Ko je mogoče izvesti poliv ogurcovega sivorotka in kako pogosto je to potrebno narediti? Takoj sposobna svetovalka je znala, govori, kaj po tem udobju v njej ne bo vplivalo na vse, kar je dalo novo zavezo. Pravda, oni rastejo v toplicah, a moi – na ogorode, na gredkah. Uporabite lahko tudi vir za shranjevanje v odprtem spletnem mestu in kadar koli?

полив огурцов сывороткой Sestavljena po pripravi testa, ki je bila mlačna, v tem trenutku ni nikoli propadala. Na njeno osnovo dobite okusno peko in blizu, in še to – to je odlična zamenjava kemičnega udobja za rastline. Vzpostavite želenost s strani poligona, ki ne zagotavlja samo kulture, potrebne za aktivno razvoj elementov, in preprečuje številne bolezni. V vprašalnem raztopini so takšni potrebni elementi, kot so kalij, kalcij, azot, fosfor in magnezij. Ti sestavni deli potrebujejo rastline in rastline ter plodonošenja in njihovi pomanjkljivosti povzročajo oslabitev imunosti.

Čem polezna syvorotka za ogurcov

če polena сыворотка для огурцов Produkt, pridobljen po skvašanju mleka, kromov mikroelementov, vsebuje koristne bakterije in aminokisline. Oni se ukvarjajo z izjemnim pomočnikom gorodnikov v boju s patogenimi gripami in pomagajo zaščititi delovna mesta od bolezni.

Uporabljajte sirotko za podkormike, lahko bistveno izboljšate in pospešite razvoj, kot so kornevoj sistemi, takšna in zelena masa. V teplice in v odprtem gruntu, ogurcy растут быстрее. Rastenija postaja močnejša in krepkejša ter aktivno oblikuje zvezo. Poleg tega, šeločna sreda – odlična zaščita pred gribkovimi boleznimi, ki daje patogeno mikrofloro.

Poliv ogurcova sivorotka – kako pripraviti delovni raztopino in kako ga uporabiti

kako udobjati ogurcy syvorotkojPodkarmlivat ogurcy syvorotkoj priporoča v aktivnih stadijih njihov razvoj in do začetka plodonošenja. Prvič, ko se pojavijo sevanci, po tem, ko oblikujejo nekaj trenutnih listov, nastanejo vprašalni raztopini. Na rasadni lokaciji lahko preprečite poliviranje z opryskivanjem, kar lahko prepreči izpadanje sejancev. Po izstavitvi na stalnem mestu kustiki polivajo sivorotko v dveh delih. V lečebnih ciljih ogorci v osnovnem obratujejo po listi.

Povečana kislost povečane kisline, v čistem primeru, da se njena uporaba ne uporablja za podkorme rastlin ni po listi, niti pod korenom.

Delovni raztopina na osnovi sirotke pripravljena, raztopina njene vode. Prav tako lahko dodajate in mešate druge komponente. Od celotne uporabe je odvisna določena sestava vprašalne raztopine:

  1. Za podkormke razpršitve na način poliva pod korenino sivoroku razvajajo z vodo v razmerju 1:10.
  2. Izpolnjevanje po listi deluje bolj krepkim raztopino, 1: 3.
  3. Udobje naraščajočih kustov lahko poteka z dodajanjem blagovnih znamk drugih komponent, ki naredijo raztopino bolj vprašljivo. Na 2 ра
  4. stvora s sivorotko lahko dodate 5 st. л. medal, 1 ст. drevesne zole in 10 kapel jode.
  5. Za profilaktično in lečebno opriciranje ogurcov po listi 3 litrov raztopine v 7 l vode in dodamo 10 g medenega kupona. Taki raztopina spaset rastlin iz mučnistovih rož, fuzarioza, gnili, antraknoza, parši.

Obrabotka ogurcov syvorotkoj s jodom od bolezni