Kaj predstavlja brussonetija papirnato drevo in kako izgleda? Oglejte si samo fotografijo, socvetij ali plodov, tako in ne pojma. Oni so dovolj nenavadni, podobni oranževim šarikom. V takšnih deželah v naravi se ne srečate, to vas zanima, če boste našli semena ali saženec, ali bo to rastlo v našem videu.

бруссонетия бумажное дерево Če so edini videlji drevescev izraščali radijske plodove, drugi – v dekorativnih površinah, to rastlino lahko imenujete edinstveno. Nenavadna in namerno obnovljena brusonetija papirnato drevo – ena iz starih kultur, ki se bo pojavila še na začetku naše ery. Ona je zelo lepo izgledala in plodonosila s skupnimi plodami. Tudi to je istočasno piškotek, lasje za izdelavo oblačil in papirja in celo za ciljna sredstva.

Бруссонетия – бумажное дерево, botanična značilnost

бруссонетия Podpisuje skupno družino v družini tutovih in je ena od neznanih predstavnikov sorazmerno rode. Osnovno območje izdelave lesa – Vostočna Azija, kjer je izraz do 35 m v višini. V manj ugodnih razmerah je drevo vsega 10 m ali več in bo pridobilo vidno polje raskistoga klasternika.ženski cvetki iz papirnega lesa

V brusonetiji so zelo dekorativne plošče, ki so na enem mestu lahko plastične s popolno različno obliko. Obstajajo široke celične liste, dolge do 15 cm, ali pa zelo velike razsežnosti na tri dolžine. Každaja iz njih ukrašena zobnatim kraem. Ampak to še ni nič dekorativna lična pokrova. Osebno očaranje mu pripelje dvecvetna okraska. Natančneje, barva enega, temno-zelena, vendar žal zaradi opustitve obratne strani listja se zdi bistveno svetlejša. Ne samo lepo in raznolično cvetenie brussonetii.moški barvni papirnati les

Po papirnatem drevesu – obojestranska kultura, oblika socvetiranja je odvisna od tega, kdo rast, moški ali deklica. Moški beli meliki cvetlični lističi so se zbrali v dolgih kačalih. Ženski – okrašeni v oranžni barvi in ​​imajo formulo šare.

Po izkušnjah na mestu cvetkov se zavijajo in sorevirajo v začetnih okroglih krogih. Pokrivajo zeleno kožico in znotraj guba.

Kje je uporabljena бруссонетия

področja uporabe бруссонетииKot lahko poimenujete iz naslova, osnovno imenovanje papirnega drevesa – to je uporaba v količini, primerni za izdelavo papirjev. Kora drevesa je izjemno ploska, pri tem pa je prilagodljiva in lahko posneta. Zahvaljujoč dolgemu in krepkemu volanu dobi elastična bumaga odlične kakovosti.

Poleg tega je papirno drevo široko uporabljeno in v drugih regijah:

  1. Medicina. V uradni medicini kultura ni dobila priznanj, v narodni pa je znana po svojih mogočnih in ukrepajočih lastnostih. Boljša povezava omogoča, da se zmanjšajo otekline, izboljša zorenje. Ona ustavi krvavitev in začne zdraviti bolezen.
  2. Кулинария. Sedaj ne spadajo samo plodovi, ki se nahajajo v sirih ali odvarujejo, in v mladosti so listki. Na primer, aziative jih dodajo v solate.
  3. Промышленность. Poleg papirja, iz korijev lesa izdelujejo tkanino, verevke in celo zamenjajo kož. A iz semena dela maslo, ki bo v sestavi mila.

Ne vredi pozabiti in o lepoti dekorativnega videa. Neprihotlivoe in zasuhoustojno drevo z nenavadnimi listnatimi sažati v mestnih parkih.

Kako izgleda бруссонетия