V mojem primeru, da rastet velikoletni delfinium, brala njegovo kdaj-to v sosedkih delenkah. V tem letu je zamenjala, kar je gredka postala zelo redka, veliko kustikov je propalo. Če želite obnoviti delovno mesto, si oglejte cvetove zelo lepe, ohranjene in nove sorte, ki jih lahko podate v naši trgovini, ki so na voljo v drugih trgovinah. Podkažite, kadar je mogoče odpraviti delfinium na razpravo iz semena in kot je to pravilno narediti?

дельфиниум из семян Semenno izražanje se uporablja za zaposlitev sorazmerno delfiniumov, vendar celo veliko rastlin tega rastlinja občasno sledi obnavljanju, kadar koli v času ne bo več kustikov odmikalo, še posebej, če se bo obdržalo dolgo in začasno. Od drugih načinov razmnoževanja rastlin, ki omogočajo obojestransko in obzavestijo nove oblike mnogoletnikov, je izražanje raziskav.

Ko se bo sežala semena delfiniuma na razsadu?semena дельфиниума

V času, ko je možno začeti z izražanjem odstopanj, odvisno od klimatskih pogojev. Do vzpostavitve stabilno toplotnih pogojev, ko začne poražati porast sejanc v odprtem gruntu, bo treba uspeti podrasti in obrniti. V mestecih, kjer je ves čas ranjaja in teplaja, lahko vstopite na obisk že konec februarja. Če je že pozimi, bolje odložite posebne dejavnosti v marec ali celo v aprilu.

Kako pripraviti semena?підготовка семян

Semena delfiniuma, še posebej, če so bili samostojno ali prejeti v dar od znanih, nujno obvezno obvezno. Za to jih je treba namestiti v mešanico tkanine, nato pa v 20 minutah raztopiti margarcove rožnate barve. Ta postopek pomaga uničiti možne bakterije in zaščititi delovni material od bolezni.

Granulirana semena, kupljena v trgovinah, v predhodni obdelavi ne potrebujejo – jih je mogoče takoj uporabiti.

Kakovo grunt uporabite?posev семян

Da bi lahko prejeli polno vprašanje, konektorski sistem je mogoč, in kustiki so se lahko izločili iz razpadnika, ne bi morali popraviti korenin, počivati ​​morajo biti plodorodne in v mehi rihloj.

Za izražanje razdelkov, ki so pripravljeni za univerzalni substrat, lahko kupite v trgovinah ali pa jih naredite samostojno, namestite v ustrezne dele takšnih komponent:

  • садовую землю;
  • pregnoj;
  • torf;
  • malo перлита.

Sadni grunt je treba predhodno predhodno razpršiti na pasovni plošči, da se izključi iz možnih grižkov.

Kot obiščite semeno in uhaživajte za razsojo?рассада дельфиниума

V nevysokie emkosti namestite pripravljeno poštno sporočilo in po enem izročite semečke delfiniuma na majhnih razmerah drug od druge. Zasedite jih s tonkim sloem zemlje in navadno opryskatte iz pulverizatora.

Do pojavov vhodov goršočkov s sedanjimi semenami najbolje vzdržujte pod temno ploskev v skromnem mestu s temperaturo od 10 do 16 stopinj toplote – v temnote in prohlade cvetov bo bolje. No, kot samo izključujejo rostočke, morajo biti nujno odprti in razstavljeni na sončnem mestu.

Vhod za sejancami ni objavljen in je vključen v take dogodke:

  1. Regularni poliv
  2. Pikirovka v ločenih goršočkih, ko se na sejališčih oblikuje para trenutno aktivnih listov.
  3. Zakalyvanie v tečenii 2 nedelja pred izadkom v grunt.

Zakalenna rassada gotova k vysedke na gredku.

Video o izrazivanjih rassady delfiniuma