Muž privez na daču dva saženca možževeljnika Куривао Голд. Hvojnih rastlin v nas še ni bilo, zato jih moram izgubiti z nepravilnim podhodom. Podkažite, kjer je najbolje, da namestite možni kurir Kurivo Gold in v kakem primeru ga potrebuje?

взрослый куст Možževeljnik Kurivao Gold – eden iz živahnih predstaviteljev kitajskega kustarnikovega možževelnika. Še več, on se sreča v sadah in parkih, v zadnjem času pa se obrača in na zasebnih udeležencih. Rastenje ne vsebuje samo učinkovitega vida, ampak še bolj in sposobno očistiti zrak, čemur je uspelo doseči takšno priljubljenost med dačniki. Naložite, da gre za edinstvene naloge, in za ustvarjanje skupinskih kompozicij, sestavljenih iz hvojnih, med drugim, tudi, da se izkaže v kadi za domačo vsebino.

Harakteristika sorta

Kurivao Gold po svoji naravi je zelo visokorazvito in pysnym kustarnikom. Visoko vzgojno rastlino doseže 2,5 m, pri tem obhvat kusta praktično raste v višini. Za vsako leto lahko srednji na 20 cm, kar ne pomeni, da ga mora hitro oblikovati.

Vetki možne velesnike so na voljo v odvisnosti od osnovnega stresa in v pokrovu češujčatega repa, ki ima zlato zlato plast. Po sozrevanju ona postane jarko-zelena, v glubi kroni pa je zamenjana lahka sedana.

Plodonosit kustarnik šiškojagodami grjazno-zelene barve. Pospev, oni živijo črnimi in lepo gledajo na splošno.

Sortirne posebnosti izražanja

саженец можжевельника

Mesto za zaposlitev večinoma izbranega vodilnika je najboljše, če naložite na sončnem ozemlju, ker bo v zaledju zlata okraska začela. Skvoznjakov lahko tudi preprečite.

Tako in vse, kar je možno, je kuriralo Dobro, da se sam počuti na kateri koli pošti, tudi v suhi in kisli, vendar bo vse aktivnejše, če boste ob dodajanju dodali na delovno mesto:

  • kompost;
  • torf.

V primeru, da v bližnji okolici pripravite gruntovito vodo na delovnem mestu, je priporočljivo, da nanesete sloj keramike do 20 cm v debelino.

Sažency možževeljniki prodajajo v gorškah, in jih preusmerjajo v odprti grunt, potreben način prednosti, ne očiščen od prodajnega izdelka. Kornevno sejku v zemljo uglubljajo. Po posadki okrog hiše naredite neprilagojeno voronko za polivo.

Uhod za možževeljnikom

Mnogoletnik popolno ne potrebuje v vašem domu. Emu dovolj pogosto, da boste malo pozorni, da:

  1. Izbriši raz v nedeljo.
  2. Dvakrat v letu (vesna-jesen) podkormiti sestav.
  3. Vesnoj obrezati suhie in poškodovane zmage.

Prirodni krog v radiju od 40 do 90 cm (odvisno od starosti hiše).

Kurivo je imel visoko stopnjo morozostojnosti, dobro prenaša zasuhu in redko bolezen. No mladi kustiki ne potrebujejo zaščite pred vesoljnim poljskim solncem, ki bi lahko vplivali na nežne zlatne češčice. Za ta konec koncerta jih je treba zapreti z lapnikom do marca.

Video o izrazivanjih možževeljnika Куривао Голд