Podkažite, zakaj bolgarski perec gorčit? Gorjič ne izražamo nikoli, v našem primeru pa ga ne uporabljamo v “industrijskih masah”, če je potrebno na konzerviranju, kupec malo. Poslalo se je v sosedej na udeležencih z obeh storon, tako da so v tem letu voobgovorili, da jih niso sažali. Če to ni preopylenie, kaj bi lahko bilo? Ali lahko kako – to ubrat goreč? Deti zelo ljubek lečo, ampak s takim okusom vrd ali boš kušal.

zakaj bolgarski perec gorčit Krupni plodovi lepih krasov ali želtih percev ljubijo mnoge za njihovo meso sladko mekoto. Ona okusna in v svežem, in v konzerviranem videu, no inogda v plodah se pojavljajo gorjke notke. Osebno neprimerno, zaradi česar bolgarski prehod gorči, če na sosedstvu ni grjadka s pikantnim sorodičem. Jasno izraženna ali v vidnem poizkusu, goreč svoj «na net» vse starejše ogorodnike in izredno portiran.

Počemu bolgarski perec gorčit – možne razloge

bolgarski perec Itak, prvo, kaj prihaja na um – preopylenie. Dejansko, obstajajo priporočila, ki med sladkimi in gorjimi sortami morajo biti v razmerah najmanj 5-7 m. Vpročem, izkušeni ogorodniki so že davno zamenjali, kar in tega je pomanjkljivo. Vse delo v tem, kar je sladka jupica, ki sedi na lapkah in naseljenih, ki jih lahko razkrijejo daleč za vnaprej vzpostavljeno stanje.

Vrednost drugih vzrokov za spremembo okusa bolgarskega perca je lahko naslednja:

  1. Slišite, da mu je všeč.
  2. Izbirajte udobne, posebno organizirane ali preveč koncentrirane raztopine mineralne podkorme.
  3. Nočna pogoda, ki mešanico toplotno vzdržuje ravnomerno sozrevati.
  4. Plodovi zgodaj sorvani in preprosto še zeleni.

Ne pozabite in o tem, da bi lahko obiskali semena, ki bi jih lahko uporabili od preopylennega rastlinja. Pričem popolno ni pomembno, prodani ali zasedeni na lastnih gredkah.

Kako ubrati goreč iz percev

перец созреваетNačeloma, če je vse v preoblikovanju, v tem primeru, ko je težko – ali spremenite. Nekotorye hozjajki svetujejo pred uporabo v piŝu zalivati ​​plodove kipat in pustiti do polnega ostyvanja tekočine. Možno, tako sposobno in pomagati ubrati, čeprav je del goreče, zato je vredno poiskati.

Če je razlog za to povečana kislost kisline, je treba vstopiti v razred dolomite muku. Pri uporabi mineralnih udobnih, natančno zaprtih odmerkov, in iz organizmov, ki uporabljajo samo prehodno, ne pa tudi svežega transporta. V primeru, da ne pridete v popolno popolnost, bodite pozorni na to, da so še vedno polzeleni, uporabite majhno hitrost. Izberite ves urož in ga objavite v škrlatnih prostorih, prestavljenih spelih jablokah. Фрукты помогут перчикам «дойти» и стать сладкими.

In napovednik ne bi smel reči še v zvezi z drugim. Če želite zbrati seme z dobrim sorto -bolgarskim percem in ne dovolite njegovega preusmerjanja, preprosto “pomešajte”, da dobite barvo. Zakrojte buton navadne medicinske vatoje, nato pa nasekomye ne smegut prepovedati notranjost.

Ošibki pri izrazivaniji bolgarskega perca – video