Vse je mislilo, kaj ste spremenili na dast rastet verba. Ves ves hotel ste nam znani (drevo kot cvetje), tako da potrjuje, to je iva, na primer srebrne želte. Podkažite, če se razlikuje od verzije?

verba с ивой Verba prebivalcev priljubljene vesolje, pred Pashoj. V ponedeljek vse verujoče osebe, ki so na cerkveni službi, prepovedovanje, da bi jih osvetile in prinesle v dom. V skladu z drevnimi poverjami, verga odpovedi od doma nečistih sil in pomaga izbaviti od hvorej. No neredko namesto da bi uporabljali svoje vetočke, pri tem mnogi mislijo, da je to ena in da je kultura, preprosto ima dva naslova.

V bistvu je to popolnoma popolno razvijanje rastlin in da bi razumeli, kakšno drevo pred vami, mora vedeti, če se razlikuje od verzije. Razlikujte jih zelo enostavno po takih priznanjih:

  • po «mestu življenja»;
  • по кроне;
  • po času in posebnosti cvetov;
  • po okraske in oblike cvetličnih začetkov.

To je primerno za vse značilnosti, ki spadajo v skupino družinskih in drugih družin.

Gde rastut?

ива у воды

Verba – oziroma iz najbolj netrebovativnih k poštnih rastlin, ki jih lahko srečate v reki, tako v sredini polja. A vot iva raje samo mestnost, kjer je voda. Očenj lepo izgledajo in vozni zarosi navdihujejo begunce, spuščajo svoje dolge vetrnice neposredno v vodo. Rastet ona in na bolote, to je vezde, kjer v gruntu je dovolj vlade.

Kako izgledajo?

ветка вербы

V verbi krona bolj ploskovna in je sestavljena iz precej težkih zmag, pokritih buro-krasnih korošev, ki so ploho prilagodljive. V vetkah so na voljo okrogle oblike.

ветка ивы

Ta bo imel prozorno krono s ponikšimi zmagami, toni in zelo gibljivimi. Kora na njih sero-zelena. Vesnoj na vetkah se spuščajo z dolgimi in dolgimi, z zaostrennim končikom, listovci.

Izvozni prutiki zelo dobro urejajo in hitro dajejo nov kust.

Kako cvetut?

как цветут

Požaluj, cvetenje – glede na glavne odlične igre in verzije. Enostavno ne samo razno, ampak in nastopa v različnem času. Pervoj razsvetljava verba – na zmagah razkrivajo zelo pušystye, slegka edinstvene bele pesmi. Iva cvetet po njej in cvetlične počke na vetkah malo dljenee in melje, no take že pušystye. A ta okraska socvetij kardinalno se razlikuje-so lepe nežno-želte barve.

Cvetenje v ivy nastopa v rednih časih, ko na vetkah že obstaja listina, in to verba zacveta zelo zgodaj, do objave na drevesnih listih.

Harakterne odličnosti ivy in verby – video