintre cele mai bune tatuaje de flori de aici.

21. Manșon Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acest tatuaj îndrăzneț pește koi este o operă de artă totală și îmi place doar utilizarea roșu aici! Koiul roșu este adesea asociat cu o iubire intensă și servește adesea ca simbol pentru mama (sau altă figură feminină) a familiei. Puterea și vitejia sunt, de asemenea, descrise în mod obișnuit de un koi de culoare roșie. Cântarele și florile detaliate din această piesă sunt, de asemenea, magnifice. Îmi place în mod deosebit ochiul koi aici, întrucât chiar se opune asupra restului piesei.

20. Frumos tatuaj de șold

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Dumnezeule. Iubesc, iubesc, iubesc acest tatuaj !! Culorile sunt perfecte și frumoase, iar designul este superb! Cuvânt care îmi vine în minte? „Flux”. Si ghici ce? Nu este un cuvânt adevărat. Dar asta cred eu despre acest tatuaj. Ador acest tatuaj de pește koi inspirat de yin-yang și acum îmi doresc unul. Amplasarea este perfectă. Totul este perfect. Oy, am nevoie de niște koi.

19. Koi realist

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi imaginez că acest pește merge, „glurp, glurp”, chiar în fața mea. Acest tatuaj îmi amintește, de asemenea, de peștii pe care i-am văzut în grădina japoneză din Portland, deoarece acesta a fost un model foarte comun în rândul koiilor de acolo. Este ca un pește care a vrut să fie o vacă, dar a fost adăugat în unele pete portocalii, aripioare și bile și a fost ca un gol, cred că va trebui să fiu un koi. Îmi place situația conturului albastru / verde care se întâmplă aici, deoarece face ca culorile koi să iasă în evidență și mai mult.

18. Toi Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Așadar, îți amintești de vremea aceea cu două fotografii în urmă, când mă obsedam de koi „curgător”? Ei bine … acum vreau aceste prețioase koi (sau, în plus). Ce-i drept, m-am gândit la sardinele de la SpongeBob când am văzut acest tatuaj. Dreapta? Nici idee despre ce vorbesc? Google! Există ceva desene animate despre aceste mici koi, făcându-le cu atât mai fermecătoare și mai adorabile. Acest tatuaj ar arăta grozav și într-o varietate de locuri, de la șold până la spate.

17. Fun Foot Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Te-ai uita la acest koi drăguț! Este ca un tatuaj cu desene animate prințesă koi și îmi place. Violetul și portocaliul funcționează minunat împreună, ca un apus de soare !, în timp ce ochiul verde al lui koi iese în evidență. Admir într-adevăr lucrarea de linie din jurul gurii în această piesă, oferind koiului un aspect mai feminin. Îmi plac, de asemenea, murtele (cunoscute și sub numele de mustăți) din acest tatuaj, deoarece curg în direcții diferite, oferindu-i în continuare iluzia de a fi în mișcare.

16. Lucky Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Cât de frumoase sunt aceste tatuaje koi? Observ un model de culoare în perechi de koi … violet și albastru. Culorile se potrivesc perfect și oferă o descriere mai magică a acestor pești care se găsesc atât de des în nuanțe portocalii, roșii și negre. Artistul a făcut o treabă minunată aici; se pare că acestea ar fi mângâiate mai degrabă cu perii decât cu ace. Sunt mereu atât de impresionat de piese de genul acesta. Această doamnă norocoasă ajunge să poarte pentru totdeauna aceste tatuaje de pește koi, pentru a fi admirată întotdeauna pentru frumusețea și forța lor.

15. Koi complicat

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acesta este un design de tatuaj koi foarte îngrijit pe umăr. Lucrarea de linie este frumoasă și încorporează mai multe flori și ceea ce pare a fi valuri, împreună cu koi în sine. Cred că această piesă ar arăta cool cu ​​doar puțini stropi de culoare; poate ceva umbră albastră în valuri sau doar un mic pop în flori. Oricum ar fi, este un design super cool și cred că s-ar putea lua întotdeauna un marker pentru a-l jazba un pic într-un acces de plictiseală. Nu fiți atât de „koi” în legătură cu oamenii de culoare!

14. Koi puternic

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acest koi roșu și portocaliu pare să urce prin ape cu toată forța la fiecare pas pe care îl face această persoană. Îmi plac foarte mult detaliile de aici, de la cântare până la stropi de apă care parcă ar putea revărsa piciorul persoanei cu un robinet. Și ai văzut ochiul pe acest tatuaj de pește koi? Arată atât de real! Aștept doar ca acest pește să prindă viață și să spună: „ha, ai crezut că sunt un tatuaj? ce-i asta?” * înot * înot

13. Koi infinit

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Cât de mișto este asta ?! Un semn clasic infinit re-imaginat cu un pește koi super drăguț! Cu fiecare design de tatuaj pe care îl găsesc, îmi place să văd dacă cumva l-a transformat într-un simbol infinit. Este un tatuaj atât de popular în zilele noastre, așa că este îngrijit să vezi cum oamenii îi dau o răsucire unică. Îmi place în mod deosebit această descriere deoarece koi sunt atât de reprezentativi pentru iubire, forță și determinare; asociat cu simbolul infinitului, persoanei i se amintește aceste trăsături pentru totdeauna, în vecii vecilor. De asemenea, îmi place foarte mult fața de pe koi aici, pentru că ceva despre ea pare foarte adorabil și inocent, ca un mic drăguț bebeluș koi.

12. Koi și Lotus

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Adorați această piesă !! Este foarte luminos și îndrăzneț, curge pe spatele acestei femei. Acest tatuaj de pește koi arată ca și cum tocmai ar fi coborât cu un strop în acest flux; e minunat. Din nou, vedem o floare de lotus drăguță și roz, asociată cu koi, care pare să aibă o umbră ușoară albastră în solzi. Nu sunt sigur dacă albastrul din solzi trebuie să fie stropi de apă pe pește sau culoarea reală a solzilor săi. Oricum ar fi, îmi place cum se adaugă piesei de ansamblu, care este excelentă ca mărime și scară (joc de cuvinte total intenționat).

11. Flux ascendent

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acest tatuaj masiv pe spate afișează cu adevărat enormitatea până la care un koi poate crește în viața reală. O altă operă de artă frumoasă, îmi place acest tatuaj special de pește koi, deoarece se pare că a fost făcut cu o bucată de cărbune. Umbrirea este magnifică. Știați că majoritatea peștilor koi supraviețuiesc proprietarilor lor? Unii pot trăi până la 200 de ani! Nebun. Întrucât trăiesc atât de mult timp, peștele koi este adesea transmis din generație în generație în Japonia.

10. Pești Koi Pești

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Uită-te la acești băieți drăguți care sunt toți koi! O altă pereche în mov și albastru, acești tipi reprezintă semnul zodiacal Pești aparținând celor născuți din 19 februarie până pe 20 martie. Al doisprezecelea semn al zodiacului, Peștii sunt fluizi și ușor de înțeles, plini de compasiune și caritate. S-ar putea spune chiar că acești oameni tind să „meargă cu fluxul”, la fel ca acești pești koi.

9. Potrivirea Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi place să coordonez tatuaje precum acest yin și yang, dar culorile profunde și bogate sunt ceea ce mi-a ieșit cu adevărat în evidență. Amplasarea este cu adevărat unică și mișto, spre deosebire de orice alt tatuaj pește koi pe care l-am întâlnit. Sper că această persoană și-a aruncat toate șosetele, pentru că ar fi o greșeală să trebuiască vreodată să acoperiți acești pești.

8. Tribal Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Cât de răcoros curge acest koi tribal de-a lungul gleznei acestei persoane în picior? Îmi place designul îndrăzneț și interpretarea unică a koi din această piesă. Dacă îți plac desenele tribale la fel de mult ca mine, dar ești ca ehhh în ceea ce privește partea de pește, verifică alte 100 de tatuaje inspirate tribal aici.

7. Decoy Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Suntem doar eu sau … Arată ca un fel de pește mutant care încearcă să se lase un koi pentru a intra într-un iaz secret sau așa ceva? Uită-te la fața aceea! Acestea fiind spuse, îmi place foarte mult contrastul florilor frumoase din această piesă. Nu par că aparțin, dar tocmai de aceea funcționează. Poate că acest koi se transformă într-un dragon și de aceea solzii nu sunt consistenți și au o culoare întâmplătoare în maro. Sau poate este un koi mort? Arată ca un cadavru. Este cu siguranță o piesă interesantă și deschisă pentru interpretare și toate acestea sunt motivele pentru care am inclus-o chiar pe această listă. Spune-mi ce crezi când te uiți la fața asta.

6. Umar Koi Fish Tattoo

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Frumoasa! Un alt exemplu de cât de talentați sunt tatuatorii! De la lucrarea de linie până la umbrirea și amplasarea acestui tatuaj de pește koi, este o piesă de admirat pentru anii și anii și anii următori. Înotând împotriva curentului în timp ce se îndreaptă în amonte, acest koi ne amintește puternic că putem (și vom) să suportăm orice ne aruncă viața.

5. Coy Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi place această mică bijuterie delicioasă a unui koi ascuns sub urechea acestei femei. O mică amintire a forței și a depășirii adversității, acest tatuaj de pește koi este pur și simplu frumos. Căutați alte idei de design de tatuaje mici, care nu sunt atât de pești? Nu mai căuta! Vezi aici 88 de tatuaje uimitor de perfecte și minuscule.

4. Înot în amonte

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Un design simplu, dar complicat de pește koi, acest tatuaj al coapsei este pur și simplu drăguț și minunat. Un pește koi poate avea diferite semnificații în funcție de direcția pe care a găsit-o înotând. În acest caz, descrierea din amonte ar putea însemna că persoana a depășit obstacolele și a câștigat puterea necesară pentru a continua împotriva curentului. Viața poate fi o bătălie ascendentă, dar dacă acest koi poate persista, la fel și tu! În tatuajele coapsei, dar nu atât de mult? Vezi aici 101 dintre cele mai sexy tatuaje ale coapsei aici.

3. Bucată Pești

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Nu sunt Pești, dar acest tatuaj mă face cu siguranță să-mi doresc să fiu. Ador absolut alegerile de culoare de aici și afișarea yin și yang a koi-ului. Se spune că peștele koi albastru reprezintă pacea, liniștea și calmul, în timp ce movul a simbolizat întotdeauna regalitatea și bogăția. În taoism, yin și yang simbolizează părțile duelante ale tuturor lucrurilor și echilibrul și armonia perfectă a acestora. Mișcarea circulară a koiului reprezintă credința că toate lucrurile sunt conectate. O piesă frumoasă cu semnificație minunată, acest tatuaj de pește koi este o bucurie.

2. Koi capricios

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Vai! Acest design este o interpretare minunată a peștilor koi. Serpuind pe spatele acestei femei, această piesă este îndrăzneață și frumoasă în cerneală neagră. Lucrul în linie îl face să arate de parcă acest pește curge în timp real.

1. Trei tatuaje de pește Koi

Cele mai tari modele de tatuaje pește Koi pe care le-ați văzut

Acești trei pești koi par să curgă de-a lungul a ceea ce pare a fi spatele acestei persoane. Îmi plac bulele de aer adăugate, pe care le-am confundat mai întâi cu pistrui și designul general al acestei piese. Cozile arată ca niște pene, suficient de moi pentru a le atinge! Vorbind despre pene, verificați aici 35 de tatuaje uimitoare cu pene.