Tragedia care a avut loc la Paris pe 13 noiembrie 2015 nu a avut impact doar asupra Franței, ci și asupra lumii. Oamenii reacționează diferit atunci când trebuie să se confrunte cu evenimente terifiante ca acesta … Unii dintre noi ar putea fi copleșiți de inutilitate, în timp ce alții se simt înfuriați. În această situație, nu putem face nimic ca indivizi.

Tatuaje care onorează victimele atacului din Paris:

În mod profund marcat de actele de terorism și de sufletele pierdute, câțiva oameni au simțit nevoia de a-și face tatuaje ca memento. De asemenea, au dorit să-și arate sprijinul și să onoreze victimele. Nu vă imaginați că doar francezii erau prezenți în saloane! Canadienii și chiar filipinezii au subliniat evenimentele devastatoare ale Franței și au primit tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris.

Potrivit unor persoane, a face un tatuaj extra mic pe un corp deja tatuat nu înseamnă prea mult. Ei bine, în acest caz, ce se întâmplă dacă o fată și-a făcut primul tatuaj cu această ocazie? O fată franceză care urăște absolut acele, a simțit dorința de a fi cerneală. Nu voia să uite niciodată această întâlnire și nu știa cum altfel își poate exprima sentimentele.

Potrivit unui psiho-sociolog publicat și renumit, nevoia noastră de a acționa, de a conta și de a fi relevantă este înnăscută. Oamenii au nevoie de simboluri pentru a comunica și uneori comunicarea verbală nu este suficientă, așa că se tatuează, pictează sau creează opere de artă din durere. Suferința și dolul sunt două dintre cele mai puternice sentimente pe care le poate avea o persoană.

Pentru a susține cauza, au existat câțiva tatuatori care au început să deseneze modele legate de tragedie. Proprietarul unui salon din orașul Le Havre a oferit gratuit tatuaje Peace for Paris. A făcut asta pentru că a subliniat cu durerea tuturor celorlalți și a vrut să facă ceva în onoarea victimelor.

O astfel de zi nu poate fi uitată sau trecută cu vederea. Toată lumea se ocupă în felul său. Cred că a face tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris este un gest simplu care înseamnă mult mai mult decât a nu face nimic. Într-adevăr, suntem neajutorați împotriva unor astfel de întâmplări, dar putem relaționa și deveni mai uniți ca niciodată.

16. Încheietura mâinii pentru tatuajul de la Paris

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Acest tatuaj îi aparține lui Melanie Cisneros. Ea a postat o poză cu noul ei tatuaj la o zi după incidente. Deși nu știm prea multe despre ea, suntem siguri că este o persoană solidară. Tatuajele care arată sprijin pentru Paris sunt simple, deoarece sunt văzute ca simboluri, nu ca opere de artă. Melanie a ales un design simplu al Turnului Eiffel și l-a imprimat pe încheietura mâinii. Această locație specială este foarte vizibilă, așa că probabil trebuie să i se amintească cât de fragilă este viața, în fiecare zi.

15. Turnul Eiffel este un simbol puternic

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Persoana care a primit acest tatuaj din Turnul Eiffel este din Montreal. Această poză a fost încărcată pe Instagram la o zi după atacurile de la Paris. Nu știu despre tine, dar când mă gândesc la Paris, îmi vin automat în minte Turnul Eiffel și Muzeul Luvru. Aș fi optat mai degrabă pentru simbolul turnului decât pentru altceva. Chiar și cei din Quebec au dorit să arate sprijin pentru Paris!

14. Ohio arată și el sprijin

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Acest tatuaj este pe un tip din Ohio. S-a dus la un salon unde artistul tatuator Jay Spizzy i-a oferit pentru ce a venit. Cred că este sigur să spunem că acest design al Turnului Eiffel este auster. Nu este o simplă schiță, așa cum au fost celelalte, ci o versiune înnegrită. Se jale chiar dacă locuiește pe un alt continent. Aceasta este dovada faptului că umanitatea ignoră proximitatea. Mi-aș dori să existe mai mulți oameni ca el!

13. Tatuajul cu degetele onorează victimele din Paris

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Această fată nu este frumoasă doar în exterior, ci și în interior. Potrivit contului ei de Instagram, s-a tatuat după vineri 13; când au avut loc evenimentele oribile. Nu este o fană obișnuită a Parisului, ci o persoană îndurerată. Urmează exemplul ei și continuă să zâmbești crezând că ai șansa de viață pe care sute de oameni nu o mai au.

12. Tatuaj tribut pe o Filipină

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Această femeie este din Filipine. Ea a primit acest tatuaj minunat pentru a-și arăta dragostea și sprijinul. Artistul tatuator care a proiectat și cernelit această piesă este Levin CarCrash. El a folosit tehnica acuarelelor pentru a o face veselă în ciuda tristeții și disperării care se ascund în spatele ei. Faptul că o filipineză s-a gândit la acest gest este minunat. Suntem toți la fel, dar împărțiți din cauza tuturor motivelor greșite. Nu ești de acord?

11. Pace și Paris într-un singur tatuaj

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Tipul ăsta e francez. S-a dus să-și facă un tatuaj după nefericitul eveniment, din 18 noiembrie. Charla Chak l-a cernelit pe piele, într-un magazin de tatuaje situat la Paris. El a postat această poză pe profilul său de Facebook, precum și pe blogul său. Acesta este un simbol al păcii și un mod minunat de a te ridica și de a te alătura durerii generale. Este plăcut să știi că compasiunea nu este un sentiment străin de om.

10. Canadienii plini de compasiune au făcut tatuaje de pace pentru Paris

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Eilo Martin este numele tatuatorului care a făcut aceste tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris. S-ar putea să nu arate perfect, dar asta nu pentru că Eilo nu este un artist talentat. Dimpotrivă, este foarte apreciată pentru munca ei. Semnul păcii și combinația Turnului Eiffel nu îi aparțin, dar trimite cel mai bun mesaj posibil. Eilo este la fel de afectată ca și clienții ei.

9. Modelul german de tatuaje se alătură grupului de sprijin

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Această fată frumoasă, considerată și plină de compasiune este din Stuttgart, Germania. Nu a ezitat să-și facă un tatuaj care să arate sprijin. Fiecare tatuaj contează chiar și pentru o persoană care are deja destule. Pe lângă faptul că și-a arătat tatuajul degetului, ea a prezentat semnul păcii. Toată lumea putea învăța un lucru sau două de la ea. Alegerea ei este mică și delicată, dar mesajul pe care îl trimite este puternic!

8. Omagiu pașnic atacurilor de la Paris

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Atât bărbații, cât și femeile au luat o decizie foarte inspirată după tragedia de la Paris. Lumea are nevoie de pace și toată lumea știe că câteva tatuaje nu pot schimba asta, dar pot aduce oamenii împreună. Dacă oamenii sunt uniți, ei pot atinge măreția. El este încă o persoană care avea nevoie să-și exprime durerea și să spere la mai bine. Zvonurile spun că designerul grafic francez Jean Jullien a reproiectat simbolul păcii pentru a se potrivi evenimentelor recente.

7. Paris United să onoreze și să susțină

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Sângele, Turnul Eiffel și mesajul Paris Unis, care este francez pentru Paris United, sunt câteva dintre elementele unui design de tatuaj realizat după atacuri. Persoana care a venit cu această idee se numește Vulpe. Judecând după poziția parțial obscenă a mâinii din desenul său, este supărat. Nu toți putem accepta și întrista în tăcere. Unii indivizi trec prin faze de furie extremă.

6. Vineri 13, roagă-le 4

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Un alt design menit să fie tatuat; acesta este realizat de Franck Foursingers. Pe lângă desenarea Turnului Eiffel și a florilor, a inclus un mesaj care spune vineri 13, rugați-vă pentru ele. Indiferent de ceea ce credem, ne putem ruga pentru victime, familiile lor și, în cele din urmă, pentru o lume mai bună. Desenul este modul de a se exprima al lui Franck. Ce este al tău?

5. Modele tradiționale de tatuaje de Florence Levanti

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Florence Levanti este un artist care locuiește la Paris. El a prevăzut valul de oameni care ar dori să-și facă tatuaje ca răspuns la tragedia care s-a întâmplat recent. El a proiectat cinci tatuaje diferite, care sunt toate legate de depășirea și înfrângerea negativității. Levanti a inclus cuvinte împuternicitoare în desenele sale, cum ar fi vaincra, care înseamnă depășire și rezistență, ceea ce înseamnă rezistență. El a cernelit deja două dintre desenele sale.

4. Atingerea franceză a lui Florence Levanti

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Modelele de tatuaje ale lui Florence Levanti care onorează victimele atacului de la Paris sunt deja apreciate. De exemplu, acesta este unul dintre cele cinci modele pe care le-a realizat, inscripționat pe corpul unei persoane. Este unul dintre puținele tatuaje care nu conțin Turnul Eiffel, ci alte simboluri reprezentative pentru Franța, respectiv pentru Paris..

3. Resisterul lui Florence Levanti

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Acest design este plin de semnificație. Hainele bărbatului se transformă în steagul Franței, veioza arată ca Soarele, simbolizând speranța, iar cuvântul rezistent completează mesajul. Persoana care a ales să aibă această notă a obținut cu siguranță ideea și vrea să acționeze într-un fel sau altul. Oamenii tatuați se simt mai aproape unul de celălalt în general și acum, persoanele cu tatuaje care onorează victimele din Paris se vor simți și ele mai aproape.

2. Reprezentantul motto latin pentru Paris

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Acest design împreună cu motto-ul de sub acesta sunt foarte populare încă din 13 noiembrie. Fluctuat nec mergitur provine din latină și este considerat motto-ul Parisului. În engleză, înseamnă că este aruncată de valuri, dar nu se scufundă. Ugly Kid Gumo este numele tatuatorului care a cernelit acest lucru. Este un tip francez care trăiește și lucrează la Paris. Ignorați craniul de deasupra acestuia. Aceste două tatuaje nu sunt conectate.

1. Un motto care ajută la îndurerare

Tatuaje care onorează victimele atacului de la Paris

Acesta este un alt tatuaj cernelit de același artist, și anume Ugly Kid Gumo. Este identic cu precedentul. Cu toate acestea, ideea este că, în momente dificile ca acestea, realizarea unui tatuaj unic nu mai este o prioritate. Aceste tatuaje sunt simboluri ale emoțiilor profunde și ale evenimentelor devastatoare. Cred că toți ne putem relaționa chiar dacă nu suntem la fel de curajoși ca acești oameni.