Raskažite, prosim, o abrikosu Kolibri. Kupila saženec, na fotografiji so bile skoraj črne barve. Ali so na okusu in na viskoko visokem bo drevo? Na starem, veliko večjih drevesih in svobodnih mestih popolnoma malo.

абрикос колибри Sama razširjena težava pri sadovnikih, ki izražajo abrikoze, – izmerjanje cvetličnih začetkov v rezultatih vzvratnih zapor. Abrikos Kolibri vas bodo odvrnili od tega, da se bo to zgodilo. Kompaktne dimenzije omogočajo izbiro več sažencev, tudi na skromnih udeležencih. Kaj je tako posebnega v tem sortu?

V Kolibri obstaja še eno ime – Myšonak. Vendar pa so v celoti natančno označene s tem skromnim vrstnim redom v zvezi z dimenzijami drevesa in plodov.

Opis sorta

дерево абрикосоалычи Nikoga že ne udivi «lysymi» persikami. Ali ste vedeli, da se abrikosi prav tako pojavljajo brez opustitev, ko je že filoletove barve? Kolikšno in podobno velja za abrikose Količine – gibridi, dobljeni v rezultatih skregiranja navadnega abrikosa in alyči. Od prvega je ostal zunanji vid najboljših rastlin, drugi roditelj pa je namestil Myšonko svojo morozoobstojno stabilnost in nekoliko vidno izmenil plodove. Podobne sorte se nanašajo na skupine, imenovane “črne” abrikosove. In okras nima nič skupnega s solnečnim oranževim cvetjem.

Naredite črne abrikoseve Količine so med najbolj nizkimi. Višina lesa ne presega 3 m, na prvem mestu pa se ne razlikuje od privyčnih za nas abrikosov. Krona vetrna, listna – značilne za rastline, mlade plodove – zelene. No, ko so sozrevali, na vetkah visijo fioletovski aromatični abrikosi, skoraj gladki. Pri tem mesu v notranjosti sočne, rumene barve, kislo-sladke.

Абрикос Колибри: плюсы и минусы сорта

plody črnega abikosaIz prednosti ponudbe je vredna takšnih del:

  • cvetenje nastopa skupaj z rastjo v sali alyčoj v tem času, ko je vesennie narurozki že napredoval;
  • za nizkoraznim lesenim drevesom še naprej uhaživajo, če za njegovo gabaritne sestanke;
  • črni abrikosi ne potrebujejo v izkušnjah in jih je mogoče posaditi v celoti glede na drevo;
  • imajo povečano odpornost na monitoriozu, citosporozo in kljasterosporiozu.

Nedovoljne sorte v osnovnem okolju so plodovi. Ne glede na to, da je že abrikos melik – največ 30 g, in kostočka težko se loči. Oglašujejo jih in uživajo v kakovostnih lastnostih:.

Izraščanje črnega abrikosa – video