Prosimo, prosim, kaj predstavlja lantansko kamero in kako jo ne bi uhaživali. Kupite ukorenen črenok, tako da tudi ne vem, kakšen je izraz, velik ali ne. Cvet ali to raste ali samo kot dekorativno izraščanje?

лантана камара Ona je sposobna vsega dva meseca narasti na vetočke in zavezat na njih, vendar pa jih je preprosto zavrnila v glazah. Eno od najbolj lepih rastlin, lantana kamara, v prvi vrsti in proslavili svoje originalne socvetije. In vovse jih ne velikih dimenzij, zmožnost spreminjanja okraska, pričeka radikalno. Kazalo se je, še vedno so se pojavile bele barve, vendar so že danes v drugu stali želtymi ali lilovimi. In čeprav lantanu ne želim imenovati popolnoma neprimerno, vendar po lepoti cvetov, pa tudi po njegovih podrobnostih, z njo se malo kdo sooči.

Lantana kamara – značilne lastnosti rastlin

цветение лантаны камары Prinadležit lantana k družini verbenovye. Rodom ona iz subtropikov, kjer rastet skoraj kot sornák. V naravnih pogojih nas združujejo do 150 različnih kultur. No v količini komnatnega rastlinja izraščajo samo dva vida. Jaz sem najbolj priljubljen iz njih – to je lantana kamara. Praktično vse vrste, ki se prodajajo v cvetličnih trgovinah, se nanašajo na “kamero”.

Lantana kamara uporablja še več in tem, kar bi lahko imelo enako formulo. Zahvaljujoč obrezovanju vetrovnosti zmage lahko oblikujete tako, kot vidite v kuhinji, tako v lesu kot na drevesu. Rastut so zelo hitro, pri tem pa odresnevajo krajnje medlenno. Razvita kornevna sistem podpira polnopravno vprašanje, ki je podzemno, tako majhno, tako in veliko.

Vetrokamere pokrivajo majhne šipe in okrasijo veliko število listov na dolgih češnjah. Listovi iz plastike izgledajo dekorativno: morske plošče, z reljefnimi prožilkami, z zobnimi črtami in opuščanjem. Oni malo podobni na listvu krapivy. A pri rastlinah izdajajo neprimerno aromo, rjav, osvežujoč in hkrati nekoliko odtalkirajoč.лантана камара в горшке

No glavno ukraševalno rastlinje je običajno in nadaljevalno cvetenje. Trubčati z drugimi venčikom aromatičnih barv, zbranih v socvetiji-ščitniki. Razkrivajo se, začeli so na robu ščitov, zadnji razkrojijo centralne butone. Pri tem po merilih staranja cvetlični cvetovi ostanejo temnejši, trije menjalni barvi. Zahvaljujoč temu dobiva tako, da v enem socvetiju obstajajo različne barve butonov.

Tonkosti izražajo lantany kamara doma

kako izraziti lantanu kamaru domaPo svoji naravi vse vidy lantany – mnogoletniki. No, učiteva jih krajna visoka toplotna moč, v našem klimu to raste raste v glavnem kot gorčevo. V odprtem gruntu to lahko tudi raste, ampak samo ena sezona.

Če želite zamuditi, morate upoštevati določena pravila:

  1. Obvezno kustiki z dobrim osvetljevanjem, tudi zimoj.
  2. Regularno provetrivat pomestitev.
  3. Organizirajte prohladno zimovko (10-12 ° S tepla).
  4. Regulirajte vodenje strižke, vedenje lantany cvetov samo na mladem naravi.

Razmnoževanje lantany čerenkami