Zanimivo je bilo, če bi vedeli, kakšen je dolgoletni cvet cvetov, ki so bili v domačih razmerah? Kupite molodo kustik na razprodaje, majhen, vendar že z butonimi. In to živet v meni skoraj dva meseca, a cvetenje se nadaljuje. In to je samo njegovo polivanje, ni udobno niti razumno. Kaj ljubi to raste?

цветок ванька мокрый уход V mnogih ljubiteljih rastlin je cvetov Vanka mokry, vstop v domačih pogojih za katero krajino preprosto. Ti kompaktni kustiki se počutijo v domeni hozjaevam. Kadar pa nad peščeno listopadno shemo začnejo brezskrbno izpuščati veliko uporabljenih butonov – in vozovnice. Res je, da je pokritost barvnih barv zelo učinkovita. Pričemo njegovo cvetenje, ki se podaljša do polovice, in nekatera velika sobna rastlina se lahko tako ujame. Prenesite ta nadomestni čas, preprosto, če mu je všeč.

Цветок Ванька мокрый – vhod v domačih razmerah

бальзамин Mokrym rastenie kličejo za ljubezen do vlade in sposobnosti «plakat». Ko v tkivih zbira veliko vode, njeni različni načini nastopajo na končikih listov, kot sledi. Počemu že on Vanka – že in neizvestno. Lahko samo zaradi tega, kar raste tako priljubljeno, kot je to rusko ime. V znanosti je tisto, kar je znano kot balzam.

Obstaja še ena različica «mokroti», ki temelji na ogledih cvetličnih elementov. Oni potrjujejo, da takšno cvetje čuti dožd in preprečuje o njem v svojem «plačem».

Naslov vsebine

beli balzaminRodom iz subtropikov, balzam za ljubitelj toplote. No posebno v nem ne potrebuje v obdobju aktivnega rojstva in sveta. Če želite, da ga kupite, ga odpravite in pripravite na naslednjem burnem svetu. Pri tem je pomembno, da ne dovolite prehajanja, drugače pa rast bolezni in širjenja. Vmes z nekaterimi sorazmernimi viri se lahko prenesejo in znižajo temperaturo in rast v času.

Ne vredi pozabiti o tem, kaj balzamini udobno v vlažni sreči. Pri vrednostih višjih od 22 ° C potrebuje dodatno dodatno vlaženje zraka. Bolj nizki kazalniki, ki lahko prenesejo enostavno in brez teh postopkov.

Za aktivno rosto in običajno cvetje mokrij Vana mora dobro osvetliti. Njegove lisice in vetočki težijo k soncu in se obračajo za njim, kot so klopke podsolnuha. Zato goršk želi tudi “krutiti” v 7-10 dneh. No bolje, da je bilo svetlo razsejannym.

Osobennosti uhoda

цветок ванька мокрый уход obiskovanoUkvarjajte se z mokrym Vanjokoj lahko, samo preprosto učite svoje potrebe in sezono:

  1. Leto pogosto in običajno polivati ​​in opryskivati ​​v žaru. Dovolj dovolj, da pošljete 2 razdelka v nedeljo.
  2. Vesno dajte azotno podkorko, da bi hitro pripomogli k razvoju. Vsakoletno vsakodnevno vnos tekočine v mineralno udobje pri polivi. To pomaga povečati svetovanje in povečati število butonov.
  3. Kažuû vesnu presaživat v svež, rihly in pitatelny, grunt.
  4. Če želite vznemiriti balzamine, se ne boste odločili, redno nagovarjajte verhuške zmage.

Vot in ves uhod za cvetlično lepoto. A razmnožiti ga je zelo lahko, ukoreniv zmagal, ostal se je po obrezkih. Oni hitro naraščajo koreške.

Pravila za vnos balzaminom – zalog običajnega sveta