vrt v stilu haj-tek Naslov haj-tek je izšel iz angleškega besedila “visoka tehnologija” ali “visoke tehnologije”. To besedilo označuje sodobno oblikovanje v oblikovanju in arhitekturi, ki se razlikuje po minimalnosti v podrobnostih in duhovni industrializaciji. Ta slog je eden najbolj priljubljenih danes in ureja objekte, ki zanimajo tisoče oblikovalcev po vsem svetu.

prve grupne oblike Sodoben slog ne more prenesti na druge. Njegove razlike so v prisotnosti neposrednih črnih, grubih oblik in vzdržljive barve. Hromirani metal, trosi, različne geometrijske konstrukcije, navpične opore za rastline – vse to ustvarja svojo posebno atmosfero

Sad v stilu haj-tek

veliko svobodnega prostoraNajprej, kar je v glazi, to je veliko število svobodnih prostorov. Cvetnyh klubov malo, v osnovi preoblažujejo kustarniki in nevysokie деревья. Dorožki, kot pravilo, izločeni plitkoj ali kamnem. Oni ustvarjajo stroge geometrijske oblike in ustvarjajo stroge geometrijske oblike.

Pomimo dožek, ostali elementi (na primer vodovodi, ploščice, gredice) imajo tudi pomembnejšo obliko treugoljnika, kroga, kvadratov, spiralnih in pročih figur.

Растения

uporaba enorodne rastljivostiРастительность отличается однородностью. Tukaj ne srečujete velikoobrazij sortov in vidov delovnih mest. Predhodno delujejo strogi stropi, gazoni na naklonskih ploskvah in obširne močne zone.

мощенные площадкиV ustreznem primeru z gazonimi, za območje območja z geometrijsko formulo in sorodnostjo, ki uporabljajo poštne rastline. Zahvaljujoč gramotni razsežnosti, ki se pojavljajo po cvetovih, novih površinah. Varianty takih rastlin:

  • pahizandra;
  • манжетка;
  • копытень;
  • вербейник монетчатый ауреа.

Večje lesene hiše pa lahko predstavljajo, vendar njihova razporeditev ne bi smela biti v celoti namenjena. Tako kot vse ostalo, so podpisane v edinstvenem načrtu in ne morejo biti na voljo haotično.

тщательная планировка посадокNekateri oblikovalci ustvarjajo celovite stene nevisokih klasterjev, podstrižene volne in ceste med njimi, ki izstavljajo plitko. Ta zamisel pa vsekakor sveže in lepo, vendar ponuja liščne klopove po obrezkih.steni iz невысоких кустарников

Цвета

nebrojska cvetlična palitaIz cvetlične plošče se celotno uporabljajo neboleče, bele in zelene barve, pa tudi siva. Redno za akcentovanje posebnih con uporabljajo črne in oranžne nastavitve.

stroji v slogu haj-tekPostrojenja prednostno v barvah slonovoj kosti in kavi z mlekom, brez lišne barve. Kot ste že zamenjali, veliko spremenili odtenkov in svetlih krasov, popolnoma brez lastnih stilov.

Materiali

урбанистические предметы в ландшафтном дизайнеZa rast se pogosto namestijo oksinkovan kontejnerji, ki se nahajajo v četrtini posledic. Zadeve bi lahko bile razdeljene s kovinskimi trosi in prekladiranimi materiali, na katerih so na voljo urbanistični predmeti, na primer večji ventilatorji.

istočnik vode v stilu haj-tekMateriali za tehnološko rabo uporabljajo sodobne, nekatere pa lahko vplivajo na nedeševo, vendar pa so iznosojne in bodo služile dolgim ​​letom. Osnovni vidovi vsega 4:

  • камень;
  • steklo:
  • ценные породы дерева;
  • metall.

stroge oblike

Kovinske in kovinske plošče, ki so popolnoma izdelane iz idealno rovnih plošč iz lesa. Krasivo smotri se skriva podsvetka širokih stopnic, prav tako vkopan v zemljo svetilniki iz debele stekle.

скрытая подсветкаZačasna dejanja zoniranja z uporabo ravni. Na primer, objavljene velike rovne plitke «etaže» z oblikovanjem iz klasternikov po bokamu, in vodilne na vrhu stopnic z višjo stopnjo ravni, kjer je na voljo več drevescev.многоуровневое оформление

Aksessuary

Poleg sodobnih materialov, minimalističnega oblikovanja in stroge podobnosti rastlin je pomembna vloga igralnih dodatkov. Tako kot “visoka tehnologija” predvideva uporabo vrhunske tehnologije, da dodatna oprema potrebuje največji vpogled.

uporaba sodobnih tehnologijPodrobno produmajte podsvetku. Večje krožne lampe, narejene iz matovega belog stekla, smotrja zelo izigrišno.originalno osveščanje sad

Mebel, ki je bil izveden iz stekla, je ena od najbolj znanih čestitk, ki podpirajo stil.

uporaba stalne mebeleGlavno pravilo za vse dodatke – morajo biti sodobni in modni. Če bo več uporabnikov, bo vsebovalo vaš tehnološki, tem bolje. Na primer, sistem «umni dom» ali intelektualna osvetlitev. Kreativne objave, izvedene iz centarnih dreves, bodisi iz betona, bassejn in fontane – vse to poudarja edinstvenost in status vašega udeleženca.

tehnosadČe nimate izkušenj z landšafnim dizajnom, za ustvarjanje tehnološkega projekta najbolje, da se vse obrnete na strokovnjaka. Vizualizacija složnosti pri oblikovanju, potreba po produktiranju podrobnosti in sledenje geometrijskim oblikam vseh oblik, novica bo problematično vplivala na vse vidike. Kljub temu, vloženo časovno obdobje in sredstva, ki vam omogočajo, da ustvarite na svojem zagonskem mestu udeležencev inženirsko-tehnične podpore.

Ideje za ustvarjanje sodobnega dizajna – video