Podkažite, kako izgleda fant? Vse, kar mislite, je, da je to samo v industrijskih ciljih za pridobitev klope, v preteklem letu pa v predelavi v sanaciji, v sodelovanju pa si oglejte cvetno hišo, na delovnem mestu v mestnem parku. Krasiva zrelišča me ne opazuje, vendar glej sozrevanje plodov ni uspelo – putevka zakončilas, in prišlos uehat. Zanimivo, na kaj so podobni.

dečko Slovo “hlopok” je znano vsakemu od nas, vendar ne vsebujejo predstavitve, kar je tako. Bolšinstvo zelo pogosto kliče fantje iz naravne tkanine, vendar na samem bistvu to je rastno volonko – plodovi kulture pod imenom fantka. To so predvsem osnova za izdelavo naravnih tkanin, kot so bastist, stec, satin in drugi. Center ne vsebuje samo plodov, ampak tudi preostalih delov rastlin. Tako, iz semena delajo maslo, kot tehnično, takšno in piškotno, iz steblej – papirja, rastlinski odhodi, ki jih puščajo na koru za živali. Kako bi izgledal fant in kako je plodonosil?

Описание kulturekust dečko

Hlopčatnik po svoji naravi – to je travynistoe rastenie, rodstvennik malv. Še več, on se bo pojavil v videu, prav tako pa se lahko srečajo in celi leseni notranji prostori, višji od 5 m v višini. Po tem, kot na glavnem, navpično, steble se prikažejo do 7..

Zanimivo je, da se v času, ko se pojavijo prve bokotne vetre, določi primerna ponudba fantov glede obdobja sozrevanja plodov: če se bo to pojavilo, tem hitreje sozreet urožaj, kar pomeni, da bo to hitro.

Pri moških, ki uporabljajo kornevo sistemsko sternično, z dodatnimi korekcijskimi napravami, večina tistih, ki so neglubočne (največ 0,5 m na glubih poštah) in najbolj razvite, če so na voljo v zadostnih količinah vlage. Sam centralni steržen lahko odide v globino do 2 m, njegova dolžina pa se začne od 80 cm in več.цветок хлопка

Izrazite kulturo obiskujete semen. Čez tri mesece po pojavu vhodov začne cvetenje fantov in tisto, kar porazi v svojem velikem obsegu: dovolj velikih butonov, podobnih rožicam, enostavnih ali polmahrovih oblik. Okraska barv je lahko različna, vendar je vedno enakovredna. Pervy butony nežnega beloga ali žoltega barva, po meri sozrevanja stanovanj filoletovimi ali rozovimi. Cvetenje rastlin namizno lepo, kar ga je včasih zrelo in na zasebnih udeležencih.

Osobennosti plodonošenjaplodonošenje dečko

Po končanem cvetovanju na mestu butonovi oblikujejo plodove v vidni kapsuli, znotraj katerih se nahajajo semena. Kapsula raste, se poveča v svojih velikostih in približno 7 tednov po cvetenju lopata na delih, od 2 do 5 kosov, odpre vzoro belih tonov vlaken, zasedenih v komolcu. V prvem pogledu je to podobno kot v zraku.plod dečko

Hlopčatnik – raste samoopylyaюče in ima veliko sort. Če želite, da rastlinska vlakna in dolžina ostanejo, je ta cena boljša.

Zbor urožaja vodi v več stopnjah, tako da koroški ne sočasno delujejo. Ransche je bil izveden zelo hitro, vendar danes mnogi uporabljajo za te posebne stroje, čeprav v nekaterih drugih straneh človeški faktor še ostane.

Video o rosteh in najboljših dečakih