фея для уличной елки V tem članku bomo razpravljali o tem, kako delati čudovite igračke s svojimi rokami na zunanji strani s pomočjo dostopnih predmetov. Vseskozi običajno vpolne mogoče prevračati v kaj-to lepo in volšebno. lampe za ulične jelke Okraski za novoletne lepote iz česa le ne delajo: penoplast, karton, šiške, lesene plošče in celo butilke z lampočkami, ki so v hod. In vedja každaja poddelka po-svojem edinstvena. Posmotrite na fotografijo. Te šare so bile narejene zelo hitro iz penoplasta.dekorirani šari iz penoplasta

Vredno vedeti eno pomembno podrobnost. Pod Novim letom ni vedno vredno dobre pogoje, pogosto se zgodi pogosto. Zato vaši poddelki ne smejo imeti tega, kaj se izkaže ali razmokaet. Ko se nahaja v domeni, tam že uporabljate vse, kar želite.

Пенопластовые поделки

nagradne igračke iz penoplastaMaterial legok v obdelavi in ​​sam po sebi. On ne raste, ne sloma se in nikogar ne udari, če je v drugu soрвётся с ветки. Eločne igračke iz penoplasta svojih rok lahko delate v vsakem pogledu in različnih stikih.

Gotovimся k delu

Nama ponadobjatse materiali in instrumenti:

 • пенопласт;
 • нож;
 • паяльник;
 • краски;
 • блёстки;
 • иголка с нитками;
 • клей;
 • наждачная бумага.

Ne pozabite na to, da boste naredili okraske za ulično belino, zato morajo biti s kraskami vzdržljive vode in morozem.

Nožem mi bomo obrabovali pripravo iz penoplasta. Nož mora imeti tonko otoško lezbijo, ker obdelava ne sme biti preveč groba. To že samoe kasa se naždani škurki, ki izberejo «nulëvko». Napačna bumaga se bo dodala za končno obdelavo: ona ne vpliva na nevronost (zasenčenje, lignje bugorki). S pomočjo krasota mi okrasim našo poddelko, nato pa naslednjo pokroem blöstkami. Z njegovo pomočjo bomo naredili odprtje in dosegli ničko, iz katere je nastala peteljka.

Niti ne izbirajte krepkih, tako kot sili veter je lahko zlahka ukrasil!

V primeru, da želite, lahko objavite uglublenijo v videu. Klej se bo v tem primeru pridobil, če želite pritegniti igračo, na primer, lepa palica iz leč.красивые шары на елку

Sodelujte s tehniko varnosti pri delu s pajalnikom! Pri obdelavi penoplasta s tem priborom, bo izpadel jadotyn dim, sposoben odzvati rak. Poimenujte to v smislu, dobro delujte v prosvetrennem prostoru. Če želite zaščititi organe za dihanje, uporabite masko ali recirkulator.

Делаем красивые шары

Lučše vse, kar počnete s svojimi rokami, so igre iz penoplastovih šarov. Zelo pogosto se srečujejo v trgovinah v Rusiji. Predlaga se ravno taka druga možnost, ker iz običajnih penoplastovnih obtokov ni nobenega šarika. Če se odločimo za večji obseg, jih bomo morali postaviti na ulično površino. Čim več je, tem več in živahno igračko!

чистые пенопластовые шарыItak, če želite čist penoplastovni šar in pripravljeno plosko penoplastovo podstavko. Krasim ga v vsakem cvetnem stojalu nesmyvaejoj kraski. Če ne želite, da bi rokovali in si ne smete prizadevati s krasnimi palcami, uporabite dva sporočila zobčistkami in jih podarite v šarik, kot je prikazano na fotografijah. Lahko ga dobite s kislostjo ali ballončikom. Vtikaem zbočistke s šarikom v podstavku in ždëm vysyhania.nanosim na šary iz penoplasta krasku

Po tem, kot je šarik na vrhu, lahko objavite ozori na drugi strani ali priklenete k temu, kar je tako lepo. Lahko nanesete ozorice, ki so povezane z žalo pajanika, na primer v videu. Tukaj že razkrijte svojo fantazijo. Zatem vozite z igolko z nizko v uško in protknite tu del šara, ki jo upoštevate zgornji. делаем надежное креплениеNa risbici je prikazano, kot da je treba napredovati igračko.

Številni ljudje v količini, ki jih uporabljajo, uporabljajo samo od skrepoka, preprosto jih vtaknejo v šarik, nato pa jih prikažejo. V našem primeru, če ta varianta ni podobna: mirni veter mirno otorvel šar od podves. Če želite še večjo konstrukcijo, tem bolj nadležno!

Zavzemam oba konca niti v vzelok, in sam sem vzel lok prvim. Gotova poddelka se bo osredotočila na prodajno ploščo iz plastike.

Figurke iz penoplasta

figure iz penoplastaEločne igračke iz penoplaste lahko delate in ploske, v različnih oblikah. Ponadobjatse penoplastove ploščice. Snačala ručno ali flomasterom delaem risok na penoplaste. Potom akkuratno načineem izrezati. Na papirni papir je treba odstraniti površino, drugače pa bo videti ne tako lepo.

snežinki iz penoplastaNa primer, želim narediti čudovito snežinko. Risuem njeno na penoplaste, potem pa začnem vzrejati notranja mesta.

Vsegda nachinate z vyrezki notranjih mest. Tako nam je udobnejše, tveganje za igrače pa se znatno zmanjša.

Zdaj prihaja iz izpisa same snežinke iz penoplastovne liste. Poglej, kaj bo lepo in brez barve. Luč, konečno, pobarvan v srebrni barvi, zlati ali sivo kovinski. Če želite sneg na to, da se obrnete na svojo osebno del z zritulo, nadaljujte. Če se obkroži neposredno na ploskev, to snežinka v podvešnem stanju postane resnična.

obsežna igračka iz penoplasta svetilnikaNe velja omejevanje na ploskih figurah. Izrežite obsežne poddelke v vidnih kolokolʹčikih, pticah, jeločekih in tako daleč. beguŝi snegovikČe želite, lahko takšne igrače iz penoplastovnih šarov naredite. Na primer, snegovica. нарядные снеговикиPodobne šarice različnih velikosti. Eden velik, drugi pomenše, a tretji – še manj. Natančno jih sklenite med seboj pročnim kleem. Zapustite takšno poddelko, ne morate, snežni sneg in tako mora biti belo. Nesmyvaemimi marketingi so mu napisali rot, glas, nos in pugovičke. Lahko ga spravite iz malega klobuka. удивительная компания

Udivitelna snežinka – video

Iz пластиковых бутылок

plastični butilki za novodnih poddelkovVariantov je zelo veliko, tako preprosto, tako in na slabih straneh. Plastikovne eločaste igračke so izjemno primerne za ulično novoletno lepoto. Prav tako ne promovirajo, imajo majhno maso in lahke izdelke za izdelavo.

Priporočljivo samo za večjo količino, na 1,5 ali 2 litra. Igruški iz majhnih butiločkov bodo ploho zaprti na ulični ulici.

Zanimivo, polezno in preprosto

igračka-kormuškaDajte svojim lastnim rokam, izdelanim iz igrače iz plastične plastike, ki ne bo delovala kot kormuški za ptice. Če želite, da se prilagodijo:

 • plastična butilka na 2 litra;
 • nožniцы и шило;
 • краски;
 • krepka kaпроновая нить;
 • mišura, lentočki in dr.

V tej varianti pododnos je natančno bolna butilka, da so bili ptici preprosto v njenem vprašanju.

Berëm butylku in način, kako se okrasivat v kateri koli svetli barvi, skupaj s kryško. Okraska s pomočjo spreja ne sme pozabiti na veliko časa. Ждём высыхания краски. Ukrašaem butyločko lentami, na primer, vežem bant in krepim njegovo kleem. Lahko tudi uporabite naklejke. Zatem izrezaem v stenke butylki majhno kroglo okoško (premer 8 cm), tako da je bilo to mogoče, kot bi bilo blizu do dojke. Na fotografijah so bile prikazane zanimive možnosti za shranjevanje kormušeka, kjer so zgornji deli izvedeni v vidnem polju.

Snačala je treba okrasirati butilko, podžgati izsihanijo in samo potem vzrezati okoško za ptice. Kraska ne sme priti do tude, kjer bo ležal korm. Životno lahko nečesano ne razširi delcev suhega krasa in razpada.

надежное крепление кормушки Zdaj odkručivamo probku in probivamo v njeni majhni odprtini. Berëm nitku in delaem petelku. Uporabite bolje, če naredite nekaj več. Če želite vzeti zgornji del v spodnji del kriške, zaženite konec petice. Prosta in polezna igračka-kormuška gotova. Vešaem njeno na joločko, nasypaem korm in lûbusem se na ptice.

Butylka-fonarik in nežni kolokolʹčiki

različni dizajn kolokolʹčikov iz plastikeOčenj preprosta varianta, znana vsem z otroštvom. Takšne eločne igračke iz plastičnih butilokov so tudi lahke v izdelavi in ​​obdelavi. Nam pride do vsega, kar je samo, kaj in za kormuške. Tako bomo zdaj ponovno namestili na stene navpične palice.

V tem postopku je izjemno podoben tonski ton ali skala. Bruto lezvičje najbolje ne uporabljajte, tako da ga je mogoče enostavno poraniti.

dekorativni šari in фонPriporočljivo je, da se med njimi spreminja približno 5 mm. Dlina vsake polože-15-20 cm, odvisno od velikosti butilov. Zdaj nam je treba znižati butilko, če želite, da se vsa področja dvignejo na različne strani. Prihajaem k barvam in ukraševanju. V notranjosti posnetka našega fonarika lahko postavite kaj-nibud jarkoe in bleščanje.

Iz plastične butilke in sorazmernih čajnih lokov je bil zamenjan Deca Moroza.дед мороз на елку

Iz belega butylka je postala edinstvena snežina.snežinki iz пластиковых бутылок

Zelene butilke stojijo za Roždestvenskega venca.рождественский венок

Nemška terpenija in večji butylock spust nekajkrat prevzeti čas v velikem snegu.večji snegoviki

Disko-šar za ulične jelke s svojimi rokami-video