Podskažite, prosim, kaj podobnega alpinarij? Želeno je, da naredim tako na dan, jaz pa sem somnevaûs. Samo to, kar bi moralo biti kamni. Alpinarij in rokarij – to je enako in to že, ali različne veščine?

alpinarij V zadnjem času alpinarije bodo postale vse bolj priljubljene v landskaftnem dizajnu. Kakor koli drugače, takšne kompozicije so najbolj približne naravnim pogojem. Poleg tega imajo zelo lep videz. Kaj je to, kar predstavljate alpinarij in iz česa bi ga lahko naredili?

Характерные особенности альпинарииalpinarij s barvami

Alpinarij je umetno ustvarjen z masovnim soorganizmom iz velikega obsega z rastmi na nem rastlinah alpijskega izvora, ki so dali naslovne kompozicije. V idealnem primeru je treba alpinarijo ponoviti gornjo, ki je sestavljena iz masivnih kamnov in ima več ravni, sredi katerih in se porašča.

Kljub temu, da je priljubljena taka zasnova dizajna, ki je že bila pripravljena za predhodne tehnične rešitve, kjer so lastne in rastne alpijce. Za take rastline so potrebni posebni klimatski pogoji, danes namesto njih pogosto uporabljajo druge vrste, ki so sposobne že v lokalnih pogojih izražanja. Sredi njih in kompaktne hiše kulture, lukovičnine in celo karlikova drevesa.

V manjšem številu udeležencev lahko nadaljujete z drugimi – v tem primeru, če je njegovo število veliko večje, in ga pokličete na alpinizmu. Če so kamni na voljo ne v jarusih in ne sedijo med njimi, ne v drugih alpincih, v drugih predstavnikih, sposobnih prebivalcih v kamnitih mestih, to bo že rokarij.

Kake kamne lahko uporabite?камни для альпинарии

Kamenistujoča porodnica za alpinistiko, ki je izbrana, se nahaja iz lokalnega zemljišča, da bi bila kompozicija videti bolj naravno. Uporabite lahko kamne z odinakovno strukturo in zunanjim pogledom, zlasti velike.

Tudi vse alpinarij sooružavajo iz takih kamnej:

  • песчаник;
  • meja;
  • slanec;
  • Известняк.

Kako podbrati rastline?rastline za alpinarijo

Pri izbiri rastlinske moči za alpinatorje je treba pravilno kombinirati barve. Ne bi smeli, če rastline ne bodo imele nič skupnega s kamenjami, na primer železni pesnik in želen drevesni mladič. Prav tako dobro smotrimo kontrastne barve.

Poleg tega je zelo pomembno, da rastline rastejo na mestu, kjer so bile, poleg tega pa niso zaprle drugega prijatelja.

Kako narediti alpinarij?сооружение альпинария

Idealno rešitev za ustvarjanje alpinizma – prisotnost na strani udeležencev. V nasprotju s tem, če bi to naredil umetniško. Za to sestavijo prvi sloj velikih kamnov in zapolnijo prostor znotraj poštne pošte.

Pred vložitvijo zemlje nakrite časopise ali plenko, da lahko podate rast trave pod kamni.

Na naslovni pošti so na voljo drugi nivoji valunov in se uporabljajo med drugimi rastlinami. Koncept bo dobavil bolj melikne kamne in dokončal zadrževanje delovnih mest iz več kamnov.

Primer ustvarjanja alpijskih gorok na udeležencih – video