Vi sprašivatete: «Nužen sovet opytnih ogorodnikov, kot pospešiti vhoženost perca. Vsako leto izrazite svojo lastno razpravo in za testiranje na ranih ovojih in za odprto grunto. V tem letu se je hkrati preusmeril s tomatami. Zadnje že skoraj bodo pikirali, a prvi moji «zasnuli». Dolgo časa sedite semena, čeprav sem jih pozabil pred začetkom. Ali je mogoče, je bilo treba stiskalnik rosto uporabiti kako-to? »

kot pospešiti vhoženost perca

Moj odgovorčaem: Ranneve vesne prve sveže sadje pomagajo pri večjih sprožilcih, poleg tega pa še posebej priljubljen sladki bolgarski prec. Če želite v največji možni meri pridobiti svoje urožne koristne in okusne plodove, je vredno vedeti, kot pospešiti prvovrstnost. Vendar pa so semečki v njem in niso posebej plodni in ne veliki, vendar vsebujejo ovojnico iz éfirnih masel, ki zadržujejo pojavljanje rasti. Brez predhodne priprave semena lahko pošljete po pošti do treh tednov. Ne boste izgubili dragocenega časa in natančno pridobili starejšega urnika, če ne upoštevate in pravilno pripravite semena za obisk.

Kako pospešiti vhoženost perca

kako stimulirati hitro prorastanje semen perca

Nemalovažno značenje pri izražanju raziskav vsebuje in pogoje izražanja in sestavo pošt. V glavnem glavnem momentu ostane izbira in priprava delovnega materiala. Načelo semena od preverjenega proizvajalca natančno ne obremenjuje vaših pričakovanj. Če ste še vedno pravilno pripravljeni za obisk, to približuje trenutek pojavljanja dolgoročnih rostokov.

Pošljite vašo oceno, da vam pomagajo pri naslednjih postopkih:

  • калибровка;
  • obezzaravanje;
  • obdelana stimuljem rosta.

Začem nužna kalibrovka

калибровка семян перца

Če pa proizvajalec dobrovoljno velja za svojo obveznost. No neredko v prodaji se imenujejo nekakšna semena in ne samo perca. Pustotelye semečki že niso podrejeni nobeni stimulaciji in ne prorastut, zato jih je treba povečati – naloga brezsmislena. Lučše takoj preverite odbor in odstranite pustotelыe zemeljske kopije. Če želite to narediti, semena običajne vode in te, ki vsplyvut – to bodo in bodo “brakovanne”. Takoj poiščite in namesto tega izberite, na delovnem mestu pa pustite samo natančen material.

Če želite obdelati seme od bolezni

čem je zagotovljeno semena perca

Sami preprosti zmožnosti, ki zagotavljajo kakršen koli delovni material – shranite ga v raztopino margarcov. Prehodne kalibrovke semečke zaključite v tkivnem meshu in pustite v stakanu z raztopino v četrtek. Na 100 g vode potrebujete 1 g margarcov.

Kaki stimulatorji roste lahko uporabite za uporabo

stiskalniki rosta za semen perca

V zadnjem postopku pred obiskom, ki v razmerah za povečanje višine semen, je zamakanje z dodajanjem blagovne znamke stikala. Lahko bi služili kot ljudska sredstva, takšni in posebni pripravki.

Iz narodnih (ali tako imenovanih bioloških) sredstev lahko uporabite navadno kurirno jajce, svež sok aloe, med ali zolo:

  1. Oglejte si listopadno ali srečno kožico in če želite, da se izklopi. Dodajte k nemu glede na to, da ste vzeli siro jajce in namestite v dobljeno kašico semena v nekaj urah.
  2. V stakane vode raztopine 1 č. л. medaljo in zalejte semena na 3 ure.
  3. Pripravite z vodo, raztopite 5 st. л. drevesne zole v 1 l vode. Vymačivajte semena 2-3 ure.

Iz “kemij” za povečanje učinka semen celo več uporabljajo takšne stimulatorje kot Epin, Cirkon, Энерген, Гумат. Naročite in ne povečajte odmerkov pripravkov, drugače pa lahko uporabite.

V primeru zlata, ki ostane po zamašitvi perce, lahko uporabite za polivo. Ona je služila izjemno podkormko kot gorodnim, takšnim in komnatnim cvetličnim kulturam.

Rezultati eksperimentov po pospeševanju podaljšanja semena perca različnih načinov