Toată lumea își face un tatuaj dintr-un motiv diferit. Tatuaje semnificative. Am rugat câțiva dintre prietenii noștri să ne explice ce înseamnă tatuajele lor pentru ei. Poveștile lor sunt frumoase, triste, pline de speranță și merită citite!

În timp ce mă uit la tatuaje online, de multe ori m-am trezit întrebându-mă de ce cineva a ales să-și facă un anumit tatuaj. De ce un elefant? De ce o lună? Ce înseamnă aceste numere? Știu că, în experiența mea personală, aproape fiecare tatuaj pe care îl am are în spate un sens foarte specific. Recunosc că primul meu tatuaj, o inimă mică pe gleznă, nu avea nicio semnificație specială și a fost tot ce m-am putut gândi pe loc. Am și un alt tatuaj pe care tocmai l-am luat de pe perete pentru că a fost frumos. Ghici ce? Primesc mai multe complimente pentru asta decât oricare dintre ceilalți.

Mi-am propus să găsesc semnificațiile și poveștile din spatele tatuajelor, începând cu prietenii și familia mea. Iată cerneala și poveștile lor în propriile lor cuvinte. Comentariile între paranteze sunt ale mele.

Tatuaje semnificative și poveștile lor:

1.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Am cusături în jurul ambelor încheieturi ale lui Frankenstein / mireasa lui Frankenstein. Încheietura dreaptă are păianjenul care termină cusătura cu ceea ce este de fapt pânza ei. Îmi plac păianjenii și groaza veche, așa că a fost o modalitate bună de a combina două dintre lucrurile mele preferate într-o singură bucată. Mi-aș dori să pot spune că a fost ceva mai profund decât asta, dar nu este! ” * Amber J.

2.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Tatuajul meu este pentru Autism Speaks în onoarea nepotului meu de 12 ani, Riley.” * Debbie P.

Pentru mai multe informații despre autism, vizitați autismspeaks.org.

3.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Singurul meu gând la acea vreme era„ Salvați câțiva dolari, faceți-vă un tatuaj! ”” (ÎNAINTE DE IMAGINE)

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„A doua zi am intrat și am făcut-o profesional, iar el a acoperit mica mea creație. S-a dovedit a fi mult mai bun decât orice aș fi putut visa. Tatuatorii au un dar și merită fiecare bănuț. ” (DUPĂ POZĂ) * Rachael H. (Acest tatuaj spune „trăiește puternic” în spaniolă.)

(Există o lecție aici, copii. Nu încercați niciodată să vă tatuați dacă nu sunteți, de fapt, un artist profesionist în tatuaje. Consultați acest articol despre cum să găsiți cel mai bun artist.)

4.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Ceasul de buzunar se datorează faptului că tatăl meu a avut întotdeauna unul, florile (violet) sunt pentru nana mea care iubea violetul. Ceasul are data și ora la care s-a născut Madison (fiica mea). Are și numele ei. ” * Melissa K.

5.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Am făcut păsările în Coreea de Sud (soțul meu era staționat acolo) și nu au ieșit așa cum îmi dorisem. Îmi plac foarte mult stilurile tradiționale de tatuaj. Am vrut să adaug la păsări pentru că pur și simplu nu se uitau acolo și am vrut să adaug ceva. M-am dus cu o încuietoare tradițională din cauza numelui meu de fată (Locke) și am lăsat-o pe tatuatoare să înnebunească cu restul pentru a le lega pe toate. ” * Tara G.

6.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Acesta este primul meu tatuaj. Este aproape de inima mea, pentru că Portugalia a devenit inima mea, casa mea. Studierea la Lisabona pentru masterul meu în scriere creativă a venit într-o perioadă în care mă simțeam pierdut, când tot ce voiam să fac era să rătăcesc departe de casa pe care nu o mai aveam înapoi în Statele Unite. Am întâlnit un prieten în străinătate care mi-a deschis casa la Lisabona, iar acest tatuaj este scris în mână. Acesta provine din citatul „Nu toți cei care rătăcesc sunt pierduți”, dar portugheza este o limbă dificil de tradus. A fost nevoie de multe fraze înainte de a găsi una care să se potrivească limbii. Am încercat „A rătăci înseamnă a fi acasă”, dar asta nu s-a tradus. El, împreună cu un alt localnic din Lisabona, a venit cu fraza „Să mă pierd este să mă găsesc”, care se traduce prin „Perder-me para me find.” Această gravură din pielea mea îmi va aminti întotdeauna că, dacă aleg să obțin pierdut din nou, voi ajunge întotdeauna să găsesc părți mai noi și mai bune din mine și din lume. ” *Anonim

7.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„M-am simțit întotdeauna tatuat. Aceasta pentru a spune că un copil catolic poate lua literalmente „semnele de neșters de pe suflet” care ni s-au promis cu botezul. I-am imaginat ca vânătăi pe un măr – legat de ceață și insular. Mai ascuțite erau ciupirile cu laser ale stigmatelor, pe care doar sfinții le câștigau – înțepenesc razele prin aer. Cum se materializează durerea. Mai târziu, prin săgețile greșite ale lui Cupidon, desigur, și numele sculptate în copaci. Vânătăi documentate. O cicatrice lungă la nivelul gâtului. Gândiți-vă la asta ca la povestea vieții voastre scrise pe corpul vostru, un iubit mângâiat.

„Nu sunt atât de autobiografic ca un scriitor, totuși – așa că, în timp ce unul dintre partenerii copiilor mei este un tatuator fin (Ron Nelson deține Mission Street Tattoo în Santa Cruz) și copiii mei sunt bine și frumos cerneluiți (tatuajul ca cadou de familie, continuu și gratuit) – mi-a luat mult timp să mă gândesc la un tatuaj literal pentru mine. A fi poet a fost direct inutil. Am fost, de asemenea, transfixat de mai multe tatuaje „pierdute” – Buddha pe brațul unui suicid iubit, faunul „acoperit” într-un scarabeu. Echipamentul timpuriu al lui Ron s-a ruginit într-un magazin inundat din Louisiana, după Katrina. Că tatuajele atrag atenția asupra corpului și funcționează cumva ca armură.

„Eram în al doilea deceniu de imaginație a tatuajului eșuat când prietenul și colaboratorul meu, artistul vizual brazilian Cyriaco Lopes, mi-a împrumutat poezii în portugheză de heteronimele îndrăznețe ale lui Fernando Pessoa. Curând dobândită: o carte imposibil de scăpat cu adevărat, marele lui Pessoa O Livro do Desassossego / The Book of Disquiet. Lectura Pessoa a coincis cu minunata invenție a conferinței Disquiet International din Lisabona, Portugalia – în al doilea an am fost invitat să conduc The Fernando Pessoa Game, un atelier verbal / vizual. Cyriaco și cu mine ne plimbăm acum în iubitul oraș natal al lui Pessoa în fiecare iulie și fiecare nouă întâlnire din jocul nostru începe cu un pasaj în cele două limbi ale noastre din inegalabila „autobiografie fără factură” a lui Pessoa.

Nu dorm. Eu interexist.

„Ceea ce găsim deschizând cartea fără să ne gândim, așa cum tocmai am făcut-o. Scriitorul și cuvintele lor par pur și simplu incluse printre alții aici, o stare care se simte radical familiară. De asemenea, proaspăt și ciudat – am mai citit vreodată această pagină? În cele din urmă, numele propriu al lui Pessoa a demonstrat calea. În portugheză și nu cu majuscule, la fel ca în eventualul meu tatuaj, pessoa înseamnă pur și simplu „o persoană”. A fi ștampilat „persoană”, așa cum am devenit în sfârșit sub arma de tatuaj a ginerelui meu, este probabil nu prea mult de pretins. Cel puțin veți putea să mă găsiți așa în rambursarea bagajelor pierdute la sfârșitul lumii. ” * Terri W.

8.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Tocmai am primit acest tatuaj memorial pentru părinții mei. Au murit în 2004 și 2005, la 6 luni distanță. Mama mea iubea rațele. Avea aceste rațe din ceramică cu fundițe roz (culoarea ei preferată) peste tot în apartament. Tatălui meu îi plăcea să cânte. Obișnuia să cânte împreună cu mine piesa „De neuitat” de Nat King Cole. Am numit-o pe rața Carrie Okey în onoarea iubirii mele de karaoke! ” * Kris Y.

(Cred că acesta ar putea fi favoritul meu! Dacă nu știați povestea din spatele acestui tatuaj semnificativ, ați spune: „De ce cântă rața Nat King Cole ???”)

9.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Acest tatuaj, deși nu este cea mai înaltă calitate cu cerneală pe care l-am obținut vreodată, este de departe cel mai semnificativ al meu. Cu mult înainte de a mă naște, familia mea (de partea mamei mele) a început tradiția de a servi paste și creveți prăjiți pentru cina din Ajunul Crăciunului. Bunicul meu ar curăța câteva kilograme de creveți (care au crescut mai mult de 10 kilograme în ultimii câțiva ani), i-a îmbrăcat în făină și i-a prăjit într-o combinație secretă de uleiuri. Le dădea o picătură de sare de îndată ce ieșeau din tigaie, și toată lumea se aduna în jurul său și prindea câte puteau înainte să iasă următorul lot. Bunicul meu a murit în 2007, dar continuăm această tradiție. Chiar dacă unele familii s-au mutat, cu toții sărbătorim totuși Ajunul Crăciunului cu creveții lui Grampa. Așa că am avut aceste creveți tatuate pe picior în formă de inimă pentru a comemora tradiția noastră iubită și amintirea uimitoarei mele Grampa. S-ar putea să observați că fiecare creveț are un set de valuri pe el. Cu o lună înainte de a 21-a aniversare a vărului meu Matt, a fost ucis într-un accident de mașină. Am inclus valurile în tatuaj pentru a-i reprezenta dragostea de pescuit și de a fi pe apă. ” * Jennifer Heuertz (este drept, autorul acestui articol.)

 10.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

„Deci, acest tatuaj. Aceasta a fost din ultima scrisoare pe care mi-a trimis-o bunica mea înainte de a muri. Este scrisul ei de mână și am vrut-o pe brațul meu, ca să-mi amintesc de ea în fiecare zi. Este modul în care și-a trăit viața – cu dragoste și cum încerc și eu să o trăiesc pe a mea “. – Kelly O’Mara.

11.

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor

Acest tatuaj este inspirat de un prieten drag și însoțitor felin de-al meu care a fost alături de mine în această viață timp de 20 de ani. Am primit această cerneală frumoasă în cinstea timpului petrecut cu Sam, care era o pisică neagră superbă, cu un suflet bătrân și un aer de înțelepciune în jurul său, care de multe ori îi lăsa pe oameni să se simtă fie temători, fie intrigați. Tatuajul prezintă o osă de pește simbolică a unui pandantiv asortat pe care am purtat-o ​​amândoi, înconjurat de un cerc roșu și ondulat care reprezintă legătura de sânge dintre noi care nu se va termina niciodată. În interiorul osului de pește de la coadă până la cap se citește „întotdeauna” împletit cu oasele care se scufundă în sens, pe un nivel secret oarecum ascuns. Sunt foarte mândru de acest design și îl port ca o insignă de onoare, pentru că am avut norocul să fi cunoscut și am petrecut timp cu una dintre cele mai minunate creaturi care au aranjat această lume..

Mulțumim celor care ne-au trimis imaginea și poveștile lor.

Dacă aveți un tatuaj, vă rugăm să faceți un comentariu și să spuneți tuturor de ce este special pentru dvs..

Tatuaje semnificative și poveștile din spatele lor