Če želite izvedeti, ali so to posebne značilnosti izražanja levkov iz semena? Pommnju, kot v daleč otroški babuški vsako leto sažala pod oknom barhatscy in preproste levkoji, ne mahrovski. Первые благоухали днем, а вторые – с вечера и до утра. Ne pozabite, da bi morali stanovati v stanovanju, in ni bilo možnosti, da bi sodelovali pri vodenju. Zdaj se bodo preusmerili v zasebni dom in moja tekma bo imela velik klub, ki se pokliče. Došla naslednjič in do levkoev, pravda, kupila semena mahrovih sortov. Prav tako lahko takoj zaprete v klubu?

выращивание левкоев из семян Če vam ni znano beseda «levkoj», to pomeni, da morate natančno določiti, ali mora biti navedeno. Te aromatične rože se ujemajo z vsakim sadjem, najboljši pa jih lahko dobijo – izrazite levkojev iz semena. Kljub temu, da je majhna velikost delovnega materiala v redu, se semena dobro ujemajo. Da in sami kustiki se razvijajo dovolj hitro. No glavna vrednost vredne pozornosti je rastlina, ki je aromatična, kot v velikih duhovih. Pojavlja se on blizu k večeru in obiskuje nad klubom do samega utra. Poleg tega so sorte raznoliko vidno porazile še več nabitov cvetličarjev z velikimi mahrovimi barvami.

V narode mattioloj čačejo vse, kar imenujejo rastrepanne kustike sedogo levkoja z melikimi temno – rozovimi cvetličnimi. To so največje mahrovske sorte, ki so znane, lastno, kot levkoji. Nekotorye mislijo, kaj je to različne rastline. Na samem dele – ena in ta je kultura, preprosto različnega vida.

Izraščanje levkoev iz semen – možnosti uporabe

левкои Semenno razmnoževanje – najbolj dostopen način, s katerim lahko zaužijete aromatično žico. Kot že omenjeno, semena imajo visoko stopnjo in vedno dober rezultat. Vshodov se pojavljajo družabno, skoraj istočasno, ko pa že kustiki dobro prenašajo preusmeritev. Možno začela izražati razpravo ali takoj obiskati materino v odprtem gruntu.

Ko se sedi semena na razsadu

рассада левкоевRasadni način popravka se pojavi pri izražanju osebnih cen levkoje. Običajno se v paketih ne ujemajo in veliko, da bi jih stopili zelo podobno. Če želite, da se cvetovi navernijo in so jih izgubili, jih raje obiščite. Ne vredi pozabiti in o tem, s čimer se lahko približate svetim kustikom.

Pripravite se na obisk v najboljšem primeru, ne da bi bili v sredo marca, in to do konca meseca, da ne boste obdržali razprave v domeni. Semena je treba predhodno pripraviti:

  • naročiti na sutki v vodi;
  • napolnite semena na 2 dni v hladilniku.

Počva mora biti lahka in dobro sprostiti vlago. Posreduj smešno peško in dernovoj zemlji v proporciji 3: 1. Lahko ga vstavite v večji kontejner ali takoj v majhne stakančike. Ob obisku pikrovcev sledi po 2 nedeljah po pojavu vshodov. V odprtem gruntu razsadujo, ko projdutijo zaporedje (tako druga polovica maja).

Pozdnecvetuŝie sorte levkoja najbolje pikirajo takoj v klubu.

Tonkosti obiskujejo sedem v odprtem gruntu

obisk v odprtem gruntuČe ni možnosti in mest v domeni za razgovore, si lahko ogledate matriolo in takoj na gredu. V primeru, da se semena sestavijo, običajno to počnejo in delujejo. Lahko se že konča v apreli, še bolj razprši semena po kanalih «z zapasom». Če je vse skupaj, je treba izgubiti delovno mesto, le da ga je treba urediti. A zimni levkoj in vovse dovolite, da se v grunt pod zimo premaknete. Togda je on vzpostavil rannej vesno in že v mojem poraduet dušistim cvetenjem.

Posev levkoev na рассаду – video