V preteklem letu je poskusil izraziti kapustu zakončilas neudačej: kočani so porabili majhne in hranili nedolgo. Soseda govori, da je to povezano z nepravilnimi polivi. Podkažite, kot polivati ​​razpravo kapusty po visakih v grunt?

Kapusta rastet praktično v vsakem primeru. Nekotory zemljodelniki kupujejo že pripravljeno razpravo in jih porabijo na gredici, v katerem pa je svoboden čas in mesto, ki jih samostojno izrabi. Vendar za to, da bi dobili krepke kovane, pomanjkljivo preprosto nasadit kapustnih kustikov. Če želite doseči odličen rezultat, upoštevajte samo pravila, ki veljajo za rastne semence.

Od osnovnih zahtev, ki se nanašajo na vhodne podatke, je to tudi znano, kot da se po izpadu v grunt uporabi kapustu. Tale zelo všeč mi je vlada, in hrustljave sočne glavice so možne samo pri pravilnem in lastnem času.

Kaj je potrebno vedeti, prej ne bi morali vstopiti z lejko na kapustno kartico? Neobvezno obračati pozornost na take trenutke:

  • temperatura in kakovost vode;
  • častota in čas poliva;
  • окучивание рассады;
  • ko je treba čudovito poliv.

Temperatura in kakovost vodeполив рассады

Ne glede na to, kakšna vrsta kapusty se izrazi, za uporabo v odprtih skupinah uporabite:

  1. Odstonnu vodo. Prvenstvena podlaga vode s skvažinami ali vodovodom ni dovoljena.
  2. Progretu vodo. Najbolj primerna temperatura vode – od 18 do 23 stopinj toplote.

Takšne zahteve so povezane s tem, kar hladna voda kaže na razpravo, pa tudi na vzvišene kust, gubiteljsko delovanje. V rezultatu poliva vodi iz-pod krana obstaja tveganje, da ostane popolnoma brez uroge. Holodna voda sproži pojav različnih bolezni, ki nastanejo zaradi neokrepljivega gibanja gibljivosti. Poleg tega sami viki zavijo zelo sladek ali pa jih ne bo. Temperatura vode pod 12 stopinjami je kritična in vodi do kabel.

Povpraševalci ogorodnikov svetujejo, da uporabljajo naravne podgrevane vode v črni barvi.

Častota in čas poliva

Prve dve nedeli po izplačilu razdelkov na gredku, ki jih je potrebno polivati ​​2 dni, s pomočjo 1 kv. m približno 4 l vode. Količino polivov lahko skrajšate do dveh razdelkov v nedelji, količina tekočine pa se poveča za 12 litrov. Ta splošna priporočila, kljub temu pa periodična policija določa odvisnost od regionalne klime in obstoječih naravnih razmer.

V času, ko morate pogosto čakati, morate povečati količino. Ni vredno prikazati pozornosti – od preizbytka vlagi, ki se naselijo rihlymi in rastreskivajo.

Najbolj primeren čas za policijo – ob uri ali zvečer, kadar solnce ni aktivno.

Окучивание рассадыокучивание

Po vsakem polisu po pošti pod kustom, ki ga je treba vzpostaviti, da se ne bi izobraževal. Naenkrat s tem razgovorom je potrebno kupiti, zato se ne smejo soočiti z rožicami:

  • za ranljive sorte dovolj enega okučivanja;
  • za pozdnih potreb do 3 okučivanja.

Kogda čudovita poliv?

Če želite, da se ne izgubijo vaše kakovosti in dobro shranijo, bo treba poravnati pred zborovanjem:

  • rannih sort – za 3 nedeli do sema kočanov;
  • srednjih in pozdnih sort – za mesec.

Uvod za kapustov po preusmeritvah v odprtem gruntu – video