Prosimo, prosim, podrobno o tem, kako rastejo, kot je golobica, na delovnem mestu in vstopi za njih v centralni postaji, ki so značilne za to? Zapisano je bilo v pištolah, na dan, ko bi morale biti v kategoriji, v katalogu je bilo že v celoti zaprto majhno leseno območje višje od pol metra. Kje bolje posaditi, če ne potrebujete zahtev za osvežitev, veliko sveta morate ali v polteni smožete živeti? In še mene zanima morozostojkost, vedj v nas zime, будут холодные.

golubaya elj posadka in uhod Njegove oblike in izvirna okraska izvirajo iz tega vida, ki raste med drugimi podobnimi kulturami. Blagoslovna lepota je modra, nameščena in vhodna, ki ima svoje značilnosti, kar je zelo šikarno in celo skazočno. Pušistične vetočke s številnim golobim vratom še posebej dekorativno in kontrastno gledajo zimoj, na podlagi snežne pokrove. Če želite, da je takšna eločka prišla in aktivno rosla, je potrebno pravilno mesto in gramotni vhod.

Golubaya elj – posadka in uhod

голубая ель в саду Večinoma najrazličnejši prodajalci s plavim hrbtom se štejejo za najbolj priljubljene. In obuval je, da to ni samo njegov zunanji pogled, ampak tudi posebnosti razmnoževanja. Če želite izraziti iz semen, morate zelo veliko časa in terpenije. Oni težko vstopijo, a sejanci medlenno rastejo in ploho prenašajo prestopko. Zato mnogi ljudje želijo kupiti že pripravljen saženec. Vendar pa je pomembno narediti pravilen izbor.

Najbolje bi bilo, če bi kupili najmanj 3 leta, še bolje pa 5 let. Pravzaprav je to že v polni višini lesena višina od 60 do 80 cm. Če želite, da so bili zaprti s kornevo sistemo, v gorki ali kadke. Togda šansi na priživaemost bistveno izražajo. Hvoja mora biti zdrava, brez želatine.

Kje in kako sažati

posadka goluboj eliČe želite, da je nujno, da dobro naložite osvetljeno mesto, pri tem pa se je začelo graditi in drugih rastlin. V vzročnem obdobju ima velike kroge in v kulturi preprosto izstopa, zaprta je njihova solnce v svojem kroju.

Zaradi tega, ker so zelo razvite in močne krmilne naprave, jih je treba namestiti na razdalji najmanj 20 m od doma in drugih strojev. V nasprotnem primeru lahko uničijo temelj.

Kaj se nanaša na čas, to je najboljši čas za vstop v saženco, ki je namenjen vesni, zlasti v osrednji polovici in na severu. Na jug vozmožna in na zadnjo delovno mesto, vendar ne manj, kot za mesec do morozov, da bi uspeli prižit se.

Posadno mu morate uporabiti preprosto, ne manj kot 60 cm v globini in širini. Zapolnil sem njen vprašljiv grunt, objavil na dno starejšega kirpičnega sloja. Počvosmisel za polnjenje mora vključevati v svoj pesmi, torf, peregojno in sadno zemljo. Želelno takoj vzpostaviti bližnjo oporo, ki podpira junski stvor in ne da mu ga izloči iz vetra. Če želite počivati ​​ne terjalo vlago, bo prištinski krog vreden zamuljčivanja torfoma.

Posebnosti vhoda za modro eljo

kot uhaživat za goluboj eljuČe so vzročne ali neprimerne v tem primeru, to telo potrebuje več pozornosti:

  1. Če vam je zelo všeč, zato morate to storiti pogosto, zlasti letom, in ne dovolite preusmeritve grunta. V nasprotnem primeru vas bodo poželeli in se bodo osypati. S tem, ko je pomembno, da ne dovolite preusmeritev, ki jih povzročajo korenite nevarnosti.
  2. Za normalen razvoj hvojnika je potrebno izpolniti polno vprašanje. No samo ni organizirano, mineralni kompleksi, ustvarjeni posebej za hvojne regije. Z dobrimi ugodnostmi izdaje trgovska marka Pokon. Dostatno jih vnesite dvakrat v letu, vesnu in na začetku oseni.
  3. Mladie so občutljivi na ultrofioletu. Zato za zaščito pred sončnimi lučmi priporočajo, da še bolj ogrozijo agrovoloknom.

Tudi južne eločke potrebujejo v dodatnem okrilju na zimu. Vzrosli leseni kraji niso občutljivi na morozem in imajo krepke vetrnice. In to je treba ubereti in od podmerjanja ter od oblakov zmagati pod težo sneženja. Za to vetrno olje natančno pritrjujejo in ustvarjajo. Sverhu ukrivajo lapnikom, posebnim korobom ali čehlom.

Posebnosti razmnoževanja in posedovanja gole eli