Sosedka dala šišečko durmana, hočem vesnoj posaditi ga pod oknom. Prosimo, prosim, v dveh besedilih o barvah in značilnostih delovnih mest in vhodih za njih (s fotografijo, če je mogoče). Nujno ali izrazite razsadu in kjer rastejo bolj ponravits – na solnce ali v polteni?

куст дурмана V nekaterih državah rasistične kusty durmana svobodno rast v divjini narave in celo upoštevajo sornjakom, vendar pa jih neprimerno sveti zasluži drugo udeležbo. V naših krajih cvetov durmana, s fotografijo, posadko in vhodom za katere mi poznamo danes blizu, široko uporabljajo za okrasitev udeležencev. Oni niso dobro gledali v odinočni posodi in v veliki meri v skupinskih kompozicijah, največji, ne pa tudi nežji socvetiji, ki se takoj osredotočijo na sebe. Ne dajte obo vsem po vrstnem redu.

V znanstveni literaturi kultura nosi naslov datura.

Описание kulturesemena durmana

Durman-trava-tako še vedno pogosto pomeni, da to rastlina raste, vendar s travojem v ničemer ne pride v poštev: izrazi cvetje z močjo kostanja ali pa pravi, da celo reče, kustišče rostom do 1,5 m, pri tem diametru krone pogosto poveča njegovo. Pravica je, da zmage ne pokrivajo koroke, kot v običajnih kulturnih kulturah, in ostanejo v takšnih sočnih, čeprav in zelo pročnih. Korneva sistemska rastlina je zelo močna in vzvišena z visoko močjo, ki je izjemno močna. Listne dature, okrašene v sivo-zeleni barvi, v mladosti stare skoraj tako, kot v baklažanih, vendar se sčasoma listna plast močno poveča v velikosti.

V sredo poletja na kratek način sproščajo ogromne kolokole. Oni razpravljajo o noči in živijo samo do utra, vendar običajno butonovi omogočajo, da se jih bodo vložili do seredine oseni. Socvetija izdaja sladki primorni vonj, njihova okraska pa je odvisna od sorte. Še vedno lahko srečate dva vidnika:

  • обыкновенный с белой окраской;дурман обыкновенный
  • индийский с фиолетовыми колокольчиками.дурман индийский

Po končanem cvetenju se uporabljajo semenske koroške, podobne na kaštanah, ki so bile uporabljene pri mnogih podobnih kolobarjih in okroglem formatu, v notranjosti pa navajajo veliko ločenih s selki.

Vsi deli duše so:.

Kako sažat?рассада датуры

Datuma po svoji naravi – veliko rastlinje raste, vendar naše zime v odprtem krogu tistega ne prevračajo, zato se izraža v količini ustreznega soletnika. Posadka durmana lahko izvaja dvostranske načine:

  1. Posevom takoj v grunt na začetku maja, pri tem močno upognite semečke ne spodobi – oni takrat ploho vshod.
  2. Posevom semen na razsadu v konce marta. Na glavnem mestu sejanci preiskujejo v maju, ostanejo razmere med njimi do 1 m.

Semena, ki jih je treba predhodno napolniti z vročo vodo in izbrišemo.

Kako uhaživat?

Duran je v celoti sposoben rasti in brez udeležbe osebe, niti nekaterih dogodkov ob vstopu v vse, kar ni omenjeno, da bi bilo svetovanje običajno in nadaljevanje. К ним относятся:

  • redni poliv, zlasti v suhem letu;
  • mineralni podkormi v vesenne-letnem obdobju.

Nekontrolisane cvetlične rastline, ki jih izpeljejo kuščo, ga posadijo v gorko in zanesejo v prostor. V tem primeru, če je potrebno, boste morali narediti zmago, oblikovano krono.

Videoposnetki o obisku semen za izražanje razsady durmana