Podkažite, če želite poiskati kur za profilakso bolezni? Ranej vesnoj z našo ptico, kar se je zgodilo, in ona je vsekakor pogibala dobesedno za nekaj dni. Kurirnik je obdelal kako-to sredstvo, ki ga je kupil v aplikaciji, za dezinfekcije. Potom so kupili mladostnike in ne želijo, da bi to preprečili, če bi lahko ponovili situacije. Kaj bi lahko dal, da ne bi zbolel?

če iščete kur za profilaktiko Z ene strani, izrazite ptico brez poterja, da bi jo dobili. Ali gibnut najbolj slabe osebnosti, ali trpijo zaradi neprimernega opažanja v hostvor psa, ali bolezni. V zadnjem primeru, če je veliko odvisno od vas, vedenje, znanje, če želite poiskati kur za profilakso, lahko zaščitite svoje gospodinjstvo in preprečite zadeve. Pred tem je to še vprašanje in čisto finančno. Predlagajte kursom ptico v profilaktičnih ciljih gorazdo poceni, če potem uporabite sredstva in zdravljenje ter obnovo imunosti.

Če obstaja možnost, bolje uporabite posebne pripravke za profilaktične bolezni. V vsaki vetapki obstaja velik izbor takih sredstev. No, v tem primeru lahko poiščete zdravja ptic in s pomočjo podružničnih sredstev, ki obstajajo v vsaki domeni.

Če želite poiskati kur za profilaktiko – pripravki

vetpreparaty za ptice V vetaptekah so predstavljeni široki izbor pripravkov, kot so zdravila, takšna in za preprečevanje bolezni:

  1. Alvet – za profilaktiko glistov. Dajte si v enem mesecu količino na kilogram mešanice 100 g pripravka.
  2. Levamizol – Pljus (10 %) – tudi za preprečevanje gelov. Propaivajte kursom v 3 dneh s poznejšim ponavljanjem čez 14 dni. V 0,5 l vode potrebujete 2 ml pripravka.

V času protigelne mešanice ne uporabljajte niti mesa, niti jajc med sprejemom pripravka ptice in še 4 dni po tem. Poleg tega je profilaktični gelinmintov hkrati preprečitev takšnih bolezni, kot so gektrakidoz in askaridoz.

Nekatera podružna sredstva lahko preprečijo bolezni

področna sredstva za profilakso bolezni v kurPoleg tega lahko v profilaktičnih sredstvih uporabite:

  1. Марганцовку. Rastvor margancevoga kalija malo koncentracije (svetlo-rozovaste barve)-odlično protivirusno sredstvo. Izposojen tečaj v 5 dneh pomaga preprečiti salmonellez, puloz in polog. Vendar pa upoštevajte, da istočasno z margancovo dajo protibakterijske ptice ne samo, samo po preskusu 10 dni po izidu.
  2. Йод. Nadomestno sredstvo preprečuje, da bi jih nanesli in jih oblikovali v imunosuptorju k salmonellam in kokcidiam. Za to razvejajte 2 kapi joda v 1 litru toplotne vode in dajte mladodnevko v nedel.
  3. Медный купорос. No, vsem je znano, da vsi preprečujejo takšne infekcijske bolezni, kot so kokcidioz in pomočnik. Za profilaktično uporabo pripravite sladek 1 % raztopine. Izberete ptico po shemah: 2 dni čez 2 dni, ponovite trikrat.
  4. Яблочный уксус. Predpriprava presnovnih bolezni sredi bolezni. Razvedite 1 č. л. uksusa v litre vode in nalejte v iskalnik. Kurs sestavlja 3 dni vsak mesec.
  5. Drogži – pripravljeni kormovoj in bakterijski toksikozi. Rastvorite droge v vodi, vzdržujte пропорцію 1: 100 in dodajte v iskalnik. Dostatno davati v dveh dneh.

Profilaktična bolezen v kursu brez kemij