Podkažite, zakaj ohranite listo gortenzije? Posadili so vesnoj mladež saženec, on se je prižgal in celo neploho ros. No primerno v seredine leta je bilo zamenjano, kar na kustiku je začelo vse listke. V vsakem primeru je izpadla njegova medena kupola. Če bi bil učinek ali ne, recimo naključno – je začela jeseni in gortenzija je končala z zimovke. Če želite vedeti, da bi lahko poslužili vzroke za uskladitev, da popravite napake v naslednjem sezoni.

zakaj ohraniti listje gortenzije Pyshnye, jarkie in preprosto ogromne socvetje gortenzije služijo učinkom ukrasnega sadja. V tem primeru je to dovolj neprimerno rast, ki pri nadležanem mestu ne dostavi težav. Kljub temu, da so neprijetnosti v primeru in z gortenzijo, še posebej pri začetkih zadovoljstva. Nedovoljna osveščenost o tem, ki ima raje sadno kulturo, lahko prispeva k temu, kar ona začne kaprizničati. In v eni izmed najpomembnejših težav pri izražanju mnogoletnikov je vsestranski seznam. Pričin, zaradi česar ohranite listopadne gortenzije, je lahko nekaj, od nepravilne naloge do pogrešanj v hiši za kustarnik. Dajte jih podrobneje razkriti in ugotoviti, kako pomagati pri rasti v vsakem konkretnem primeru.

Začetek ohranitve listine gortenzije po opravljenih nalogah?

gortenzija po posadki Vse rastline, ki se razvijajo v obdobju prilagajanja po delovnih mestih ali presaditvah. Za začetek veljavnosti je potrebno ukrepati za ukoreninjenje in vzpostavitev ustreznega sistema za upravljanje, nato pa že na podzemni strani. Ni edinstveno, kaj je stara osebnost, če se imenuje na saženec, pogosto usyhaet in propadaet.

Trajanje obdobja lahko traja 2 meseca. Če želite pomagati gortenzijam, jih priporočite vsakih 10 dni, da jih obdelate, na primer v Cirkonom.

Neposredno mesto, kjer se nahajajo gortenzije, kot razlog za uporabo seznamov

ožog na gortenzijeGortenzija potrebuje v svetlem deležu udeležencev s kislo pošto. Samo tam se bo aktivno razvijala in običajno razvijala. V nasprotnem primeru, ko gre za način, kako podstaviti ali pokriti suhih petkov v primeru:

  1. Izbytka osvetljenja. Od prvih lučej na solncepeke v gortenzije dobijo ožogi. Najprej odjavite svoje mesto v teni lesenih z ažurno krono.
  2. Сквозняка. Teplolûbivaâ gortenzija boyts vetra, in kust lahko popolnoma propast. Če tega ne smete dopustiti, ga je treba pregledati, izbrati zaščiteno mesto, na primer pod steno.
  3. Низкой кислотности почвы. Šeločne grunt za gortenzije ne gre. Kustarnik je treba bodisi preusmeriti, bodisi redno vstaviti udobje za podpisovanje pošt. Vaša dostopna varianta – dodajte nekaj kapljic limoninega soka v vsako litrsko vodo pri polivih gortenzijah.

Sok je mogoče zamenjati z neenakomerno presnovo (0,5 č. Na 5 l vode).

Kakšne napake v vlogi, ki so na voljo pri uskladitvi listov na gortenzije?

gortenzija zasyhaet brez poliveČe je mesto za nabiranje pravilno izbrano in počiva dovolj, se lahko zgodi, da bodo zadeve dosežene v požrešnosti v vas, in sicer:

  1. Nedostatočnega poliva. Če želite ohraniti vodo, zato morate slediti, da bi zemljo pod kustom ne presihala, zlasti letom. V tem primeru voda za polivo mora biti mehka, odporna in v primeru, da ni holodna.
  2. Skudne hrane. V obdobju, ko gortenzija oblikuje butone in cvete, je potrebna v dodatnih podkormah. Ne manj kot 3 dni v mesecu, ki ne vsebuje mineralnega kompleksa.

Če gortenzija rast v teplicah, sledi pogosto posvetljevanje nje in opriskanje kust za vzdrževanje optimalne moči.

Bolezni, izbirajoče usyhanie listjev gortenzije

bolezni gortenzijeInogda kustarnik ohrani celo pri pravilnem uhodu. V tem primeru, če je mogoče, se prikažejo bolezni:

  1. Хлороз. Bolezen, ki se pojavi z zaželeno listopadno plastiko, pri tem sami prožiki ostanejo zeleni. Brez zdravljenja s hlorom vodi k zasihavanju in skručivanju listov in njenega osipavanja. Pomoč gortenzij je mogoča, oprska kust pripravkov s povečano vsebnostjo železa.
  2. Септориоз. Vendar pa so v ponedeljek, ko se časi razstavijo, privedejo k zasyhavanju in odmiranju listov. Лечение необходимо радикальное. Poražennye vetki sledijo obrezati, in se ostaneš – obdelati fungicidom.

Video o boleznih in vrediteljah gortenzij