Očitno vas zanima skupna oseba, izražena v domačih razmerah te kulture. V zadnjem času boste uporabili eksotične rastline. Tako v mojih zbirkah se je pojavil grejpfrut in limon, že in prve plodove je uspelo poskusiti. Rešila poéksperimentirati in s humomo, kupila plodove, vendar so ponudili naslednjo zeleno zeleno. Ostavila dozrevat na podkonnike. Kateri pogoji morajo ustvariti sejancami, ko se pojavijo, da se dožgejo plodonošenja?

huma izražanje v domačih razmerah Stabilen temperaturni režim v domeni omogoča, da se v gorskih rastlinah ne pojavljajo samo cvetovi, ampak tudi različni plodovi in ​​celo sadje. Osebno dobro se počutijo v toplih toplotnih eksotih. Eden od njih – huma, izražanje v domačih razmerah, v katerem je povsem mogoče pri izpolnjevanju nekaterih pravil. To je primerno za izbiro delovnega materiala, takšno in regulacijo temperaturnega režima in vhoda za komnatno rast.

Humra – izražanje v domačih razmerah

сеянцы хурмы Če želite, jih lahko poiščete in kupite že pripravljene kulinarične sažence, vendar jih ne boste plačali za prikupno vsoto. Gorazdo poceni bo samostojno izrazil sejance, posadil kostočko iz kupljene plošče.

Učityva to, česar se lahko skrije pod debelim kožurojem, pred posadko kostočki potrebujejo pri pripravi. Vključuje v take postopke:

  1. Дезинфекция. 2 -dnevna semena se uporabljajo v raztopinah margarcev.
  2. Obratovalna naprava za hitro pospeševanje postopkov v skladu z navodili.
  3. Стратификация. Kostočki pošiljajo 2 meseca v ohlajenem prostoru ali kladutu v hladilniku, da se obnovijo naravni pogoji (leto-zima).
  4. Скарификация. Nežen rast ne bo mogel probirati skozi plosko kožuru. Če želite, da bi se razkrila, je bila njena rebra nadpilirana na žrebno.

Pripravljeni kostočki se nahajajo v majhnih stakančikih z lahkoto in jih postavijo v svetlo in toplo mesto. Sverhu obvezno nakryvajte, da dobite parnikov učinek. Po pojavu vshodov plenku ubiraju.

Trebovanja pri osvežitvi in ​​temperaturi

komnatna hurmaČlovek potrebuje v dobrem osvežitvi, vendar ga ne sme postaviti na levo okno. Od stranskih neposrednih lučev na listih voznikajejo ožogi. Zato je bolje, da naložite, da ne bo vostočna ali zapadna stran ali da pritegnete, povečate tuljanje.

In to jesen in zimoj kustiki potrebujejo v presvečivaniji, čeprav po 4 urah: utrom in večer.

Nemalovažno in zasebno temperaturni režim, to je novodobna kultura z izrazitim obdobjem pokoja. Pri zimskem gojenju rastlin v prohladnem prostoru s temperaturo ne presega 10 ° C.

Kako uhaživat za goršečno hurmojo

hurama izražanje v domačih razmerah in na potiPolivati ​​kustiki sledijo pogosto, zlasti letom, vendar ne zalivajo in ne delajo bolote v gorščini. Če od preusmeritve grunta huma skide list, to od preusmeritve v njej ne zavira korenin. Zato je izjemno všeč zelo všeč, kot in povečano vlažnost zraka.

Za aktivno razvoj sobe je potrebno dobro vprašanje. Dva časa v mesecu mu podkarmlirajo mineralne komplekse, v obdobju obdobja porabe.

Regulatorna obrezovanje in priščitovanje pomagajo vzdrževati rast krmil, dodajo njeno upravno formulo in pospešijo plodonošenost. Ko dosežete 30 cm, mu boste pomagali zmagati pri nakupu in tako ponoviti z vsakim novim naravom.

Kako izraziti hurmu doma