Tatuaje motivaționale care te vor ridica, zâmbind și hotărât să alergi înainte cu brațele ridicate sus și încrezător. Știm adesea ce vrem, dar obținerea acestuia se dovedește a fi dificilă. Lipsa motivației și a memento-urilor ne țin de obicei departe de calea cea bună. Există numeroase soluții pentru lipsa motivației, cum ar fi tabelele vizuale și tatuajele motivaționale. Mulți oameni aleg să facă o placă de vizionare și să o privească zilnic pentru a se simți mai bine, în timp ce alții găsesc citate și diverse modele care îi ajută să se apropie de obiectivul lor.

Cu excepția cazului în care sunteți pregătit pentru eliminarea tatuajelor, ar trebui să răsfoiți următoarele 47 de tatuaje motivaționale și să decideți dacă un astfel de tatuaj ar funcționa sau nu pentru dvs. Veți descoperi că cele mai multe dintre ele sunt grațioase și subtile și că doar câteva dintre ele se remarcă cu adevărat. Un mesaj simplu este, de obicei, suficient pentru a motiva oamenii și faptul că îl au înscris pe corpul lor le sporește moralul.

Uitați-vă la aceste tatuaje motivaționale uimitoare:

Negru și gri sau cu adevărat colorat, următoarele 47 de tatuaje motivaționale sunt situate în principal pe brațe și pe spate. Nimeni nu poate vedea ce se află pe spatele său fără o oglindă, dar pur și simplu să ai acel tatuaj este suficient pentru a menține anumite persoane. Nu știu despre tine, dar aș alege o parte a corpului meu pe care să o pot privi fără oglindă pentru un tatuaj motivațional.

47. Găsește-ți războinicul interior

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

A fi războinic nu se referă neapărat la violență. Un războinic este o persoană puternică care nu se teme de nimic. Ei bine … aproape orice. Un lucru este sigur; fata asta nu se teme de ace! Chiar dacă a fost, acum a depășit acea frică. Acesta este un tatuaj foarte delicat și feminin. Ea a fost inspirată când a ales acest font. Pare cursiv și se află pe încheietura mâinii când o poate vedea. Ori de câte ori are nevoie de forță și motivație, le poate găsi pe pielea ei!

46. ​​Nu uitați să zâmbiți

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Acesta este printre tatuajele motivaționale care funcționează și asupra altor persoane. Când am văzut acest tatuaj, am zâmbit instantaneu. Puterea unui cuvânt atât de simplu este uimitoare! Deoarece această persoană este fotograf, acest tatuaj i se potrivește cu adevărat. Ar trebui să zâmbim tot timpul, nu numai atunci când cineva ne face fotografia. Ridurile pe care le obținem zâmbind sunt mult mai atractive decât cele obținute din încruntare, nu?

45. Faceți pași pentru bebeluși

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Se spune că niciun regret nu poate schimba trecutul și nici o anxietate nu poate schimba viitorul. Deci, de ce să ne deranjăm să ne stresăm în legătură cu mai multe lucruri atunci când putem lua viața o zi la rând? Fata asta are un punct și sunt de acord cu ea! Tatuajul ei este mic, dar înseamnă foarte mult și arată și el foarte drăguț! Am putea învăța un lucru sau două de la ea și a fi mai puțin duri cu noi înșine. Voi face pași pentru a economisi bani pentru a obține acest lucru!

44. Nu există eșec

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Niciodata un esec, mereu o lectie. Situat sub clavicula acestei femei, acest tatuaj nu este ușor de citit, dar este ușor de înțeles. Dacă nu luați în considerare eșecul, atunci nu puteți fi nefericit. Învățarea lecțiilor nu poate decât să ne facă mai buni, așa că iată o idee pentru tatuaje motivaționale cu care nu se poate argumenta! Acest tatuaj poate fi găsit și pe corpul Rihannei. Chiar și o astfel de persoană de succes are nevoie de motivație! Asta e o usurare!

43. Visează și trăiește la maxim

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Un citat de James Dean, Visează ca și cum ai trăi pentru totdeauna. Traiți ca și cum ați muri astăzi, nu sună prea responsabil. Cu toate acestea, ar putea fi motivațional pentru anumite persoane. Penele situate lângă aceste cuvinte arată ca o parte a unui captivator de vise și cred că sunt conectate. Visele se pot împlini, cu sau fără un dreamcatcher, așa că, dacă doriți acest tatuaj sau un alt tatuaj, puteți face acest lucru!

42. Bob Marley înțelepciunea pe piele

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Iubeste viata pe care o traiesti. Traieste viata pe care o iubesti. Pe lângă faptul că s-a jucat frumos cu cuvintele, Bob Marley a reușit să țină discursuri motivaționale și înțelepciunea sa este încă auzită de mulți dintre noi, inclusiv de această fată. Tatuajele motivaționale ar trebui să ne îmbunătățească viața, așa că a făcut o alegere excelentă. Cu toate acestea, cred că tatuajul ei este puțin prea mare chiar și pentru scopul său. Acest lucru se poate datora faptului că înseamnă mult pentru ea. Ea a ales una dintre cele mai dureroase părți ale corpului pentru aceasta.

41. Viitorul așteaptă

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Citatul tatuat pe brațul acestei doamne îi aparține lui Brad Paisley. Ea a postat această poză pe Instagram și a explicat cât de mult îi place muzica country pe care o cântă și cât de motivată a fost să aștepte cu nerăbdare viitorul. Mulți oameni s-ar putea referi la tatuaje motivaționale ca acesta. Într-adevăr, se poate presupune ce s-ar putea întâmpla, dar nu se știe niciodată cu adevărat până nu se întâmplă. Îmi place fontul pe care l-a ales pentru că pare luat dintr-un manuscris.

40. Prețuind viața și trăirea

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Deși acest tatuaj sună optimist, nu este complet. Întregul citat este: Trăiește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima ta, pentru că într-o zi vei avea dreptate. Muhammad Ali s-ar fi putut referi și la slujba sa de când era boxer profesionist în anii 1940. Totuși, ceea ce este important este că îi motivează pe oameni să asculte cuvintele sale și chiar să le tatueze pe piele. Tatuajul în sine este bine poziționat și bărbătesc, în ciuda literelor alungite.

39. Inteligența și ambiția merg mână în mână

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Celebrul pictor suprarealist, Salvador Dali este cel care a spus aceste cuvinte motivante. Comparația pe care a făcut-o are sens și este cu siguranță utilă pentru cei care amână mult. Mi-aș dori să am un tatuaj cu una dintre picturile sale, dar acest citat ar putea servi și ca unul dintre tatuajele mele motivaționale. Scrisul este înclinat spre dreapta, ceea ce înseamnă că proprietarul acestui tatuaj este o persoană foarte emoțională, care are grijă și gândește cu inima.

38. Lupta duce la progres

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Pur și simplu și fără majuscule, acest tatuaj pare să fie un memento, mai mult decât să aibă un efect vizual. Aceste cuvinte au fost rostite de un reformator social afro-american pe nume Frederick Douglass. A fost cu mult timp în urmă, în secolul al XIX-lea, când a concluzionat că fără luptă nu există progrese. Acest lucru se poate aplica în toate domeniile vieții noastre. Ai observat cum iese în evidență cuvântul luptă? Cred că a fost menit așa.

37. Pasul unu, pasul doi, pasul trei

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Uite cât de adorabile și drăguțe sunt picioarele alea mici! Literal și figurat, acest mesaj este despre a face un pas la rând. Când ne calculăm cu atenție mișcările și când ne acordăm timp pentru a realiza ceva, este imposibil să nu reușim! Tatuajele motivaționale ca acesta sunt populare deoarece conțin un mesaj prea pozitiv pentru a fi ignorat și pentru a nu crede. În plus, sunt delicate și nu implică un nivel ridicat de durere.

36. Luați șanse pentru viață

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Poate că ideea unei vieți de apoi este reconfortantă pentru anumite persoane, dar nu și pentru această persoană. Crede că are o singură viață și o singură șansă să facă și să realizeze tot ce își dorește. Acest mod de gândire este cu siguranță împuternicit. Îmi place fontul caligrafic pe care l-a ales pentru tatuaj. Alegerea ei spune multe despre ea, și anume că este feminină, dar nu fragilă. Dacă tatuajul în sine nu este suficient de motivant pentru tine, ar trebui să fie!

35. Ai grijă de tine

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Un font tipografic și un mesaj puternic este o combinație excelentă pentru un tatuaj. Cuvintele tatuate pe spatele acestei femei spun adevărul. Deși este mai ușor să te bazezi pe altcineva decât pe tine, realitatea dură este că tu ești singurul care te poate ajuta. În cele din urmă, salvarea te va face doar să te faci mai puternic și mai bun la confruntarea vieții. Îmi place modul în care alți oameni pot vedea acest tatuaj și ideea că îi poate motiva și pe alții.

34. Renunțarea nu este o opțiune

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Tatuajele motivaționale formate din cuvinte s-ar putea să nu vă pară foarte convingătoare. Cu toate acestea, vă puteți imagina că cineva avea nevoie de aceste cuvinte tatuate pe el sau pe ea? Nu renunța niciodată ar putea deveni obositor, dar renunțarea nu este o opțiune. Luați un mesaj similar, alegeți un font care vă place și faceți cerneală! Păstrați-vă motivați și poate recompensați-vă cu un nou tatuaj atunci când reușiți!

33. Soarta este imaginară

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Fără soartă, dar ce facem! Cu alte cuvinte, nu vă păcăliți că există o putere mai mare cu un plan bun pentru viața voastră. Luați-vă propriile decizii, cum ar fi cernelirea stelelor mici, a inimilor și a triunghiurilor deasupra cuvintelor în care credeți. Se pare că ninge peste acest citat din celebrul film Terminator. Scoase din context, aceste cuvinte au sens și accentuează feminitatea și inocența acestei persoane. Ce crezi?

32. Recuperarea necesită putere

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Această doamnă a combinat simbolul pentru recuperare cu cuvântul tărie. Tatuajele motivaționale sunt de obicei așa. Nu vă puteți da seama cu adevărat ce se ascunde în spatele lor, dacă nu vă raportați pe deplin. Prima literă a acestui cuvânt este simbolul pentru recuperare, cu o linie suplimentară menită să facă să arate ca litera S. Victimele tulburărilor alimentare și ale anorexiei primesc de obicei acest simbol pentru a le da putere.

31. Imaginația nu are limite

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Mai mult un tatuaj de auto-îmbunătățire decât unul motivațional, trimite un mesaj destul de decent. Este un tatuaj mic, de bun gust, care îndeamnă pe oricine să gândească în afara cutiei și să devină creativ. În timp ce un astrofizician ar lua acest citat la propriu, știți că are și semnificații metaforice. Puteți fi oricine doriți și puteți obține orice doriți, inclusiv un tatuaj profund care să vă însoțească pe parcurs!

30. Gândește-ți gânduri pozitive

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Acest design de tatuaj cuprinde mai multe elemente. Pe de o parte, este scris folosind litere mici și majuscule. Pe de altă parte, include o buburuză și o cruce. Gărgărița simbolizează încântarea, fericirea și jucăușul, în timp ce crucea simbolizează credința. Toate acestea funcționează excelent împreună cu conceptul gândirii pozitive. Se spune că oamenii se pot vindeca singuri gândind pozitiv. Deci, poate este ceva ce ar trebui să încercăm cu toții.

29. Trăiește încredere în plan

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

În comparație cu celelalte tatuaje motivaționale care nu au avut legătură cu niciun plan sau soartă, acest tatuaj este diferit. Acesta este un exemplu relevant că nu suntem la fel și credem în diverse lucruri. Ceea ce funcționează pentru dvs. s-ar putea să nu fie eficient pentru altul. Să ai încredere și să te bucuri de viață în timp ce gândești că există un plan pentru tine și totul se va dovedi bine, este reconfortant pentru mulți dintre noi. Acest tatuaj este simplu și subtil, deoarece este îmbinat cu altul.

28. Trăiește și moare pentru ceva

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Acest tatuaj se referă la persoanele care nu au scopuri. Nu sunt sigur de ce este împărțit și nu are cerneală pe același braț, dar arată cool și nu este poziționat de proprietar, ci și de alții. Găsirea a ceva pentru care să trăiești și concentrarea atenției asupra ta te poate ține departe de negativitate și depresie. Un sfat bun și o lucrare de cerneală foarte precisă, acesta este unul dintre tatuajele motivaționale cu o semnificație profundă!

27. Pune-te din nou în picioare

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Un tatuaj text poziționat anatomic, acesta este menit să motiveze. Starea pe picioare după un eșec este cel mai bun lucru pe care îl putem face. Eșecul ne face mai puternici și mai duri decât eram înainte. Fata asta pare tânără și este deja înțeleaptă! Sperăm că nu va trebui să cazi de 7 ori, dar mult mai puțin. Important este să ne ridicăm de fiecare dată. Este un tatuaj nedureros, mic, care vine cu multă înțelepciune!

26. Nu vă mai faceți griji și continuați să sperați

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Un alt tatuaj care folosește litere mari pentru a sublinia cea mai importantă parte, și acesta este motivațional. Pe lângă rugăciune și speranță, cu siguranță nu ar trebui să ne facem griji. Numeroși supra-gânditori își îngreunează viața din cauza îngrijorării fără a avea motive foarte bune pentru a face acest lucru. Îmi place modul în care tatuatorul a folosit albul pentru a evidenția și contura anumite litere.

25. Schimbarea perspectivei și realizarea de sine

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi25 libelula

Această persoană a ajuns la maturitate mentală și emoțională. Cu excepția textului care evident sugerează schimbarea, există o libelula frumos tatuată. Prezența acestei minunate insecte înseamnă că acum este concentrată pe trăirea momentului, învingându-și iluziile și înțelegând sensul mai profund al vieții. Cred că și-a dorit ca tatuajul ei să fie atât de mare, deoarece înseamnă foarte mult pentru ea. Libelula este foarte detaliată și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

24. Fii persoana mai bună

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Într-o lume în care oamenii sunt răi unii cu alții, acest tatuaj are mult sens. Indiferent cine ești, fii întotdeauna cel bun! Ori de câte ori cineva nu vă respectă sau face ceva în mod inexplicabil, ar trebui să vă întrebați ce se întâmplă în viața sa care l-a determinat să reacționeze în acest fel. Această mică inimă roșie arată cum suntem cu toții buni în adâncul sufletului, dar viața tinde să le schimbe pe cele mai puțin puternice.

23. Lucruri care te duc în sus

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Chiar lucrurile care te țin jos te vor duce în sus. Acest mesaj împreună cu pene între cele două linii semnifică ascensiune și evoluție spirituală. Penele simbolizează adevărul, viteza, ușurința, zborul și ascensiunea. Textul este modelat urmând conturul penei, obținând un efect aerodinamic. Orice s-ar întâmpla, ar trebui să evoluăm, nu să stăm jos.

22. Fluturii există din cauza schimbării

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Abordarea schimbărilor este dificilă pentru mulți dintre noi. Aceste tatuaje motivaționale sunt pline de exemple că viața ar trebui să se schimbe și că nu este neapărat un lucru rău. Înainte ca fluturele să devină fluture, se simte ca și cum ar muri, dar doar se confruntă cu unele schimbări fizice. Deci, indiferent de ce schimbare trebuie să treci, fii încrezător că va fi în bine! Acestea sunt niște fluturi minunați!

21. Durerea versus renunțare

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Fundalul acestui tatuaj arată ca o cerneală neagră vărsată. Vine cu un efect destul de întunecat, care înfășoară cuvântul renunțare într-o umbră înfiorătoare. Contrastul dintre temporar și pentru totdeauna ar trebui să fie suficient de motivant pentru a ne ține departe de renunțare, deoarece asta durează pentru totdeauna. Fontul ales pentru acest design are elemente gotice, ceea ce îl face să pară destul de solemn. O idee grozavă pentru un tatuaj pe braț sau o parte a mânecii! Vezi aici mai multe modele de tatuaje pe mâneci!

20. E. E. Citatul Cummings

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Este nevoie de curaj pentru a crește și a deveni cine ești cu adevărat. Acest citat al poetului american E. E. Cummings este motivațional, deoarece recunoaște curajul oamenilor de a fi cine sunt cu adevărat. Formatul acestui tatuaj este ziar-ish. Observați cum unele dintre litere sunt mai mari decât celelalte, plus detaliile ornamentale? Cred că este minunat și are un impact mare!

19. Acum este momentul perfect

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Acest tatuaj este inteligent! Poziționarea literelor este genială! Ori de câte ori această persoană are chef să nu facă ceva, poate să arunce o privire asupra tatuajului ei și să nu rateze nicio ocazie. Acum este momentul să ne trăim viața, nu mâine. Acum este momentul să nu mai așteptați lucrurile pentru a fi fericiți. Tatuajele motivaționale ca acesta sunt uimitoare, deoarece sunt cu adevărat eficiente și contribuie la nivelul de răceală al unei persoane tatuate. Îți place sau nu, oamenii tatuați sunt mișto!

18. Lăsând lucrurile să meargă

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

La fel cum un balon dispare dacă îl lăsați să plece, la fel pot face și alte lucruri sau oameni. Eliberarea oamenilor s-a dovedit a fi cel mai greu lucru de făcut pentru aproape fiecare persoană. Cu toate acestea, există lucruri, locuri și situații pe care ar trebui să le eliberați pentru a vă elibera. Literele acestui tatuaj înlocuiesc șirul din balon și zboară cu el. Este un tatuaj simbolic pe care probabil l-aș avea și eu cernelit!

17. Crede în tine

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Un amestec de fonturi și un mesaj grozav, acest tatuaj este un succes! Ideea principală este că orice se poate întâmpla atât timp cât crezi în tine. Cuvântul poate este încercuit dintr-un motiv. Este menit să submineze orice îndoială. Cine a proiectat acest tatuaj chiar l-a dat jos. Este plin de semnificații ascunse care contează cel mai mult. Să facem magie făcând posibil tot ce dorim!

16. Frica este neputincioasă

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Acest citat este preluat dintr-un cântec. Trupa care o cântă se numește Awolnation. Sunt o trupă rock americană care a reușit să inspire și să motiveze. Pentru referințe suplimentare, puteți asculta Kill your heroes. Frica este ceea ce ne ține departe de a face ceea ce dorim și acest lucru nu este deloc benefic. Ar trebui să ascultăm cu toții mesajul lui Awolnation în timp ce ne uităm la aceste păsări fericite care zboară.

15. Aflați cum să zburați

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Luați aceste aripi rupte și învățați cum să zburați. Pur și simplu, acest tatuaj încurajează pe oricine a experimentat sentimentul că este rupt să se ridice și să se ocupe din nou de viață. Pasărea este drăguță, dar este doar un simbol. Nimeni nu a spus nimic despre zborul literal. Cuvintele arată ca niște note muzicale care, de obicei, ies din ciocul unei păsări și ca scrisul de mână al unei persoane obișnuite. Chiar dacă este tatuat pe o femeie, acest design este potrivit și pentru bărbați.

14. Continuați să mergeți

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Scurte și concise, acest tip de tatuaje motivaționale sunt ideale. Tatuarea cuvântului mers pe picior este inteligentă și amuzantă, dar ideea principală nu are nicio legătură cu mișcarea. Este legat de trecerea după o tragedie, o dramă sau orice altceva negativ care se întâmplă în viață. Din nou, cuvintele pot fi citite de oricine vede aceste picioare, astfel încât această persoană împărtășește și are grijă de ceilalți.

13. Lasă-mă să te văd zâmbind

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Dacă vă întrebați care este legătura dintre zâmbet, un mesaj motivațional și cireșe, veți afla! Cireșele simbolizează viața, moartea, renașterea, întinerirea și reproducerea. Luați toate acestea și combinați-le cu un zâmbet! Veți avea unul dintre cele mai bune tatuaje motivaționale! O alegere excelentă în culori, în special acel roșu aprins! Tulpina cireșului ar fi putut fi mai realistă, dar arată chiar așa!

12. Transformarea este comună

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Acesta este al doilea exemplu de tatuaj care include un balon. Este fascinant cum oamenii folosesc aceleași simboluri pentru a exprima sentimente diferite. Loviturile din viață ne transformă într-adevăr și ar trebui să avem în vedere că transformarea este comună. S-ar putea să nu se simtă corect sau confortabil la început, dar totul necesită unii obișnuiți; chiar și lucrurile bune.

11. Văzând cât mai clar posibil

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Un far împreună cu mesajul Toată lumina pentru cei care doresc să meargă la mare, are ca rezultat o idee de tatuaj elegantă și cu aspect deosebit. După cum ați observat deja, conține un omofon, și anume cuvântul mare. De fapt, referindu-se la a vedea, este folosit diferit, deoarece este scris pe un far. Acest tatuaj are o semnificație profundă și cred că este, de asemenea, foarte personal.

10. Adevărurile contrastante nu sunt confuze

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

În timp ce menținerea bărbiei sus sub o ghilotină nu este deloc un lucru bun, contrastul dintre imaginea unei ghilotine și mesajul de sub ea este pozitiv. Când sunteți capabil să îi diferențiați pe acești doi și să vă amuzați de situație, veți fi extrem de motivați să priviți partea luminoasă. Să stai acolo cu o frânghie la gât nu este o soluție, dar ideea este să stai acolo fără ea. Această idee de tatuaj este extrem de originală și plină de spirit.

9. Nu ești singur

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Nu ești singur când citești o carte pentru că personajele sunt alături de tine. A fi singur fizic este uneori mai bun decât a te simți singur când ești înconjurat de o grămadă de oameni. În funcție de modul în care privești acest tatuaj simplu, dar frumos, face diferența. Întotdeauna există cineva la care să se adreseze pentru a se simți mai bine. Pentru unii dintre noi, tatuarea este un stimulent instantaneu al dispoziției.

8. Totul se întâmplă dintr-un motiv

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Orhideea este un simbol al pasiunii și purității în același timp. Reprezintă blândețe și are și o latură sălbatică. Cred că așa este și viața. Ne întâlnim cu dualitatea vieții aproape în fiecare zi, așa că de ce să nu acceptăm că totul se întâmplă dintr-un motiv și să continuăm să păstrăm o atitudine pozitivă? Știu că aș face, dacă aș avea un tatuaj atât de frumos!

7. Bătălia cu realitatea

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Fiecare dintre noi are propria sa realitate. Cu toate acestea, singura armă pe care o avem împotriva realității este imaginația noastră. Alături de celebra pisică de la Alice în Țara Minunilor, acest tatuaj ne arată cum poate fi viața dacă începem să o construim gândind gânduri pozitive și suprarealiste. Grafic și precis, acesta nu este un tatuaj menit să atragă atenția, ci menit să trimită un mesaj atât proprietarului său, cât și celor care îl văd.

6. Speranța ca armă supremă

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

O fată cu mască de iepure tricotează un pulover roz pentru marele lup rău. Cuvintele de sub ele vorbesc despre speranță ca soluție supremă pentru orice. Motivația poate proveni din cele mai neobișnuite locuri, cum ar fi acest tatuaj. Contrastul dintre bine și rău, precum și faptul că oamenii poartă măști sunt foarte bine reprezentate de acesta.

5. Se recomandă riscul

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

A fi prea precaut nu este întotdeauna o decizie bună. Persoana care a ales acest design și acest mesaj pentru tatuajul ei a trebuit să afle în ce fel se simte regretul. Dacă vă aflați în aceeași situație, aceasta ar putea fi o idee excelentă de tatuaj, deoarece este colorată și are un mesaj ascuns. Culorile strălucitoare fac minuni în mintea și spiritul cuiva!

4. Ridică-te ca o fată

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Unul dintre cele mai tari tatuaje motivaționale care îi ajută pe oameni să rămână în formă, acesta descrie o fată atractivă care se antrenează. Chiar dacă se antrenează, arată delicată, drăguță și feminină. Ideea este să arăți cât mai bine și să nu te lași să pleci din orice motiv. În loc să puneți o imagine a sinelui dvs. slab pe frigider, puteți face un tatuaj ca acesta. Este mult mai eficient!

3. Ține capul sus ca o vulpe

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Celții au crezut că vulpea este înțeleaptă, la fel cum au făcut nativii americani din nord. Cu toate acestea, triburile Câmpiilor au gândit diferit. Au văzut vulpea ca pe un șmecher. Pe baza acestui simbolism, cred că este sigur să spunem că această persoană este de acord cu celții. Este într-adevăr înțelept să ții capul sus indiferent ce se întâmplă în viața ta. Acest tatuaj s-a dovedit perfect în funcție de culoare și pe orice alt aspect!

2. Continuă înainte

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Ideea din spatele acestui tatuaj colorat în formă de talpă este similară cu tatuajul anterior care spunea continuă să meargă. Nu sunt sigur de ce acest tip a ales să se tatueze pe picior, dar îi admir alegerea. Este un tatuaj fantastic în acuarelă cu un mesaj motivațional. În cazul în care doriți una similară, ar trebui să știți că Russell Van Schaick este numele tatuatorului care a cernelit-o.

1. Vara în sufletul tău

Tatuaje motivaționale pe care trebuie să le citiți astăzi

Celebrul scriitor Albert Camus a spus odată că, în plină iarnă, am constatat că există, în mine, o vară de neînvins. Cuvintele sale au avut un impact considerabil asupra acestei persoane, precum și asupra multor alți cititori ai săi. O combinație de fonturi multiple și un fundal de acuarelă, acest tatuaj amestecă adâncimea cu răceala în proporții egale. Tatuajele motivaționale nu au fost niciodată atât de eficiente și atrăgătoare din punct de vedere vizual în același timp!