Verificați aceste tatuaje și modele de caracatiță incredibil de vii. Tatuaje incredibile ale acelor creaturi din adânc. Caracatița este o creatură de mit și legendă, considerată a fi inspirația unor monștri precum Kracken și cu semnificație simbolică precum misterul, apărarea, iluzia, voința și magia pentru a numi doar câțiva, mulți sunt atrași de caracatiță, hipnotizați chiar , prin gama lor de culori vii și tentacule răsucite. Deci, să luăm numărătoarea inversă și să vedem cum aceste caracatițe se ridică la legendă.

Tone de modele de tatuaje Octopus:

20. Tezaurul Octopus

Tone de modele de tatuaje Octopus

Această caracatiță pare să fi atacat cufărul cu comori cu bijuterii și perle împletite cu tentacule și căzând din tentacule și o cheie înfășurată în strânsoarea caracatiței, sugerând probabil că caracatița este un păstrător de secrete. Cu linii fine, curate și culori vii, acest octo-tatuaj funcționează pe toate nivelurile, este bine amplasat și va purta cheia secretelor purtătorului către un mormânt foarte adânc și apos și va aduce bucurie pe pânza pielii pentru anii următori.

19. Tatuaj de caracatiță și busolă

Tone de modele de tatuaje Octopus

Această caracatiță verde acvatică, cu pete și țepi, este așezată frumos pe braț, astfel încât această creatură a adâncului să plutească cu capul în jos, planând deasupra și cu cerneală abilă în carne. Caracatița strânge, de asemenea, o busolă, un simbol al protecției și un semn de noroc pentru marinarii din prezent și din trecut. Busola este, de asemenea, simbolică pentru a vă menține cursul și un ghid constant pentru a vă găsi întotdeauna drumul înapoi acasă. Căptușeala excelentă și injecția minunată de culoare fac din acest tatuaj de caracatiță o piesă stelară de care să te bucuri ani de zile. Buna treaba.

18. Tatuaj de mână de caracatiță

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acesta este un tatuaj de mână foarte răcoros, perfect așezat, astfel încât tentaculele Octopus să se scurgă pe degete, care se termină în bucle spiralate la articulații. Căptușeala, umbrirea și colorarea sunt bine executate dând acestui cefalopod un aspect tridimensional. Caracatița se mișcă elegant printr-o lume aflată într-o mișcare constantă controlată de ciclul lunii și, în timp ce caracatița este un călător experimentat, este în mare parte un locuitor de fund care, în termeni simbolici, este asemănător cu a rămâne întemeiat în viață, amintindu-ne că în timp ce suntem spirituali și dotați intuitiv, suntem totuși ființe fizice și trebuie să ne temperăm darurile psihice printr-o puternică bază fundamentală. Un tatuaj frumos în general și, deși se va despărți în timp, va injecta în continuare atributele pure, creative și flexibile ale acestei creaturi înarmate în viața purtătorilor pentru totdeauna..

17. Tatuaj Halo Laden Octopus

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acesta este un tatuaj foarte curat, simplist, dar stilizat, cu linii ultra fine și umbrire ușoară, făcând caracatița să iasă în evidență cu îndrăzneală pe carnea palidă. Există, de asemenea, o muncă delicată de punctare care pune accentul pe caracatiță, care continuă cu halo-ul albastru în stil mandala care încoronează acest monstru marin trans-formativ. Un design cu adevărat proaspăt și o piesă bine executată, acest tatuaj va vesti pentru totdeauna caracatița ca rege al adâncurilor.

16. Caracatiță curcubeu sexy

Tone de modele de tatuaje Octopus

O pânză încurcată de nebunie de caracatiță în perspectivă psihedelică vie. Acest tatuaj destul de sexy este așezat frumos pe șold și are o caracatiță colorată curcubeu acoperită cu un model negru învolburat care amintește de estetica zentangle. Această operă de artă iese în evidență tare cu o injecție de culoare îndrăzneață și curajoasă, care va dura ani de zile în stil luminos și sexy. Munca foarte curată și amplasarea excelentă fac ca acest tatuaj să țipe caracatiță în mod neon la limită. Sclipitor.

15. Scarificarea caracatiței

Tone de modele de tatuaje Octopus

Ok, așa că știu că nu este exact un tatuaj, dar este un brand și foarte bun la asta. Scarificarea a fost folosită mult timp ca un rit de trecere, în culturile tribale este folosită pentru a marca repere în viața unei persoane, cum ar fi majorarea sau ca parte a unei ceremonii de căsătorie, și devine din ce în ce mai populară în societatea dominantă de astăzi. Această piesă are linii extrem de curate, tăiate în carne, dezvăluind un design de caracatiță, simbol al transformării, creativității, psihicului, emoției și flexibilității. Un brand cu adevărat îngrijit și unic, care are cicatrici pentru totdeauna, și are atribute simbolice adânc în piele.

14. Vis de caracatiță în acuarelă

Tone de modele de tatuaje Octopus

Un tatuaj delicat, alcătuit în mare parte din acuarelă în jos pe tentacule și învârtit pe cap într-un stil fin, care pare ca și cum ar fi fost periat ca vopseaua în albastru apos și violet, adăugând în continuare efectul acvatic. Injecțiile delicate de negru definesc ochii și tentaculele dând viață acestei frumoase interpretări de caracatiță. Un tatuaj bine plasat, delicat, care se simte cu adevărat ca sub apă, pentru a rezista o viață întreagă pe pânză de piele palidă.

13. Cerneală de Octopus

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acest tatuaj de caracatiță care planează peste norul de cerneală este o piesă spectaculoasă care se întinde până la șold și până la sân, într-un mod realist. Realizată în clasicul roșu-portocaliu intens, caracatița are și pete verzi deschise în toate locurile potrivite. Caracatița este un nevertebrat, simbol al flexibilității, grației și agilității, caracatița întruchipează elementul apei în sine, arătat frumos aici în fluiditatea inscripției, caracatița arată într-adevăr ca plutind. Injecția superbă de culoare, umbrirea și evidențierea frumoasă fac din aceasta o piesă minunată, iar adăugarea de cerneală de caracatiță ca fundal adaugă un element unic și scoate cu adevărat caracatița din piele.

12. Banda de culoare Octopus

Tone de modele de tatuaje Octopus

O mizerie răsucită, încâlcită, de tentacule de caracatiță care se înfășoară în jurul umărului, brațului și pieptului, acest tatuaj este un amestec minunat și acerb de verde extraterestru, roșu sângerat, portocaliu și nuanțe de violet și galben într-o pânză de caracatiță mânjită, dar clar definită. măreţie.  Faceți clic aici pentru tatuaje cu cerneală albă. Lucrarea foarte fină a liniei și o colorare îndrăzneață excelentă fac ca această cerneală să iasă în evidență pe pielea netedă și este adăugată doar de detaliile din aripioarele cu vârfuri de pe capul caracatiței și de galbenul strălucitor al ochiului. În general, un tatuaj foarte răcoros, foarte îndrăzneț, pe care purtătorul îl poate prețui și poate purta totemul caracatiței pentru o viață întreagă.

11. Tatuaj Octo-Craniu

Tone de modele de tatuaje Octopus

Un craniu deformat cu tentacule de caracatiță care iese în jurul brațului și umărului superior, acest tatuaj este o viziune a morții reîncarnate, cum ar fi caracatița mutată într-o coajă de craniu și acum alunecă prin abis bântuind tot ceea ce întâlnește. Această inscripție are o linie bună și o evidențiere frumoasă și, împreună cu o muncă excelentă, de umbrire fină, face un design cu adevărat răcoros și îndrăzneț, care va fi purtat ca un totem întunecat pentru a alunga spiritele rele și o insignă morbidă de onoare pentru a o duce la mormânt. Dacă sunteți un fan al tatuajelor craniului, iată o zi a tatuajului morților acesta este printre preferatele noastre. Gata pentru mai multe modele de tatuaje de caracatiță?

10. Octopus gigant vs Nava

Tone de modele de tatuaje Octopus

Un aspect clasic pe un design clasic, acest tatuaj prezintă o caracatiță gigantică ca monstru marin care doboară o navă mare înconjurată de valuri agitate. Caracatița este cernelită într-un roșu clasic, tentaculele sale răsucindu-se în jurul și prin corabie, sfâșind-o și trăgând-o până la un mormânt tulbure, apos. Această inscripție bine plasată are o linie frumoasă, curată și o evidențiere minunată care îi conferă un aspect tridimensional. La fel ca legenda lui Kracken, această caracatiță este întruchiparea unor povești terifiante ale mării, unde nave întregi s-ar pierde literalmente în adâncurile oceanului în urma unui atac al unei monstruoase fiare marine. Un tatuaj răcoros, foarte curgător, cu caracatiță și valuri care se învârtesc împreună, care va dura pe piele până la sfârșitul timpului.

9. Tatuaj amenințător pentru gât și piept

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acest tatuaj de caracatiță este o piesă îndrăzneață în piept și gât realizată cu o injecție de culoare minunată și o evidențiere frumoasă, făcând din aceasta o inscripție excelentă, care funcționează bine și cu cealaltă cerneală a purtătorului, privind cu înverșunare înspre spectatori cu un aer de amenințare pentru a lovi frica în inimile dușmanilor. Poate atunci acest tatuaj simbolizează protecția purtătorului și un totem pentru a alunga spiritele rele. Detaliile din capul caracatiței sunt destul de uimitoare, cu fiecare rid și umflătură care se remarcă prin frumoase lucrări de umbrire, iar și tentaculele sunt evidențiate la perfecțiune. În ansamblu, un brand foarte îndrăzneț, răcoros și unic, care aduce elementele de adaptabilitate, flexibilitate și creativitate pe pânză într-o manieră curajoasă.

8. Neop Purple Octopus

Tone de modele de tatuaje Octopus

Culoarea luminoasă, îndrăzneață, neon, face din acest tatuaj de caracatiță o piesă uimitoare care iese în evidență pe pielea palidă într-o perspectivă cu adevărat vie. Indigo și albastru minunate, care se învârtesc, decorează această creatură inspiratoare a adâncului în timp ce alunecă pe carne într-o strălucire supranaturală de culoare intrepida. Lucrul cu linii fine și injecția intensă a culorilor fac din aceasta o piesă strălucitoare, care surprinde frumos esența caracatiței într-un stil extrem de dramatic. Minunat.

7. Caracatiță tribală

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acesta este un tatuaj extraordinar de caracatiță cu influență tribală, drapat pe partea din spate a umărului, acoperind pielea într-o semnificație misterioasă și decorat într-o lucrare complicată cu model, care doar cere o privire mai atentă. Liniile, umbrirea și colorarea sunt toate impecabile în această piesă și fac un design cu adevărat îndrăzneț și destul de triplu, care este în concordanță cu estetica tribală. În general, un tatuaj minunat, foarte bine plasat, oferind purtătorului o armură de caracatiță permanentă pe care să o poarte cu mândrie și făcând și o declarație îndrăzneață.

6. Superba caracatiță spate superioară Art

Tone de modele de tatuaje Octopus

Detaliile acestui frumos tatuaj sunt uluitoare cu marcaje superbe care arată ca niște fisuri fine pe toată caracatița, este bine conturat cu atenție acordată detaliilor din fiecare ventuză, clapetă și rid a acestei creaturi inteligente, în continuă transformare. Injecția de culoare este uimitoare în acest brand cu rozuri roșii și violete, evidențiate de dungi galbene care apar până și în jurul ochilor. O piesă foarte bine plasată care acoperă partea superioară a spatelui cu un fel de grație amenințătoare, această caracatiță te atrage, te hipnotizează și odată ajunsă nu o va lăsa niciodată. Minunata treaba.

5. Alop Skull Octopus

Tone de modele de tatuaje Octopus

O imagine unică asupra tatuajului caracatiței cu o caracatiță scheletică cu un cap de craniu extraterestru inscripționat în partea superioară a spatelui și pe braț. Liniile curate, umbrirea și evidențierea deosebite, împreună cu munca detaliată extinsă, fac din acest brand o piesă îndrăzneață, foarte străină, adâncind în continuare misterul caracatiței și, într-adevăr, originile monstrului din acest tatuaj. Tentaculele arată aproape mecanice și chiar străpung realist partea din spate a brațului purtătorului, ieșind de sub carne și continuând în jos, trecând de cot. Una peste alta este un brand electrizant care aduce ceva cu adevărat enigmatic pe pânză și un nivel de condamnare care înoată în jurul său. Frumoasa.

4. Ascuns în caracatița de recif

Tone de modele de tatuaje Octopus

Un design nebun, oarecum confuz, citește totuși caracatița cu voce tare și în culori vii. Această creatură cu pete roșii și portocalii este încurcată cu bucăți din reciful de corali și se deghizează printre ele doar dăruită de tentacule rătăcite și de un ochi inconfundabil în centrul haosului. Munca minunată a liniei și colorarea excelentă conferă acestei piese fler și un element de mister ascuns pe care caracatița îl poate reprezenta. În general, un tatuaj bine plasat, sexy, cu o saturație excelentă a culorilor și o gamă de culori contrastante care fac cu adevărat această inscripție pop.

3. Tatuajul Octopus și Skull Back

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acesta este un tatuaj interesant, cu o caracatiță bine umbrită, cu tentaculele care se răsucesc și se învârt în jurul cărnii, acoperind spatele într-un stil minunat, cu capul toată caracatița pe o parte, transformându-se în craniu uman pe de altă parte. Capul caracatiței și craniul sunt atât de bine amestecate, încât este ușor să ratezi craniul la început, dar apare la o inspecție mai atentă cu o mandala complicată care unește capetele umane și caracatițe, mințile topindu-se într-o forță de viață super inteligentă. Căptușeala excelentă face din aceasta o piesă stelară, foarte detaliată, o caracatiță care se va lipi pentru totdeauna de spatele purtătorului, menținând viața și moartea în echilibru și aducând la viață elemente de apă creative și trans-formative. Splendid.

2. Tatuaj rotund, uimitor de caracatiță

Tone de modele de tatuaje Octopus

Acesta este un tatuaj uimitor, super sexy, de caracatiță, care prezintă o încurcătură de vârtejuri în centru, de unde par să iasă tentaculele, apoi se înfășoară înfășurându-și drumul de la umeri la fund în mod consecvent, foarte detaliat. Frumos căptușit și colorat și umbrit cu perfecțiune, acesta este un tatuaj tentant și prezintă superb caracatiță care iese din adâncul pielii, o operă de artă uimitoare care îmbunătățește forma feminină într-un stil spectaculos..

1. Capodoperă completă a caracatiței de caracatiță

Tone de modele de tatuaje Octopus