Podkažite, kaj narediti, da bi se lahko razvajali? V nas, mlada semʹja in moj mož, je zelo všeč gorohova supa. Če želite, poskusite del kuhinj v meni malo. Nikoga ni pokazalo osebnega interesa, da je bilo in je bilo nekoč in nezačem. V času, ko so se učenci v šoli pripravili vsem mama, so nato začeli delovati v inštitutu v rodno mesto, nadaljevali življenje s starši. No polgoda nazaj vyšla zamuž in preehala k mužu, tako da zdaj morate osvaivati ​​kulinariû. Ponemnogu učus, no to z gorohom pokažem, da se “podružuje” ne more. Uže in drugo znamko je kupil, vseeno pa je enako trden. To je mogoče, dodati?

da bi naredili, da bi se lahko razstrelili Ali ste bili v vašem primeru, čeprav celo čez 2 uri varke goroh v kastrjule ostane trden? Konec koncev, vse bo ravno navaristično, ampak to je prijetno od hrustnih na zubah bobovih malo. K sčastnostjo, izkušnje hozjajki vedno vedo, kaj bi naredili, da bi se hitro razširile. V vsaki ima svojo hitrost. Pripravljeni so samo v posebnih posodah, drugi kupci pa so samo preverjeni, ljubljeni ali podobni. Tretji in vovse se bodo uporabljali po posebnih tehnologijah ali z dodajanjem sekretarnih inženirjev. Danes mi je vse, kar potrebujete, razpravljali o gorohah in raziskovali, kako jih razlagati o razsipčatem stanju.

Dietologi potrjujejo, da je ravno dobro razvito mesto zmanjšalo gazoobrazovanje, ki je značilno po uporabi bobovih.

Izbirate “pravilno” kastrjuljo in boby

горох айдахо V procesu varke goroh mora tomirati, kot holodec, in ne prevračati se v burlajočo vodo. Gotovjte sup ali kašu samo v kastrjule z debelimi stenami in dnom in na medlennom ognju. Še bolje, če v gospodinjstvu obstaja sotenik ali čuden kazalec.замачивание гороха

V času nakupa odložite predpogoj za celovit bombaž in kolomat (polovico). Najprej je treba dokončati, vendar so vse enako, da se ne razveljavijo. Kstati, v najboljšem primeru razispčatym v pripravljenem videu se obravnava sorta goro Ajdaho.

Kaj in fasol, goroh svaryts bystree, če se on pred tem umakne v holodni vodi na noč ali pa vsaj na čas na petek.

Kaj storiti, da bi se lahko razširili – nasveti po pripravljeni

варка горохаItak, koloty boby kupljeni, zaklenjeni in že nabuhli, in čugunok že dolgo ždet na plite. Zdaj lahko dostopate do pripravljenosti:

  1. Preprosto prenesite goroh v kazanec in dodajte malo holodne vode. Zalivati ​​do krajeva ni potrebno, v tem in celem sekretu.
  2. Po tem, kot bobi zakitajo, zmanjšajo penzijo in prikrutejo do minimalnega ognja.
  3. Ne pozabite pogladiti: ko bo vode malo, spet malo podlejte (tudi holodno). Na primer po 45-60 minutah bo gotov.

Če je polovica nikakršnega, ne želite razvarirati, lahko uporabite “babuškin” nasvet. Dodajte v vodo 0,5 č. л. sodi, ona zmehči vodo, in v mehki vodi vse krupe varijo bistree. Naposledok še en nûans: ne gre za boby v času vark. Sol in speciacije najbolje položite v koncept.

Kako hitro svariti goroh – video