Gruši, jabloki, sliva, malina – to je vse zelo dobro. No vedja je mogoče izraziti kaj-to in eksotično! Pust ni v odprtem gruntu, na balkonu ali v zimnem sadu. Da celo v gorški na podokonnikih apel ali mandarin, ananasi ali kivi – to je tako zdravo!

Киви

Киви – ползучая лиана. Ona lahko plesti na balkonu, okoli posebnih stojnic. To je lepo in praktično – plodovi izrazito domačih rastlin v celoti lahko lakomitirajo in ugotovijo goste.

Kje vzet semena kivi?

Najboljša semena lahko najdete v internetnih trgovinah in zberete samo iz kupljenih sadov. Dela je to dovolj preprosto:

Semena kivi

  1. Spelen plod sadja razredči popolam. Brat je mogoč kot mohnaty kivi, tak in glatkokožij.
  2. Iz srebra so na voljo približno 20 kosov melih semen.
  3. Složite semena v marlju, zavesite njeno mešočko, promyvate pod struëj vode. Če želite na delovnem mestu ne ostati, ne upoštevajte tega postopka. V nasprotnem primeru, če se ime pošlje na pošto.
  4. Izdelki iz semenjnega materiala, ki so na voljo v nekaj urah, bodo prikazani na prosušku. Lahko ga razložite v časopisu in ga pustite v suhom brezvetrnem mestu (ne okoli odprtega okna, ne na svežem zraku, ne v hladilniku).

Семенной материал киви

Če želite in pripravite semen eksotičnega rastlinja, lahko pride do tega, da dodate druzej, znanih in sosednjih.

No, zakaj se priporoča brat 20 kosov semena, a ne dva ali tri? Da, zaradi česar je kultura éta dvodomna.

Obstajajo ženske in moške rastline. Če želite pridobiti plodove, morate imeti na voljo in te, itd. Opredelite, moško to raste ali žensko, lahko le po tem, kot to zacvetët. Posledično je treba posaditi več rastnikov, da ne bi trpel zaradi svojih nečesa.

Проращивание семян киви

V tem postopku se je zgodila cela nedelja. Učityvaya ta stvar, ki je proizvedla v naravi v coni, kjer je dolgotrajno in dolgoročno, začela se ukvarjati z eksperimentom, ki sledi zgodnji vesolji, v sredo marca.

Vatni disk zmanjša vročo vodo in kladut v posodi. Na njegovi površini razpolagajo semena. Vode v jedi ne smejo biti.

Semena za proraščvanja

Blûdce s semenami pomešajo v polietilenski paket in zavijo. Poluča se toplica v miniatjure. Namestite konstrukcijo na solnce.

Postopek проращивания семян киви

Nočju jedilnice, ki izvirajo iz paketov, in spet znova zmanjšajo vatni disk, ki vsebuje vodo, in neposredno povežejo semenski material pod pljonko.

Проросшие семена киви

Po pojavu belenkih rostočkov proizvodno delovno mesto.

Priprava pošte, delovna enota

Sestavite grunto za kivi prost: peregojno, pesek, dërn in torf v ravnih пропорциях, ki jih zmešajo in razstavijo v gorki. Uporabljajte lahko pripravljene poštne nasvete za tovrstne kulture, dodane v njihove pesmi. Prav tako dobro v gorkih na dno uklapljajo keramiko, mehko šeben.

Ростки кивиВсходы киви

Ne priporoča uporabe gradbenega peska – on prideluje grunt, kar je neprikladno za rastlino.

Na pripravljeno pošto pošljete semečko. Sverhu njegovo zasypaût tonkim sloem suho zemljo. Polivajte grunt zelo ostro, s pomočjo opryskivateljo, da ne smete premagati s semen zgornjega poštnega sloja. Postopek to izpolnjuje vsakodnevno.

Važno sledite, če želite počivati ​​ne presihala! Za vlaganje v vlažnost – edino je glavni faktor, ki omogoča rast in plodonosnost.

Zaščititi grunt od presihanije, ki je pomagala kupoli nad gorškami, sklenjena iz srezannih plastičnih butilokov.

Kivi v odprtem gruntu

Izbrali so levi in ​​odprti grunt. No z naslednjim holodov raste potrebno toplo in dodatno osvetlitev. Zato v jesensko-zimskem obdobju okrog delovnega okolja organizirajo stene, kristale, namestijo v “zimnem sadu” toplotne omarice in svetilke za osvetlitev.

Osnovne zahteve za dobro rosto kino

Vsakodnevni vsakdanji poliv raste s pomočjo razbrisavalnika – pomembni pogoji za to kulturo. Opredeljena enažica, skok pritisk puljeverizatorja podpira enakomerno uvlažitev poštnih sporočil, se nenehno dodaja ravno tej številki.

Росток киви

Izdelajte rastline z rastlinami v južnih delih doma, tako kot jim je potrebno veliko sveta. Priporoča se uporaba svetlečih svetilk, takšnih, kot so filmi – kultura dolgega svetovnega dne. Dodati dodatno osvetlitev je potrebno vodoravno, ne pa nad njim.

Рассада киви

V letu, ki je potrebno podkarmlivati ​​v biogumusom ali kompostom. Vprašajte vprašalno mešanico, ki sledi v tranzitu, ki tvorijo okoli rostke. V času, ko bo poliva, potrebne kisline za rast in plodonošenja, bodo delovale v korenini.

Киви в горшкахGorčečji sposobni izrazivanja kivi.

Različni v nedeljo letom kulturo podkarmlirajo komplekse iz mineralnih udobnih.

Kivi na balkonuKivi – liana, pletuŝa se po balkonu.

Verhuška liani periodično prišpivavajo, stimulirajo temle rast bokovih odrokov.

Zavâzi plodov kivi

Če želite iz cvetov oblikovati plod, jim je potrebno delo. V zaprtem prostoru ni naseljenih prebivalcev, ki opravljajo to delo. Naslednje, hozjain zimnega časa mora biti ob tem pozabiti.

Киви цветёт

Izraŝivaem kivi v domačih razmerah. Video