Leto, gostja v podrugih, zamenjala v njej neobyčajno petunijo rdeče-črne barve. No, sama se ukvarjam z njihovimi izrazivanji, ki so že zelo dolgo, tako nasiščenega odtenka še ne srečamo. Prosimo, prosim, o petuniji Дебонэйр Блэк Черри. Ali obstaja v tem primeru še druga raznolikost? Mislim, da bi morali biti tudi izvirni okraski.

блэк черри Sredi ogromnega raznolikosti petunija obstajajo takšne sorte, opazite, kateri vse je en sam, pozabite že ne. Ih izvirna, lahko celo rečem, čarobna razcvetka se bo začela zmanjševati in ne bo pustila cvetličnih v pokoju, zato takšen želen cvet ne bo pridobil. K nekaterih iz takšnih posameznih videov se nanaša na petunijo Debonéyr Блэк Черри. V čem je posebnost te petunije in kako je tak zacepila ljubitelje cvetov?

Harakterne posebnosti vida

Predhodno vse, nujno natančno, kaj Debonéjr – to ni ločena sorta, gibridna serija velikocvetkovnih petunij. Oni rastejo v obliki šare, dovolj ploske, pogosto pravilne oblike z višino in diametrom v mejah 30 cm. Sami socvetiji imajo precej skromne dimenzije (ne več kot 8 cm v diametru), vendar jih je zelo veliko.

Naslov videa prevaja kot “izrazit ali živahno”.

Gibridi Debonéyr imajo take priznanja:

  • edinstvena okraska socvetij, ki je ni v enem iz pročih vidov petunija;
  • сильный рост;
  • sposobnost samostojno ustvarjati kompaktno in lepo obliko brez dodatnih obremenitev in priščipvanj;
  • obilnoe in nadaljevalnoe cvetenje;
  • dobra vzdržljivost pred boleznijo in neprijetni neugodni pogoji.

Eden od najbolj nenavadnih gibridov serije Debonéjr je petunija Blék Черри. Ee socvetija okrašeni v temno-višnje barvi, mnogi cvetlični še imenujejo njegovo “gnilobo”. Omeniti je treba, da je pasmurna vremenska barva temnejša in stanovanjsko skoraj črna.

цветок блэк черри

Sortirano se razlikujejo krepki socvetiji – lepestki se ne rvutijo na vetru. Poleg tega, čeprav v dolžini leto bolezen zelo redko.

Popularne raznolikosti serije

Ne manj učinki in takšni gibri

  1. Лайм Грин. Ime zeleno-zelene okraske barve, središče bolj svetle barve, in bližina krape lepestkov barva svetlobe.lajm grin
  2. Дасти Роуз. Seredinka socvetija okrašena v želatinasti barvi, sami lepestki-v nežno-rozovi.дасти роуз

Serija petunije Debonéjr se pogosto uporablja za izrabo v vršah in v podvezah na balkonih.

Цветение петунии Дебонэйр Блэк Черри – video