Raziščite, kako se bo odkril v odprtem gruntu v pogojih prohladnega leta v tem času Velmoža, kdo ga je dal v srednji položaj? V tem letu so prvič kupili to sorto, obiskali so jo na razpravi, no na gredki, ki se je pobojala, so se odločili, pustili v teku. Pomidory mne ponravilis, krupne, sladke, no teplica meni na naslednji let nužna za ogurcov. Odločil se je, da se bo zaposlil pri prodaji ranljivih ovojev. Zdaj pa mislim, da boste ohranili svojo uravnovešenost in razmere, če se bo ogorode povečalo?

tomat veljmoža kdo sažal Hitro z glubokim zabluždevanjem menite, da so resnične sorte pomirjenosti, ne gibridi, lahko izrazite samo v južnih regijah. No popolnoma razvejati ta mif lahko tomat Velmoža – kdo ga je žalil, to je že vedelo, kaj niti kratkotrajen svetovni dan, niti prohladno leto nikakor ne vpliva na urožnost in odličen okus te sorte. Še več, posebej za podobne pogoje in je bil ustvarjen sibirskimi selekcionerji. V zvezi s kraji izražanja njegovega smela se lahko imenuje univerzalni. V tepliceh in v odprtem gruntovskem kulturi ohranite svoje visoke kazalnike. Če sem že tako znan, ne glede na to, da sem dovolj mlad (približno 16 let)?

Sorta pomidorov Velmoža je še vedno znana kot Budenovka in predstavlja sama enega iz sorotipov teme Byčje srce. Točno od tega, da je vzel in formu plodov, in njihov sladek okus.

Tomat Velʹmoža – kdo je žalil, ta ne želi, ali značilnost sorte

куст томата вельможа Pomirjevalci porazijo kompaktne velikosti kustov, njihova višina v srednjem delu pa je približno 60 cm. V tem primeru so vzdržljivi in ​​zahtevajo samo podvige, kadar so povezani z več primerljivimi ploščami. Sorta se nanaša na srednjeveško, vendar na juge sorazmerno skoraj skupaj z rannimi tomatami. V kustiku srednjega obsega listina se prvič pojavi že po 7 listih.

Socvetni tomat daje veliko, vse posledične zaloge pa bodo na enem listu, vendar jih ne bodo pustile v tem številu, ki ne stane. Če želite dobiti resnično velike plošče, na vseh filmih priporočamo, da ne pustite več kot 5 barv, in preostale udarce.

Vedno dobro “vodi” sebe v odprtem gruntu, ne boli, izjemno trpi in uspe sozreti v pogojih kratkega prohladnega leta. Nekontrolisane težave se lahko pojavijo pri izražanju njegovega v tablici. Tam obstaja nevarnost, da bo nevarnost poražena, če je to mogoče, vendar se ga je mogoče izogniti, preveriti profilaktično obdelavo.

Urožajnost in okusne kakovosti tomaka Budenovka

urožanost tomata velmožaSorta izjemno visoka urožnostnost. S 1 kv. m zbirajo 5-7 kg velikih pomorjev. Imajo formulo srca in v povprečju približno 500 g, čeprav dajejo zemeljsko maso in več kot 1 kg. V spelih tomatov kožica rozova, tonkaja. Mehko zelo sočno, plodno in sladko, z jarko izrazito značilnega vonja.

Velmoža – solatni, hranilni in ne podložen. Njegovo uporabo v osnovi v svežem videu. Kaj se nanaša na konzerviranje, to je sladka mekota, ki dobro prihaja za sousov.

Plysy in minussy sorta

tomat velmoža kdo je sažal plusy in minussyV mnenju, da je pred drugimi sortami veliko prednosti, in sicer:

  • stabilna in visoka vročina tudi v severnih regijah;
  • velika plodnost in hitrost;
  • odličen okus;
  • odpornost na bolezen;
  • glede na kompaktne dimenzije.

Vse od enega, ki ste ga kupili, ali ne želite več razmišljati o tem, kako ohraniti to kulturo. Iz posebnih plodov lahko zberete lastno seme, če je to naravno.

Kaj se nanaša na pomanjkljivosti, to pomenijo, da je treba opozoriti na potrebo po passikkovaniji in reguliranju obremenitve. Če kust ne prišipiva in ne udalji del zaveze, bo to plodov boljše, ampak melih. Poleg tega na dimenzije, ki vplivajo na redno policijo, pa tudi na podkorke. Brez njih urožajnost se zmanjša.

Izbrana tema Velmoža v odprtem gruntu v Sibiri