Tatuajele tradiționale există de mult timp și din motive întemeiate! Am adunat cele mai mari tatuaje și modele clasice din toate timpurile. Îngrijiți-vă pentru că sunteți pe punctul de a afla cine a inventat tatuajele tradiționale. Dacă sunteți un american sau o persoană care a studiat istoria la un moment dat în viața sa, atunci trebuie să știți despre Pearl Harbor. Ceea ce s-a întâmplat atunci nu este scopul, ci locația în sine. Acolo a fost un fost marinar pe nume Norman Collins, care a învățat diverse tehnici de tatuare direct de la maeștrii japonezi de tatuaje.

Norman Collins, numit și Sailor Jerry, a dezvoltat un nou tip de tatuaj care a fost rezultatul combinării tehnicilor japoneze cu propria sa viziune americană. Culorile pe care le-a folosit au fost vii, iar alegerea sa în iconografie a fost îndrăzneață. El nu a inovat doar stilul, ci și tehnica construind mașini de tatuat și încercând să aducă mai multă culoare lucrărilor sale.

Pe vremea aceea, soldații obișnuiau să fie tatuați fără să le pese cum ar gândi oamenii despre ei. Adevărul dur a fost că nu știau dacă au de gând să-l facă viu, așa că s-au răsfățat cu marcaje permanente. Mai târziu, doar marinarii, persoanele fără adăpost și ciudățeni de circ s-au tatuat. Nu le păsa de constrângerile sociale, așa că acțiunile lor au fost văzute ca fiind rebeliuni.

Din fericire, societatea nu privește oamenii tatuați așa cum a făcut-o înainte. Ceea ce nu s-a schimbat sunt tatuajele tradiționale. Sunt considerați clasici care ne vor supraviețui pe toți. Unele dintre cele mai comune modele de tatuaje pot fi realizate într-un mod destul de rău ca tatuajele tradiționale. Paleta de culori disponibilă în aceste zile ajută cu siguranță, dar complexitatea tehnicii Sailor Jerry nu poate fi depășită.

Potrivit mai multor surse, cele mai populare modele tradiționale de tatuaje sunt reprezentări de simboluri native americane, fete și băieți pin-up, sirene, combinația rândunică și vrabie, diferite tipuri de inimi, ancore, vulturi, precum și marine și alte forțe armate simboluri; pumnalele și trandafirii. Orice poate fi adaptat stilului tradițional, astfel încât să puteți găsi un tatuator care să fie un sertar bun și un entuziast dacă doriți unul.

60. Flori vibrante și o scrisoare de dragoste

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Scrisorile de dragoste fac parte din trecut în mod tradițional. Cu toate acestea, tatuajele tradiționale care înfățișează scrisori de dragoste sunt atemporale. Florile cu stil precis și umbrirea subtilă fac din această bijuterie tatuajul. Mesajul pe care îl trimite este pozitiv și ar putea oferi oricui un sentiment cald. Așa se presupune că un tatuaj ar trebui să vorbească cu altcineva: cu atractivitate vizuală și neclaritate emoțională. Dacă florile sunt ceea ce îți place în special, poți găsi mai multe tatuaje de flori aici.

59. Tatuaje tradiționale cu potcoavă

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Credem că potcoavele aduc noroc și că au un rol de protecție de secole în urmă, dar știi povestea din spatele ei? Pur și simplu, un fierar a îndepărtat potcoavele cuie pe picioarele diavolului numai după ce diavolul i-a promis că nu va intra în nicio gospodărie care avea o potcoavă înăuntru. În plus, potcoava ține vrăjitoarele departe. Indiferent de ceea ce alegi să crezi, adevărul este că saturația culorilor și căptușeala acestui tatuaj sunt uimitoare! Locația este și un mare plus!

58. Sorbind Pina Colada oricând, oriunde

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Sunt prea mult cunoscător de cocktailuri sau te gândești și la Pina Colada? Acest tatuaj este atât de bine făcut încât mă imaginez pe o plajă, sorbind dintr-o băutură cu aromă de ananas. Complimente artistului tatuator, Kim Nguyen, care a cernelit această frumusețe în Olanda! A făcut o treabă grozavă la exprimarea ascuțită a liniilor și culorilor în modul vechi de școală. Știi ce spun ei, nu alege tatuajul, alege artistul tatuator!

57. Potcoava și trandafirul

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Marinarii au crezut că potcoava le-a asigurat sosirea în siguranță la destinație, așa că de ce să nu porți una pe pielea ta și să beneficiezi de protecție la un moment dat? Această potcoavă specială este frumos decorată și colorată cu nuanțe vii. Combinația dintre potcoavă și trandafir este clasică. Delicat și feminin, acest design este împuternicit în același timp. Include linii groase, dar și curbe foarte moi.

56. Speranță și viață de jumătate de lună

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Acesta se numără printre tatuajele tradiționale care nu sunt doar despre simboluri, ci despre tehnică. În timp ce jumătatea lunii nu este un design popular înscris în această tehnică, pare suficient de îmbietor pentru a deveni una! Când mă uit la el, mă face să mă gândesc la speranță și la viață datorită adăugărilor de flori. Culorile sunt frumoase și vibrante!

55. Savurând dintr-un cocktail pe o plajă adevărată

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Negru și roșu este o combinație de culori ucigașe reprezentativă pentru tatuajele tradiționale. Dacă ne gândeam anterior la plaje și la Pina Colada, acum ne putem răsfăța cu această priveliște perfectă. Designul în sine este simplist. Cu toate acestea, acest apus de soare declanșează cu siguranță zonele creierului care eliberează endorfine! Un tatuaj bine cernelit ca acesta poate avea același efect asupra purtătorului său!

54. Rândunica care poartă flori

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Rândunelele au o mulțime de semnificații simbolice. Acest tatuaj ar putea fi o interpretare metaforică a unei vechi superstiții care spune că rândunelele duc sufletele marinarilor morți direct în cer. În acest caz, sufletele marinarilor ar putea fi reprezentate prin flori. Această rândunică le poartă cu siguranță, deci această analogie ar putea fi corectă. În afară de asta, rândunelele înseamnă libertate, speranță, dragoste, grijă și afecțiune. Execuția și amplasarea acestui tatuaj sunt remarcabile!

53. Inimă și flori negre contrastante

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Uimitor de dulce, această inimă neagră nu trimite un mesaj foarte pozitiv. Mai mult o inimă melodramatică, este salvată de florile colorate fericite care sunt suprapuse peste ea. Deoarece face parte din categoria tatuajelor tradiționale, nu cred că are nicio legătură cu expresia negru la inimă. Tatuatorul a umplut perfect inima de negru, fără a lăsa pete goale sau linii de umplere. Acest lucru poate fi făcut doar de artiștii profesioniști în tatuaje cu o mașină de tatuat profesională.

52. Banda de gât atemporală este formată din frumusețeTatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Tatuajele tradiționale sunt potrivite pentru orice parte a corpului uman. Această fată a ales să obțină o bandă de gât cernelită, plină de modele desenate în mod tradițional. În primul rând, există portretul unei femei frumoase, lângă un trandafir uimitor și alte simboluri. După cum puteți vedea, tatuajul care arată ca un colier nu se face folosind aceeași tehnică, ci ambele se potrivesc și se îmbină într-un mod minunat..

51. Tânăr și tradițional Johnny Depp

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Când vă uitați la acest tatuaj, vă rugăm să rețineți că acesta nu este un portret realist. Chiar dacă Johnny tatuat seamănă foarte mult cu adevăratul Johnny, trăsăturile sale ar putea părea slab făcute. Vă pot asigura că nu sunt. Aceasta este o interpretare a aspectului și personalității lui Depp în tehnica vechii școli. Nimic mai puțin și nimic mai mult! Ei bine, lacrima și inimile mici sunt în plus!

50. Molia fluture și craniul

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

O combinație între un fluture și o molie, acest tatuaj este decorat cu un craniu. Culorile sunt atât de vibrante încât transmit un mesaj vizual foarte puternic. Vorbesc despre intensitate, personalitate și echilibrul dintre viață și moarte. Craniul nu este colorat, așa că este în mod clar menit să fie așa, deoarece moartea nu este cel mai vesel lucru. Liniile sunt precise, iar umbrirea este subtilă. Acest design este mai potrivit pentru femei decât pentru bărbați.

49. Camila și cactusul

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Uneori, un tatuaj foarte detaliat arată mult mai bine decât altele mai grafice. Acesta este un caz în care puține detalii sunt suficiente pentru a desena în mod corespunzător o cămilă decorată și un cactus în spatele ei. Cămila nu pare fericită poate pentru că poartă decorațiuni de Crăciun în deșert și tocmai acesta este punctul. Un artist talentat poate trimite diverse mesaje doar folosind corect liniile curbe. Îmi place cum acționează florile ca cadru în acest tatuaj cu tematică deșertică.

48. Femeie marinar care roșește

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

O femeie de marinar sau o fată în vârstă într-un costum de marinar se potrivește perfect pe piciorul acestei femei. Pare că se înroșește și ar putea fi doar o încercare de a accentua inocența și feminitatea ei. Nu este reprezentată ca un simbol sexual, această frumusețe completează piciorul acestei femei atrăgând atenția spre mijlocul gleznei, creând un efect mai subțire. Tatuajele pot face asta pentru oricine, dacă sunt așezate corect.

47. Ancora și un mesaj pierdut

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

MCMX este un număr roman care înseamnă 1910 în cifre arabe. Deși anul respectiv s-ar putea să nu vă spună nimic, este cu siguranță reprezentativ pentru această persoană. Nu sunt sigur dacă oamenii au folosit numerele romane mult, dar par a fi vechi, așa că se încadrează în această imagine. După cum știți, ancora simbolizează speranța și statornicia. Mergând mai departe, sticla pare să dețină o invitație la plajă. Oamenii obișnuiau să trimită mesaje în acest fel, așa că de ce să nu întrebi pe cineva la o întâlnire ca aceasta? Atinge frumos cu fiecare nuanță întunecată!

46. ​​Faceți-vă să credeți povestea și jocul de rol pentru Tatuajele tradiționale

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Drăguță și vrăjitoare, această fată stă cu luna și o pisică. Fiecare personaj are trăsături puternice de personalitate, care sunt desenate frumos în mod tradițional. Nu există fundal sau prea multă umbrire. Chiar și așa, nu pot să nu observ că luna aruncă o lacrimă. Fiecare poveste are ceva dramă în ea. Important este modul în care se termină. Povestea cernelirii acestui design a avut cu siguranță succes!

45. Frumusețea stă în detalii

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

O oglindă, un ruj și câteva flori sunt o combinație excelentă pentru un tatuaj tradițional feminin. Ceea ce apreciez în special la acest tatuaj este contrastul dintre culorile reci și calde. Roșu, auriu și galben sunt culori calde, în timp ce albastru și turcoaz sunt culori reci. Amestecând cele două tipuri, artista a creat o compoziție echilibrată care arată uimitor pe piele! Designul rujului și al oglinzii sunt vechi.

44. Fascinația Ouija

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Placa Ouija a fost creată în 1894. Nu este un design popular de tatuaje tradiționale, dar nu este o adaptare a ceva nou într-un stil de școală veche. Nu mulți indivizi cred în eficacitatea și puterile sale, așa că s-ar putea să nu devină niciodată mai popular decât este astăzi. Cu toate acestea, nu este complet desenat în acest tatuaj, ci este reprezentat ca al treilea ochi. Mâna feminină care se referă la vrăjitoare aduce câteva alte elemente utile în ocultism, cum ar fi diamantele și un inel de smarald.

43. Iubirea mușcă la propriu și la figurat

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Un păianjen 2D însoțit de un mesaj amuzant, care este înscris în tehnica tradițională, face o idee excelentă de tatuaj. Literal și figurat, această persoană a fost evident afectată de o înșelăciune în dragoste și probabil îi plac păianjenii. Nu de multe ori cineva alege un animal pentru care are o fobie pentru un tatuaj. Acest lucru ne lasă cu prima opțiune. Pentru a completa imaginea, corpul păianjenului are pe el o inimă mică și roșie. Alegere superbă și în culori și font!

42. Decadența în stilul tradițional

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

În vremuri, subiectul descris în acest tatuaj era tabu. Cea mai simplă modalitate de a face referire la orice subiect decadent sau intim a fost să-l sugerezi mai mult decât să-l arăți cu adevărat. Cine a avut ideea acestui tatuaj a fost cu siguranță inspirat. Mustața lui este elementul cheie al acestui tatuaj frumos făcut. Doar o persoană îndrăzneață ar alege acest design. Cât de obraznic ești?

41. Rechinul este un delfin mexican

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

În acest tatuaj veți găsi una dintre cele mai variate palete de culori din tatuajele tradiționale. Nu demult, culorile erau destul de simple. Cu toate acestea, varietatea disponibilă în aceste zile face cerneala mai distractivă și nu încalcă nicio regulă. Acest rechin care face parte, de fapt, dintr-un delfin mexican (deoarece are un sombrero) ar putea trece ca o creatură a mării, astfel încât acest tatuaj ar putea avea o tematică nautică. În timp ce această presupunere ar putea părea un pic îndepărtată, impactul vizual este cel care contează cu adevărat. Iată mai multe tatuaje mexicane de Ziua Morților.

40. Magia unei iluzii optice

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Fascinația pentru femei și magie sunt capturate frumos de acest design. O femeie superbă sfidează legile fizicii efectuând un truc magic. Se presupune că își ține mijlocul corpului în cutia de deasupra capului. Cu toate acestea, în funcție de modul în care se face cu adevărat acest truc, există două femei în acest tatuaj. Nu există o culoare mai bună pentru a exprima pasiunea și pomparea rapidă a sângelui decât roșu! Liniile simple și îndrăznețe fac ca acest tatuaj să moară!

39. Gramofon înfrumusețat cu flori

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Gramofoanele sunt playere de muzică vechi și depășite, care arată spectaculos și ar putea însemna o afinitate pentru muzică. Acest gramofon este deosebit de special, deoarece este cernelit la fel ca vechea școală. Tatuajele ca acesta nu sunt clișee, sunt pur și simplu clasice. Întreaga imagine este atrăgătoare și emană pozitivitate, precum și multă bucurie vizual și acustic.

38. Parfum într-o sticlă scumpă

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Lucrurile gustoase pot părea scumpe, dar nu sunt neapărat așa. Această sticlă de parfum frumos decorată surprinde eleganța vremurilor de demult. Aurul nu este o culoare ușor de obținut pentru un tatuaj, dar artistul care a făcut acest lucru a scos-o cu siguranță. Dispenserul de parfum și pompa mică sunt detalii frumoase, precum și trandafirii din sticlă. Vă puteți imagina o persoană care miroase a trandafiri crudi? Așa miroase tradițional.

37. Trandafir galben asociat soarelui

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Trandafirii arată cool, dar există și semnificații ascunse în spatele culorii trandafirilor. De exemplu, trandafirii galbeni sunt asociați cu prietenia și optimismul. Culoarea în sine este un semn de putere, înțelepciune și, uneori, bucurie. Această fată a ales un trandafir galben supradimensionat pentru a-și decora brațul. A adăugat frunze de culoare verde închis care i s-au întins pe antebraț. Stilul tradițional arată mai bine în această situație decât cel realist.

36. Șarpele de pe cruce

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Există două semnificații ale șarpelui pe cruce, și anume cel legat de Moise și cel din alchimie. Primul este despre Moise, care protejează oamenii de ciumă, ridicând un șarpe. Al doilea se referă la fabricarea elixirului de mercur care ar trebui să fie curativ. Niciunul dintre simboluri nu arată exact ca acesta, dar probabil adevărul este undeva între ele. Cert este că tatuajele tradiționale ca acesta sunt misterioase și arătoase.

35. Alice în Țara Minunilor devine tradițională

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Iepurele de la Alice în Țara Minunilor arată îngrozitor de serios în acest design. Caracteristicile sale sunt puțin prea detaliate pentru stilul vechi al școlii, ceea ce mă face să cred că aceasta face parte, de fapt, din categoria tatuajelor neo-tradiționale. Cu toate acestea, celelalte elemente sunt la locul lor. Iconografia este una dintre laturile puternice ale acestui stil de tatuaj, iar acest iepure nu este unul dintre clasici.

34. Decorarea cotului școlii vechi

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Cotul este unul dintre cele mai dureroase locuri pe care te poți tatua. Cu toate acestea, odată ce tatuajul este făcut, veți putea să vă bucurați de o viață perfectă! Aș spune că asta este acest tatuaj; perfectiune pura! Dacă sunteți un fan al unui astfel de stil de desen, va trebui să îndurați puțină durere din căptușeală și umbrire, dar rezultatul va fi minunat! Această persoană a jucat-o în siguranță cu modele decorative tradiționale de flori.

33. Fiecare cale duce acasă

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Zicala Fiecare cale duce acasă seamănă mult cu o zicală europeană care merge ca fiecare cale duce la Paris. Cu alte cuvinte, indiferent de modul în care l-ați pune, acest design subliniază importanța călătoriei, precum și importanța revenirii acasă. Ce modalitate de a reprezenta cel mai bine călătoria decât prin adăugarea unui glob pământesc și a unor valize? Scriere curată și modelare perfectă!

32. Înjunghierea chiar în inimă

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Literal sau nu, înjunghierea este atrăgătoare din punct de vedere vizual în acest design de tatuaj! Un pumnal frumos, pe patru fețe, cu mâner detaliat, trece direct printr-o inimă roșie sângeroasă. Poate un pic violent pentru unii, tatuajele tradiționale ca acesta sunt menite să exprime partea urâtă a vieții, nu numai cea pozitivă. Mă întreb cum va alege această persoană să-și îmbine toate tatuajele la braț într-o mânecă.

31. Portrete a doi îndrăgostiți

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Mai puțin îndrăznețe și mai simbolice, aceste portrete unesc doi iubiți într-o inimă de aur. Deoarece dragostea este frumoasă și întotdeauna înflorită, adăugările de flori au un sens total. Purple a fost folosit pentru prima dată de Sailor Jerry și acum se confruntă cu o revenire totală. Situat la granița dintre femeie și bărbat, movul se potrivește bine cu alte culori complementare, cum ar fi galben, alb, gri și roz.

30. Acasă este locul inimii. Mereu.

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

O casă frumoasă, un mesaj pozitiv și o frânghie în formă de semn al infinitului fac parte din acest tatuaj tradițional. Prezența casei se explică de la sine, dar știți care este simbolismul funiei? Frânghia reprezintă de fapt cunoașterea. Ar putea fi vorba despre concluzia pe care a tras-o această persoană sau despre faptul că nu ne oprim niciodată să învățăm ceva nou. Indiferent de motivul real, acesta este un tatuaj grozav cernelit folosind metodele vechii școli.

29. Portretul unei frumuseți înroșite

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Ai observat că în toate tatuajele tradiționale femeile se înroșesc? Cred că este vorba de a arăta inocența și naivitatea lor. Cernelit cu culori puternic pigmentate, acest design arată frumos și se potrivește cu absul acestei persoane. Există puțină sau deloc umbră implicată, precum și conturarea precisă. Mi-aș dori ca genele mele să fie atât de lungi ca în acest tatuaj! Shaun Bailey este numele tatuatorului care a făcut asta. El este din Amsterdam, Olanda.

28. Lupta interioară și o mașină de scris

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Tony Talbert s-a întrecut cu acest tatuaj! El s-a abătut puțin de la stilul vechi al școlii când a cernelit aceste flori, dar în afară de asta a respectat destul de mult regulile. Această mașină de scris se poate referi la propria poveste de viață sau la o anumită persoană care este scriitor. Printre cei care luptă, mai ales cu ei înșiși, sunt scriitorii. O luptă nesfârșită și un tatuaj permanent sunt un meci bun!

27. Potcoava se împerechează cu un trandafir

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Myke Chambers a reușit să îmbine acest design tradițional de potcoavă și trandafir pe piciorul unei femei. Nu a improvizat prea mult când vine vorba de formă și linii curbe, dar a adăugat stil personal cu alegerea sa în culori. Simbolul iubirii și frumuseții, acest trandafir este roșu, care este de fapt un pleonasm în multe limbi. Un trandafir roșu înseamnă dragoste și dragoste și nu este niciodată la modă veche.

26. Spinii lui Rose care străpung luna

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Acest tatuaj metaforic a fost inscripționat în Leeds, Marea Britanie de Joe Ellis. A combinat frumos nuanțele negre cu nuanțele maro, menținând cu atenție un raport acceptabil între fantezie și realitate. Luna este străpunsă literalmente de spinii unui trandafir și arată trist! Nu sunt sigur care este semnificația acestui design, dar arată profund și perspicace. Acesta este mai mult un tatuaj neo-tradițional decât unul tradițional clasic.

25. Cranii, pisicuță și flori

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Un alt tatuaj neo-tradițional, acesta se întinde pe spatele și fesele unei femei. Nu este tipic din niciun punct de vedere, dar conține elemente clasice, cum ar fi flori, cranii, panglici și modele slab detaliate. Lipsa detaliilor nu este un defect, ci o caracteristică a tatuajelor tradiționale. Culorile sunt luminoase și fapt foarte variat pe care îl apreciez personal. Ești mai mult un fan al tatuajelor colorat sau un negru & fan al tatuajului alb?

24. Aspectul unei vulpi mândre

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Vulpile ar trebui să arate mândre, deoarece sunt considerate păcăleli. Cu toate acestea, în funcție de cultura pe care o luăm în considerare, vulpile sunt și mesageri nobili și înțelepți; sunt adaptabile, inteligente și gândesc repede. Japonezii cred că vulpile simbolizează longevitatea și protecția împotriva răului. Pe de altă parte, celții cred că vulpile sunt ghizi. Ca tatuaj, această imagine reprezintă un succes al lui Ibi Rothe, un tatuator din Leipzig.

23. OZN răpind o vacă

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Nu este amuzant acest tatuaj? Crezi că există viață extraterestră? Nu putem ști cu siguranță dacă persoana care a primit acest tatuaj este sau nu un credincios, dar sigur a ales un design foarte original! Lui Jenny Boulger i-a plăcut ideea și a imprimat-o pe piele. Boulger a reușit-o cu tehnica vechii școli și o paletă excelentă de culori. Acest design este simplu, dar foarte sugestiv.

22. Pumnalul periculos și trandafirul

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Înțelesul general acceptat al acestui tatuaj este viața sau nemurirea. Pumnalul apare de unul singur sau lângă diferite alte reprezentări în tatuaje și înseamnă de fiecare dată ceva diferit. Se cunoaște că trandafirul înseamnă iubire și viață. Detaliile și culorile sunt caracteristice stilului tradițional. Această piesă este feminină și îmbunătățește aspectul acestei fete. Nu există o potrivire mai bună decât un corp slab și un tatuaj răcoros ca acesta, care a fost cernelit de Hamish Clarke.

21. Oglindă de mână decorată

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Dacă semnificația unei oglinzi este reflectarea fizică și spirituală, atunci care este semnificația unui cadru de oglindă fără oglinda reală din interior? Decorat frumos și amplasat lângă doi trandafiri galbeni minunați, acest cadru oglindă face cu siguranță parte dintr-o teorie filosofică. Totul este relativ, ca să nu mai vorbim de filosofie, așa că ar trebui să ne concentrăm doar pe simetrie și culori uniforme pentru aceasta.

20. Fluture nautic colorat

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Nava și turnul de lumină sunt elemente ale tatuajelor nautice. Dacă vă amintiți, marinarii au fost printre primii care au beneficiat de tatuaje tradiționale. Deci, categoria nautică este foarte importantă atunci când vine vorba de stilul vechi de tatuare. Această persoană a combinat o fetiță și un design mai nou cu două dintre cele mai comune simboluri nautice. Fiecare detaliu se potrivește la loc și, în general, acest tatuaj este excelent!

19. Perla din adâncuri

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Includerea acestui tatuaj în categoria de tatuaje nautice ar putea fi puțin îndepărtată, dar marea este de fapt o componentă. Perlele sunt bijuteriile naturale ale mării care se formează mult timp și care nu sunt afectate de apele tulburi. Tatuajele tradiționale simple și destul de spectaculoase ca acesta sunt rare. Oamenii se mulțumesc de obicei cu simboluri cunoscute, cum ar fi nave, turnuri de lumină, vrăbii, steaguri și ancore.

18. Pisica cu guler roz

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Împodobită de mai multe culturi de-a lungul anilor, pisica nu este doar un animal de companie, ci și gardianul Celuilalt. Această pisică specială arată prietenoasă, dar are și o anumită mândrie în postura ei. Afilierea pisicilor cu florile este cauzată doar de rețeta clasică a unui tatuaj tradițional. Două lucruri frumoase sunt întotdeauna grozave împreună, așa că pot numi asta un succes! Ești o persoană de pisică sau de câine?

17. Baphomet în viziunea tradițională americană

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

La fel de impresionant cu un design realist al lui Baphomet, acesta pare mai înfiorător. În cazul în care nu sunteți familiarizați cu cine este Baphomet, trebuie să știți că este numit și Capra Sabatică. Este un idol păgân care a fost asociat rapid cu satanismul. Este folosit și în vrăjitorie și este un simbol al dualității. Este pentru prima dată când văd o reprezentare a lui Baphomet în stilul tradițional și cred că arată mai înfricoșător decât de obicei!

16. Un porumbel pentru bunica

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Tatuajele făcute în memoria celor pierduți sunt emoționale și nu sunt deloc rare. Onorarea unei persoane moarte, dragă, se poate face cu ușurință cu un tatuaj. De exemplu, acest tatuaj constă dintr-un porumbel, ustensile de tricotat și cărți. Probabil că bunica acestei persoane citea și tricotase foarte mult. Porumbelul este un simbol pentru pace, iubire și speranță. Poate că bunica nu putea supraviețui stilului tradițional, dar cel puțin și-a făcut un tatuaj tribut.

15. Acasă este oriunde sunt cu tine

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Tatuajele tradiționale sunt montate pentru a exprima și dragostea. Acesta este doar un exemplu de tatuaj dedicat iubitului acestei persoane. A ales să încorporeze o busolă și o mulțime de trandafiri pentru a-și arăta sentimentele. Din moment ce se simte acasă doar ori de câte ori și oriunde se află alături de persoana iubită, ideea de busolă are un sens total. După cum sa spus deja, trandafirii, în special trandafirii roșii, sunt meniți să trimită mesaje de dragoste și romantism.

14. Flori vibrante într-un buchet

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Florile sunt feminine, iar florile sălbatice reprezintă o persoană sălbatică și nonconformistă. Asociați toate aceste caracteristici și veți avea tatuajul tradițional perfect cu flori! Petalele și frunzele sunt foarte grafice, iar culorile sunt vibrante. Aceasta este ceea ce îmi place cel mai mult la tatuajele tradiționale; culorile nu sunt diluate sau par a fi decolorate. Nu-mi place prea mult aspectul tulpinii, dar cred că accentul ar trebui pus pe flori.

13. rândunica și busola

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Rândunica și busola sunt două dintre cele mai comune modele tradiționale de tatuaje. Au fost combinați ingenios în acest tatuaj pe braț, plin de pozitivitate și culoare. Puțin mai mare decât un tatuaj obișnuit, acesta este mai detaliat datorită spațiului. În cazul în care sunteți un novice, trebuie să știți că tatuajele mici nu sunt prea detaliate din cauza lipsei de spațiu. În general, elementele școlii vechi nu necesită prea multe detalii și sunt 2D.

12. Chifteaua este o minge cu blană

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Această adorabilă pisicuță numită Meatball are o coroană din flori și un zâmbet minunat când își arată colții. Imaginile animalelor de companie pot fi ușor adaptate la acest stil de tatuaj. Cu toate acestea, nu mulți oameni optează pentru tatuaje nerealiste în aceste zile. Tatuajele realiste sunt într-adevăr spectaculoase, dar este ca și cum ai imprima o fotografie pe piele. Mi-aș dori ambele tipuri de tatuaje. Ați opta pentru modern sau clasic?

11. Navă înaltă cu brațul navei

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Un tatuaj nautic plasat pe antebrațul unui tip este un exemplu excelent de artă tradițională a pielii. Designul este combinat cu o busolă și flori, care subliniază stilul mai mult decât contextul nautic. Nu atât de vii, culorile arată puțin diluate. Cred că aceasta este o alegere personală, nu o caracteristică a stilului tradițional. Cerneala colorată este mai densă decât cerneala neagră, deci cantitatea greșită ar putea părea înfundată.

10. Sirenele reperate de far

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Lina și Astrid sunt două sirene fascinante care par expuse în această piesă de piept. Împreună cu ancora și trandafirii, nu există un exemplu mai bun de compoziție tradițională care nu este clișeu, dar este plină de simboluri general acceptate. Culorile sunt luminoase, iar lucrul de umbrire este excelent. Piesele pieptului sunt adesea foarte dureroase din cauza sternului și a claviculei. Aproape orice tatuaj localizat pe sau lângă oase este mai dureros decât altele.

9. Elefant regal pe picior

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Spre deosebire de tatuajul anterior, acesta nu are nici unul dintre cele mai comune modele întâlnite în tatuajele tradiționale. Cu toate acestea, se potrivește foarte bine în categoria tatuajelor neo-tradiționale. Intensitatea culorilor este caracteristică, iar detaliile nu sunt prea accentuate. Mă îndoiesc că așa este un fericit elefant arată, dar sunt sigur că proprietarul său este foarte mulțumit de rezultat! În general, acesta este un tatuaj admirabil!

8. Mama, tata și restul

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

O mânecă completă este o mare realizare pentru orice iubitor de tatuaje. O parte este dedicată mamei și tatălui acestui tip. Mi se pare foarte emoționant și foarte atent la el. A pus împreună un diamant și mama sa, precum și o coroană și tatăl său. Cred că așa le asociază. Printre celelalte elemente se numără trandafirii, ceva care arată ca valurile mării și, de asemenea, un fel de pasăre.

7. Bufnița purpurie stă cu mândrie

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Tatuajele colorate nu sunt ușor de făcut. Există unii tatuatori care nu lucrează deloc cu culorile. Alegerea nuanțelor potrivite și a cantității corecte de cerneală poate fi uneori dificilă. Această bufniță purpurie este un exemplu de lucrare foarte reușită cu culori. Tradițional ca formă și linie, acest design este strâns legat de noțiunile de noapte, lună, mister, magie, întuneric și cunoștințe antice..

6. Daria și cea mai bună prietenă a ei

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Sunt un mare fan al Daria. Ești familiarizat cu spectacolul? Deși nu mai este popular și doar câțiva oameni au înțeles sarcasmul Dariei, ea arată minunat portretizată pe piciorul acestei fete. Pe de altă parte, Jane, cea mai bună prietenă a Dariei. Ambele au flori de culori diferite ca parte a portretelor lor. Cu toate acestea, aș fi ales diferite medii pentru ei. Arată bine, dar tema fericită nu îi reprezintă cu adevărat.

5. Vulturul și steagul american

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

O astfel de piesă tradițională este greu de trecut cu vederea. Este un tatuaj foarte naționalist, cernelit în felul vechii școli. Vulturul pare să fie aproape pe punctul de a zbura de la sternul acestei persoane, deci acesta este un plus. De obicei, tatuajele tradiționale sunt bidimensionale, dar cumva acesta nu arată așa. Nu este menit să arate 3D, dar este atât de măreț încât da.

4. Bufnița încruntată pare înfricoșătoare

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Simbol al nopții, această bufniță este încruntată și nu pare prea prietenoasă. Se ține cu înverșunare de o ramură, încercând să pară impunător. Cu toate acestea, bufnițele sunt și despre înțelepciune și feminitate, astfel încât imaginea lor este contrastantă. Ceea ce înmoaie acest tatuaj sunt trandafirii frumoși roșii găsiți pe fiecare parte. Studiile arată că piesele pieptului la femei rănesc mult mai mult decât la bărbați.

3. Tigru, craniu, lup și rândunică

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Animal și iubitor de tatuaje, acest tip și-a făcut niște tatuaje bolnave. Brațul său este plin de desene cu diferite tipuri de animale, înconjurat de florile mereu prezente. Își împărți brațul în culori calde și reci. Dacă te uiți atent, vei vedea că antebrațul său este în principal cernelit cu culori calde. Aceasta este dovada dedicației și a bunului gust! Pentru mai multe tatuaje pe mâneci.

2. Timpul este prețios pentru marinari

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Aceasta este o operă de artă care a fost concepută având în vedere ideea simbolurilor tradiționale. Singurul obiect care este mai puțin popular în lumea tradițională a tatuajelor este clepsidra, dar în afară de asta, totul se potrivește perfect. Un tatuaj nautic, acest design este înălțător datorită aripilor vulturului și delicat în același timp datorită trandafirilor roșii.

1. Bătălia vulturului și şarpe

Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale din toate timpurile

Tatuatorul Tim Hendricks a realizat această piesă din spate incredibilă. El a inclus acest tatuaj în categoria nave și pânze, dar este mult mai mult decât atât. Într-adevăr, se concentrează pe tema nautică și pe o bătălie care are loc în fundal. Există un vultur care luptă împotriva unui șarpe și nimeni nu știe de ce, sau tu? Cu toate acestea, un tatuaj epic demonstrează că tradiționalul nu este un stil pe care îl vom supraviețui, dar ne va supraviețui.