Această poveste începe cu un skateboard. Nu orice skateboard, un skateboard foarte specific. Nimeni nu știa asta la acel moment, dar când părinții lui Bryan Arii și-au cumpărat fiul lor de 5 ani acest skateboard, ei puneau bazele întregii sale vieți.

„Powell Peralta, Mike McGill, Skull and Snake, nenorocitul asta a făcut-o pentru mine”, spune Arii. “Asta a fost. Chestia aia m-a prins. Nu știu ce a fost, dar șerpii și craniile, acel tablou Mike McGill, m-a suflat. Acesta a fost momentul. ”

Șarpele metaforic s-a înfășurat în jurul creierului tânăr al lui Arii și nu a plecat niciodată. Când un copil tocmai își descoperea dragostea de a crea artă, Arii avea să ajungă să doodleze șarpele și craniul de sute de ori. Apoi, în calitate de director de artă pentru Element Skateboards, Arii a proiectat o punte aducând tribut tabloului iconic. După atâtea ore petrecute desenând diverse riff-uri pe design, Arii a avut în cele din urmă o interpretare a motivului tatuat pe el.

Designul de pe tablă nu a fost singurul lucru care a rezonat cu Arii, deoarece s-a îndrăgostit și de sport. A visat să devină în cele din urmă un profesionist. Dar, la fel ca 99% dintre copiii cu aspirații de a fi sportivi profesioniști, Arii și-a dat seama că nu era destul de bun. „Am vrut să fac parte din skateboarding în orice fel aș putea”, explică el. „Dar dacă faceți grafică pentru profesioniști, atunci veți întâlni profesioniștii. Te apuci să lucrezi cu profesioniștii. Primești tot ce ți-ai dorit vreodată.

„Pentru mine, cea mai mare parte a skateboard-ului este tabloul în sine”, continuă Arii. „Este extraordinar că toată lumea va vedea acea grafică sub tablă.”

Viața unui grafic de skateboard este notoriu scurtă. Nu numai că plăcile se sparg în mod obișnuit, dar grafica este zgâriată și degradată constant. Cu excepția cazului în care este agățat de un perete, o scândură curată nu este niciodată ceea ce vrei să vezi. „Este o artă de unică folosință”, spune Arii. „Știi că se va întâmpla, dar oricum o faci de bunăvoie.”

De-a lungul carierei sale, Arii a fost ghidat de pasiunile sale. Vechiul clișeu poate fi „Fă ceea ce îți place și nu vei lucra niciodată o zi în viața ta”, dar acest lucru nu este adevărat în cazul său. A face ceea ce iubește este motivul care îl motivează pe Arii să lucreze tot timpul. Pasiunea sa pentru skateboarding l-a determinat să intre într-un interviu la Element cu mai mult de 20 de lucrări de artă deja create – practic punând lucrarea cu bine înainte ca cineva să se aștepte la el..

Fotografie de Bryan Arii

Fotografie de Bryan Arii

Acum, pasiunea lui Arii pentru adidași l-a determinat să lanseze Moondust Studio. Arii lucrează alături de soția sa Lindsay pentru a crea cutii de adidași personalizate pentru capete serioase de adidași. Când un colecționar aruncă patru figuri pentru o pereche de Chunky Dunkys, nu se vor mulțumi să le păstreze în cutia Nike din carton și să le arunce pe raft.

„Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că [cutia] este primul lucru pe care îl vedeți”, explică Arii. „Știi că există ceva interesant în el, știi că este ceva interesant, dar există întotdeauna un mister în cutie. Pentru colector, vă permite să vă puneți pantoful limitat pe un piedestal. În lumea revânzătorilor, dacă pot avea o cutie tematică pentru pantoful meu tematic, se adaugă o valoare suplimentară de 500 USD până la 1.000 USD. ”   

Arii și-a făcut prima cutie, a arătat-o ​​pe Instagram și, în cel mai scurt timp, totul a explodat. Colecționarii au început să-l lovească pentru cutii proprii și mărcile au contactat pentru a colabora.

Este interesant să meditați asupra celor două medii foarte diferite pe care Arii le-a folosit pentru arta sa – unul conceput pentru a fi distrus, celălalt conceput nu numai pentru a fi păstrat, ci pentru a păstra arta pe care o deține în interior. Apoi, desigur, există arta permanentă pe pielea lui.

“Este atât de nebun”, spune Arii râzând. „O parte din mine este total îndrăgostită de această permanență de a avea aceste tatuaje. Și cealaltă parte a mea este ca și cum aș face skateboard-uri, doar că se vor rupe. ”

Nu toate skateboard-urile se vor rupe. Powell Peralta Mike McGill Skull and Snake board care a lansat întreaga pasiune a lui Arii va rezista, deoarece este ascuns în siguranță în dulapul său.